Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Διάφορα
 Σχετικά με το Forum
 ΞΕΦΥΓΑΜΕ

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
ILIAS Δημοσιευτηκε - 27/11/2008 : 22:30:46
Το Φόρουμ μεχρι προ μηνός ηταν ενδιαφερον και εξυπηρετούσε τους λογους υπαρξης του, ενημέρωση και επικοινωνία μελων.Μπορει εγω να γραφω σπανιοτατα αλλα το διαβαζα καθημερινα γιατι λεγονταν πολλα και ενδιαφεροντα. Νομίζω οτι ο administrator πρεπει να αρχιζει να σβήνει γιατι σε λιγο το ιδιο το φορουμ θα απαξιωθει πλήρως.
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
dpkouk Posted - 02/12/2008 : 13:23:14
quote:
Originally posted by thrax

amen

___________________
against the wind...



+1 αν και αποδυναμωμενοι...

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
thrax Posted - 02/12/2008 : 09:08:02
amen

___________________
against the wind...
sam Posted - 02/12/2008 : 00:39:45
η πολύ κουβεντα πλέον δεν έχει και πολύ νόημα...

Ο Speedy ξεκαθάρισε τη θέση του σε ένα θέμα που αφορά τον ίδιο πρωταρχικά (σε αυτόν θυμίζω απευθύνθηκε ο ilias) και νομίζω οφείλουμε ως χρήστες της σελίδας που ΑΥΤΟΣ διαχειρίζεται, και για όσο την επισκεπτόμαστε, τουλάχιστον να τη σεβαστούμε.

Δε χρειάζονται οι ίδιες ατέρμονες συζητήσεις που βρίσκεις παντού για τα κεκτημένα(?) "δικαιώματα" συν-διαχείρισης των παλαιών χρηστών/μελών σε σελίδες που προσφέρονται ελεύθερα και δωρεάν (κανείς δεν είναι εδώ με το ζόρι και ούτε πληρώνει συνδρομή)

ο admin ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ...και στη τελικά αυτός είναι και ο μόνος που πληρώνει για τα λάθη του.
rockonskin Posted - 01/12/2008 : 22:47:17
σηριαλ...



Speedy Posted - 01/12/2008 : 22:20:22
quote:
Originally posted by takiss


@speedy,
εσυ επιτρεπεις να υπαρχουν εδω μεσα μασκες αντι να τις παταξεις αμεσως με τη γεννηση τους.Φυσικο επακολουθο καποια στιγμη οι μασκες να παρεκτραπουν.
Τοτε εσυ και αν δεν πολυγουσταρεις τη μασκα που παρεκτραπηκε βγαινεις δημοσια προσβαλλωντας και μειονοντας ακομα και μελη και ανθρωπους που προσφερουν χρονια στην ιστοσελιδα σου.
Τσαμπα μαγκας.
Keep going bad boy.

Καλως ήρθες φίλε μου, ακόμα και αν μπήκες μονο και μονο για να μου κάνεις κριτική.

Επι της ουσίας της κριτικης σου λοιπον:
Δεν νομιζω πως εκφραστηκα προσβλητικά (αυστηρα ναι), όμως ετσι κι αλλιως, κανείς δεν έχει ασυλία στις παρεκτροπές του, οσο και αν έχει προσφέρει (?) στην ιστοσελιδα.
Τσαμπα μαγκας? Πες το όπως θες ή όπως μπορεις να το αντιληφθεις.
Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές εδώ μέσα και προσπαθώ να τις κρατάω όσο καλυτερα γινεται.
Ο καθένας απο εσας έχει την δική του άποψη, όμως κανεις σας δεν μπορει να δει τα πράγματα όπως τα βλέπω εγω, σαν διαχειριστής.

