Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πες μου παπά μου, ΠΟΥ πάμε;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 13

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  08:32:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio

Οι προσλήψεις στο δημόσιο δεν εντάσονται μέσα στα σχετικά νομοσχέδια; Την στιγμή που τα τελευταία χρόνια γίνεται μια επαναδιαπραγμάτευση των θέσεων εργασίας στο δημόσιο , στα πλαίσια της εξομάλυνσης του κρατικού ισολογισμου, τότε οι προσλήψεις κληρικών για ποιον άλλο λόγο γίνονται τυπικά;
...
...

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff


Εσύ με ρωτάς; Εγώ ρώτησα που είδες ότι οι προσλήψεις των κληρικών γίνονται για να καταπολεμηθεί το δημοσιονομικό πρόβλημα, αφού έτσι το έθεσες! Και όχι, προφανώς ψηφίζονται πολλά νομοσχέδια που δεν έχουν καμία σχέση με το δημοσιονομικό πρόβλημα, διότι προφανώς η ζωή συνεχίζεται, με αποτέλεσμα κάποιες προσλήψεις από διάφορες ειδικότητες συνεχίζουν να γίνονται μέσα στα πλαίσια του 1 προς 5. Εκτός και θεωρείς ότι θα πρέπει να το κλείσουμε το μαγαζί!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  10:41:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το μαγαζί που λες για να σταθεί θα πρέπει είτε να κάνει απολύσεις, είτε να κρατήσει αυτους που πραγματικά χρειάζεται. Ενα μαγαζί χρειάζεται Αυτό ακριβώς που μπορεί να μπορεί να αξιολογηθεί ως προς την παραγωγικότητα. Λέω λοιπον, προαφανώς, οτι για να μην κλεισει το μαγαζί θα πρέπει μαζί με άλλες "ειδικότητες" και οι προσλήψεις παπάδων να είναι εκτός του κανόνα 1 προς 5.
Ακόμα και οι χριστιαννοί αυτής της χώρας θα έπρεπε να μπορούν να δουν πως ΑΝ θέλουν κράτος βιώσιμο και σταθερό, θα πρέπει η εκκλησία να ρυθμήσει μόνη της τα έσοδα-έξοδα.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thesalos
Advanced Forum-Runner

220 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  11:13:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
σε καποιους τοιχους στην ατικη υπαρχουν ακομα καταρες για εκεινον το αδυνατο πολιτικο που πηγεναι στην βουλη με το ποδηλατο

τολμησε να πει κατι που πολλοι ελληνες πολιτες συμφωνουν. και μετα ανελαβε ο στρατος της ουρανολαγνειας.

τον περασαν ολες τις γενεες του αβρααμ και του ισαακ

τα ιερατεια ανα τις εποχες ειναι σαν τις πυγολαμπιδες οσο περισοτερο σκοταδι τοσο περισοτερο λαμπουν
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  11:25:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...και όπως είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής:
"Το ράσο είναι σαν το κάρβουνο: Αν το ακουμπήσεις είτε θα σε λερώσει είτε θα σε κάψει"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  13:49:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πότε πότε είναι συνετό να βλέπουμε το δάσος και όχι το κάθε προβληματικό δενδράκι μεμονωμένα.

http://www.alexpolisonline.com/2014/07/blog-post_8392.html

Όταν ο κ. Σαμαράς ανέθεσε τα καθήκοντα του "Υπουργού επί των Οικονομικών" στον κ. Χαρδούβελη, θεωρήσαμε ότι η τεχνοκρατική αυτή επιλογή θα μπορούσε να είναι επαρκής. Θέσαμε όμως το ερώτημα, εάν ο κ. Χαρδούβελης θα θελήσει και θα μπορέσει να διαχειριστεί την οικονομία ορθολογικά, χωρίς βαρίδια και επηρεασμούς ή θα ακολουθήσει την ίδια πεπατημένη.

Έχει περάσει ενάμισης μήνας από την τοποθέτησή του και ακόμη δεν έχουμε δει κάποια... διαφοροποίηση στη κυβερνητική πολιτική, αντιθέτως συνεχίζεται η ίδια δημοσιονομική, φοροεισπρακτική, αντιπαραγωγική, και αντι-επιχειρηματική λογική.

