Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Και λίγη... γκρίνια για τον ΑΜΑ!

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Constantine S. Δημοσιευτηκε - 12/11/2018 : 07:46:15
Καλημέρα σε όλους και καλή αποκατάσταση σε όσους τόλμησαν να τα βάλουν κι εχθές με το "θηρίο", όπως συνηθίζω να αποκαλώ τον κλασική διαδρομή. Και μόνο ο τερματισμός στο συγκεκριμένο αγώνα έχει ξεχωριστή βαρύτητα. Λίγη κριτική τώρα ως προς τα οργανωτικά...

Ανήκω σε κείνους που είχαν την τύχη να γνωρίσουν το τρέξιμο πριν γίνει μόδα των social media. Και ο πρώτος αγώνας που έτρεξα ήταν αυτή η διαδρομή... "ο Λαμπράκης". Με την πάροδο των χρόνων είδα την διοργάνωση να γιγαντώνεται, η κλασική να μετονομάζεται σε αυθεντική διαδρομή με το νέο της σήμα να μας κεραυνοβολεί και η μάζωξη στο Ζάππειο για τα νούμερα να μετατρέπεται σε expo marathon, σε κλειστό γήπεδο εκτός της πόλεως των Αθηνών... Δέχομαι ότι η η διάδοση του τρεξίματος είχε και τα ανάλογα επακόλουθα βάσει προσφοράς και ζήτησης. Ωστόσο, φίλτατα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, ο αγώνας πλέον ασφυκτιά απο τον όγκο των συμμετεχόντων και την μη ύπαρξη ανάλογων υποδομών υποστήριξής αυτών.

Συγκεκριμένα... Θεωρώ αδιανόητο να αλλάζουμε τα ρούχα μας σε χώρο έξω απο την εγκατάσταση στον Μαραθώνα, να κάνουμε την ανάγκη μας στα χωράφια και στα λαγκάδια και να προσπαθούμε να ετοιμαστούμε καθισμένοι πάνω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου ή σε κανένα βράχο. Επίσης μεταξύ των δρομέων υπάρχουν και γυναίκες που δεν έχουν την άνεση να κάνουν την ανάγκη τους οπουδήποτε οπως τα αγοράκια.
Στα εντός της εγκατάστασης φυσικά οι χημικές τουαλέτες δεν επαρκούν για 19.000 άτομα.

Κάποτε υπήρχε εκείνος ο στίβος για να κάνουμε μια στοιχειωδώς καλή προθέρμανση πριν τον αγώνα. Μάλιστα δεν τολμούσαμε να πατήσουμε πάνω στο γρασίδι. Εφέτος δεν υπήρχε χώρος για ζέσταμα ενώ τα τελευταία μπλοκ παρατάσσονται εντός του γηπέδου, με αποτέλεσμα το γήπεδο να προσφέρεται μονο για περπάτημα.
Εκκίνησα απο το τέταρτο μπλοκ με μολις δυο λεπτά αναμονής. Αν και έτρεξα με τους σχετικά γρήγορους δεν υπήρξε σταθμός ανεφοδιασμού που να μην γίνεται ενας ψιλοχαμός απο την πολυκοσμία, με κίνδυνο να πέσει ο ενας πάνω στον άλλον. Τα τραπέζια θεωρώ ότι ήταν λίγα για εξυπηρετήσουν γρήγορα και με ασφάλεια όλο αυτό το πλήθος. Δεν θέλω να σκέφτομαι το τι γινόταν στα μετόπισθεν με τους πιο αργούς δρομείς.
Διασώστες... Άκουσα μια καθ'όλα ευγενική κοπελιά να ζητάει συγγνώμη απο εναν ξένο δρομέα για το ότι δεν διαθέτουν ψυκτικό σπρέι. Σχόλιον ουδέν.

Φτάνουμε στον τερματισμό... Παίρνουμε το μετάλλιο μας και οδηγούμαστε προς την έξοδο. Εκεί σε περιμένει η τσαντούλα αποκατάστασης με ενα μπουκαλάκι νερό, ενα μικρό χυμό κι ενα ισοτονικό. Παρακατω μπορείς να πάρεις και μια μπανάνα- μην ζητήσεις δεύτερη δεν δίνουν. ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ 30 ΕΥΡΩ για να θυμόμαστε πως ξεκινησε το φετινό εγχείρημα! Με ενα σωρό χορηγούς, με συνεργαζόμενους δήμους-περιφέρειες-υπουργεία... Τσίμπα μια μπανάνα κι αν σου αρέσει. Διαφορετικά μπορείς να δείς τον αγώνα απο την τηλεόραση, τραβώντας τα μαλλιά σου ακούγοντας ότι είναι μια ηλιόλουστη ημέρα ιδανική για τρέξιμο!

