Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Μαφία
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 29

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2014 :  10:49:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάμε ξανά με αριθμούς, απαντώ στον Κώστα, στην τελευταία ανάρτησή του με διχρωμία:

1. Έχεις σκεφτεί ποτέ μήπως ο κόσμος δεν θέλει, πραγματικά, να αλλάξει τα πράγματα; Όσο για τις καθαρίστριες και το ...Μουντιάλ, αυτά είναι άλλα θέματα.

2. Λογικό λάθος και λανθασμένη συνεπαγωγή που θυμίζει Μπους πρεσβύτερο: "Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας". Το "Άλλωστε και η αδιαφορία, πολλές φορές υπεράσπιση είναι." είναι παόλυτα λανθασμένο, όπως λανθασμένο θα ήταν και το "Άλλωστε και η αδιαφορία, πολλές φορές καταγγελία είναι.".

3. Οι "συνταρακτικές αποκαλύψεις που κάνει με ντοκουμέντα" είναι δική σου άποψη. Εγώ έχω την δική μου, μπορούμε να διαφωνούμε. Μην βγάζεις το λανθασμένο συμπέρασμα ότι δεν ενδιαφέρομαι επειδή δεν διαβάζω αυτά που εσύ θεωρείς αξιόπιστα. (και εγώ δεν είμαι Παρασκευαϊδης! )

4. Κοίτα, δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας (όπως λες κι εσύ πιο κάτω) ούτε ότι δεν υπάρχει η τσαγιέρα του Ράσελ. Αυτός που ισχυρίζεται κάτι φέρει και το βάρος της απόδειξής του. Αν κάποιος λέει υπάρχει περίπτωση παραγραφής είναι υποχρεωμένος να μας πει ποια είναι αυτή/αυτές οι περιπτώσεις.

5. ε, διαφωνούμε, δεν προσπαθώ να σε πείσω.

6. Εγώ δεν μειώνω κανένα λεγόμενό μου, θεωρητικά πρέπει να κρίνουμε την ουσία αυτών που λέγονται και όχι αυτόν που τα λέει. Το κύρος του όποιου γράφοντα προκύπτει από τα γραφόμενά του και όχι από χαρακτηρισμούς (θετικούς και αρνητικούς) άλλων. Ξαναλέω ότι θα διάβαζα (τώρα, γιατί παλιά διάβαζα) και Βαξεβάνη και Μπογιόπουλο (ειδικά αυτός, έχω και ένα βιβλίο του) και Πιτσιρίκο, αλλά δεν έχω χρόνο. Επιλέγω, λοιπόν, να κόψω blocks. Θέλεις να πω τι διαβάζω και τι όχι;
FT, Time, in.gr (για ειδησεογραφία φιλτραρισμένη) capital λίγο, euro2day πιο λίγο και bankingnews καθόλου!

(Δηλαδή, πραγματικά, την προπαγάνδα του Πρετεντέρη και κάποιων καναλιών την βλέπεις, την βλέπω, συμφωνούμε αλλά την προπαγάνδα του Βαξεβάνη και της Αυγής (που έχει γίνει αυριανή και εξόρμηση μαζί) ΔΕΝ την βλέπεις;;;;;;;;;; )

7. "Μη κάνουμε και τους ανήξερους, καλύτερα να πούμε ότι κάναμε πατάτα." και "Καλό είναι να παραδεχόμαστε τα λάθη μας". Ωπ, λανθασμένο και αυθαίρετο συμπέρασμα εδώ. Είδα φωτό, ήταν η Δούρου, η ίδια την διέψευσε, εγώ δέχομαι τη φωτό εσύ τη διάψευση. Διαφωνούμε και εγώ απλά δεν προσπαθώ να σε πείσω. Εσύ γιατί το κάνεις και μάλιστα προσπαθώντας εμμέσως να με κάνεις να πω ότι κάνω λάθος;;;

8. ε, όχι και θεωρία συνομωσίας να λέω τι διαβάζω και τι όχι!!!!

9. Καμία εμμονή με κανέναν, εσύ το βλέπεις αυτό και κάνεις λάθος. Απλά λέω ότι όπως ακριβώς όλοι οι άλλοι, έτσι και ο Τσίπρας. Σαν να βλέπεις έναν αγώνα San Antonio Spurs - ΒΑΟ και να περιμένεις ή να λες ότι υπάρχει η πιθανότητα να νικήσει ο ΒΑΟ.

Επίσης, ξαναγράφω ότι δεν σημαίνει αποδοχή αν δεν σχολιάζω κάτι!

10. Βρε μανία να μα (μας) βάζεις να καταδικάζουμε κάτι, ok, καταδικάζω και τους ανωτέρους του, happy now?

Άλλο, τι άλλο να σας πω κε Ανακριτά!

Νομίζω δεν άφησα κάτι αναπάντητο!


Edited by - Rigelian on 17/06/2014 10:52:08
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2014 :  14:47:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είχες γράψει χθες το πρωί Κώστα ότι θα επανερχόσουν με αριθμούς, γι'αυτό και είπα, τι έγινε η απάντηση.

Τελικά οι αριθμοί που εννοούσες ήταν αύξοντες αριθμοί, είπα κι εγώ, γιατί οι άλλοι αριθμοί, δεν βγαίνουν με τίποτα.

1. Ο κόσμος, και μέσω της άκρας χειραγώγησης που του γίνεται, έμαθε να είναι δούλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι εγκληματίες δεν είναι εγκληματίες, ούτε ότι δεν τους αξίζει η εσχάτη των ποινών, ούτε ότι δεν πρέπει να τους σχολιάζουμε.

2. Αν οι κάτοικοι στα περίχωρα του Άουσβιτς δεν αδιαφορούσαν για αυτά που γίνονταν δίπλα από το σπίτι τους, κάποια πράγματα θα ήταν καλύτερα. Όταν κάποιος ΞΕΡΕΙ αλλά το προσπερνά είτε επειδή φοβάται, είτε επειδή του αρκεί που είναι βολεμένος ή ψευτοβολεμένος, έχει και αυτός ευθύνη.

3. Άλλο άποψη, άλλο ντοκουμέντο. Ντοκουμέντο θα πει, κάτι που δεν αμφισβητείται και που δεν κρίνεται. Αν κάποιος κάνει ότι δεν βλέπει τα ντοκουμέντα......

4. Μα το λέει. Αρχικό ποστ του θέματος.

