Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολης

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
thalassa Δημοσιευτηκε - 22/07/2013 : 19:54:04
Μια εβδομαδα μετα τον μαραθωνιο της Αθηνας, γινεται ο μαραθωνιος της Κωνσταντινουπολης. Θελω -μονο να εχω την υγεια μου- να παω και στους δυο. Στην Κωνσταντινουπολη να γιορτασω -αν ολα πανε καλα- τον μεγαλο στοχο που εχω θεσει για τον μαραθωνιο της Αθηνας. Μηπως καποιος συνδρομεας θελει-ψαχνει συγκατοικο και παρεα, στην Κωνσταντινουπολη, απο λιγες μερες πριν τον αγωνα, μεχρι και την επομενη του? Αυτην την στιγμη το εισητηριο αεροπορικως, πηγαινε-ελα, ειναι απο Αθηνα 125 Ευρω, ενω το δικλινο σε ξενοδοχειο της Κωνσταντινουπολης ειναι περιπου 22-300 Ευρω, για 5 βραδιες!!!
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Pedro_G Posted - 14/11/2018 : 13:49:43
Πολύ καλός Αγώνας με Φανταστική Έκθεση (ΝΑΙ είναι η καλύτερη Έκθεση Μαραθωνίου από όσες έχω επισκεφτεί). Η διαδρομή πανέμορφη παραθαλάσσια και δίπλα σε Γειτονιές ή μνημεία του Βυζαντινού Ορθοδοξου Παρελθόντος. (Τείχη - Κερκόπορτα - Γέφυρα και Πύργος Γαλατά- YEDI-kule, Αγία Σοφία , Αρχοντικό Σπίτι της Λωξάντρας και παρα πολλά άλλα)

Καλύτερο Σημείο της Διαδρομής: η έλευση σε Υψος 65 μετρων πανω απο την θάλασσα από την Ασια στην Ευρώπη μεσω της 19ης μεγαλύτερης γέφυρας του Κόσμου και του μοναδικού Αγώνα στον κόσμου που διέρχεται 2 Ηπείρους. Μαζί με την είσοδο στο παλάτι - πάρκο του Sultan Ahmet δίπλα ακριβώς στην Αγια Σοφία.

Δυνατό Σημείο Οργάνωσης: Το μόλις 5 Ευρω Αντίτιμο εγγραφής στην διοργάνωση στην οποία ο αθλητής λαμβάνει τα ΠΑΝΤΑ στην τιμή αυτή (μπλουζάκι Adidas - τσάντα - Υποστήριξη ηλεκτρονική και υγειονομική - εξαιρετική Τροφοδοσία - Pasta Party κλπ κλπ) (10/10)

Αδυναμία της Διοργάνωσης : H ταυτοχρονη εναρξη με μικρη 15 λεπτη διαφορά ολων των δρομεων στην ιδια διαδρομή δημιουργεί πιθανόν συμφορηση στους αργούς αθλητες του Μαραθωνίου προς το τέλευταια χλμ των 10 ή 15 χλμ! Μετα το 15 χλμ.....υπάρχει μοναξιά μιας και οι αθλητες ειναι λιγοτεροι απο 3000!

Σε γενικές γραμμές αξιέπαινη προσπάθεια απο τους γειτονες με αθροα συμμετοχή απο πολλές Φυλές - εθνικότητες σε αυτό το τουριστικό μαραθώνιο. Λιγες Υψομετρικές ακριβως στο 3-5 χλμ μετά τη Γέφυρα του Βοσπορου (καπου 100μ.) και στο 41-42 στο τερματισμό ακριβως μεσα στο Παρκο του Σουλτάνου (αλλα τόσα) . (8/10)
Συμμετοχή Κόσμου : Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη (6/10)

Συμμετοχή Εθελοντών : Ικανοποιητική (8/10)