Συγγνώμη αν σας κούρασα αγαπητοί συντρέχτες... Αγαπώ αυτή τη διαδρομή... "τον Λαμπράκη"... την κλασική... αλλά, αφού με αντιμετωπίζουν σαν πελάτη, απο αυτό εδώ το μαγαζί δεν πρόκειται να ψωνίσω ξανά... Τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει στοιχειώδης σεβασμός στον ιδρώτα μας.
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Aytoxeiras Posted - 20/11/2018 : 18:53:44
quote:
Originally posted by VLASAKIS MICHALIS

Συμφωνώ απόλυτα με τον aytoxeira και επαυξάνω.Εγώ έτρεξα δώδεκα αγώνες έξω και κανένας με διαφορά δεν συγκρίνεται με τον ΑΜΑ.Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τον aytoxeira αν είναι σίγουρος ότι τα ισοτονικά στην Βαρκελώνη αρχίζουν στο 25χμ μια και στο site τους γράφουν ότι αρχίζουν τα ισοτονικά από το 5χμ και μάλιστα έχει κάθε 2.5χμ Ρωτάω γιατί θα πάω για τον μαραθώνιο τον Μάρτη για δεύτερη φορά και το 2010 που πήγα ήταν ο μόνος που πλησίαζε την Αθήνα σε παροχές.Αυτόχειρα σε θερμοπαρακαλώ για απάντηση προκειμένου να λάβω τα μέτρα μου.Ευχαριστώ.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ



Γεια σου φίλε μου! Εγώ τον έτρεξα το 2014 και πήγαμε με νερό μέχρι το 20!! Ατο λέω σίγουρα. Αν τώρα γράφουν ότι έχουν ισοτονικο θα έχουν.
Επίσης με 40000 δρομείς και είχαν τις μισές τουαλέτες από ότι στο μαραθωνα.
Καλή επιτυχία!!
SKOTEINOS Posted - 20/11/2018 : 14:38:06
Καλά το πάμε φίλε σιγα-σιγά!
Μετά από μία διετή απουσία μου, έχω 3 συνεχόμενους!!!!

Το ΄16 εγκατέλειψα πέφτοντας ηρωικά μαχόμενος στο 24οχλμ. πέρσι και φέτος τερμάτισα, ΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΜΙΑΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ!!!!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
RiffRaff Posted - 20/11/2018 : 14:23:58
Παιδιά, κακά τα ψέματα, ο ΑΜΑ είναι ο αγώνας των αγώνων. Από όποια πλευρά και να το δει κανείς. Μοναδικό μου παράπονο, ότι και τις δύο φορές που τον έτρεξα λόγω συνθηκών (έντονη ηλιοφάνεια) απτο 35ο και μετά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα από τη διαδρομή γιατί κοιτούσα απλά τα πόδια μου με κατεβασμένο όσο πάει το καπέλο και φορώντας γυαλιά ηλίου. Βέβαια, το πιο όμορφο κομμάτι της διαδρομής είναι (ήταν...) αυτό της Αν. Αττικής και όχι όταν μπαίνεις στον ιστό της πόλης, αλλά θα ήθελα να έχω τρέξει δίπλα στο δρομέα και όχι απλά να τον έχω προσπεράσει χωρίς να έχω πάρει χαμπάρι. Το αυτό και για τα τύμπανα και τις λοιπές μουσικές υποκρούσεις. Όταν είσαι στα πρόθυρα της ηλίασης και παρακαλάς για λίγη ησυχία ώστε όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες να μπουν σε safe mode και απλά τα πόδια να σε σύρουν ως το τέρμα, οι έντονοι θόρυβοι παροτρύνουν το διαβολάκι μέσα σου να απαγγείλει υψηλής ποιότητας ποίηση στη γαλλική. Μου φαίνεται του χρόνου θα δηλώσω συμμετοχή για το δεκάρι και μετά θα μετακομίσω ως χειροκροτητής/εμψυχωτής στο ύψος του δρομέα για να βιώσω όλα αυτά που γράφονται εδώ πέρα σχετικά με τα χασομέρια της διαδρομής, αλλά εγώ δύο φορές δεν... (και πλάκα θαχει σε αυτό το σενάριο του χρόνου ο αγώνας να γίνει με βροχή! )

--------------------------
Run-time Error
trexantiris Posted - 20/11/2018 : 13:42:42
...η μόνη μου γκρίνια Σκοτεινό διαβολάκι είναι ότι θα ήθελα να βλέπω εσένα πιο συχνά στον ΑΜΑ!