6. Ακόμη και προποαγάνδα με προπαγάνδα, έχουν διαφορά μεταξύ τους. Άλλο στο Β'Παγκόσμιο να έκανε κάποιος προπαγάνδα υπέρ του Χίτλερ (http://voliotaki.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8216.html !!!!! -σταγόνα στον ωκεανό είναι βέβαια αυτό), και άλλο υπέρ του ΕΑΜ. Άλλο να κάνει κάποιος προπαγάνδα υπέρ των επεκτατικών πολέμων του ΝΑΤΟ, και άλλο υπέρ των χωρών που υπόκεινται το πλιάτσικο του ΝΑΤΟ. Και ψέματα να πει κάποιος υπέρ τους (που δεν λέει), είναι χίλιες φορές πιο δικαιολογημένος.
Κάθε προπαγάνδα υπέρ της τρόικας και των εντολοδόχων της (ας μη το ξαναπούμε ότι από όποια πλευρά κι αν πιάσουμε την ιστορία του 'χρέους' υπάρχει μέγα στήσιμο και πλιάτσικο κατά της χώρας μας), είναι η χειρότερη δυνατή.
Ακόμη και αν ο Βαξεβάνης προποαγάνδιζε κατά αυτών των κορακιών, και πάλι σύγκριση δεν μπορεί να γίνει.

7. Οκ, αφού θέλεις να αυτοαναιρείσαι, τη μια να λες να μη πιστεύουμε, τουλάχιστον χωρίς έλεγχο ό,τι σερβίρει το κάθε τυχάρπαστο μπλογκ, ούτε τις συνομοσιολογίες, αλλά από την άλλη να αποδέχεσαι άνευ ελέγχου κάτι που είναι υπέρ των θέσεών σου (σιγά και το μεγάλο υπέρ που είναι ένας χορός), εσύ υποβιβάζεις τις θέσεις σου, και όλα τα λεγόμενά σου κατά καιρούς.

8. Που είπα κάτι τέτοιο?

9. Οι άλλοι πρέπει να μπούνε ισόβια χιλιάκις για εσχάτες προδοσίες. Προς το παρόν όσο και αν εμμένεις, ο Τσίπρας δεν κατηγορείται. Αν κάνει κι αυτός τα ίδια, τότε εννοείται ότι θα πρέπει να τους ακολουθήσει. Άστοχες συγκρίσεις και εξισώσεις μέχρι τότε όμως ας μη κάνουμε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2014 :  20:13:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κώστα(εκ Βόλου)
άλλο η κατευθυνόμενη και άλλο η ουδέτερη δημοσιογραφία. Και ο Βαξ δεν ανήκει στη 2η κατηγορία αν και τον παρακολουθώ που και που. Δεν πρέπει η αγανάκτηση να θολώνει την κρίση.
Εννοείται ότι το κάθε κόμμα προσπαθεί να κάνει οτιδήποτε για να προσελκύσει πιστούς και με οποιοδήποτε κόστος. Όσο για τις εκλογές άσχετα πως μεταφράζεται από τον καθένα για μένα, δυστυχώς, οι νικητές βρίσκονται στη Ροδόπη και όχι στην Αθήνα.
Προσωπικά κρατώ πολύ μικρό καλάθι (αν δεν μου το κατασχέσει η εφορία) για κυβέρνηση και αντιπολίτευση γιατί απλά δεν με πείθουν.
Να θυμάσαι επίσης κάτι. Τα σκάνδαλα στη χώρα εμφανίζονται 10-20 χρόνια μετά γι' αυτό και μην παραξενευτείς αν ακουστεί τότε κάτι για τους δήθεν "αδέκαστους" δημοσιογράφους ή πολιτικούς.
Επίσης η αντιπολίτευση έχει 1 αρκετά άσχημο βραχνά να αντιμετωπίσει αν εκλεγεί που ονομάζεται συνιστώσες. Ότι γίνεται με την ΝΔ που την κουμαντάρει άνετα το 8% του ΠΑΣΟΚ κάτι αντίστοιχο νομίζω θα επαναληφτεί και με αυτούς. Προσωπική άποψη πάντα.
Για την Βουλή που πόσταρες δεν έγραψα γιατί έχουν κάνει χειρότερα εγκλήματα κατά του πληθυσμού. Αυτό ήταν πταίσμα.
Καλή καρδιά πάνω απ' όλα.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2014 :  23:32:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol
...
1. Ο κόσμος, και μέσω της άκρας χειραγώγησης που του γίνεται, έμαθε να είναι δούλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι εγκληματίες δεν είναι εγκληματίες, ούτε ότι δεν τους αξίζει η εσχάτη των ποινών, ούτε ότι δεν πρέπει να τους σχολιάζουμε.
...



Εν πολλοίς με καλύπτει ο Ρίγκο, αλλά αυτό δε μπορώ να μην το σχολιάσω: είναι τουλάχιστον άκομψο να θεωρείς ότι οι άλλοι (συμπεριλαμβανομένων να υποθέσω και των συνομιλητών σου) είναι δούλοι, ενώ εσύ είσαι ελεύθερος και κατέχεις την απόλυτη αλήθεια. Καλό θα είναι να δεχτείς ότι υπάρχει και η άλλη άποψη, σωστή ή λάθος, ότι δεν ζούμε στο "1984" και ότι υπάρχει δημοκρατία την οποία οφείλουμε να σεβόμαστε ακόμα και όταν διαφωνούμε με την πλειοψηφία (την αρχή της οποίας πολύ εύκολα αντιπαρέρχεσαι). Όπως είναι δικαίωμά σου να έχεις τον Καζάκη για ευαγγέλιο και να αποκαλείς κυβερνώντες και κυβερνώμενους ως εγκληματίες και δούλους, έτσι κι εγώ έχω το δικαίωμα να θεωρώ γραφική και επικίνδυνη την άποψη ότι αξίζει σε κάποιους η θανατική ποινή...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2014 :  02:06:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όλοι είμαστε δούλοι.
Όταν μου λένε πλήρωσε τα κερατιάτικα άλλων, όταν μου κλέβουν τη περιουσία μου και υποβιβάζουν τη ζωή μου 'για να σωθούμε', όταν μου λένε θα σε κυβερνούνε αυτοί που δωροδοκήθηκαν από τη Ζήμενς, αυτοί που αποφάσισαν για σένα χωρίς εσένα. Όταν μέχρι πρότινος είχαμε αντιπρόεδρο κάποιον που ομολόγησε ότι τα έφαγε. Όταν γίνονται πρωθυπουργοί και υπ.οικ. τραπζίτες που ούτε καν μετείχαν στις εκλογές.
Όταν μου λένε πλήρωνε νταβατζηλίκι διόδια στους δρόμους των εργολάβων.
Ε, με όλα αυτά, δούλους μας θεωρούν, δούλους μας θέλουν, και θέλουνε και να το εμπεδώσουμε.
Με αυτή την έννοια χρησιμοποιώ τη λέξη δούλος, και το άσχημο είναι ότι ο κόσμος όλο και περισσότερο συνηθίζει να σκύβει το κεφάλι.
Αυτή είναι η γνώμη μου, και δεν μπορώ παρά να τη καταθέσω.
Σέβομαι και τις απόψεις που (δεν) αποδέχονται τα παραπάνω, τίποτα πια δεν με εκπλήσει. Πολλές είναι προϊόν της πλύσης εγκεφάλου, πάντα κατά τη γνώμη μου.

