Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 Για θεαματικά αποτελέσματα

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
kanivallos Δημοσιευτηκε - 08/05/2009 : 07:49:20
Τέρμα, το αποφάσισα, θα γίνω κι εγώ αθληταράς.
Θα αγοράσω 8 διαφορετικά είδη αθλητικών υποδημάτων (τα μισά από το ίντερνετ για να είμαι και στο πνεύμα της εποχής) και μετά θα τα μεταπουλήσω διότι θα έχω κάνει λάθος στο νούμερο ή στο χρώμα (δώρο τα κορδόνια).
Ακολούθως, έχει σειρά το ρολόι – gps – υψόμετρο – βαρόμετρο – πιεσόμετρο – καρδιοσυχνόμετρο – πισινοβυθόμετρο - ραδιόφωνο και mp3 τύπου γκαγκάρμιν.
Έπεται απαραιτήτως σακιδιάκι πλάτης, μέσης και γλουτών με ενσωματωμένο ασκό ύδατος (αναμεμειγμένου με λοιπά χημικά πρόσθετα) και θηκούλες διαφόρων μεγεθών, προκειμένου να μεταφέρω μπανάνες, ξηρούς καρπούς, τζελάκια, μπιλ κριμ κλπ παρελκόμενα.
Φυσικά δεν κάνω βήμα χωρίς το εφαρμοστό κολάν μου (η χαρά του ομοφυλόφιλου) που συνοδεύεται με κλιπς για το κλειδί του αυτοκινήτου (προκειμένου για τζιπ τύπου γκραντ τσερόκυ και άνω, δεν είναι απαραίτητο να ευρίσκεται εντός θυλακίου (τσέπης) αλλά προβλέπεται να μεταφέρεται εξωτερικώς αυτής, με το σήμα της μάρκας στην εμφανή πλευρά).
Τέλος δοκιμάζω το πετσετολάστιχο στο κεφάλι μου (για τον ιδρώτα, μόνο οι μπετατζήδες ιδρώνουνε?).
Επίσης προ του αγώνος απαιτείται υποχρεωτική μελέτη χάρτου, πυξίδος, αεροφωτογραφιών, google earth, απεικονιστή διαδρομής και λοιπών νατοϊκών δορυφόρων, ώστε να έρθω πλήρως ενημερωμένος για τον αγώνα (έτσι θα πάρουμε την Πόλη?)
Θα στριμωχθώ στη γραμμή της αφετηρίας για να κερδίσω αυτά τα 2 μοναδικά και σημαντικά δευτερόλεπτα (και άλλα 2 που θα κλαφτώ στην επιτροπή στο τέλος) για να αποδείξω και έμπρακτα την αξία μου.
Θα γλείψω λιγουλάκι και το φωτογράφο της διοργάνωσης για να προωθήσει τη δικιά μου φωτό στο μηνιαίο περιοδικό τρεξίματος (πρώτη μούρη στο Καβούρι) σάμπως καταφέρω να «ρίξω» και τη Μαιρούλα, την περιπτερού της γειτονιάς μου, που βγαίνει με έναν λεχρίτη που καβαλά παπάκι (άκουσον άκουσον, κρίμα τα καινούργια ζαντολάστιχα που πήρα).
Γμτ, το τσάμπα μπλουζάκι δεν το πήρα στο νούμερο μου και το μετάλλιο δεν είναι πολύ γυαλιστερό, αν φωνάξω όμως υπάρχει περίπτωση να πάρω κύπελλο ηλικιακής κατηγορίας?
Την επομένη του αγώνα στο φόρουμ θα αναπτύξω ένα δριμύ κατηγορώ για τη φιλοξενία, τους σταθμούς διανομής, την ώρα εκκίνησης κλπ, μόνο και μόνο βέβαια για να τους παραδειγματίσω για την επόμενη διοργάνωση.
Ευτυχώς είμαι αθλητής και είμαι καλύτερος άνθρωπος (ανιδιοτελής, σεμνός και ταπεινός)




"Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό"
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
alexios33 Posted - 14/11/2014 : 17:38:54
quote:
Originally posted by NorthTrail

Φίλοι μου, συνεχίζοντας λίγο τις ουτοπικές μου σκέψεις και τοποθετήσεις,θέλω να σας πω, οτι ζω για την στιγμή που θα δω σε έναν από αυτούς τους αγώνες (ΟΜ, ROUT, Spartathlon κ.τ.λ.)κάποιον από τους πρώτους, να μην προσέρχεται στο βάθρο θεωρώντας ταπεινά οτι δεν έκανε κάτι που αξίζει βραβείο...
Να μην ανέβει δηλ. στο βάθρο, οχι από απαξίωση για την διοργάνωση αλλά από ταπεινότητα οτι εντάξει τερμάτισα 1ος, 2ος ή 3ος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αξίζω μετάλλιο...
Είμαι σίγουρος πως μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε οχι απλά παράδειγμα ζωής αλλά θα άλλαζε άρδην και τον τρόπο που βλέπουμε τους αγώνες και όλα τα παρελκόμενα..