συγχαρητήρια και στους 20 Ελληνικής καταγωγής Συντρέχτες που συμμετείχαν και στις 3 Διοργανωσεις των 42, των 15 και 10 χλμ!
VLASAKIS MICHALIS Posted - 21/06/2018 : 18:06:43
Δεν διαφωνώ απολύτως σε τίποτε από αυτά που αναφέρεις. Η ερώτηση όμως ήταν διαφορετική κι αυτός που ρωτάει σίγουρα ξέρει αυτά που λες αλλά περιμένει συγκεκριμένη απάντηση χωρίς να τον ενδιαφέρουν επί του παρόντος τα ορθά που σκέφτεσαι. Από ότι φαίνεται όμως δε θα μάθει μια και το θέμα Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολης δεν του απάντησε. Και κάτι άλλο. Είμαι το ίδιο Έλληνας όσο κι εσύ. Και μάλιστα "Βούλγαρος" όπως συνηθίζουν να μας αποκαλούν αρκετοί νοτιοελλαδίτες εμάς τους Μακεδόνες απόγονους του Μ. Αλέξανδρου. Σίγουρα δεν θα ανταπαντήσω ξανά μια και ο φίλος μου απ' ότι φαίνεται δεν θα μάθει... Ευχαριστώ και διαβεβαιώ πως το έσχατο που θέλω είναι να θίξω οποιονδήποτε.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
vasilis dr Posted - 21/06/2018 : 17:16:31
κ.Βλασάκη θα μπορούσα να σας απαντήσω με ύφος και τρόπο που εσείς χρησιμοποιήσατε προς εμένα αλλά επειδή δεν σας γνωρίζω προσωπικά δεν έχω το ανάλογο με εσάς θάρρος αλλά και θα αδικούσα τον εαυτό μου εάν έκανα κάτι τέτοιο...
κ.Βλασάκη το site αυτό επειδή είναι δρομικό δεν πάει να πει ότι είναι ξεκομμένο από την κοινωνία και τα προβλήματα που την απασχολούν είτε αυτά είναι κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, είτε πολιτισμικά και αυτό γιατί μη ξεχνάμε ότι και εμείς οι δρομείς είμαστε κομμάτι αυτού του τόπου, μάλιστα αν μπείτε στο forum θα δείτε πλήθος τέτοιων συζητήσεων που δεν έχουν άμεση σχέση με το δρομικό κίνημα.
Εαν κ.Βλασάκη το θέμα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που εγώ έθιξα το νομίζετε ως πολιτικό και ως ''αμπελοφιλοσοφίες'' κάνετε μεγάλο λάθος, απασχολεί όλους οπότε απασχολεί και τους δρομείς......πρόσφατα μάλιστα πολλοί συνάδελφοι έτρεξαν στην Ορεστιάδα υπέρ της απελευθέρωσής τους ( http://www.runningnews.gr/item.php?id=36171 ).......για τον ίδιο σκοπό ο υπερμαραθωνιοδρόμος Ζαχαριάδης Γιώργος έτρεξε 500 χλμ. από Ορεστιάδα στην Θεσσαλονίκη ( http://www.runningnews.gr/item.php?id=36417 ).........για τον ίδιο σκοπό η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο πρόσφατα ακύρωσε το διεθνές φιλικό της με το Ιράν που θα γινόταν στην Κωνσταντινούπολη ( http://www.kontranews.gr/KOINONIA/333191-E-Ethnike-akyrose-philiko-me-to-Iran-logo-ton-Ellenon-stratiotikon-poy-kratoyntai)...καλή συνέχεια και καλά χιλιόμετρα!
VLASAKIS MICHALIS Posted - 21/06/2018 : 12:17:55
Έχει καμιά σχέση η συγκεκριμένη απάντηση με την συγκεκριμένη ερώτηση? Με τον εαυτό σου να ασχοληθείς κι εσύ αφού δεν απαντάς σ'αυτό που ρώτησα. Δεν μ'ενδιαφέρει η πολιτική σ'αυτό το site. Τους πνευματισμούς κράτα τους για σένα. Και επιτέλους ρώτησα για άλλον μια και εγώ δεν ενδιαφέρομαι.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Agamemnon Posted - 21/06/2018 : 08:57:10
Δεν κατάλαβα Μιχάλη δεν μπορεί το παιδί να εκφράσει την άποψη του?
Ποιος είσαι εσύ που θα του την πεις?
Ασχολησου με τον εαυτό σου καλύτερα και σταματά να κάνεις υποδείξεις σε άλλους.
VLASAKIS MICHALIS Posted - 20/06/2018 : 15:49:38
Νεαρέ Βασίλη από αμπελοφιλοσοφίες είμαστε χορτάτοι. Δεν ζεις μόνο εσύ στην Ελλάδα. Αυτό το site είναι δρομικό. Την πολιτική, πνευματική και εθνική σου οξυδέρκεια και ευαισθησία κράτα την για σένα. Χωρίς να παίρνω καθόλου το μέρος των Τούρκων, θα ήθελα οποιοσδήποτε πήγε στην Πόλη (που την αισθάνομαι και δική μου),και αντιμετώπισε πρόβλημα συμπεριφοράς από τους απλούς Τούρκους, να βγει εδώ να το πει για να απολογηθώ για όσα είπα. Κατά τα άλλα περιμένω συγκεκριμένη απάντηση. Τις γνώμες σου σε πολιτικά φόρουμ.
vasilis dr Posted - 20/06/2018 : 00:01:11
Η Τουρκία κρατά αιχμάλωτα εδώ και 3 μήνες 2 παλικάρια μας και εμείς θα πάμε οργανωμένα να στηρίξουμε τον Μαραθώνιο τους;;
VLASAKIS MICHALIS Posted - 19/06/2018 : 21:14:39
Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιοι πάνε οργανωμένα στην Κωνσταντινούπολη για τον μαραθώνιο να μου απαντήσουν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
penelope Posted - 20/12/2013 : 19:58:17
Αχαχαχαχαχα... ναι... :) Ακομη δε ξερω αν το ολο σκηνικο ηταν για γελια ή για κλαμματα. Τελος παντων, παει, περασε και αυτο. Και τωρα; Τζουμερκα;