Καλά θα ήταν μια και αναφέρεσαι σε μένα, να μην υπόκειμαι τις συνθήκες της Τυρανίας, αλλά και εγώ δούλος όπως και όλοι μας θα είμαι μέχρι να καταπέσει η Μαφιοκρατία. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω.

Φυσικά μπορείς να διαφωνείς με την άποψή μου.
Καλό πάντως θα είναι, επειδή πολλές φορές αλληλογράφετε ότι συμφωνείτε με κάποιον, να παρουσιάζετε και κανένα επιχείρημα. Στα τόσα που γράφει όποιος κάνει τον κόπο να γράφει, καλό είναι ο συμφωνών να λέει και που ακριβώς συμφωνεί, γιατί πχ στη περίπτωση του Κώστα, υπάρχουν και περιπτώσεις που -κατά τη γνώμη μου, όπως έγραψα- εκτίθεται και αυτοαναιρείται. Λέγοντας ότι συμφωνείς μαζί του, ασπάζεσαι και τα λάθη.

------------
Μένοντας ευρύτερα στο θέμα του τίτλου (να χαρώ τα μεγάλα ΜΜΕ που δεν το γράφουν, σε αναζήτηση στο google, βλέπω έχει πέσει μεγάλο θάψιμο από τα.....αντικειμενικά σάιτ).

«Οι δανειστές απαξιώνουν την ελληνική δικαιοσύνη»

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/694685/oi-daneistes-apaxionoun-tin-elliniki-dikaiosuni/

Πυρά εφετών κατά του ΔΝΤ για αναφορά του οργανισμού
Δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), οι εφέτες Νικόλαος Σαλάτας και Βαρβάρα Πάπαρη, σε σημερινή ανακοίνωση τους εκφράζουν την απορία τους γιατί οι δικαστικές ενώσεις, και ειδικά η ΕΔΕ, δεν έχουν αντιδράσει και επέλεξαν τη σιωπή στην «απαξιωτική», όπως τη χαρακτηρίζουν, για την ελληνική δικαιοσύνη αναφορά του ΔΝΤ.

Ειδικότερα, οι δύο δικαστές αναφέρονται στην πρόσφατη (11/6) δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ για τη χώρα μας, στην οποία, μεταξύ άλλων, όπως υποστηρίζουν, αναφέρεται: «Δεν περιμένουμε πια αρνητικές αποφάσεις σχετικά με ειδικά μισθολόγια ή εισφορές επί των ακινήτων. Παρ' όλα αυτά, εάν υπάρξουν τέτοιες αποφάσεις, έχουμε δεσμευτεί για τη λήψη μέτρων συμψηφισμού».

Κατόπιν αυτών οι δυο εφέτες επισημαίνουν ότι η επίμαχη αναφορά του ΔΝΤ είναι «πρωτόγνωρη στα χρονικά της ανεξάρτητης Ελλάδας και εκφράζει αφενός την απαξίωση από τους "δανειστές" μας της ελληνικής δικαιοσύνης και των αποφάσεών της και αφετέρου τρομοκρατεί την ελληνική κοινωνία για την περίπτωση προσφυγής ελλήνων πολιτών στη δικαιοσύνη».

Ακόμη, τα δύο μέλη της ΕΔΕ θεωρούν ότι «είναι πρώτιστο καθήκον τους, να καταδικάσουν την, πέραν πάσης λογικής, νομιμότητας, αλλά και ευπρέπειας, αναφορά του ΔΝΤ στα ζητήματα δικαιοσύνης στην Ελλάδα και να διαβεβαιώσουμε το σύνολο του ελληνικού λαού ότι οι δικαστές είναι παρόντες και παραμένουμε σε εγρήγορση, για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους και πρωτίστως της εθνικής μας αξιοπρέπειας, που βάναυσα κατά τα τελευταία έτη και επαναλαμβανόμενα έχει πληγεί».

Edited by - KostasPVol on 18/06/2014 02:22:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2014 :  12:41:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
1. Τα είπε και ο Gypaetos, να προσθέσω ότι όταν απαξιώνουμε τον κόσμο έτσι, τότε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι η δημοκρατία δεν είναι το σωστό πολίτευμα και θα αρχίσουμε άλλου είδους φιλοσοφική κουβέντα. Αν δηλαδή θεωρούμε τον κόσμο χειραγωγούμενο, να βάλουμε κάποιους (ελέω θεού βασιλείς; ) να παίρνουν αποφάσεις "για το καλό του"...

Θα πρέπει, επιπλέον, να σκεφτούμε κάτι άλλο: Μήπως ο κόσμος που (όπως λες) δεν αντιδρά το κάνει ακριβώς επειδή βλέπει ότι αυτά που γίνονται είναι προς κάποια αναγκαία κατεύθυνση; Μήπως, τελικά, αποδέχεται μερος ευθύνης και ίσως συμφωνεί με την Παγκάλειο ρήση;
(προβοκατόρικος προβληματισμός! )

2. Κάνεις ένα implicit assumption εδώ και δεν είναι το "ξέρουν" αλλά το "τι συμβαίνει". Όταν συμβαίνει κάτι (γενικά μιλάω) για το οποίο δεν συμφωνούμε καν ότι συμβαίνει, πώς θα συζητήσουμε για την αντίδραση ή μη του κόσμου;

3. Ωπ, θα μπορούσα κι εγώ από τη δική μου μεριά να το πω ακριβώς αυτό! Γενικά, ας είμαστε προσεκτικότεροι στο τι θεωρούμε ντοκουμέντο και ας αποφεύγουμε τα "Αν κάποιος κάνει ότι δεν βλέπει τα ντοκουμέντα...... ". Μπορώ να πω ακριβώς το ίδιο για τη φωτό με το ...ζειμπέκικο!