Τα δημόσια έξοδα δεν μπορούν να ελεγχθούν με σταθερότητα παρά το πρωτογενές πλεόνασμα, το δημόσιο εξακολουθεί να είναι σπάταλο, η φοροδιαφυγή δεν ελέγχεται, η αγορά εξακολουθεί να είναι καθηλωμένη από τους φόρους και τα χρέη στο κράτος και στις τράπεζες, ρευστότητα δεν φαίνεται στον ορίζοντα ούτε για δείγμα, το επενδυτικό κλίμα έχει περιορισθεί σε μερικά επενδυτικά κεφάλαια που κάνουν το παιχνίδι τους στο ασθενές και αθωράκιστο χρηματιστήριο.

Ταυτόχρονα η νέα έξοδος μας στις αγορές, ναι μεν βελτιώθηκε σε ότι αφορά τα επιτόκια δανεισμού, αλλά ταυτόχρονα ανάγκασε την ΕΚΤ να μας εγκαλέσει, γιατί είναι πλασματική, αφού συνεχίζεται η ίδια παρελκυστική τακτική, να αγοράζουν δηλαδή τα ομόλογα οι Ελληνικές καταχρεωμένες τράπεζες, οι οποίες εξακολουθούν να δανείζονται από την ΕΚΤ με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Οι μεγαλο-οφειλέτες εξακολουθούν να μην πληρώνουν, τα χρέη τους αυξάνονται συνεχώς και επιδιώκουν ξεχωριστές ευνοϊκές ρυθμίσεις γι αυτούς, οι τράπεζες ενδίδουν στον εκβιασμό, οι κατασχέσεις αφορούν μόνο τους μικρούς και ανίσχυρους. Παρ’ όλα αυτά οι "μεγάλοι" διάγουν ζωή χαρισάμενη, αφού έχουν τεράστια περιουσιακά στοιχεία στην άκρη, που τα δημιούργησαν με χρέη και δανεισμό τον οποίο φορτωνόμαστε εμείς. Ταυτόχρονα όμως ζητούν να πάρουν και άλλα χρήματα, χαριστικά, από προγράμματα και από τις τράπεζες, για να ξεχρεώσουν αυτά που χρωστούν και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ.

Ένας φαύλος κύκλος συνεχώς διευρυνόμενου δανεισμού, τόσο γνωστός στο διαπλεκόμενο πολιτικο-τραπεζικό-επιχειρηματικό κύκλωμα και τόσο οδυνηρός και καταστροφικός για την οικονομία της χώρας μας.

Δεν βλέπουμε ουσιαστική και βιώσιμη εξυγίανση στον ορίζοντα, καμία σύγκρουση των πολιτικών με το κατεστημένο, ενώ οι καταχραστές και οι διεφθαρμένοι απαλλάσσονται με παραγραφές. Η κυβέρνηση μάλιστα ακυρώνει τη δικαιοσύνη με τις παραγραφές, όχι μόνο για να σώσει τους πολιτικούς αλλά και για αποφύγει να δώσει όσα χρωστάει σε όσους τα δικαιούνται, παρά τις δικαστικές αποφάσεις.

Όλοι πλέον στηρίζουν τις ελπίδες τους στο τουρισμό για να βελτιωθούν λίγο τα στατιστικά. Είναι προφανές, ότι τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο, θα τα εμφανίσουν ως θρίαμβο, στα πλαίσια της συζήτησης για το νέο προϋπολογισμό, που θα αποκαλύψει επίσης πολλές από τις πλασματικές και επιτηδευμένες οικονομικές προσεγγίσεις που έχουν ακολουθηθεί μέχρι τώρα.

Ο πολιτικός χρόνος τρέχει γρήγορα και απ’ ότι φαίνεται, υπάρχει οσμή εκλογών στον αέρα και πολύ φοβάμαι κ. Χαρδούβελη ότι θα περάσετε "αφανώς και αβρόχοις ποσίν" από το Υπουργείο Οικονομικών, αφού ούτε αποφασιστικότητα, ούτε τόλμη, ούτε καινοτόμα και εκσυγχρονιστική σκέψη φαίνεται να θέλετε να δείξετε, δέσμιος των επιλογών των προηγουμένων αλλά και της δικής σας αναποφασιστικότητας (ελπίζουμε ολοψύχως να μας διαψεύσετε).