Και τώρα μπορώ να συνεχίσω τον ύπνο μου γιατί κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί.......



Ποτε μη λες ποτε,η ουτοπια περιμενει την ωρα της.

Όλα τα κομματια ενωμενα κατω από τα φωτα των ουρανων
kritsi. Posted - 20/05/2009 : 13:05:31
quote:
Originally posted by NAPOSIM

..... οι κοινοι θνητοι που εχουμε νοημοσυνη αμοιβαδας μπροστα στον ALBERT

....ή δεν έχουμε αίσθηση του χιούμορ....

...σαν το τρέξιμο δεν έχει...
BASILIS Posted - 20/05/2009 : 13:03:34
Ισχύει και καμία φορά το: "ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" αλλά όχι πάντα!
Δεν υπάρχει παρεξήγηση...απλή συζήτηση και έκθεση απόψεων κάνουμε!
NorthTrail Posted - 20/05/2009 : 12:58:39
Κι εγώ stefrun έχω βαρεθεί επίσης τους ανθρώπους που δέχονται "ταπεινά" την επιβράβευση τους σε όποιοδήποτε τομέα, ευχαριστώντας με συγκίνηση την οικογένειά τους, τα παιδιά τους κ.τ.λ. που τους στηρίζουν σε αυτό το δύσκολο δρόμο, προσπαθώντας να μας διδάξουν πίστη και αφοσίωση στο σκοπό και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα, αλλά πηγαίνοντας σπίτι να τοποθετούν το εκάστοτε βραβείο στο "ραφί της ματαιοδοξίας" (και τα φράγκα στην τσέπη...).

Δύστυχώς έτσι δεν αλλάζει έτσι η κοινωνία φίλε μου και θα πρέπει εσύ, που συγκαταλέγεσαι προφανώς στους επιβραβευμένους, να το καταλάβεις αυτό..

Ο φίλος Καννίβαλος και ο φίλος με το παράδειγμα του Einstein τα είπαν όλα..Ειπα κι εγώ οτι είχα να πω οπότε ας σταματήσω εδώ γιατί θα συνεχίσουν να με παρεξηγούν και να με παρερμηνεύουν..

Αυτά είχα να πω περί του θέματος..
stefrun Posted - 20/05/2009 : 12:24:35
To να αποδέχεται κάποιος ένα βραβείο / μετάλιο δεν είναι δείγμα μη ταπεινότητας . Το πως θα διαχειριστεί ό ιδιος αυτή την επιβραβευση θα δείξει τη σεμνότητα και τον χαρακτήρα του .

Αυτό είναι το στοιχείο που θα τον κάνει έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο που έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων όχι μόνο για τις αποδεδειγμένες ικανότητες του σε οποιαδήποτε μορφής αγώνα αλλά και για τον χαρακτήρα του

Εχω βαρεθεί να βλέπω " σεμνούς και ταπεινούς " που μονίμως ονειρευονται μια κοινωνία που απαγορευει οποιαδήποτε μορφής αναγνώριση και επιβραβευση μόνο και μόνο επειδή δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή .

" running up that hill "
NAPOSIM Posted - 20/05/2009 : 11:45:56
καποτε ενας συζητουσε με τον ALBERT EINSTEIN χωρις ομως να τον αναγνωρισει οτι δηλαδη ειναι ο EINSTEIN ο μεγαλος φυσικο και διανοητης , και τον ρωτησε τι δουλεια κανεις ??
και εκεινος απαντησε οτι ποζαρει η οτι ειναι μοντελο η κατι τετοιο!!!