4. Τελικά με έκανες να διαβάσω Βαξεβάνη! Είναι λίγο ασαφή αυτά που λέει. Δηλαδή αν έκλεινε η Βουλή 10-20 μέρες αργότερα θα παραγράφονταν και πάλι τα παραπάνω αλλά 10 μέρες αργότερα, όπως ρώτησε ο Gypaetos? Οπότε τότα θα ήταν όλα οκ;

6. Ε, αν μπούμε σε ηθική κρίση της προπαγάνδας του ενός και του άλλου δεν θα βγάλουμε άκρη. Θα καταλήξουμε στο ερώτημα αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Επίσης διαφωνούμε απόλυτα πάνω στο ζήτημα του χρέους και τι σημαίνει αυτό, πώς προέκυψε και τι χρειάζεται για να "λυθεί", αν αυτό είναι εφικτό.

7. Εδώ κάνεις λογικό λάθος. Δεν αυτοαναιρούμαι, είδα φωτό, έψαξα, ρώτησα, ξέρω. Δεν υποβιβάζω θέσεις ή γραφόμενα, στο είπα και πριν, απλά εγώ δεν δέχομαι τη διάψευση. Εσύ τη δέχεσαι, οκ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι θεωρία συνομωσίας. Επίσης και πάλι θα μπορούσα να το πω κι εγώ αυτό για κάτι αντίστοιχο αντίθετο: "να αποδέχεσαι άνευ ελέγχου κάτι που είναι υπέρ των θέσεών σου ".

8. Εδώ: "Δεύτερον, στο παρόν θέμα δημιούργησες κι εσύ έστω άθελα μια μορφή συνομοσιολογίας, αναφέροντας τρεις αρθρογράφους που δεν διαβάζεις, και βάζοντας λινκ που δεν έχει καμμία σχέση μαζί του, δημιουργόντας εντυπώσεις ότι είναι σχετικό με αυτούς.."

9. Βλέπεις ότι και εδώ και αλλού, με τους χαρακτηρισμούς, κάνεις ακριβώς αυτό για το οποίο μου λες: "Αποκάλεσε όποιον θέλεις, όπως θέλεις, καθόλου δεν με ενοχλεί. Μόνο που τέτοιοι χαρακτηρισμοί μειώνουν τη συζήτηση, και υποβιβάζουν το κύρος του γράφοντα. Εσύ μειώνεις τα λεγόμενά σου, "κέρδος μου" είναι."

Θα δώσω μια αναλογία: Έρχεται ένας με μια μπουλντόζα και γκρεμίζει ένα σπίτι. Το κάνει και άλλος και άλλος και ξανα και ξανά. Ο πχ 16ος έρχεται με μια μπουλντόζα και δεν γκρεμίζει το σπίτι, αλλά θα το γκεμίσει σε λίγο.
Είναι λογική επιχειρηματολογία να λέμε: Οι άλλοι το γκρέμισαν επιβεβαιωμένα και αποδεδειγμένα, κάτσε να δούμε τι θα κάνει και αυτός!


Edited by - Rigelian on 18/06/2014 12:46:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2014 :  18:27:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
1. Γιατί, αυτό δεν γίνεται και τώρα? Δυο πρωθυπουργοί πρόσφατα ήταν τραπεζίτες και ούτε καν εκλεγμένοι, υπουργοί οικονομικών το ίδιο, ακόμη και ο τωρινός φυτευτός. Εντάξει, δεν έχουν την ονομασία του βασιλιά, οπότε να είμαστε και ευχαριστημένοι.
Η Δημοκρατία είναι το σωστό πολίτευμα, μόνο που αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι Δημοκρατία, είναι η ύβρις της.
Διάβασε τι εστί Δημοκρατία, και ύστερα κάνε συγκρίσεις με τη μαφιοκρατία.

Ο κόσμος δεν αντιδρά επειδή του έμαθαν να είναι δούλος. Η πλύση εγκεφάλου, να δέχεται ενοχές για τα κερατιάτικα άλλων, δυστυχώς έχει πετύχει απόλυτα. Κάποτε όμως ο κόσμος θα ξυπνήσει. Την άλλη φορά μας πήρε 400 χρόνια, τώρα είμαστε ακόμη στα 4.

2. Ισχύει η απάντηση στο 6., παρακάτω.

3. Από τη μεριά μου το θέμα με το ζειμπέκικο είναι λήξαν. Τα ντοκουμέντα που αναφέρομαι, είναι στοιχεία, γραπτά με σφραγίδες, αναφορές υπευθύνων κλπ, όπως δουλεύει πχ ο Βαξεβάνης.
Εσύ τα εξισώνεις με την αναπόδεικτη ψευτιά άγνωστου ανθυπομπλόγκ. Το είπα, λήξαν το θέμα, όσα έλεγες τόσα χρόνια να μη πιστεύουμε άκριτα, τα αναίρεσες επιμένοντας να ενστερνίζεσαι το αναπόδεικτο.
Αλλά να τα εξομοιώνεις και με αυθεντικά ντοκουμέντα από ρεπορτάζ που κάνουν άλλοι, ξεπερνάς κάθε όριο. Ας τα βλέπουν όσοι συμφωνούν μαζί σου.
Φαντάσου να έβαζε ο Βαξεβάνης μια φωτογραφία που να έλεγε είναι ο τάδε ενώ συνομοτεί εναντίον της Ελλάδας, τι θα έγραφες.

4. "Τελικά με έκανες να διαβάσω Βαξεβάνη!" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφιερωμένο σε όσους αποδέχονται τις απόψεις σου.
Χρειάστηκε να περάσουν 12 ημέρες από το άνοιγμα του θέματος, για να αφιερώσεις 60 δευτερόλπετα για διαβάσεις το κείμενο.
12 ημέρες έγραφες χωρίς να έχεις εικόνα.
Αφιερωμένο εξαιρετικά!!!
Καλά λέω ότι το ότι δεν διαβάζεις μερικούς, είναι όχι λόγω έλλειψης χρόνου (60 δευτερόλπετα ήταν να διαβάσεις για το θέμα όπου γράφεις), αλλά επειδή έχεις μαλώσει με την αλήθεια.

Για τον αν έκλεινε η Βουλή 10 ή 20 μέρες νωρίτερα, είπα την άποψή μου, στη 3η σελίδα στο τέλος του 11/06/2014 : 22:30:49.
Κια τώρα, ώρα επιτέλους να μας εξηγήσεις αφού διαψεύστηκες, γιατί έγραφες για κάτι που δεν γνώριζες και ούτε καν διάβασες, "Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια περίπτωση πιθανότητας παραγραφής, όλο γενικότητες." και "Αν κάποιος λέει υπάρχει περίπτωση παραγραφής είναι υποχρεωμένος να μας πει ποια είναι αυτή/αυτές οι περιπτώσεις.".

