Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Εξοπλισμός
 τι γιλεκο υδροδοσιας εχεις?

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Kon Δημοσιευτηκε - 17/05/2020 : 19:11:26
Θέλω να αγοράσω ένα γιλέκο υδροδοσίας για το τρέξιμο και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Τι γιλέκο χρησιμοποιείτε και γενικά οι εντυπώσεις σας από αυτό.Έχω ένα φτηνό που τα έχει φάει τα ψωμιά του aonijie,όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά εντάξει την έκανα τη δουλεία μου και τώρα θέλω να πάρω κάτι καλύτερο να έχει καλή εφαρμογή στο κορμί και να μη κουνάει πάρα πολύ.Γενικά εγώ δεν θέλω να παίρνει πάρα πολλά πράγματα απλά μπουκαλάκι με νερό το κινητό μου τα κλειδιά μου και κάποια χρήματα.
9   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
mike07 Posted - 28/05/2020 : 20:12:36
Πάρε γιλέκο με βάση την ανάγκη σου. Εχω το Salomon https://www.salomon.com/en-ca/shop/product/s-lab-sense-ultra-5-set-20.html#color=19964 και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Οταν έκανα μεγαλύτερες αποστάσεις ήταν ότι καλύτερο. Βέβαια τα χρήματα είναι ένα "αγκάθι". Το είχα είχα πάρει σε προσφορά με σχεδόν τα μισά χρήματα τότε.
Προσωπικά θα σου πρότεινα πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά γιλέκου, να το δοκιμάσεις - αν και εφόσον είναι εφιτκό.
Pads Posted - 26/05/2020 : 15:37:13
Πάρε ότι καλύτερο μπορείς με βάση την οικονομική σου δυνατότητα. Μην κάνεις εκπτώσεις καθώς σε πολύωρες διαδρομές κάθε ελάττωμα θα μεγεθύνεται υπερθετικά. Φαντάζομαι το θες για trail προπονήσεις. Για ώρες στο βουνό προτείνω το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα salomon. Η διαφορά στο βάρος και στην άνεση είναι απειροελάχιστη και κερδίζεις χώρο για κάθε πιθανή εξόρμηση. Τα καινούργια έχουν τα φλασκιά με το μεγάλο άνοιγμα που βοηθάει πολύ στην αναπλήρωση και στο καθαρισμό. Όταν δεν τα χρησιμοποιείς αποθήκευσε τα στην κατάψυξη για την αποφυγή μούχλας.

Για αγώνες μέχρι μαραθώνιους βουνού με συχνούς ανεφοδιασμούς προτείνω και εγώ την μεγάλη ζώνη της Compressport που χωράει άνετα οτι χρειάζεσαι + αντιανεμικό στην θέση των μπατόν.
Kon Posted - 23/05/2020 : 16:05:18
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Δε θα προτιμούσα ζώνη αλλά ένα ελαφρύ γιλέκο και νομίζω θα με κάλυπτε το S-Lab Sense 2 Set και το Compressport S PACK. Βέβαια είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή και στα δύο και θα το ψάξω λίγο ακόμα
thesalos Posted - 22/05/2020 : 08:08:54
adv skin 12 salomon.για μενα παιζει ρολο τι θελεις να κουβαλας μαζι σου αν βγεις στο βουνο για προπονηση η ακομα και για μια απλη πολυωρη πεζοπορια.εγω θα βγω και χειμωνα σε χαμηλα μονοπατια οποτε τα 12 λιτρα με βολεψαν αρκετα.εχω βολεψει ανετα 2 μπλουζες ενα αδιαβροχο κσι αλλα μικροπραγματα πισω.μπροστα απο 0.5 εως 1 λιτρο νερο και οτι θελεις για φαγητο καθ οδον τα βαζζεις ανετα μπροστα.βαζεις ανετα μπροστα κινητο+γαντια+σκουφο+buff και μενει και ακομα λιγο χωρος.η εφαρμογη του στο σωμα ειναι αρκετα καλη.με τα βασικα που ζητανε σε πολλα χιλ δεν κουνιεται τιποτα .κανα 2 φορες που το φορτωσα τερμα + τον ασκο με 1.5 λιτρο μεσα εκει καταλαβενα κουνημα.τωρα για τον ιδρωτα στην πλατη ,σιγουρα η μπλουζζα θα γινει μουσκεμα ιδιαιτερα το καλοκαιρι.και το σακιδιο το ορειβατικο που εχω osprey νεου τυπου με ελαχιστη επαφη στην πλατη,το καλοκαιρι η πλατη θα ιδρωση αρκετα.και η ζζωνη με τα παγουρια εκει που πιανει στην μεση γινεσαι μουσκεμα στον ιδρωτα.
giokal Posted - 21/05/2020 : 09:59:46
Εγώ έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος με το Mountain Vest 3.0 της Ultimate Direction, αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για προπονήσεις βουνού μεγαλύτερες από 90λεπτο. Για οτιδήποτε άλλο προτιμώ συνδυασμό ενός handheld για το νερο με ζώνη μέσης για μικροπραγματα, κινητό κλπ.