Free your feet...free your senses!
SKOTEINOS Posted - 20/11/2018 : 10:05:04
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ο ΑΜΑ είναι μακράν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΚΑΤ'ΕΜΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ!!!!!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
tolis1823 Posted - 18/11/2018 : 21:12:50
Καλησπέρα και από εμένα! Για μένα η διοργάνωση είναι πολύ καλή και σε παροχές και σε ότι αφορά το φιλότιμο των εθελοντών! Φέτος , έτρεξα από τα τελευταία block, 8, εκεί, δεν ακούστηκαν ούτε ο όρκος του αθλητή , ούτε όσα άκουσαν οι των πρώτων blocks που σε έβαζαν στο «Κλίμα» του αυθεντικού..
Σε αυτά τα πίσω blocks υπήρχαν και πολλοί δρομείς από το εξωτερικό ...
Εγώ τα έχω ζήσει .είναι κρίμα όμως για δρομείς που συμμετέχουν για πρώτη φορά ...και να έχουν έρθει κι από μακρυά να μην τα ακούσουν...
VLASAKIS MICHALIS Posted - 18/11/2018 : 15:17:15
Συμφωνώ απόλυτα με τον aytoxeira και επαυξάνω.Εγώ έτρεξα δώδεκα αγώνες έξω και κανένας με διαφορά δεν συγκρίνεται με τον ΑΜΑ.Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τον aytoxeira αν είναι σίγουρος ότι τα ισοτονικά στην Βαρκελώνη αρχίζουν στο 25χμ μια και στο site τους γράφουν ότι αρχίζουν τα ισοτονικά από το 5χμ και μάλιστα έχει κάθε 2.5χμ Ρωτάω γιατί θα πάω για τον μαραθώνιο τον Μάρτη για δεύτερη φορά και το 2010 που πήγα ήταν ο μόνος που πλησίαζε την Αθήνα σε παροχές.Αυτόχειρα σε θερμοπαρακαλώ για απάντηση προκειμένου να λάβω τα μέτρα μου.Ευχαριστώ.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
hyperdad Posted - 17/11/2018 : 20:22:41
Σε μαρααθωνίους έχω πάει Θεσσαλονίκη μια φορά και δεν ξαναπάω και ΑΜΑ 5 και θα συνεχίσω να πηγαινω. Αυτό που βλέπω είναι μια πολύ καλή διοργάνωση, δεν θεωρώ ότι μου έλειψε κάτι, ανα 2.5χλμ τροφοδοσία (που καταντάει σπατάλη) κόσμος σχεδόν παντού, εθελοντές στη πλειοψηφία τους νέα παιδιά, χαμόγελα, παρότρυνση, δηλαδή τι παραπάνω θα έπρεπε να έχει; Μην είμαστε και αχάριστοι, εντάξει μπορεί να να βελτιωθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είνα προβληματική η διοργάνωση. Μια χαρά είναι, μακάρι να μείνει έτσι.
Aytoxeiras Posted - 15/11/2018 : 21:41:04
Εχω τρέξει 23 διαφορετικές κούρσες σε όλη την Ευρώπη και πιστεύω ότι μου επιτρέπεται να έχω γνώμη.

Ο ΑΜΑ είναι μακράν η καλύτερη διοργάνωση από όλες. Μακράν όμως. Και αυτό όντας ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Point-to-point αγώνας (σε όλους τους αλλους ειναι κυκλική η διαδρομή). Παει να πει, 18.000 δρομεις πρέπει να μεταφερθούν στην αφετηρία που είναι 40χλμ μακρια. Αυτό γινεται καθε χρονο χωρις παρατραγουδα.