6. Για όσους θέλουν να ξεχνούν την αλήθεια, θυμίζω ότι η ιστορία αρχίζει ως εξής. Δεν ψάχνω να βρω τα ντοκουμέντα, εκτός αν αμφισβητήσετε τα παρακάτω.
Ένα χρόνο πριν μπούμε στο ΔΝΤ, αποφασίστηκε να μπούμε σε αυτό.
Παρότι μας διαβεβαίωναν ότι δεν πρόκειται να μπούμε (πλύση εγκεφάλου ώστε να συνηθίσουμε στο γεγονός), όσο περνούσε ο καιρός μας λέγανε ότι τα πράγματα 'χειροτέρευαν' ώσπου μπήκαμε.
Για να μπούμε, χρειάστηκε μέχρι και να αλλοιωθούνε τα νούμερα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής προς το χειρότερο, ώστε να θεωρείται το ΔΝΤ 'μονόδρομος'.
Αυτά σημαίνουν ντοκουμέντα.
Η προδοσία της προδοσίας ω προδοσία.
Τα υπόλοιπα, και τι ακολούθησε στα 4 αυτά χρόνια, τα ξέρετε.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.
Και μη ξεχνάμε και το σκάνδαλο Ζήμενς, που δένει όσους θα τολμούσαν να μη ψήφιζαν τα μνημόνια.
Κατά τα άλλα, συνέχισε να διαφωνείς.

7. Σου είχα πει τις πρώτες ημέρες της συζήτησης να αποδείξεις ή έστω να παρουσιάσεις ισχυρές ενδείξεις για τα λεγόμενά σου. Δεν το έκανες.
Τώρα επικαλείσαι ότι το έψαξες, ρώτησες και ξέρεις.
Ε παρουσίασέ μας ντε αυτά τα ντοκουμέντα να ξέρουμε κι εμείς.
Αν δεν τα παρουσιάσεις, σημαίνει ότι πετάς και πάλι λόγια του αέρα για να ενισχύσεις όπως-όπως τις θέσεις σου.

8. Απόμονωση φράσης. Έχει και συνέχεια μετά τα bold. Έλεος δηλαδή, μαύρισε και εκείνα.
Αυτό που είπα είναι: "Δεύτερον, στο παρόν θέμα δημιούργησες κι εσύ έστω άθελα μια μορφή συνομοσιολογίας, αναφέροντας τρεις αρθρογράφους που δεν διαβάζεις, και βάζοντας λινκ που δεν έχει καμμία σχέση μαζί τους, δημιουργόντας εντυπώσεις ότι είναι σχετικό με αυτούς.."
Και ναι, βάζοντας λινκ που δεν ισχύει για αυτούς, δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις.
Δεν θεώρησα συνομοσία τι διαβάζεις και τι όχι, έλεος δηλαδή.

9. Τα ντοκουμέντα εκεί οδηγούν, ότι κάποιοι είναι για ισόβια. Καμμιά σχέση με χαρακτηρισμούς ή ειρωνίες.

Ποιο σπίτι γκρέμισε λίγο (μεταφορικά) ο Τσίπρας για να τον βάζεις κατηγορούμενο με τους ανωτέρω?
Κι εγώ μπορεί να έχω υποψία ότι πχ ο Rigelian θα κάνει πχ ένα έγκλημα, αλλά δεν είναι δυνατό να τον εξισώνω με πραγματικούς δολοφόνους.

Είναι λογική επιχειρηματολογία να λέμε: Οι άλλοι το γκρέμισαν επιβεβαιωμένα και αποδεδειγμένα, κάτσε να δούμε τι θα κάνει και αυτός!
Είναι λογική επιχειρηματολογία να θεωρούμε ότι επειδή η κυβέρνηση Ζήμενς κάνει αυτά που κάνει, θα τα κάνει και κάποιος άσχετος με αυτή, που τα ΜΜΕ βγάζουν σπυράκια για αυτόν, καθώς δεν είναι δικός τους?


-------------
Μένοντας στο θέμα του τίτλου, μια ακόμη σημερινή είδηση, θαμμένη και αυτή από μεγάλα ΜΜΕ.

http://prezatv.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2708.html

Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ «ΡΟΖ» ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ "ΚΑΡΟΤΟ"
Η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΡΟΖ VIDEO ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ZOUGLA.GR ΚΑΙ...ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ

Για οργανωμένη επίθεση εναντίον του κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook καταγγέλλει πολιτικούς εκβιασμούς από συγκεκριμένους μηχανισμούς πίσω από υπόθεση με επίμαχο βίντεο.

Σημειωτέον ότι λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των ευρωεκλογών γινόταν λόγος για ένα υποτιθέμενο βίντεο στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται ο νεαρός πολιτικός σε ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, το βίντεο αυτό δεν φάνηκε πουθενά, παρά τη φημολογία ότι θα δημοσιευόταν μετά τις εκλογές.

Τώρα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης περνάει στην αντεπίθεση και καταγγέλλει οργανωμένη επίθεση εναντίον του, μιλώντας για πολιτικό εκβιασμό και μηχανισμούς που παραπέμπουν σε παρακράτος, εμφανιζόμενες με δημοσιογραφικό μανδύα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.


«Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται» καταλήγει το κείμενο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

«Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού.

Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές.

Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας.

Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου.

Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη.

Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή.
Η Αριστερά δεν εκβιάζεται».

iefimerida.gr


ΠΡΕΖΑ TV

Edited by - KostasPVol on 18/06/2014 18:31:39
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2014 :  18:46:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έκτακτο.
Τελικά όλα δένουν.............

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
Η Βουλή έκλεισε την ημέρα που έφτασε η δικογραφία για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου – Και κατατέθηκε τελικά σήμερα... αλλά όλα είχαν παραγραφεί!
- Aίσθηση προκαλεί το γεγονός το έγγραφο είχε φτάσει στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τις 5 Απριλίου
- Τη διαδικασία είχε κινήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Η βουλευτής είχε καταθέσει τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής
- Τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν υπουργός Άμυνας και ο κ. Παπακωνσταντίνου υπουργός Οικονομικών
- Εάν δεν είχαν παραγραφεί τα ενδεχόμενα αδικήματα η Βουλή θα αποφάσιζε εάν θα γίνει Εξεταστική

- H δικογραφία δεν δείχνει ευθύνες των δύο υπουργών, αλλά εστάλη στη Βουλή ώστε αυτή να ερευνήσει εάν υπάρχουν ευθύνες

Με τη διακοπή των εργασιών της Ολομέλειας στις 4 Ιουνίου, έφτασε στη Βουλή η ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ποινικής ευθύνης του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Σε έγγραφο που υπογράφουν οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνιος Ελεθεριάνος και Πόπη Παπανδρέου, αναφέρεται επί λέξει ότι υποβάλλεται η δικογραφία «η οποία σχηματίσθηκε κατόπιν της από 20-12-2013 υποβολής εκ μέρους της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της από 18-12-2013 Συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μετά των συνημμένων εγγράφων, καθόσον από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών-μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε.».