"Today i will run what you will not so that tomorrow i will run what you cannot"
GERMANOS Posted - 14/12/2013 : 23:24:20
Eάν ήσουνα άντρας θα σου έλεγα
ότι θα μπορούσες να ρίξεις
και την Κορίνα Τσοπέη
penelope Posted - 14/12/2013 : 22:55:53
Oλοι οι αγωνες περνανε (ειτε ισια ειτε αναποδα) πανω απο τη γεφυρα του Βοσπορου. Και με το "αναποδο" ειναι που ειχα θεμα. Κοντεψα να ριξω κατω μια ολοκληρη οικογενεια, οπως τις κορινες του bowling. Φανταζεστε το σκηνικο;

"Today i will run what you will not so that tomorrow i will run what you cannot"
GERMANOS Posted - 14/12/2013 : 15:40:10
............................................
............................................

Βλέψεις και όνειρα γλυκά
θα πει κανείς ευθύς
δεν δικαιούσαι να ποθείς
Εσύ δεν πέρασες ποτέ
τα σύνορα...............
GERMANOS Posted - 14/12/2013 : 15:36:00
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ............1995

Τους τρούλους της Αγιά-Σοφιάς, ποτέ δεν θα τους δω
και δεν προβλέπεται να μπω στην...
zoro Posted - 14/12/2013 : 15:19:49
....το 15άρι περνάει πάνω απο την γέφυρα του Βοσπόρου;;;
Η Πόλη και γώ νομίζω ότι αξίζει να γυρνάς στα σοκάκια της πεζός, να το ρίξεις στο φαγητό, να γαζεύεις στον Βόσπορο και να πάς έστω μία φορά στην ζωή σου Μάϊο!!
penelope Posted - 14/12/2013 : 08:36:27
Eχοντας τρεξει τα 10χλμ (του ΚΜΑ) στην Αθηνα μολις μια εβδομαδα νωριτερα, εκανα τα 15χλμ στην Πολη με τις μνημες ακομη νωπες... Ομορφη εμπειρια, καλος ο καιρος, υπεροχα τοπια αλλα μεχρι εκει. Ο ιδιος ο αγωνας ηταν μαλλον μια ταλαιπωρια. Αθλητες ολων των αποστασεων να μπερδευονται, παγκοι με κουλουρια και τσαι οπου να'ναι, ο κακος χαμος στους σταθμους (οι εθελοντες δε μαζευαν τιποτα, ηταν δουλεια για "αλλους") και οικογενειες ολοκληρες να περπατουν πανω στη γεφυρα με αντιθετη φορά (οι του fun run υποτειθεται, η μοναδικη ευκαιρια για τους κατοικους της Πολης να περασουν τη γεφυρα πεζοι), ολα αυτα δημιουργησαν μια τρομερη αναστατωση και μου εκοψαν την ορεξη για οποιαδηποτε προσπαθεια. Να μη μιλησω για τους ποσους "τρακαρα". Αφου στον Κερατιο, με τα γυφτακια να ξαναγεμιζουν τα μπουκαλια με το δικο τους "νερο", βοθρος σκετος, εβαλα τη μουσικη (Bergersen, δε παιζεται!) μηπως και με επιταχυνει λιγο...

Ενας μαραθωνιος ειναι στο προγραμμα μου για αργοτερα αλλα οχι, δε θα συστηνα αυτον της Πολης. Σκετη κουραση και ενα sensory overload χωρις νοημα. Η Πολη ειναι για πολιτιστικο τουρισμο, οχι για τρεξιμο.

"Today i will run what you will not so that tomorrow i will run what you cannot"

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000