Δεν θα απολογηθώ για τη στάση μου. Σωστή ή λάθος (στην κριση του καθενος), αυτή είναι. Το έχουμε συζητησει ξανα αυτο και στην τελική-τελική το ξέρουμε: Ο Admin φταίει για όλα,
δεν χρειαζόμασταν εναν "ουρανοκατέβατο" takiss να μας το πει...

takiss Posted - 01/12/2008 : 22:07:57
quote:
Originally posted by Speedy

Ναι Sam, έχεις δίκιο, πολλά λυμένα ζωνάρια δυστυχώς...

quote:
Originally posted by Tsamadoula

quote:
Originally posted by ILIAS

quote:
Originally posted by rockonskin

ο ναμαικιεγω κ ο ηλιας ριξανε τις 'βομβες' τους και τωρα δε μιλανε...τους κινεζους


Τι να σου πω? Φοβερη βόμβα εριξα, ειπα απλα το αυτονοητο, δηλαδη να προσπαθουμε να μενουμε εντος θεματοςγια να μην απαξιωθει το φόρουμ. Ουτε χαρακτηρισμους εκανα ουτε προσβαλα κανενα σε αντιθεση με ορισμενους...


Ρε Αιθίοπα, την έκανες που την έκανες, κόψε το δούλεμα τουλάχιστον.
Πες ΝΑΙ είπα λαλακία, τα έκανα θάλασσα και τελείωσε. Οχι "νιου νιου νιου δεν είπα, μα δεν εννοούσα, δες τι λέει ο άλλος, κυρία με πείραξε ο τάδε κ.λ.π κ.λ.π". Πας ακόμα στο δημοτικό? Πάρε το θάρρος της γνώμης σου ή λούφαξε και αρκέσου στο διάβασμα όπως έκανες μέχρι τώρα. Σ' έπιασε η πρεμούρα για γράψιμο τελευταία? Τόσο καιρό που ήσουνα; Να πείς και σύ την άποψή σου? Μόνο "δε μ αρέσει τρόπος που λειτουργεί το φόρουμ και να τον αλλάξετε" είδα να λές. Κάνε μας τη χάρη.


@Tsamadoula,
άσε τις παραινέσεις του στυλ "κανε μας τη χάρη". "Πας ακόμα στο δημοτικό?" κτλ. Εσύ δηλαδή νομίζεις είσαι καλυτερος?
"με προσβάλατε, φεύγω, μπουχουχου.... μισο λεπτο...φοράω τη μασκα μου και ξαναρχομαι" ότι πρέπει για τις αποκριες... Εντελώς νηπειαγωγείο η στάση σου... λυπάμαι. Απο κάποιον παλιο και έμπειρο σε θέματα φόρουμ θα περίμενα κάτι καλυτερο απο το να θιχτεί έτσι εύκολα απο κάποιον νέο και να πει "φεύγω". Εκτός κι όλη αυτη η φαρσοκωμωδία που παρουσιάζεις είναι ένα καλοστημένο σήριαλ...
(το γιατι το κάνεις δεν τολμώ να φανταστω...)

Εχετε κάποιοι το κακό συνήθειο να προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους, προσβάλλωντας και μειώνοντας, χωρίς έστω να προσπαθείτε να τους καταλάβετε. Το έγραψα και νωρίτερα αυτό. Εδώ το Φόρουμ ειναι ανοιχτο, ο καθενας γράφει την άποψη του και εκεί κανονικα τελειώνει. Σε κάποια θέματα δεν υπάρχουν δόγματα. Τι επιμένετε? Γιατί δηλαδή να παραδεχτει ο άλλος ότι έχει γραψει μλκ? Κατά την γνώμη του τη μλκ μπορεί να την έχεις γράψει εσύ. Θεωρείς πως έχεις το αλάθητο? Τουλάχιστον αυτός δεν προσπαθει να σου επιβάλει την δική του μλκ και είναι ευγενικός και σε καμια περίπτωση δεν σε δουλεύει κρυμμένος πίσω απο μάσκες. Εσύ κάποτε "δεν ανοιγες διάλογο με ανωνυμους", τωρα γιατί το παίζεις έτσι?
Γι'αυτα σου λέω λυπάμαι πραγματικά...