Και ενώ αυτό το έγγραφο έχει ημερομηνία 18 Μαρτίου 2014, το διαβιβαστικό έγγραφο που έφτασε στη Βουλή, φέρει ημερομηνία 4 Ιουνίου 2014, ημέρα κατά την οποία θυροκολλήθηκε εκτάκτως το κλείσιμο της Βουλής, κάτι που προκαλεί συνειρμούς για την παραγραφή των όποιων αδικημάτων.



ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
http://www.newsit.gr/flash/dikografia.pdf


Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα
REAL.GR
ENIKOS.GR

http://prezatv.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4793.html#more


-------------

Έκλεισαν τη Βουλή κι "εσβησαν" δικογραφία κατά Βενιζέλου για τα υποβρύχια

Δικογραφία αναφορικά με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή στις 4 Ιουνίου, λίγες μόνο ώρες πριν κλείσει η Βουλή κι ενώ "αράχνιαζε" στα συρτάρια της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και του υπουργού Δικαιοσύνης επί έναν ολόκληρο μήνα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η δικογραφία εστάλη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών τον Φεβρουάριο, όμως κρατήθηκε για πολύ καιρό στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και για περίπου έναν μήνα στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου. Αυτή η έντεχνη καθυστέρηση Αρείου Πάγου και του συνήθους υπόπτου Χαράλαμπου Αθανασίου, προκάλεσε την παραγραφή του πιθανού αδικήματος των δύο υπουργών, αφού παρήλθαν οι δύο τακτικές συνόδοι που απαιτεί ο σκανδαλώδης νόμος Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών, προκειμένου να παραγραφεί το πιθανό αξιόποινο των πράξεων.

Η απίστευτη μεθόδευση έγκειται στο γεγονός, ότι η δικογραφία κρατήθηκε στον Άρειο Πάγο και στο υπουργείο Δικαιοσύνης, και εστάλη στη Βουλή στις 4 Ιουνίου, μόνο λίγες ώρες πριν θυροκολληθεί το προεδρικό διάταγμα για το κλείσιμο. Η 4η Ιουνίου ήταν η μέρα κατά την οποία παρήλθε η δεύτερη τακτική σύνοδος και παραγράφηκε το πιθανό αδίκημα. Οι υπόλοιποι βουλευτές εν ολίγοις είχαν μόνο λίγες ώρες για να προλάβουν την παραγραφή υπογράφοντας, προκειμένου να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Στο διαβιβαστικό έγγραφο που υπογράφουν οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνιος Ελεθεριάνος και Πόπη Παπανδρέου, αναφέρεται επί λέξει ότι υποβάλλεται η δικογραφία «η οποία σχηματίσθηκε κατόπιν της από 20-12-2013 υποβολής εκ μέρους της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της από 18-12-2013 Συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μετά των συνημμένων εγγράφων, καθόσον από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών-μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε.».

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, έχει ιστορικό στις καθυστερήσεις δικογραφίων. Άλλωστε το ίδιο πράγμα είχε κάνει και με τη δικογραφία που εμφανίζει τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη να χρηματίζεται από τον προφυλακισμένο Αναστάσιο Πάλλη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης έστειλε τη συγκεκριμένη δικογραφία στη Βουλή, μετά τη σχετική αποκάλυψη από το Hot Doc και αφού την είχε καθυστερήσει σχεδόν τέσσερις μήνες. Υπενθυμίζεται ότι και η υπόθεση Μιχελάκη θα συζητηθεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, τον ερχόμενο Οκτώβριο, εξαιτίας του αιφνιδιαστικού κλεισίματος του Κοινοβουλίου.

http://www.koutipandoras.gr/article/116164/ekleisan-ti-voyli-ki-esvisan-dikografia-kata-venizeloy-gia-ta-ypovryhia


Edited by - KostasPVol on 18/06/2014 19:02:28
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2014 :  12:26:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εδώ βρε Κώστα (εκ Βόλου) ο Μπένυ καθοδηγεί ολόκληρη κυβέρνηση, τα υποβρύχια κοιτάς; Αυτά είναι πταίσματα!!!!!
Παιδεία και δικαιοσύνη, τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα απλά είναι τα υποχρεωτικά συνακόλουθα.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2014 :  13:19:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η βασική διαφορά μας είναι ότι εσύ προσπαθείς να πείσεις, εγώ όχι, απλά εκφράζω απόψεις!
Συμφωνείτε; οκ.
Δεν συμφωνείτε; Πάλι οκ!

1. Όχι, δεν είναι έτσι τώρα. Προβλήματα πολλά υπάρχουν αλλά έχουμε δημοκρατία. Μάλιστα εσύ προσφέρεις εθελοντικά χρόνο (και μπράβο σου, όπως σου έχω ήδη πει) για να γίνεται σωστά η διαδικασία των εκλογών.

Αυτό υποτιμά τον κόσμο. Δεν μπορεί να κρίνουμε μια ομάδα ανθρώπων (λαό, κοινωνία κλτ) από το αν συμφωνεί ή όχι με αυτά που εμείς (εσύ, εγώ κτλ) θεωρούμε "σωστά". Θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι για μένα, ο λαός δεν είναι δούλος και είναι ξύπνιος. ok, διαφωνούμε!

3. Κι εδώ Ok, διαφωνούμε. Δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι τόσο πολύ τον Βαξεβάνη! Απλά μην κάνεις λογικά λάθη: Δεν ενστερνίζομαι κάθε τι που γράφει κάθε μπλογκ! Ούτε το αν θεωρώ γνήσια τη φωτό αλλάζει αυτό που λέω, μην χρησιμοποιείς τις εξαιρέσεις κάνοντας τις κανόνες. Επίσης κάνεις λανθασμένη συνεπαγωγή: "Φαντάσου να έβαζε ο Βαξεβάνης μια φωτογραφία που να έλεγε είναι ο τάδε ενώ συνομοτεί εναντίον της Ελλάδας, τι θα έγραφες." Ξαναγράφω, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι!

