Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Δρόμος Αθανάτων 2015-140χλμ.

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
SKOTEINOS Δημοσιευτηκε - 28/08/2015 : 14:09:21
Ο νέος από καιρό προαγγελθείσας, αγώνας υπεραπόστασης 140χλμ., είναι εδώ,άνοιξε τις εγγραφές του,ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

Για περισσότερα εδώ:

http://www.runningnews.gr/item.php?id=21296

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
dpkouk Posted - 29/10/2015 : 10:58:34
λιγες κουβεντες για τη διοργανωση..την εζησα αρκετα κι απο πριν και επι 25 ωρες..σταθμοι στελεχωμενοι αρτια στο 90%, με ανθρωπους με μερακι (να ξερατε τι βαλσαμο ηταν η ζεστη σας κουβεντα)..οι οποιες ατελειες δεν επηρεασαν ειδικα εμας τις χελωνες..νιωθω την αναγκη να τονισω και κατι ακομα..οργανωτικα αυτος ο αγωνας στηθηκε με προεξεχουσα τη σκοτεινοπαρεα αλλα και δρομικους-τοπικους φορεις (τριπολης-καλαματας-σπαρτης κλπ συγγνωμη αν ξεχναω καποιον) και τη συζευξη απο διαφορα μετεριζια 3 διοργανωτων υπεραποστασεων, του σωτηρη μπαρακιτη απο τον ολυμπιο-αεθλιο, του παναγιωτη και της ριτσας του ευχιδα και του απολλωνα...η δρομικη κοινοτητα οταν ειναι μαζι μπορει να κανει πολυ ομορφα πραγματα...ας το κρατησουμε και αυτο, καθως οταν υπαρχει ομονοια ξεπερνιουνται πολλες δυσκολιες..παντα τετοια

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
ANASTASIOS Posted - 28/10/2015 : 17:23:09
quote:
Originally posted by PEZONAYTHS

quote:
Originally posted by ANASTASIOS

Συγχαρητήρια σε όλους.Ελπίζω να καθιερωθεί στο καλεντάρι και να δώσω και εγώ το παρόν(κάποια στιγμή....).

Γηράσκω αεί διδασκόμενος


Του χρόνου μαζί Τάσο !!!





Καλό μου ακούγεται

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
PEZONAYTHS Posted - 28/10/2015 : 01:02:28
quote:
Originally posted by ANASTASIOS

Συγχαρητήρια σε όλους.Ελπίζω να καθιερωθεί στο καλεντάρι και να δώσω και εγώ το παρόν(κάποια στιγμή....).

Γηράσκω αεί διδασκόμενος


Του χρόνου μαζί Τάσο !!!
ANASTASIOS Posted - 27/10/2015 : 19:50:53
Συγχαρητήρια σε όλους.Ελπίζω να καθιερωθεί στο καλεντάρι και να δώσω και εγώ το παρόν(κάποια στιγμή....).

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
SKOTEINOS Posted - 26/10/2015 : 09:40:13
Υπέροχα!
ΌΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!
Με τιμήσατε σαν τον Ταϋγετο και με κάνατε πολύ ευτυχισμένο!
Από τους δικούς μου στενούς ανθρώπους που ήταν αρωγοί στην προσπάθειά μου όλοι αυτό τον καιρό:την Αιμιλία, την Ρίτσα,τον Σπύρο, τον Έλτον, τον Κουκουλάρη, μέχρι και τον τελευταίο δρομέα που έφτασε στην Καλαμάτα τον Παύλο τον Βαδάση!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, μας δίνετε δύναμη και κουράγιο του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτεροι, ακόμα να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 19 Νοεμβρίου 2016!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
SKOTEINOS Posted - 22/10/2015 : 22:58:27
Live τα περασματα των Αθανάτων εδώ!

https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=4d4da8c9809c35bc386263d2c7ce6095&c=0


ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
SKOTEINOS Posted - 22/10/2015 : 15:58:40
Λίγο πριν αναχωρήσω για το έσχατο ταξίδι μου στην Τρίπολη, για τον 1ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ, θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ κάποιες σκέψεις μου:
Ο εν λόγω αγώνας, αποτελεί το μεγάλο μου στοίχημα, και όπως ίσως αντιλαμβάνεστε αποτελεί και το δυσκολότερο εγχείρημά μου!
Τον ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ, τον σχεδιάζω περίπου ενάμιση χρόνο, ενώ είχα ως σκεψη εδώ και 2 περιπου χρόνια, ΄΄ότι λείπει από την χώρα ένας αγώνας υπεραπόστασης της τάξεως των 140-150 χιλιομέτρων΄΄.Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο, και η προτροπή του φίλου μου του Γεράσιμου Καράμπαλη, που είχε ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό με μένα.Έτσι έκατσα και σκέφτηκα, που μπορούμε να τον κάνουμε τον εν λόγω αγώνα.
Φυσικά η μόνη περιοχή που θα επιχειρούσα κάτι τέτοιο είναι η Πελοπόννησος.
Οπότε ψάχνουμε την περιοχή!
Σίγουρα δεν έπαιζε ΄΄άλλη μια Λακωνία΄΄ για πολλούς και ευνόητους λόγους, όπως ο κορεσμός ειδικά σε αγώνες υπεραπόστασης(την εποχή που το αποφάσισα υπήρχε και ο Φειδιππίδειος), οπότε κατευθύνθηκα με γνώμονα τις πόλεις Τρίπολη και Καλαμάτα. Από καιρό γνώριζα την περιοχή του Βόρειου Ταύγέτου, το πόσο όμορφη είναι, και το από πόσα χωριά περνάει!Επίσης το γεγονός ότι δεν εχει πολύ κίνηση ευνοούσε έναν τέτοιο αγώνα!!!!
Έτσι κοιτάξαμε έναν αγώνα που να ξεκινήσει από την Τρίπολη και να κατευθυνθεί μέσω Ταϋγέτου στην Σπάρτη και όχι μέσω του άχαρου και επικίνδυνου δρόμου της Εθνικης Οδού Τριπόλεως-Σπάρτης!
Μετά από 2 ταξίδια βρήκαμε τον δρόμο, που συνδύαζε τις 2 πόλεις, ενώ η εν λόγω διαδρομή ΄΄έδινε΄΄ και τα χιλιόμετρα που απαιτούντο!Το Σπάρτη - Καλαμάτα, ήταν έυκολο και γνωστό ως κομμάτι!Έτσι λοιπόν βρήκαμε την διαδρομή.Ψάχναμε τώρα το όνομα!
Εμένα μου είχαν καρφωθει βαθιά μέσα μου, να περάσει ο αγώνας από αγάλματα ηρώων πάνω στην διαδρομή....ευκολάκι!
Ξεκινάμε λοιπόν από τον Στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη.
Φυσικά περνάμε από τον Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη!Κάνουμε μετά μικρή παράκαμψη και περνάμε από τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον Κων/νο Παλαιολόγο!Και τέλος ψάχνουμε ένα αντίστοιχο άγαλμα στην Καλαμάτα.
Φήμες που κυκλοφορούσαν, έλεγαν ότι υπήρχε άγαλμα αντίστοιχο του Γρηγόριου Δικαίου(Παπαφλέσσας) στην Καλαμάτα(στην Καλαμάτα δυστυχώς δεν είχα έρθει ποτέ).Πήγαμε όντως και το βρήκαμε στο ιστορικό κέντρο, μαζί με τις προτομές των άλλων αρχηγών που ξεκίνησαν την Επανάσταση του '21. Ωραίο το ιστορικό κέντρο, αλλά για αγώνα δεν ενδείκνυτο-το αφήσαμε ανοιχτό το θέμα.Στο 2ο ταξίδι όμως και ενώ κάναμε μεγαλύτερη βόλτα, ανακαλύψαμε την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, με ένα τεράστιο μνημείο με τα αγάλματα των Κολοκοτρώνη - Παπαφλέσσα - Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη-ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ!
Και για σημειολογικούς λόγους και για πρακτικούς.Απέμενε η άδεια από τον Δήμο, την οποία και την έδωσε απλόχερα και μας βοήθησε, όπως και ο αντίστοιχος της Τριπόλεως.
Το όνομα του αγώνα λίγο με δυσκόλεψε, αλλά μιας και περνούσε από αυτούς τους Αθάνατους ήρωες του Ελληνισμού, δεν θα μπορούσε να δωθεί οποιοδήποτε άλλο όνομα, από το ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ!
Και ιδού κύριοι ο 1ος ΔΡΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 142 περίπου χιλιομέτρων ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!
Στο παρών κείμενο δεν θα αναλωθώ σε ευχαριστίες-θα το κάνω σε επόμενο ποστάρισμα μου.
Στο παρών ήθελα μόνο να σας εκμυστηρευθώ το πώς στήθηκε ο εν λόγω αγώνας-ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 5 ταξίδια για να ολοκληρωθεί-και να μοιραστώ τις σκέψεις μου για το πως τον κάναμε και τον στήσαμε.