"αποκρυπτοντας" την ιδιοτητα του

αυτα για να παιρνουμε παραδειγματα εμεις οι κοινοι θνητοι που εχουμε νοημοσυνη αμοιβαδας μπροστα στον ALBERT
BASILIS Posted - 20/05/2009 : 10:56:06
Εγώ δεν μπερδεύτικα...!
TRYPOKARYDOS Posted - 20/05/2009 : 10:52:50
quote:
Originally posted by NorthTrail

Φίλοι μου, συνεχίζοντας λίγο τις ουτοπικές μου σκέψεις και τοποθετήσεις,θέλω να σας πω, οτι ζω για την στιγμή που θα δω σε έναν από αυτούς τους αγώνες (ΟΜ, ROUT, Spartathlon κ.τ.λ.)κάποιον από τους πρώτους, να μην προσέρχεται στο βάθρο θεωρώντας ταπεινά οτι δεν έκανε κάτι που αξίζει βραβείο...
Να μην ανέβει δηλ. στο βάθρο, οχι από απαξίωση για την διοργάνωση αλλά από ταπεινότητα οτι εντάξει τερμάτισα 1ος, 2ος ή 3ος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αξίζω μετάλλιο...
Είμαι σίγουρος πως μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε οχι απλά παράδειγμα ζωής αλλά θα άλλαζε άρδην και τον τρόπο που βλέπουμε τους αγώνες και όλα τα παρελκόμενα..

Και τώρα μπορώ να συνεχίσω τον ύπνο μου γιατί κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί.......



Σε αγωνα που ο πρωτος δεν δεχτηκε να παρει το κυπελλο μεσα και σε αλλους λογους επειδη καποιοι χαθηκαν στον αγωνα.. ο διοργανωτης το εδωσε... στον αμεσως επομενο..
Καλος λοιπον ο ρομαντισμος και οι ουτοπικες καταστασεις που θα ηθελες να συμβαινουν και μας περιγραφεις αλλα δεν ειναι τοσο απολυτο οσο το περιγραφεις.

Οσο απο παραδειγματα νικητων που διακατεχονται απο ταπεινοτητα με την καλη εννοια του ορου υπαρχουν αρκετα. Βεβαια τα αλλα ειναι πιο τρανταχτα της ματαιοδοξιας της υπερβολης κτλ και υπερκαλυπτουν το σωστο και το ωραιο. Οχι οτι δεν υπαρχουν.

Οποτε, μη μας βαζεις σε ενα τσουβαλι "πεφτοντας μετα για υπνο" κοιτοντας μας με ανωτεροτητα.
Απλα δεν αλλαζουν ετσι ευκολα τα πραγματα.Σιγουρα το καλυτερο ειναι οπως λες κι εσυ να προσπαθουμε μονοι μας να δινουμε το καλο παραδειγμα.

Ο Έρωτας ειν' ο ύστατος παράνομος.
kritsi. Posted - 20/05/2009 : 10:15:28
quote:
Originally posted by BASILIS

Μην μπερδεύετε βρε παιδιά την εργασία με την διασκέδαση, το επαγγελμα με το χόμπυ! Δεν υπάρχει καμία σύγκριση!

Αν κάποια στιγμή γίνει αυτό με το μετάλιο σε κάποιο μεγάλο αγώνα, το πιθανότερο (αν όχι σίγουρο) είναι να ειπωθεί το ακόλουθο:

"Την έχει δει κάπως αυτός...άκου δεν ανεβαίνει στο βάθρο...το σήκωσε πολύ ψηλά...δεν καταδέχεται πλέον το βάθρο...η ψωνάρα...γιατί τότε τρέχει και δηλώνει συμμετοχή?...είναι ασέβεια προς τους υπόλοιπους κλπ"

Έτσι τελικά καταλήγουμε πάλι στα παραπάνω...στο πως κάποιος διαχειρίζεται την επιτυχία του που είναι πάντα σχετικό και προκαλεί την υποκειμενική κρίση των άλλων.

Βέβαια, στους μεγάλους και γνωστούς αγώνες, οι πρώτοι αθλητές έχουν και μιά επαγγελματική σχέση με το άθλημα, δεδομένου ότι είναι και σπόνσορες αθλητικών ενδυμάτων και χρησιμοποιούνται σε διαφημιστικά σποτ οι επιδόσεις και οι συμμετοχές τους!!! ΑΡΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Μην μπερδεύεσε BASILIS δεν μπερδευόμαστε.
Δεν είναι κακό να επιβραβέβεσαι σε οποιαδήποτε επιτυχία σου είτε είναι στην εργασία σου είτε στο χόμπυ σου,δεν είναι κακό να διακριθείς και να τιμηθείς.
Κακό είναι να σε ρωτήσουνε την Δευτέρα το πρωί στο δρόμο τι ώρα είναι και να πείς << 10:20....τέτοια ώρα χθές μόλις είχα φτάσει στο καταφύγιο του Αποστολίδη μετά απο μια άσχημη πτώση στη Σκούρτα και έχασα τουλάχιστον τρείς θέσεις στην κατάταξη για αυτό χωρίς καθυστέρηση ήπια το τζελάκι και ξεχύθηκα με ορμή για τα Ζωνάρια όπου.....>>