4. Μα τι εικόνα να έχω; Και τώρα που το διάβασα και διάβασα και αυτά που έβαλες πιο κάτω, δεν βλέπω κάτι για παραγραφή, μόνο δημιουργία εντυπω΄σεων και φράσεις του στυλ "κάτι που προκαλεί συνειρμούς για την παραγραφή των όποιων αδικημάτων.".

Ναι, οι παραγραφές δεν αφορούν στα καλοκαιρινά κλεισίματα, αν δεν έχει αλλάξει κάτι. Μην ακούς πληρωμένους δημοσιοκάφρους που τσιρίζουν για ψηφαλάκια!

Δεν έχω μαλώσει με καμία αλήθεια, εξήγησα αρκετές φορές γιατί δεν διαβάζω κάποιους.

6. Ξεκινάς να μιλάς για ντοκουμέντα, αλλά παραθέτεις τις ...απόψεις σου. Ειδικά το "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.", ε, πώς να το κάνουμε, άποψη είναι!

7. Όχι! Να πιστεύεις/θεωρείς ό,τι θέλεις, δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω, ούτε κανέναν προσπαθώ να πείσω. Ξέρεις, ούτε καν τις θέσεις μου δεν θέλω να ενισχύσω!

8. Μα το λινκ το έβαλα ως προβληματισμό για την υπερπληροφόριση του σήμερα και αργότερα εξήγησα τον λόγο και το τι και πώς επιλέγω την πληροφόρησή μου.

9. Τα ισόβια και, γενικότερα, οι καταδίκες είναι δουλειά της δικαιοσύνης, όχι δική μας. Δηλαδή, κάνεις σαν τους ...τροϊκανούς και δεν σέβεσαι τη δικαιοσύνη;

Δεν βάζω τον Τσίπρα κατηγορούμενο, λέω απλά ότι αν βγει (και αν βγει αυτοδύναμος) θα κάνει ακριβώς ότι οι άλλοι. Εκτίμηση είναι. Τόσο απλά!

BONUS:

Τι έγινε ρε παιδιά με τον Σακελλαρίδη;
Τι ροζ ιστορίες;
Ποιος τον εκβιάζει και γιατί;;;;

Edited by - Rigelian on 19/06/2014 13:28:20
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2014 :  14:23:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν έχω Κώστα να προσθέσω κάτι άλλο, αναμασάμε τα ίδια. Τα δε ντοκουμέντα στο 7, τα έκανες εντελώς γαργάρα.
Όπως έχω ξαναπεί, η Δικαιοσύνη άνθρωποι είναι, δεν είναι ο "Θεός". Οι δε νόμοι με τους οποίους αποφασίζουν, από τους Βενιζέλους είναι κομμένοι και ραμμένοι. Και όπως βλέπουμε, ο Άρειος Πάγος κάθε άλλο παρά έχει όρεξη να τους κρίνει παράνομους, χαρακτηριστικούς και δόλιους, για να πάνε αυτοί που πρέπει φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες, αντί να κυβερνούν. Μακάρι να γίνει αυτό από μελλοντική κυβέρνηση.
Για τον Σακελαρίδη έγραψα από χθες, αλλά μάλλον εκτός από τον Βαξεβάνη, δεν διαβάζεις ούτε εμένα. Το ποιοι εκβιάζουν, δεν θέλει και ρώτημα, αυτοί που θέλουν να τους έχουν όλους στο χέρι. Σύγκρινε τώρα διαφορές, οι μεν εκβιάζονται με τις δωροδοκίες της Ζήμενς, ο δε για ένα ροζ βίντεο, κάτι που δεν αφορά κανένα μας πλην του εαυτού του.

Βασίλη κάποιος είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι όποιο κόμμα και να βγει, το πασόκ θα κυβερνά.
Πάντως βρέθηκε και κάποιος ανεξάρτητος δικαστής, και ο Βενιζέλος τον απειλεί και θέλει να τον στείλει για πειθαρχικό έλεγχο, με το σιγοντάρισμα του συνεταιρικού του κόμματος.
Ο τίτλος του θέματος για μια ακόμη φορά δικαιώνεται.

http://www.koutipandoras.gr/article/116199/ton-venizelo-den-ton-eleghei-kanenas

Τον Βενιζέλο δεν τον ελέγχει κανένας

Σε άνευ προηγουμένου παραλήρημα επιδόθηκε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, υποστηρίζοντας πως οι εισαγγελείς δεν έχουν την αρμοδιότητα να τον ελέγξουν, μετά την αποκάλυψη πως η δικογραφία για τα υποβρύχια που επιρρίπτει ποινικές και πολιτικές ευθύνες στον ίδιο αλλά και τον πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, διαβιβάστηκε στη Βουλή την ημέρα που αυτή έκλεισε "ξαφνικά", στέλνοντας τα αδικήματα στο δρόμο της παραγραφής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην απάντησή του, απογυμνώνει από τα καθήκοντα αλλά και τις αρμοδιότητές της την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί τα αυτονόητα, καθώς ουσιαστικά αναφέρει πως δεν είχε το δικαίωμα να διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, ενώ σκοπεύει να ζητήσει τον πειθαρχικό έλεγχο των πράξεών της. «Καμία εισαγγελική αρχή δεν είχε την αρμοδιότητα να διενεργήσει οποιαδήποτε δήθεν προκαταρκτική εξέταση ή πολύ περισσότερο να κάνει οποιαδήποτε δήθεν αξιολόγηση», λέει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση-απάντησή του.

Υπενθυμίζουμε πως το διαβιβαστικό της δικογραφίας ήταν καταπέλτης για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρώην ΥΠΟΙΚ, καθώς ανέφερε καθαρά πως "από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών-μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε.".