Διάβασα πολλές διπλωματικές, μετριοπαθείς και τελικά σωστές απόψεις,
αλλά 2-3 και απο τους "βετεράνους" εδώ μέσα εξακολουθείτε να λειτουργείτε με νοοτροπία "κλίκας" και όλοι οι άλλοι "τον μπούλο αμα δε γουστάρετε".
Ε, εγώ σε αυτο δεν συμφωνώ πρέπει να το καταλάβετε.
Κάντε εσείς 1 βήμα πίσω να πάει και όλο το Φορουμ 2 βήματα μπροστά.

Δεν αναφέρομαι πλέον στο θέμα "αν κάνουμε πλάκα ή μιλαμε σοβαρα"
αναφέρομαι σε μια γενική νοοτροπία που παρατηρώ πως έχουν αποκτήσει καποιοι παλιοι γνωστοι έναντι καποιων νέων μελών, άγνωστων επι προσωπικού.
Κάτι σαν το στρατό που για να γίνουν "δεκτοι" οι νέοι πρέπει να περάσουν απο διάφορα καψόνια και βασανιστήρια και όποιος αντεξει τις χοντράδες τους.
Oμως, ΔΕΝ ανοίγει έτσι το Φόρουμ στον κόσμο...

* Ελπίζω να κάνετε τον κόπο να αναλογιστείτε λιγάκι τις ευθύνες σας πρωτού "παρεξηγηθείτε" παλι...

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy



@speedy,
εσυ επιτρεπεις να υπαρχουν εδω μεσα μασκες αντι να τις παταξεις αμεσως με τη γεννηση τους.Φυσικο επακολουθο καποια στιγμη οι μασκες να παρεκτραπουν.
Τοτε εσυ και αν δεν πολυγουσταρεις τη μασκα που παρεκτραπηκε βγαινεις δημοσια προσβαλλωντας και μειονοντας ακομα και μελη και ανθρωπους που προσφερουν χρονια στην ιστοσελιδα σου.
Τσαμπα μαγκας.
Keep going bad boy.
Rigelian Posted - 01/12/2008 : 21:41:38
Γρηγόρη,

1. Έτσι μου φάνηκε από τα γραφόμενα κάποιων.
*Σωστά, πολύ σωστά! Πάντα βάζω τις απόψεις μου σε κρίση, πάντα τις αμφισβητώ κι εγώ. Ο στόχος είναι να δω τα πράγματα από όσο το δυνατόν περισσότερες οπτικές γωνίες και, νομίζω, αυτόπρέπει να κάνουμε όλοι. Ο καλύτερος τρόπος είναι ο διάλογος.

2. Αν εσύ προσβλήθηκες, καλά κάνεις και το λες, ζητώ συγγνώμη. Αν και κάποιος άλλος προσβλήθηκε και εγώ δεν το κατάλαβα, τι ποιο απλό να μου το πει ευθέως, δημόσια ή με πμ.

2Β. Ακριβώς σε αυτό που λες ήθελα να καταλήξω, γι αυτό ήμουν απόλυτος, χαίρομαι που το λες διότι έτσι ακριβώς είναι: Όχι μια απάντηση, αλλά μια στήριξη, μια βοήθεια, να μοιραστούμε εμπειρίες. Στους 2.5 περίπου μήνες της ζωής μου που περπατούσα με πατερίτσες, πάντα το έριχνα στην πλάκα, πολλές φορές αυτοσαρκαζόμενος, διότι με βοηθούσε. Αυτό ήθελα από τους φίλους μου.

Το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων.
Αυτή είναι η γνώμη μου, τεσταρισμένη πολύ, είναι από τις απόψεις μου που δεν βλέπω να αλλάζουν.
Speedy Posted - 01/12/2008 : 20:51:02
quote:
Originally posted by Rigelian

Δύο πράγματα:

1. Μην δαιμονοποιούμε το χιούμορ ή την καυγατζίδικη διάθεση. Δείχνουν ζωντάνια και πάθος και αυτό είναι καλό. Άνθρωποι είμαστε με απόψεις και γνώμες διαφορετικές, δεν είμαστε πρόβατα, θα ήταν ανούσιο στα πάντα να συμφωνούμε όλοι με όλους. Ακόμα και τα πνεύματα αντιλογίας έχουν τη χρησιμότητά τους.