...σαν το τρέξιμο δεν έχει...
BASILIS Posted - 20/05/2009 : 09:45:24
Μην μπερδεύετε βρε παιδιά την εργασία με την διασκέδαση, το επαγγελμα με το χόμπυ! Δεν υπάρχει καμία σύγκριση!

Αν κάποια στιγμή γίνει αυτό με το μετάλιο σε κάποιο μεγάλο αγώνα, το πιθανότερο (αν όχι σίγουρο) είναι να ειπωθεί το ακόλουθο:

"Την έχει δει κάπως αυτός...άκου δεν ανεβαίνει στο βάθρο...το σήκωσε πολύ ψηλά...δεν καταδέχεται πλέον το βάθρο...η ψωνάρα...γιατί τότε τρέχει και δηλώνει συμμετοχή?...είναι ασέβεια προς τους υπόλοιπους κλπ"

Έτσι τελικά καταλήγουμε πάλι στα παραπάνω...στο πως κάποιος διαχειρίζεται την επιτυχία του που είναι πάντα σχετικό και προκαλεί την υποκειμενική κρίση των άλλων.

Βέβαια, στους μεγάλους και γνωστούς αγώνες, οι πρώτοι αθλητές έχουν και μιά επαγγελματική σχέση με το άθλημα, δεδομένου ότι είναι και σπόνσορες αθλητικών ενδυμάτων και χρησιμοποιούνται σε διαφημιστικά σποτ οι επιδόσεις και οι συμμετοχές τους!!! ΑΡΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!
kritsi. Posted - 20/05/2009 : 09:45:18
quote:
Originally posted by sam

αρνήθηκες την αύξηση???

Δε ξέρω για συνεργάτης σου αλλά σίγουρα Θα θελα να μουν εργοδότης σου...

------------------
Είμαι ένα πρόχειρο γιοφύρι, και κάποιος αποπάνω μου περνάει και γκρεμίζουμαι ξοπίσω του. Ένας αγωνιστής με διαπερνάει, τρώει τη σάρκα μου και το μυαλό μου, ν΄ ανοίξει δρόμο, να γλιτώσει από μένα. Όχι εγώ, αυτός φωνάζει! ν.κ.



...σαν το τρέξιμο δεν έχει...
sam Posted - 20/05/2009 : 09:41:50
αρνήθηκες την αύξηση???

Δε ξέρω για συνεργάτης σου αλλά σίγουρα Θα θελα να μουν εργοδότης σου...

------------------
Είμαι ένα πρόχειρο γιοφύρι, και κάποιος αποπάνω μου περνάει και γκρεμίζουμαι ξοπίσω του. Ένας αγωνιστής με διαπερνάει, τρώει τη σάρκα μου και το μυαλό μου, ν΄ ανοίξει δρόμο, να γλιτώσει από μένα. Όχι εγώ, αυτός φωνάζει! ν.κ.
NorthTrail Posted - 20/05/2009 : 09:37:21
quote:
Originally posted by kritsi.

quote:
Originally posted by NorthTrail

Φίλοι μου, συνεχίζοντας λίγο τις ουτοπικές μου σκέψεις και τοποθετήσεις,θέλω να σας πω, οτι ζω για την στιγμή που θα δω σε έναν από αυτούς τους αγώνες (ΟΜ, ROUT, Spartathlon κ.τ.λ.)κάποιον από τους πρώτους, να μην προσέρχεται στο βάθρο θεωρώντας ταπεινά οτι δεν έκανε κάτι που αξίζει βραβείο...
Να μην ανέβει δηλ. στο βάθρο, οχι από απαξίωση για την διοργάνωση αλλά από ταπεινότητα οτι εντάξει τερμάτισα 1ος, 2ος ή 3ος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αξίζω μετάλλιο...
Είμαι σίγουρος πως μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε οχι απλά παράδειγμα ζωής αλλά θα άλλαζε άρδην και τον τρόπο που βλέπουμε τους αγώνες και όλα τα παρελκόμενα..