Οι παροχές είναι εξαιρετικές. Η τιμή είναι εξευτιλιστική. Όποιος δεν το βλέπει αυτό μάλλον είναι αρνητικά προδιατεθειμένος απέναντι στη διοργάνωση. Ή εξαιρετικά άπειρος τόσο που δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να τρεχουν 18.000 δρομείς. Στη Βαρκελώνη που αναφερθηκε πιο πάνω, με 100 ευρω συμμετοχή δεν υπήρχε energy intake παρά μόνο νερό τα πρώτα 25 χλμ. Στο Βερολίνο με 90 ευρω συμμετοχή τα ίδια.

Δεν ξέρω γιατί ορισμένοι είστε τόσο μίζεροι. Ειδικά μάλιστα όταν δεν έχετε μέτρο συγκρισης. Σε λίγο θα πειτε οτι και ο τερματισμός δεν είναι καλός γιατι με τόσο κόσμο βρίσκονται και άλλοι αθλητές στις φωτογραφίες σας. Ε τι να κανουμε, 18.000 δρομείς είναι, δεν είσαι μόνος σου!!!

Δεν πας σε μαραθώνιο πρωτευουσας και σε ανηφορική κούρσα οταν κυνηγάς επίδοση. Αν δεν το καταλαβαινεις, είναι δικό σου πρόβλημα.

Και το λέει κάποιος, που εκτός από τον ΑΜΑ, την Ετζίαν και το Μετρό δεν έχει τίποτα θετικό να πει για οτιδήποτε ελληνικό.
Bloom Posted - 15/11/2018 : 12:15:47
quote:
Originally posted by dpkouk

στην Ευρωπη πληρωνεις πολλα για τις ιδιες υπηρεσιες...πολλααα τις περισσοτερες φορες..το ιδιο κ στην Ασια...50 δολλαρια την απλη συμμετοχη κ ως 120 αν δεν προλαβεις εγκαιρως...χωρις τρελες παροχες..μονο μπλουζακι

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...



Κοίτα, τις τιμές (εννοώ το βασικό πακέτο, γιατί τα εξτραδάκια είναι υπερτιμημένα) του Ρόττερνταμ τις βρίσκω λογικές και η διοργάνωση είναι άριστη. Από ένα σημείο και μετά βέβαια οι Ευρωπαίοι ξεφεύγουν, αλλά ξεφεύγουν και οι μισθοί τους. Παρίσι, Ζυρίχη είναι άνευ λόγου απλησίαστα. Δεν είναι ότι είναι ακριβοί οι Ευρωπαίοι. Εννοείται πως ένας μαραθώνιος έχει τεράστιο κόστος και από αυτή την άποψη, το ότι η Αθήνα καταφέρνει να κάνει καλύτερη διοργάνωση με χαμηλότερη τιμή είναι εντυπωσιακό.

Πάντως, όλα εξαρτώνται από τη ζήτηση. Αν πλακώσει κόσμος όσο κι αν ανεβάζεις την τιμή, την ανεβάζεις κι άλλο. Το Ρόττερνταμ το 2013 έκανε 45 ευρώ, με 9000 κόσμο. Το 2018 δήλωσαν συμμετοχή 16000 δρομείς. Λογικό είναι να ανέβουν οι τιμές. Τα ξενοδοχεία να δείτε πού φτάσανε! Τα ίδια γίνονται σε όλη την Ευρώπη. Οι συμμετέχοντες σε μαραθωνίους έχουν αυξηθεί και συνεχίζουν να αυξάνονται.

thesalos Posted - 15/11/2018 : 10:09:35
ενα καλο συστημα για ουρηση , το ειδα στο παριση ,μονο για ανδρες ομως. σε καθε μπλοκ ειχαν απο ενα στρογυλο πλαστικο μεγαλο καδο ο οποιος στο πανω κοματι ειχε 5 η 6 χωρισματα .αρκετα βαρυ, με γαντσο στο πανω μερος μεταφερονταν με γερανο.αφνταστα εξυπηρετικο για την ψιλη αντρικη αναγκη ,ουτε ουρες ,καθαριζες στα γρηγορα.απο ενα σε καθε μπλοκ ειχαν ,και οι χημικες εμεναν για τις γυναικες , η για πιο χοντρη αναγκη.