2. Η μοναδική υπεύθυνη απάντηση σε ερωτήσεις του στυλ "πονάει το γόνατο/ο γκουτουπιές/χέρι μου, τι να κάνω" είναι "Να πας σε γιατρό". Η πλάκα είναι το "second best" και σε καμμία περίπτωση δεν προσβάλλει ούτε δείχνει έλλειψη σεβασμού. Έχω κι εγώ απαντήσει δίνοντας συμβουλή, (έστω και αν είπα να παει σε γιατρό) και το θεωρώ από τα λάθη που έχω κάνει εδώ μέσα.


1. Κανεις δεν δαιμονοποίησε το χιουμορ ουτε την "καβγατζηδικη" διαθεση. Απορώ πως το είδες έτσι. Απλώς συζηταμε πως θα τα συνδιάσουμε όλα αυτά στο Φόρουμ μας.
* Εσύ είσαι γνωστο πνεύμα αντιλογίας. Το έχεις παραδεχτει και μονος σου άλλωστε, πως εισαι ο προβοκάτορας του Φορουμ για να προκαλεις συζητήσεις...

2. Σου το έγραψα και πιο πριν μα δεν το κατάλαβες. ΝΑΙ υπαρχουν περιπτώσεις που προσβάλεις και δείχνεις έλλειψη σεβασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προσβλήθηκα εγώ, μονο και μονο επειδή έχω δυσάρεστες εμπειρίες τραυματισμών και ξέρω πως σε κάποιες φασεις δεν χωράνε πλάκες απο αγνώστους.
Απο εκεί και πέρα αν νομίζεις πως "η μονη υπεθυνη απάντηση" σε θεμα υγειας είναι "να πας σε γιατρο", τοτε να το κλεισουμε το συγκεκριμένο θέμα και να βάλουμε ταμπέλα "απευθυνθείτε στον κατάλληλο ιατρο". Ομως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν κάποιος αντιμετωπιζει ένα πρόβλημα υγείας, απο μεριάς μας, ακόμα και μια ζεστη, αισιοδοξη κουβέντα, και ψυχολογική στήριξη μπορει να έχει μεγάλη σημασία και φυσικά είναι "υπευθενη απάντηση". Απο εκεί και πέρα αν πάνω στην κουβέντα το ρίξουμε και λιγο στην πλάκα για να χαλαρώσουμε το (βαρυ λογω τραυματισμου) κλίμα και να φτιάξουμε τη διάθεση του φίλου μας ακόμα καλυτερα. Ομως αυτο θα γίνει στην πορεια. Αμα απο την αρχή γελειοποιούμε το θέμα, τοτε -κατ'εμε- δείχνουμε (και) ελλειψη σεβασμου.

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Rigelian Posted - 01/12/2008 : 19:27:34
Δύο πράγματα:

1. Μην δαιμονοποιούμε το χιούμορ ή την καυγατζίδικη διάθεση. Δείχνουν ζωντάνια και πάθος και αυτό είναι καλό. Άνθρωποι είμαστε με απόψεις και γνώμες διαφορετικές, δεν είμαστε πρόβατα, θα ήταν ανούσιο στα πάντα να συμφωνούμε όλοι με όλους. Ακόμα και τα πνεύματα αντιλογίας έχουν τη χρησιμότητά τους.