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εσάς τους πρώτους 90 δρομείς που μας τιμήσατε στην 1η διοργάνωση, σας ευχαριστώ μέσα από τις πιο σκοτεινές πτυχές της καρδιάς μου, αισθάνομαι περήφανος για σας που μας τιμάτε από την πρώτη διοργάνωση ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 90 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Ότι σχεδίασα, έκανα και κάνω στον εν λόγω αγώνα, εγώ και οι συνεργάτες μου, το κάνουμε με γνώμονα την δικη σας ευχαρίστηση και μόνο.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Θα σας δω όλους στην πλατεία Άρεως το Σάββατο!
Καλό χιλιόμετρο να έχετε
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
......Και να ξέρετε ότι σας ζηλεύω!



Σημ.: Από τώρα έχουν προγραμματιστεί οι Αθάνατοι για του χρόνου-θα γίνουν 2 εβδομάδες μετά την Κλασσική, γιατί πολλοί φίλοι παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να ρθουν λόγω Κλασσικής!ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!Οπότε πάμε για του χρόνου 2 εβδομάδες μετά την Κλασσική, και αντί για τις σκυτάλες, υπάρχει η σκέψη, ενός αμιγούς αγώνα παράλληλα ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ-ΣΠΑΡΤΗΣ-80 χλμ.!....θα δούμε!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
SKOTEINOS Posted - 22/10/2015 : 09:21:10
Οι τελικές οδηγίες του 1ου ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ, ήδη στάλθηκαν στους αθλητές:

Λίγο πριν την εκκίνηση θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κάποια πράγματα, για να τα γνωρίζετε:
1)Το πούλμαν με όσους ενδιαφέρονται να έρθουν με αυτό, θα ξεκινήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο) στις 08.30 π.μ. το πρωί του Σαββάτου. Εάν θέλετε να φέρετε κάποιον συνοδό, μπορείτε, δίχως να πληρώσετε αντίτιμο.
2)Η εκκίνηση θα δοθεί στις 14.00 μ.μ. ακριβώς στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, μπροστά από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
3)Όσοι έχετε συνοδούς με αυτοκίνητα, στην γραμματεία του αγώνα θα σας δώσουμε το ειδικό χαρτί για να το κολλήσουν στο αυτοκίνητό τους
4)Θα μπορείτε να αφήσετε πράγματα πριν την εκκίνηση του αγώνα σε κάθε σταθμό που επιθυμείτε και να τα τοποθετήσετε στα ειδικά κουτιά που θα υπάρχουν στην εκκίνηση του αγώνα
5)Στον τερματισμό σας, θα σας περιμένουν τα πράγματά σας, που θα μας τα έχετε αφήσει στην εκκίνηση. Μην τα αφήσετε στο πούλμαν, γιατί το πούλμαν έχει τον ρόλο της σκούπας και θα έρθει πίσω από τον τελευταίο αθλητή.
5)Η σκούπα(το πούλμαν που θα έρθει με τους αθλητές από την Αθήνα), θα μεταφέρει όσους εγκαταλείπουν, μέχρι τον τερματισμό του αγώνα. Σε περίπτωση που η οργάνωση επισημάνει κάποιον που έχει εγκαταλείψει και μπορεί να τον μεταφέρει με δικό της όχημα, θα το κάνει, ειδάλως η μεταφορά σας θα γίνει με το πούλμαν, που θα έρθει πίσω από τον τελευταίο αθλητή.
6)Όλοι μα όλοι οι αθλητές, που θα φτάσουν στο 1ο check point(37ο χλμ. Πηγές Ευρώτα), αφού αναχωρήσουν για να συνεχίσουν τον αγώνα τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, φακό κεφαλής. Κανείς δεν θα συνεχίσει από αυτό το σημείο αν δεν φέρει φακό κεφαλής μαζί του, αλλιώς θα ακυρωθεί. Η ασφάλεια είναι προπάντων πάνω από όλα
7)Όσοι επιθυμούν μετά το τέλος του αγώνα τους, θα μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο, στο ξενοδοχείο που θα τους υποδείξουμε, ΔΙΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!
8)Οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων, θα γίνει στις 13.15 και αφού έχε τελειώσει ο αγώνας! Κανένα μετάλλιο δεν θα δοθεί σε κανέναν αφού τελειώσει ο αγώνας τους. Όποιος επιθυμεί να φύγει νωρίτερα από τις απονομές, μπορεί να το κάνει, και θα του σταλεί το μετάλλιο.
9)Μετά τις απονομές και γύρω στις 14.00 θα πάμε όλοι μαζί προκειμένου να γευματίσουμε στο εστιατόριο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ, που βρίσκεται παραπλέυρως του σημείου τερματισμού του αγώνα. Οι αθλητές όλοι τερματίσαντες και μη, δεν θα πληρώσουν αντίτιμο. Αν κάποιος συνοδός επιθυμεί να γευματίσει, το κόστος είναι στα 10,00 ευρώ με βάση το μενού που θα φάνε και οι αθλητές. Στην τιμή αυτή καθώς και στο γεύμα των αθλητών ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ.
10)Το πούλμαν για Αθήνα, θα αναχωρήσει μετά το γεύμα που θα δοθεί, περίπου στις 16.00. Πρωτίστως θα κάνει ένα πέρασμα από την Τρίπολη, προκειμένου να αφήσει αθλητές που έχουν εκεί αφήσει τα οχήματά τους, και μετά θα αναχωρήσει για τελικό προορισμό την Αθήνα.
11)Θα ανακοινωθεί ειδικό λινκ όπου θα βλέπουν οι δικοί σας τα περάσματα σας, από τους κάτωθι σταθμούς:
Πηγές Ευρώτα(37ο χλμ.),
Σπάρτη(80ο χλμ.)
Τουριστικό(106,7 χλμ.)
Τερματισμός Καλαμάτα
12)Τους κανονισμούς των αγώνων υπεραπόστασης θεωρούμε ότι όλοι τους γνωρίζετε!Σε περίπτωση που κάποιος ή κάποια επισημανθεί να τους καταπατά, ανάλογα με την παράβαση, θα παρατηρείται ή θα ακυρώνετε από τους κριτές του αγώνα ανάλογα με την περίσταση!
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την αμέριστη χαρά και ικανοποίησή μας, που θα είστε δίπλα μας στην πρώτη αυτή νέα μας προσπάθεια, και να είστε σίγουροι ότι κινούμαστε σε όλα μας τα βήματα, προκειμένου να αφήσουμε εσάς ικανοποιημένους!Αυτός είναι και ο μοναδικός μας γνώμονας. Θα είστε περήφανοι τα επόμενα έτη, όπου θα λέτε ότι ήσασταν στον 1ο αγώνα υπεραπόστασης του ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ – 140χλμ.
Ο Στρατηγός Κολοκοτρώνης, ο Βασιλιάς Λεωνίδας, ο Αυτοκράτορας Παλαιολόγος και ο Στρατηγός Παπαφλέσσας, θα παρατάξουν τιμητικά τα όπλα τους και θα σας περιμένουν για να σας απονείμουν τις ανάλογες τιμές, καθώς ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ……ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!


ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
geopa Posted - 22/10/2015 : 08:40:23
Το μόνο που εύχομαι είναι να μην τα χαλάσει ο καιρός για τί θα είναι κρίμα
SKOTEINOS Posted - 22/10/2015 : 08:17:07
Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕTA KAI TIΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΝ 1ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ:
1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
2 GALLO PERICLE
3 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
4 ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΠΑΝΟΣ
5 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6 ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
7 ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
8 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9 ΑΣΤΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
10 ΒΑΔΑΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
11 ΒΕΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12 ΒΗΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13 ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
14 ΓΚΡΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15 ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
16 ΔΩΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
17 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
18 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
19 ΚΑΓΚΙΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
20 ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
21 ΚΑΡΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
22 ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
23 ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
24 ΚΑΡΑΜΠΕΤΙΑΝ ΜΑΡΙΟΣ
25 ΚΑΣΙΜΗ ΣΟΦΙΑ
26 ΚΑΣΚΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
27 ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
28 ΚΙΟΥΡΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
29 ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
30 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
31 ΚΟΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
32 ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
33 ΚΟΥΦΑΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
34 ΛΑΔΕΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
35 ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
36 ΛΙΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
37 ΛΟΖΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
38 ΛΥΓΕΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
39 ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
40 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
41 ΜΑΡΤΖΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
42 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
43 ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
44 ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ
45 ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
46 ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
47 ΜΠΡΟΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
48 ΝΑΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
49 ΝΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
50 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
51 ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
52 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
53 ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
54 ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
55 ΞΥΛΑ ΝΤΕΜΗ
56 ΟΦΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
57 ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
58 ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
59 ΠΑΡΛΑΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
60 ΠΑΤΣΗΣ AΝΔΡΕΑΣ
61 ΠΛΑΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
62 ΠΡΑΤΙΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ
63 ΡΑΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
64 ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
65 ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
66 ΣΙΔΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
67 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
68 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
69 ΣΤΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
70 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
71 ΤΕΚΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
72 ΤΖΙΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
73 ΤΖΙΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
74 ΤΟΝΓΙΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
75 ΤΣΑΠΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
76 ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
77 ΦΟΥΤΣΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
78 ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
79 ΧΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
80 ΧΑΤΖΗΣ ΑΔΑΜ
81 ΧΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
82 ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ
83 ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
84 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
85 ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ
86 ΨΥΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
SKOTEINOS Posted - 21/10/2015 : 09:56:02
100αρησαν οι συμμετοχές!!!!!
με την προσθήκη της όμορφης μελαχρινής μαυρομάτας της Ελένης Λιγερού, ακριβώς στο παρά 5!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
SKOTEINOS Posted - 20/10/2015 : 10:37:03
Στο σάιτ του ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ, www.athanatoi.gr υπάρχει στην αρχική σελίδα πλήρης αναλυτική τμηματική πρόβλεψη του καιρού, ανά περιοχή, όπου περνάει ο αγώνας!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
SKOTEINOS Posted - 20/10/2015 : 10:04:48
Καλημέρες!
Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα κλείνουν οι πληρωμές του ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ.Συνολικά έχουν πληρώσει 65/99 που έχουν δηλώσει!
Όποιος δεν πληρώσει μέχρι και σήμερα, η εγγραφή του θεωρείται άκυρη και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να συμμετάσχει στον αγώνα!
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ή ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
SKOTEINOS Posted - 19/10/2015 : 16:40:55
ΕΧΟΥΜΕ 99 συμμετοχές στον ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ!
Ψάχνουμε τον 100ο!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ;
(σημ.: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ)-χαχαχα!!!!!

Μήπως ψήνεται κάποιος ΄΄σαλονάτος΄΄ να έρθει;;;;
θα έχουμε μαζέψει τα κουκουνάρια!!!!!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
SKOTEINOS Posted - 19/10/2015 : 09:15:06
Οι εγγραφές έκλεισαν χθες στις 98!!!!
παρά δύο 100!!!!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000