και εγω πιστευω οτι οι παροχες σε σχεση με τιν τιμη ειναι αρκετα καλες ,και οι σταθμοι ανεφ αρκετα καλοι

δεν θα ξεχασω στο βελιγραδη που γεμιζαν ποτηρια, απο βαρελια με νερο ,και το βαρελι με λαστιχο απο βρυση σε παρκο

το παλιο σημα του μαραθωνιου αυτο με τους δρομεις πιστευω οτι ειναι καλητερο ,και πιο κοντα στην ιστορια,αυτο το Μ ρε παιδια δεν ....δεν.... ολα τα αλλα ειναι σε επιπεδο αρκετα καλο.
dpkouk Posted - 15/11/2018 : 07:26:29
στην Ευρωπη πληρωνεις πολλα για τις ιδιες υπηρεσιες...πολλααα τις περισσοτερες φορες..το ιδιο κ στην Ασια...50 δολλαρια την απλη συμμετοχη κ ως 120 αν δεν προλαβεις εγκαιρως...χωρις τρελες παροχες..μονο μπλουζακι

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
vasilis dr Posted - 15/11/2018 : 01:11:30
Η σχέση τιμής παροχών του Μαραθωνίου μας είναι με διαφορά η καλύτερη από τους γνωστούς παρόμοιους Ευρωπαϊκούς αγώνες,δεν χωρά συζήτηση πάνω σε αυτό......βέβαια υπάρχουν και αγώνες Μαραθωνίου στην Ευρώπη που δεν είναι διαφημισμένοι και διάσημοι αλλά έχουν πολύ καλύτερες τιμές και παροχές από τον Αυθεντικό της Αθήνας και μάλιστα μπορούν να συνδυαστούν και με μια μίνι εκδρομή γιατί διοργανώνονται σε πόλεις με πλούσιο ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές. Θα αναφέρω δύο από προσωπική εμπειρία....Βαρσοβία την Άνοιξη(Απρίλιος) και Λουμπλιάνα το Φθινόπωρο(Οκτώβριος).
nikkapen Posted - 14/11/2018 : 21:12:24
καλησπερα σας.Νομιζω πως η σχεση τιμη-παροχες ειναι εξαιρετικη για τον ΑΜΑ.Οσοι εχουν τρεξει μαραθωνιο στο εξωτερικο καταλαβαινουν οπωσδηποτε τι θελω να πω...Ο φιλος Bloom εχει απολυτο δικιο.Ενδεικτικα αναφερω τιμες: Παρισι 110,Βιεννη 90,Μιλανο 75 κλπ.Σε ολους αυτους τους αγωνες οι παροχες ειναι ελαχιστες : μπλουζακι,μεταλλιο,1 μπανανα,νερο σε ποτηρακι ανα 5 χλμ και κανενα κομματι φρουτο.Η διοργανωση του ΑΜΑ ειναι αριστη,μακαρι να τρεξουν 30.000 ατομα καποια στιγμη την κλασικη.Διαφημιζει την Ελλαδα ο μαραθωνιος μας.

Τρεχω αρα υπαρχω.
Bloom Posted - 14/11/2018 : 20:38:47
Να διευκρινήσω, πως ανέφερα το Ρόττερνταμ ως μέτρο σύγκρισης και δεν υπονοώ καμία ειρωνία "αν δε σας αρέσει, πάτε έξω". Οι δηλώσεις μου τείνουν να παρανοηθούν.

Τα μόνα δύο ελαττώματα που έχει η Κλασσική είναι πως είναι δύσκολη διαδρομή και πως δεν έχει καλή υποστήριξη από το κοινό. Σε όλα μα όλα τα άλλα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους αγώνες του εξωτερικού και σε πολλά υπερέχει. Κάποιος είπε για τα μπλοκ, πως από την πολυκοσμία αργούν. Μπούγιο έχει πλέον παντού, τρέχει και η κουτσή Μαρία.


Υστερόγραφο: Ξέχασα να πω ότι στο Ρόττερνταμ η μακαρονάδα στο πάστα πάρτυ κάνει 17 ευρώ και κάτι κέρματα. Αντί για παρμεζάνα πασπαλίζουν με διαμάντια, απευθείας από τα χρυσοχοεία του Άμστερνταμ. Χάραξη μεταλλίου 8 ευρώ - κι αυτό με διαμάντι το χαράσσουν. Κάθε φωτογραφία που σου βγάζουν, αν τη θέλεις, γίνεται δική σου με 20 ευρώ. Εντάξει, παραδέχομαι πως το τεχνικό μπλουζάκι σκίζει: New Balance τελευταίας μόδας, κορυφαίας ποιότητας.

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000