Και θυμηθείτε, ότι "το πρώτο που πρέπει να κάνει κάποιος για μία αναπτυξιακή πολιτική είναι να αποφασίσει με ποιους «κακούς» θα συγκρουστεί και τι θα εγκαταλείψει από τα βαρίδια, τα ανασταλτικά, τα υπερμεγέθη, τα άχρηστα και τα αντιπαραγωγικά".

Στέλιος Φενέκος


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  14:44:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με τις μισθοδοσίες των παπάδων ασχολείται το υπουργείο παιδείας. Να το ξαναπουμε αυτό γιατί ακούγεται πολύ σουρεαλιστικά δεν νομίζετε; : με τις μισθοδοσίες των παπάδων ασχολείται το υπουργείο παιδείας! Που αλλού στον κόσμο γίνεται αυτό; Μοιάζει σαν να λεμε πως το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης ασχολείται με την μισθοδοσία των στρατιωτικών...

Ας δούμε εδώ πρόχειρα όπως βρήκα έναν πινακα για τους μισθούς των παπάδων, λίγο κάτω λίγο επάνω δεν έχει σημασία. Χώρια των εσόδων της ΑΕ από δραστηριότητες κερδοσκοπικού τύπου, ΧΩΡΙΑ απο δωρεες κτλ, ΧΩΡΙΑ από φακελάκια (εμ τι νομίζατε , μόνο οι γιατροί τσεπώνουν παράνομα; ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!):


http://www.tovima.gr/files/1/2012/kliros.pdf

Δείτε αυτόν τον πινακα και κλάψτε οσο θέλετε ελεύθερα. Χαχα.., είναι τραγικό , έχουμε λοιπον μισθους ανάλογα των προσόντων , ΔΕ, ΠΕ, μεταπτυχιακά .... 10 χιλιάδες παπάδες αριθμούμε και πρέπει το κόστος τους να επιβαρύνει τον κρατικό κορβανά. Ελεος επιτέλους... Να ιδιωτικοποιηθείτε :p εδώ και τώρα και όσοι θέλουν να σας θρέφουν από δικές τους στερήσεις , ελεύθερα. Δεν θα σας εμποδίσει κανένας.

Πιστεύω ακράδαντα πως ΑΝ γίνει επιτέλους διαχωρισμος από το κράτος, όλοι οι ψευδοχριστιανοί θα κάνανε την πάπια και δεν θα πληρώνανε τίποτα για δαύτους. Βλέπεις ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στον παράδεισο σε πλάτες ....ΑΛΛΩΝ!


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 22/07/2014 14:47:04
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  15:26:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ειλικρινά,
πιστεύεις ότι ακόμα και αν δεν πληρώνανε τον κλήρο, τα λεφτά θα καταλήγαν στην "ανάπτυξη" της χώρας ή θα πλήρωνες λιγότερους φόρους;
Δίνεις την εντύπωση ότι ζεις σε άλλη μακρινή χώρα!!

Κοίτα ψηλά, το πρόβλημα δεν είναι κάτω, πάνω είναι!!!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  17:28:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://prezatv.blogspot.gr/2014/07/blog-post_4208.html

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ: ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ…
Σε μια ομόφωνη απόφασή του, το ΚΑΣ, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, γνωμοδότησε να μην επιτρέψει τη διοργάνωση ενός διεθνούς αναρριχητικού φεστιβάλ στα Μετέωρα. Επρόκειτο για το Petzl RocTrip 2014, μια διοργάνωση που θα πραγματοποιούταν στην Καλαμπάκα τι ιάστημα 29 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου.