Και τώρα μπορώ να συνεχίσω τον ύπνο μου γιατί κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί.......

????δηλαδή αν στην εργασία σου,μετά απο σκληρή δουλειά και συνέπεια σου προτείνανε προαγωγή και αύξηση του μισθού σου ως ανταμοιβή,δεν θα δεχόσουν ως παράδειγμα ζωής και θα άλλαζε τον τρόπο που βλέπουνε και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι την εργασία τους,ότι δηλαδή πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται ακόμα πιο σκληρά και ότι αυτό δεν σημαίνει πως αξίζουν μια προαγωγή ή αυξηση μισθού γιατί απλά κάνουν αυτό που πρέπει????
Και τώρα μπορείς να συνεχίσεις τον ύπνο σου γιατί κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί........

...σαν το τρέξιμο δεν έχει...



Επειδή μιλάς με έναν άνθρωπο που δεν λέει μόνο θεωρίες αλλά κάνει και πράξεις, να ξέρεις πως κάτι τέτοιο που αναφέρεις το έχω αρνηθεί ήδη 2 φορές μέχρι τώρα στην εργασία μου....οπότε άσε με εμένα να ζω στην ουτοπία και στα παραμύθια και συνέχισε εσύ να αποδέχεσαι την πραγματικότητα...
kritsi. Posted - 20/05/2009 : 09:22:56
quote:
Originally posted by NorthTrail

Φίλοι μου, συνεχίζοντας λίγο τις ουτοπικές μου σκέψεις και τοποθετήσεις,θέλω να σας πω, οτι ζω για την στιγμή που θα δω σε έναν από αυτούς τους αγώνες (ΟΜ, ROUT, Spartathlon κ.τ.λ.)κάποιον από τους πρώτους, να μην προσέρχεται στο βάθρο θεωρώντας ταπεινά οτι δεν έκανε κάτι που αξίζει βραβείο...
Να μην ανέβει δηλ. στο βάθρο, οχι από απαξίωση για την διοργάνωση αλλά από ταπεινότητα οτι εντάξει τερμάτισα 1ος, 2ος ή 3ος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αξίζω μετάλλιο...
Είμαι σίγουρος πως μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε οχι απλά παράδειγμα ζωής αλλά θα άλλαζε άρδην και τον τρόπο που βλέπουμε τους αγώνες και όλα τα παρελκόμενα..

Και τώρα μπορώ να συνεχίσω τον ύπνο μου γιατί κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί.......

????δηλαδή αν στην εργασία σου,μετά απο σκληρή δουλειά και συνέπεια σου προτείνανε προαγωγή και αύξηση του μισθού σου ως ανταμοιβή,δεν θα δεχόσουν ως παράδειγμα ζωής και θα άλλαζε τον τρόπο που βλέπουνε και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι την εργασία τους,ότι δηλαδή πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται ακόμα πιο σκληρά και ότι αυτό δεν σημαίνει πως αξίζουν μια προαγωγή ή αυξηση μισθού γιατί απλά κάνουν αυτό που πρέπει????
Και τώρα μπορείς να συνεχίσεις τον ύπνο σου γιατί κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί........

...σαν το τρέξιμο δεν έχει...
NorthTrail Posted - 20/05/2009 : 07:11:43
Φίλοι μου, συνεχίζοντας λίγο τις ουτοπικές μου σκέψεις και τοποθετήσεις,θέλω να σας πω, οτι ζω για την στιγμή που θα δω σε έναν από αυτούς τους αγώνες (ΟΜ, ROUT, Spartathlon κ.τ.λ.)κάποιον από τους πρώτους, να μην προσέρχεται στο βάθρο θεωρώντας ταπεινά οτι δεν έκανε κάτι που αξίζει βραβείο...
Να μην ανέβει δηλ. στο βάθρο, οχι από απαξίωση για την διοργάνωση αλλά από ταπεινότητα οτι εντάξει τερμάτισα 1ος, 2ος ή 3ος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αξίζω μετάλλιο...
Είμαι σίγουρος πως μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε οχι απλά παράδειγμα ζωής αλλά θα άλλαζε άρδην και τον τρόπο που βλέπουμε τους αγώνες και όλα τα παρελκόμενα..

Και τώρα μπορώ να συνεχίσω τον ύπνο μου γιατί κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί.......

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000