Βούλτεψη: Το θέμα αυτό είναι μια σαχλαμάρα

Στο ίδιο παραληρηματικό μήκος κύματος βρίσκεται και η Σοφία Βούλτεψη, η οποία δήλωσε πως η δικογραφία, μαζί με 11 ακόμα για άλλες υποθέσεις, έφτασε στη Βουλή αφού είχε πρωτοκολληθεί το διάταγμα για το κλείσιμο, το οποίο δε θα ήταν δυνατόν «να αλλάξει για ένα ανύπαρκτο θέμα».
«Είναι μια σαχλαμάρα αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2014 :  16:03:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι η γνωστή α λα καρτ προσέγγιση της Δικαιοσύνης, όπως και όλων των θεσμών: καλή η τάδε εισαγγελέας, κακός ο Άρειος Πάγος, ανάλογα με το τι μας συμφέρει (εκτός από τον KPVol το έκανε κι ο Πάγκαλος σε πρόσφατο άρθρο του που κατηγορούσε τον Δικαστή που είχε εκδώσει την πρωτόδικη απόφαση για τις καθαρίστριες). Καλή η Δημοκρατία, αλλά αν οι εκλογές δεν βγάζουν αυτό που θέλουμε, τότε είναι δούλοι οι πολίτες και έχουμε μαφιοκρατία. Δε νομίζω ότι έχει νόημα η συζήτηση στη βάση του "τα πάντα είναι στημένα", με σύγκριση Τουρκοκρατίας "Μαφιοκρατίας" και θανατική ποινή στους εγκληματίες που κυβερνούν... Ευτυχώς ο Καζάκης (και οι απόψεις αυτές) είναι στο 0,86% ακόμα.
Rigelian κράτα και μια πισινή για τον Τσίπρα, μπορεί (και μακάρι) να αποδειχθεί πιο έντιμος από ό,τι φαντάζεσαι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2014 :  16:57:37  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαφωνώ για εντιμότητα και κυρίως την ικανότητα του Τσίπρα. Όταν θες να αρέσκεσαι σε όλους, επιλέγεις ήδη τον μονόδρομο που οδηγεί σε αδιέξοδο.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Rigo, αλλά να σας πω την μαύρη μου αλήθεια, έχω αρχίσει να εγείρω αμφιβολίες για την αξία της δημοκρατίας, κατά την έννοια ότι η πλειοψηφία έχει ή όχι πάντα δίκιο.
Η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκιο, οφείλουμε να την σεβόμαστε βέβαια, αλλά δεν σημαίνει ότι δεχόμαστε και σαν σωστό αυτό που κάνει. Καμιά φορά κάνει το λάθος, και βυθίζεται ακόμα πιο βαθειά στο να πιστεύει όλο και πιο πολύ στο λάθος που έκανε, και να πείθεται όλο και πιο πολύ για την συνωμοσία του πλανήτη εναντίον της.
Κάτι το οποίο έχει γίνει κατά κόρον σε ένα σωρό καθεστώτα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2014 :  17:39:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά, αν φτάσουμε στο σημείο να συζητάμε αν είναι καλή η τάδε εισαγγελέας αν προχωρήσει μια δικογραφία από τις εκατοντάδες που θα έπρεπε να σχηματιστούν για τον Βενιζέλο...
Ξαναδιάβασε Τάσο τι γράφω. Καλή είναι η Δημοκρατία, αρκεί είναι Δημοκρατία, όχι η ύβρις της. Διάβασε τι εστί Δημοκρατία, και κάνε συγκρίσεις με αυτό που έχουμε τώρα. Και αν κατά σύμπτωση κάποτε εκλεγεί κάποιος 'καλός', η Δημοκρατία θα γίνει πραγματική Δημοκρατία μόνο αν αυτός κάνει ριζικές αλλαγές που θα αποτρέπουν τους απατεώνες να ασελγούν πάνω της.
Αντί θανατικής ποινής, προτιμώ τα χιλιάκις ισόβια, σε αξιοπρεπείς συνθήκες (οι φυλακές πρέπει να είναι πάντα αξιοπρεπείς, στην Ελλάδα είναι μια ακόμη ντροπή για τη χώρα μας), αλλά σε ίδιες συνθήκες με όλους τους άλλους κρατούμενους. Με τη θανατική ποινή, 'καθαρίζουν'.

Κι αυτά που λέει ο Γιώργος. όλα σωστά είναι (εκτός από το ότι συμφωνεί με τον Rigo ).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2014 :  18:01:22  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχω βρεθεί πάμπολες φορές σε συνελεύσεις κτλ, όπου η πλειοψηφία παίρνει παράλογες και λάθος αποφάσεις και αυτό για πράγματα μαθηματικά ή νομικά αποδεδειγμένο. Βλέπετε πχ συνελεύσεις πολυκατοικίας.
Θα μου πεις το λες εσύ αυτό, το 25%, ενώ το 75% προφανώς δεν το είδε έτσι.
Δεν είπα ότι δεν θα το τηρήσω, αλλά ότι είναι λάθος (χωρίς να έχω την όρεξη να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες που δεν έχουν και σημασία), αλλά ένα ανειδίκευτο κοινό (και εγώ μέσα), δεν μπορεί απλά να συλλάβει απλές έννοιες δικαίου, νόμων, ή οικονομικών.
Και όμως δημοκρατικά, παίρνονται όχι απλά λάθος ή ασύμφορες αποφάσεις, αλλά αποφάσεις που στερούνται βασικών προδιαγραφών λογικής. (πχ εμπεριέχουν αυτοδικία, και άλλα πολλά).

Οπότε άφού σε μικρά - απτά καθημερινα πράγματα βλέπω ότι η πλειοψηφία ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει σωστά, γιατί να μην ισχύει το ίδιο και σε μεγαλύτερα πράγματα?
Πόσο μάλλον όταν έχεις ένα κοινό που θέλει να βγάζει πάντα όποιον του υπόσχεται τα περισσότερα?
Μια αντιπολίτευση που το κίνητρό της δεν είναι να πάει καλά η χώρα... αλλά να πάει άσχημα η χώρα, για να έρθει η σειρά της να κυβερνήσει.
Όλες οι αντιπολιτεύσεις ως τώρα, όλες, ποντάρουν στην αποτυχία. Την καλλιεργούν, την διατυμπανίζουν, την φουσκώνουν. Είτε είναι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο. Γιαυτό σχεδόν πάντα, με βλέπετε ελαφρώς υπερ της εκάστοτε κυβέρνησης. Γιατί αυτή έχει το Αγγούρι εκεί που το έχει. Και πιστέψτε με, το ίδιο θα έλεγα και αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, και η ΝΔ καπηλευόταν πχ τον θάνατο ενός νεαρού για κομματικό όφελος.

Βέβαια μέχρι να βρεθεί το κάτι καλύτερο, περιμένουμε.

ΥΓ. Εγώ τα λέω βέβαια από την ανάποδη ακριβώς Κώστα, αλλά οκ. Ότι δλδ ο λαικισμός (κατά την γνώμη μου), οι επαναστάσεις, οι λαικές ετυμηγορίες (άρα κατά μερικούς η "δημοκρατία" εντός εισαγωγικών, που όμως δεν είναι δημοκρατία είναι οχλαγωγία, μπορεί να βυθίσει μια χώρα στο σκοτάδι για πάντα.

Edited by - Deorum on 19/06/2014 18:05:04
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 29 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000