Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Επιλογή watch
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

hackertom
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 31/12/2014 :  23:41:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ψάχνω watch για το γυμναστήριο, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο να δείχνει θερμοκρασία εξωτερικού χώρου μέτρηση θερμίδων που καίμε πρόβλεψη καιρού και λόγω ότι έχω μηχανή να καταγράφει την πορεία που κάνω και να το βλέπω μετά σε Google Map. .

Αυτά πάνω κάτω

mbair
Elite Forum-Runner

1233 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/01/2015 :  18:15:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Ένδιαφέρομαι να αγοράσω ρολόι πού δύναται να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εκγύμνασης. Η μέτρηση θερμίδων, θερμοκρασίας, καθώς και πρόβλεψης του καιρού είναι επιθυμητή. Θα ήθελα να ενσωματώσω (;) τις μετρήσεις του με αυτές ενός μηχανήματος καταγραφής της πορείας μου που ήδη κατέχω. Η δυνατότητα ανάρτησης των μετρήσεων αυτών στην υπηρεσία Google Map είναι επίσης επιθυμητή.
Σας ευχαριστώ και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω απορίες μου.
Καλώς σας βρήκα.

- Έτσι όπως το περιγράφεις δεν προκύπτει ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με τις προδιαγραφές που θέλεις να έχει το ρολόι. Τα απλά μοντέλα ρολογιών gps για δρομείς πληρούν κάποιες απο τις προυποθέσεις που εκπορεύονται απο την αποκρυπτογράφηση των λεγομενών σου.
Εαν επιθυμείς ένα απλό μοντέλο χωρίς δυνατότητα δορυφορικής λήψης και καταγραφής της θέσης σου, ο σωστός συνδυασμός των δεδομένων αυτών με μια άλλη μονάδα καταγραφής της θέσης και μετέπειτα προβολής των συνδυασμένων στοιχείων θα είναι προβληματικός.
Επιχείρησε σε παρακαλώ να αποσαφηνίσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια τι επιθυμείς και θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε.
Καλή σου χρονιά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hackertom
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2015 :  17:34:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είμαι ανάμεσα σε garmin fenix 2, suunto ambit 2,3,polar v800
Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να δείχνει θερμοκρασία περιβάλλοντος εκεί που τρέχω δηλαδή, καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη κακοκαιρίας, προπόνηση με βάρη σε γυμναστήριο και αλλά μηχανήματα πόσες θερμίδες έκαψα αλλά επίσης έχω μηχανή και θα ήθελα να καταγράφω διαδρομές που κάνω όπως κάνει με το ποδήλατο είναι εύκολο αυτό;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mbair
Elite Forum-Runner

1233 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2015 :  18:43:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εχω εγω το ambit οπότε μπορω να σου μιλησω για αυτο εμπεριστατωμενα. Ολα τα παραπανω που γραφεις στο δευτερο μηνυμα σου τα κανει και με το παραπανω. Τα δεδομενα ανεβαζονται αυτοματα στον αναλογο ιστοτοπο της suunto, το movescount.com . Μπορει επίσης με διαφορα plugins να συνεργασθει με τους μεγάλους προπονητικούς ιστότοπους. Το ρολόι μπορει να φορτώσει προγραμματάκια στις διάφορες οθόνες του (ρίξε μια ματια στο movescount) . Σε συγκριση με το fenix , το θεωρώ πολύ καλύτερο. Η suunto επίσης έχει τρομερή υποστήριξη (απευθείας στην Φινλανδία και εντός της εγγύησης στελνουν κουριερ,επισκευάζουν και πίσω).
Νομίζω ότι ένα ambit 2 σε καλή τιμή θα σε καλύψει.
Καταγραφή Διαδρομών γίνεται πολύ εύκολα. Ετσι όπως το έγραψες την πρώτη φορά,δεν εννόησηα οτι εννοούσες μοτοσυκλετα αλλά ξεχωριστό μηχάνημα gps. Μπορείς να φτιάξεις μια δραστηριότητα πχ ονόματι "motorcycle" στο movescount, και επιλέγοντας την πριν ξεκινήσεις να σημειώνει τα στοιχεία που θέλεις, πορεία,μεση ταχύτητα,ανώτατη κλπ κλπ. Το ρολόι αποθηκευεί διαφορες δραστηριότητες που εσύ επιλέγεις και τις παραμέτρους που διαλέγεις να καταγραφούν για την καθε μία ξεχωριστά.Το ρολόι προγραμματίζεται μέσω του ιστότοπου.
Αν θες να ρωτήσεις κάτι αλλο εδώ είμαστε.

Edited by - mbair on 06/01/2015 22:37:28
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hackertom
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2015 :  01:58:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε με έχεις καλύψει αρκετά με το θέμα, το μόνο που μένει είναι από που να το αγοράσω σε καλή τιμή. . Βρήκα αυτό το site > http://www.bike24.com/p234331.html

Έχει αγοράσει κανείς από εδώ;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000