Το ΚΑΣ απέρριψε την αίτηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης

Οπω αναφέρουν καλαμπακιώτικα ΜΜΕ, μετά από πολύωρη συζήτηση και την κατάθεση των απόψεων τόσο από τον πρόεδρο της ΕΟΟΑ κ. Γεωργούλη, που παραβρέθηκε και υποστήριξε το αίτημα Ομοσπονδίας, όσο και τις εισηγήσεις από πλευράς υπηρεσίας ( Διεύθυνσης Βυζαντινών Αρχαιοτήτων αλλά και της γενικής γραμματέας κ. Μενδώνη ), η πρόταση απορρίφθηκε ομόφωνα, με το σκεπτικό ότι μια τέτοια μεγάλη οργάνωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ιερό χώρο των Μετεώρων.
Η πρόταση της ΕΟΟΑ έκανε λόγο για 42 συνολικά βράχια στα οποία θα γίνονταν αναρριχήσεις κάτι που το ΚΑ.Σ τελικά δεν αποδέχθηκε.

Η συγκεκριμένη απόφαση, δείχνει μια σειρά από καταστάσεις, στις οποίες η πολιτική ηγεσία της Καλαμπάκας, του νομού και της Περιφέρειας, εθελοτυφλούν.

1. Την ώρα που η Περιφέρεια Θεσσαλίας συζητά για τον θεματικό τουρισμό, το ΥΠΠΟ τον απορρίπτει, ερχόμενο σε αντίθεση και με τον εαυτό του

2. Βάζουν στην ίδια μοίρα μια πνευματική κατάσταση με μια αθλητική (και με πολλαπλές επιδράσεις) διοργάνωση

3. Ενώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξοδεύει χρήματα για την ψηφιακή προβολή των Μετεώρων, οι βράχοι θα είναι δεσμευμένοι για προσευχές.

4. Δεν συζητήθηκε καν το ενδεχόμενο να τροποποιηθεί η πρόταση, ούτε τέθηκε ζήτημα έναρξης διαλόγου
5. Τα Μετέωρα θα τείνουν να γίνουν χώρος προσευχής και μόνο. Με τον τρόπο αυτό, χάνεται ολόκληρη η τουριστική υποθήκη της περιοχής. Γιατί να έρθει κάποιος στα Μετέωρα και να μείνει ένα βράδυ, αν δεν μπορεί να κάνει ΚΑΜΙΑ απολύτως δραστηριότητα, παρά μόνο απόμερα, όπως προσφάτως πρότεινε η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων;

6. Οι βράχοι προϋπήρχαν των θρησκειών. Ολων των θρησκειών. Πλέον η παρέμβαση θα αφορά στην απόκτηση μιας και μόνης ταυτότητας, της θρησκευτικής.

7. Ολόκληρη η τουριστική υποδομή της περιοχής πάει στράφι. Αν απαγορευτούν τέτοιες δραστηριότητες στην περιοχή, ουδείς αναρριχητής θα έρχεται. Μετά θα πάψουν να έρχονται και οι ποδηλάτες και ίσως οι πεζοπόροι ή οι απλοί περιπατητές.

8. Ο κλάδος του τουρισμού στην Καλαμπάκα θα χαθεί. Αυτό σημαίνει πολλά και ευκόλως κατανοητά για όλη την περιοχή. Η επίσκεψη στις Μονές από μόνη της, δεν επαρκεί για να διατηρήσει ταβέρνες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κάμπινγκ…

9. Σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο, μια κουβέντα επί της ουσίας, από τους βασικούς διεκδικητές της Δημαρχίας, δεν ακούστηκε, πλην μιας. Σαν να μην υπήρχε το θέμα.

10. Ποιος και πότε αποφάσισε, ότι τα Μετέωρα είναι μόνο τόπος προσευχής; Πότε έγινε διάλογος για το θέμα; Ποιος θεωρεί ότι η πνευματικότητα υπερτερεί;

11. Φορείς της Καλαμπάκας είχαν θέσει επί τάπητος το ζήτημα. Εκτοτε, δεν συνέβη κάτι. Γιατί;
12. Η νυν και η επόμενη δημοτικές αρχές, έχουν άποψη για το θέμα; Αν ναι, ποια; Τι έκαναν και τι θα κάνουν; Ο αντιπεριφερειάρχης και ο περιφερειάρχης, τι λένε; Οι βουλευτές, τι λένε;

http://trikkipress.gr/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  17:30:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://taxalia.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7538.html