2. Η μοναδική υπεύθυνη απάντηση σε ερωτήσεις του στυλ "πονάει το γόνατο/ο γκουτουπιές/χέρι μου, τι να κάνω" είναι "Να πας σε γιατρό". Η πλάκα είναι το "second best" και σε καμμία περίπτωση δεν προσβάλλει ούτε δείχνει έλλειψη σεβασμού. Έχω κι εγώ απαντήσει δίνοντας συμβουλή, (έστω και αν είπα να παει σε γιατρό) και το θεωρώ από τα λάθη που έχω κάνει εδώ μέσα.
Speedy Posted - 01/12/2008 : 18:31:19
Ναι Sam, έχεις δίκιο, πολλά λυμένα ζωνάρια δυστυχώς...

quote:
Originally posted by Tsamadoula

quote:
Originally posted by ILIAS

quote:
Originally posted by rockonskin

ο ναμαικιεγω κ ο ηλιας ριξανε τις 'βομβες' τους και τωρα δε μιλανε...τους κινεζους


Τι να σου πω? Φοβερη βόμβα εριξα, ειπα απλα το αυτονοητο, δηλαδη να προσπαθουμε να μενουμε εντος θεματοςγια να μην απαξιωθει το φόρουμ. Ουτε χαρακτηρισμους εκανα ουτε προσβαλα κανενα σε αντιθεση με ορισμενους...


Ρε Αιθίοπα, την έκανες που την έκανες, κόψε το δούλεμα τουλάχιστον.
Πες ΝΑΙ είπα λαλακία, τα έκανα θάλασσα και τελείωσε. Οχι "νιου νιου νιου δεν είπα, μα δεν εννοούσα, δες τι λέει ο άλλος, κυρία με πείραξε ο τάδε κ.λ.π κ.λ.π". Πας ακόμα στο δημοτικό? Πάρε το θάρρος της γνώμης σου ή λούφαξε και αρκέσου στο διάβασμα όπως έκανες μέχρι τώρα. Σ' έπιασε η πρεμούρα για γράψιμο τελευταία? Τόσο καιρό που ήσουνα; Να πείς και σύ την άποψή σου? Μόνο "δε μ αρέσει τρόπος που λειτουργεί το φόρουμ και να τον αλλάξετε" είδα να λές. Κάνε μας τη χάρη.


@Tsamadoula,
άσε τις παραινέσεις του στυλ "κανε μας τη χάρη". "Πας ακόμα στο δημοτικό?" κτλ. Εσύ δηλαδή νομίζεις είσαι καλυτερος?
"με προσβάλατε, φεύγω, μπουχουχου.... μισο λεπτο...φοράω τη μασκα μου και ξαναρχομαι" ότι πρέπει για τις αποκριες... Εντελώς νηπειαγωγείο η στάση σου... λυπάμαι. Απο κάποιον παλιο και έμπειρο σε θέματα φόρουμ θα περίμενα κάτι καλυτερο απο το να θιχτεί έτσι εύκολα απο κάποιον νέο και να πει "φεύγω". Εκτός κι όλη αυτη η φαρσοκωμωδία που παρουσιάζεις είναι ένα καλοστημένο σήριαλ...
(το γιατι το κάνεις δεν τολμώ να φανταστω...)

Εχετε κάποιοι το κακό συνήθειο να προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους, προσβάλλωντας και μειώνοντας, χωρίς έστω να προσπαθείτε να τους καταλάβετε. Το έγραψα και νωρίτερα αυτό. Εδώ το Φόρουμ ειναι ανοιχτο, ο καθενας γράφει την άποψη του και εκεί κανονικα τελειώνει. Σε κάποια θέματα δεν υπάρχουν δόγματα. Τι επιμένετε? Γιατί δηλαδή να παραδεχτει ο άλλος ότι έχει γραψει μλκ? Κατά την γνώμη του τη μλκ μπορεί να την έχεις γράψει εσύ. Θεωρείς πως έχεις το αλάθητο? Τουλάχιστον αυτός δεν προσπαθει να σου επιβάλει την δική του μλκ και είναι ευγενικός και σε καμια περίπτωση δεν σε δουλεύει κρυμμένος πίσω απο μάσκες. Εσύ κάποτε "δεν ανοιγες διάλογο με ανωνυμους", τωρα γιατί το παίζεις έτσι?
Γι'αυτα σου λέω λυπάμαι πραγματικά...