Το γιλέκο που ανέφερε ο Aroulio νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα σε θέμα ποιότητας. Και αν δεν έχεις ανάγκη τον χώρο αποθήκευσης στην πλάτη μπορείς να πάρεις το μικρότερο των 2L το οποίο θα αναπνέει και καλύτερα.
Aroulio Posted - 21/05/2020 : 08:20:02
Salomon S-Lab Sense Ultra 5L Set.

Πανάλαφρο, τσιμπημένη τιμή, ευρύχωρο και σταθερό.
Με έχει βοηθήσει σε μεγάλο φθινοπωρινό ultra όπου ανά πάσα στιγμή είχα πάνω μου υγρά, φαί, φακό, 2η πλήρη αλλαξιά και αδιάβροχο.

ΑΛΛΑ, η εφίδρωση που μου προκαλεί προσωπικά τους ζεστούς μήνες είναι μη αντιμετωπίσιμη.

Οπότε, όπως ειπώθηκε εξαρτάται από τη χρήση που το θες. Και νομίζω ότι αυτό που κάνει τη διαφορά είναι αν χρειάζεσαι να κουβαλάς πάνω από μισό λίτρο νερό. Άρα σε βουνίσιους αγώνες είναι πιο δύσκολο να τα καταφέρεις μόνο με κάποια ζώνη μέσης
geopa Posted - 20/05/2020 : 08:01:40
Εξαρτάται από τα χρήματα αλλά και τη χρήση που θέλεις να κάνεις, δηλ να έχεις 1 η 1.5lt μαζί. Σίγουρα όταν έχεις ασκό στο πίσω μέρος με σωλήνα είναι πιο δύσχρηστο σε αγώνες καθώς πρέπει να βγάζεις όλο το σύστημα για να γεμίσεις νερά. Τα γιλέκα που έχουν δύο μικρότερους ασκούς τα θεωρώ πολύ πιο βολικά και αποθηκεύουν και αρκετά πράγματα.
gargadua Posted - 18/05/2020 : 09:20:04
Ζώνη salomon με παγούρια 2χ600. Επίσης σακίδιο υδροδοσίας hydrapak flume με ασκό 1,5 λίτρα. Με βόλεψε περισσότερο το salomon γιατί μετέφερα διαφορετικά υγρά. Το 2ο με βόλεψε γιατί έπινα από τον σωλήνα γρηγορότερα.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
dkoukou Posted - 17/05/2020 : 20:35:48
Compressport Free Belt Pro
Χωράει άνετα ένα soft flask  500ml + κινητο + κλειδια + τζελακια + ελαφρυ αντιανεμικο και δεν χορευουν τα πραγματα ακομα και σε ρυθμο κατω απο 3:30/χλμ (ακομα και σε trail κατηφορα).
Και απείρως πιο δροσερό από γιλέκο υδροδοσιας.
Περισσότερη τροφοδοσία δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ακόμα και για 30αρι μέσα στο κατακαλόκαιρο.

_____________________________________________________________________________________

"...κάποτε, με τον πατέρα σου, είχαμε σε δωδεκαρι πέρασμα 6'06" στο 2ο χιλιόμετρο. Θυμάσαι ρε; Τότε είμασταν καλοί..."

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000