Ας με συγχωρήσει ο Θεός πάτερ, αλλά ….
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Σεβασμιώτατε Πειραιώς Σεραφείμ,
Ως γέννημα θρέμμα του Πειραιώς παρακολουθώ την πορεία σας και θαυμάζω τα έργα σας που αγκαλιάζουν όλο τον κόσμο, προ πάντων δε τους αναξιοπαθούντες και κατατρεγμένους. Θαυμάζω..
και την ευθύτητα και οξύτητα, με την οποίαν υπερασπίζεσθε τις θέσεις σας. Βέβαια, δεν μπορώ να πω! Όταν σας είδα να βραβεύετε τον Κοντομηνά, σφίχτηκε η καρδιά μου. Ίσως να συνέτεινε σ’ αυτό και το γεγονός ότι βρεθήκατε στη σκηνή μαζί με τον δήμιο του Έλληνα ασθενή Μπουμπούκο. Δεν μου άρεσε εκείνη η φάση, αλλά σκέφτηκα ότι είσθε άνθρωπος και σφάλλετε. Δεν είσθε Θεάνθρωπος.

Xθες, όμως, διάβασα ότι προέβητε στην ακόλουθη δήλωση:
«Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.
Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.
Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου.»

Ίσως να έχετε δίκιο, οπότε σας παρακαλώ πολύ να με συνδράμετε στα ακόλουθα:

Α] να μελετήσετε τη δικογραφία, με βάση την οποία δικάζεται ο Σωκράτης Κόκκαλης την 13.11.2014 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και να μου πείτε, αν το κατηγορητήριο θα διαρραγή μετά κρότου ή άνευ. Ξέρετε, είναι ο daddy του Πέτρου, του κολλητού του Βαγγέλη. Αφού γνωρίζετε τόσο καλά τον Βαγγέλη που είναι αθώος, δεν μπορεί αυτός ως αθώος να κάνει παρέα με τον γιό ενός μη αθώου. Θα αναμένω.

Β] να μου πείτε, αν ο Κοντομηνάς είναι και αυτός αθώος. Ή μήπως πρέπει να εκλάβω τη μη τοποθέτησή σας επί της περιπτώσεώς του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ως απόδειξη ενοχής του; Ξέρετε, αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν πήρατε θέση επί των εναντίον του κατηγοριών, απλώς και μόνον επειδή δεν είναι επί κεφαλής του πολυπληθούς ολυμπιακού εκκλησιάσματός σας.

Γ] έχω τρεις πάμφτωχους πελάτες που δεν είχαν την τύχη να σας δώσουν να διαβάσετε τις δικογραφίες, με τις οποίες παραπέμπονται να δικασθούν. Θα είχατε αντίρρηση να σας τις στείλω, για να μου πείτε τη γνώμη σας επί τη βάσει της πλούσιας ανακριτικής εμπειρίας σας, η οποία ενισχύεται υπερμέτρως, οφείλω να πω, από την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος; Να σημειώσετε, όμως, ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αν η πληροφορία αυτή χρησιμεύει σε κάτι.

Πάντως, ομολογώ ότι αν κάποιος άχριστος σας αποκαλέσει τραγόπαππα μετά από την ανωτέρω δήλωση, δεν θα έχω τί να του πω εις αντίλογον. Ίσως, όμως, τον στείλω να τον περιποιηθούν εκεί δίπλα στο λιμάνι κάτι 18χρονα ανεγκέφαλα που έχουν για Θεό μόνον τον Ολυμπιακό και φωνασκούν ασκόπως επί 24ώρου βάσεως προς εκτόνωσιν. Φαντάζομαι ότι έχοντας διαβάσει τις δηλώσεις σας, αυτά τα παιδιά θα έχουν εμπεδώσει πλήρως ότι ένας είναι ο Θεός, ο Ολυμπιακός, και επί της γης εκπρόσωπος αυτού ο Σεραφείμ εκ δεξιών του Βαγγέλη καθήμενος. Οπότε, αντιλαμβάνεσθε ότι ο βλάσφημος θα φάει το ξύλο της αρκούδας.