Διάβασα πολλές διπλωματικές, μετριοπαθείς και τελικά σωστές απόψεις,
αλλά 2-3 και απο τους "βετεράνους" εδώ μέσα εξακολουθείτε να λειτουργείτε με νοοτροπία "κλίκας" και όλοι οι άλλοι "τον μπούλο αμα δε γουστάρετε".
Ε, εγώ σε αυτο δεν συμφωνώ πρέπει να το καταλάβετε.
Κάντε εσείς 1 βήμα πίσω να πάει και όλο το Φορουμ 2 βήματα μπροστά.

Δεν αναφέρομαι πλέον στο θέμα "αν κάνουμε πλάκα ή μιλαμε σοβαρα"
αναφέρομαι σε μια γενική νοοτροπία που παρατηρώ πως έχουν αποκτήσει καποιοι παλιοι γνωστοι έναντι καποιων νέων μελών, άγνωστων επι προσωπικού.
Κάτι σαν το στρατό που για να γίνουν "δεκτοι" οι νέοι πρέπει να περάσουν απο διάφορα καψόνια και βασανιστήρια και όποιος αντεξει τις χοντράδες τους.
Oμως, ΔΕΝ ανοίγει έτσι το Φόρουμ στον κόσμο...

* Ελπίζω να κάνετε τον κόπο να αναλογιστείτε λιγάκι τις ευθύνες σας πρωτού "παρεξηγηθείτε" παλι...

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
sam Posted - 01/12/2008 : 18:27:43
άρη φοβάμαι ότι υπάρχει όντως πρόβλημα. ...πολλά λυμένα ζωνάρια και είναι κρίμα.


...ενοείται ότι συμφωνώ και εγώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου.
THANOS_KTM Posted - 01/12/2008 : 18:25:55
quote:
Originally posted by thrax

Ρε παίδες δεν το κλείνουμε κάπου εδώ το ζήτημα;

___________________
against the wind...




Θα συμφωνήσω απόλυτα με την πρόταση του αγαπητού Thrax.!!!

ΛΟΑΣΔΑ
thrax Posted - 01/12/2008 : 18:20:19
Ρε παίδες δεν το κλείνουμε κάπου εδώ το ζήτημα;

___________________
against the wind...
rockonskin Posted - 01/12/2008 : 17:46:00
καλα κανω και αποφευγω τους κοιλιακους...



dpkouk Posted - 01/12/2008 : 17:23:45
quote:
Originally posted by inioxos

οταν διαβαζει καποιος ενα θεμα και νομιζει οτι εχει ξεφυγει , δεν υπαρχει λογος να συνεχισει να το διαβαζει.

Σ'ενα φορουμ υπαρχουν οι τακτικοι (με τα πολλα ποστ)που μπορουν και γραφουν συχνοτερα ή εχουν καποιες γνωσεις κι εμπειριες που μεταβιβαζουν και βοηθανε τους υπολοιπους,και ειναι φυσιολογικο να πουν και κατι διαφορετικο απο την στιγμη που γνωριζονται κι απο κοντα.Υπαρχουν και αλλοι με ελαχιστα (οπως κι εγω)ποστ που διαβαζουν το φορουμ για να μαθουν ή να βρουν κατι που ψαχνουν.

και το να ξεκινησει ενα θεμα και να καταληξει αλλου ειναι κατι που κανουμε ακομα και στις καθημερινες μας συζητησεις τις περισσοτερες φορες, απο αλλου ξεκιναμε και αλλου καταληγουμε.

φιλικα

Παναγιωτης




+1 ηνιοχε ονομα και πραγμα ξερεις πώς να κρατας τον ελεγχο. κι ημαρτον με την καραμελα των κοιλιακων, αφου οι απαντησεις δινονται περα απο την οποια πλακα...

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000