Σωτήριος Καλαμίτσης – πιστός, αλλ’ όχι έμπιστος
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2014 :  19:47:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
gargadua έχω και άλλους στην λίστα βρε, όχι μόνο τους παπάδες..

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

big-blue
Senior Forum-Runner

Greece
821 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2014 :  00:21:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
gargadua πάνω από 1500 χρόνια τώρα, το παπαδαριό πάνω είναι, όχι κάτω
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2014 :  01:33:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι ετήσιες αμοιβές των παπάδων απο το κράτος ανέρχονται πάνω απο 150 εκατ. Αυτό το ποσο μπορεί να το καλύψει η εκκλησία χωρίς να περιλαμβάνεται στον κρατικό προυπολογισμό με την αξιοποιήση της περιουσίας της από την ίδια. Δεν της είπαμε, της εκκλησίας να πάει να πνιγεί, αλλά πως δεν μπορούμε άλλο να πληρώνουμε τους μισθούς των υπαλλήλων της.

Για την παιδεία αναλογεί το 3 με 4 % του ΑΕΠ , ο ορισμός του πάτου στην ευρώπη , και μέσα σε αυτο το ποσό περιλαμβάνεται και η 150άρα plus των κληρικών.

Εγώ είμαι άσχετος με τα οικονομικά και το βλέπω το θέμα σαν ένας απλός μπακάλης. Δεν μπορώ να κοιτάξω πιο ψηλά..

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2014 :  01:54:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυστυχώς Φιντέλιε... την πάτησες!
Υπάρχουν και ψηλότερα από σένα!!!

Καληνύχτα... ή μάλλον ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2014 :  09:30:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στην χώρα το κλίμα είναι στραβό από χρόνια τώρα. Το να καταργήσεις το Π ή το Σ ενώ δεν έχεις φτιάξει το Α είναι ουτοπία. Το να κατονομάζονται κοινωνικές τάξεις ή επαγγελματικές ομάδες ως ένοχοι είναι τραγικό και εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το πολιτικό σύστημα για να μην προχωρήσει στη δική του αυτοκάθαρση και να διατηρεί αναλλοίωτα τα προνόμιά του. Όσο αναλωνόμαστε στο να "βρίσκουμε" ενόχους άλλο τόσο κάποιοι χαίρονται. Άλλωστε τα οποιαδήποτε προνόμια θεσμοθετήθηκαν από την περιβόητη Βο(υ)λή!!!
Όταν η κοινωνία πάρει (επιτέλους) 1 υγιή μορφή τότε και μόνο τότε οτιδήποτε θεωρείται περιττό θα φθίνει και θα εξαφανιστεί.
Μια και ανέφερες την παιδεία, πάντα είμασταν ο πάτος. Απλά τώρα μας κακοφαίνεται. Εκτός και αν πχ η φροντιστηριακή εκπση τώρα άρχισε να ανθεί και δεν το κατάλαβα!!!
Δεν είναι θέμα μπακαλικής αλλά σωστής αρχής.
Σε 1 έγκλημα που όλοι έχουν το μερίδιό τους η κεφαλή (βλέπε Βουλή) έχει καταρχάς την ευθύνη της αλλαγής και όχι τα πόδια γιατί αλλιώς θα στηθούν κρεμάλες! Αμφιβάλλεις; Ατυχώς όμως η κεφαλή δεν έχει κοινό σχέδιο αλλά παρασύρεται από τις κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές επιδιώξεις, ασχέτως κόμματος.
Δεν πρέπει να μας οδηγούν οι εμμονές γιατί δεν μας αφήνουν να σκεφτούμε ορθά.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2014 :  09:38:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Όταν η κοινωνία πάρει (επιτέλους) 1 υγιή μορφή τότε και μόνο τότε οτιδήποτε θεωρείται περιττό θα φθίνει και θα εξαφανιστεί."

α, καλά, πιο πιθανό είναι να πάρει πρωτάθλημα η Λίβερπουλ παρά να γίνει αυτό που λες!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 13 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000