Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  18:20:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

Έχω φίλη συμφοιτήτρια του Τσίπρα. Ξέρετε πως πήρε πτυχίο; Με "λίστα". Ξέρετε τι είναι η "λίστα"; Εγώ δεν ήξερα και μου εξήγησε η φίλη. Αν δεν ξέρετε, να σας πω.



Πασίγνωστα αυτά!

@Nek2000: Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε; Γιατί, προφανέστατα, λάθος καταλαβαίνεις, δεν πιάνεις την ειρωνία μου, ή απλά δεν ξέρεις τι γίνεται στο ΕΜΠ... Σε παραπέμπω στην απάντηση της Αλεξάνδρας!

Το μνημόνιο είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι δεν μας δάνειζε κανένας. Γιατί; Γιατί τα είχαμε κάνει σκ... και δεν είχαμε αξιοπιστία ως χώρα.

Edited by - Rigelian on 12/01/2015 18:27:07
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  18:26:42  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Nek2000

Αυτό το έγραψα πριν δω την απάντησή σου.
Αλεξάνδρα ξέρεις πόσα παιδιά της ΔΑΠ περνούσαν έτσι μαθήματα; Η φίλη σου σε ποια παράταξη ήταν; Και φαντάζομαι ότι και η φίλη σου δεν είδε αυτή τη λίστα αλλά κάποια φίλη της θα της το έχει πει. Και λέω για ΔΑΠ επειδή στα πανεπιστήμια πάντα ήταν πρώτη παράταξη με μεγάλη διαφορά



Από όλες τις παρατάξεις, ΟΛΕΣ!
(στα χρόνια μου, στους Χημ Μηχ, δεν είχε μεγάλη διαφορά, πάντως. Και σκέψου ότι τότε δεν την ψήφιζα εγώ! )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  18:35:55  Εμφάνιση Προφίλ
Με το πάγκαλο αγαπητοι, ΕΣΕΙΣ τα φαγατε αφου έτσι νιώθετε. (Αλεξάνδρα..) , και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. Εγώ τον κύριο ουτε τον ψηφισα , ουτε τον ξέρω, ουτε τον εμπιστεύομαι. Απεναντίας με κάτι τέτοιες "πολιτικές ατάκες" τον απεχθάνομαι πολύ περισσότερο από αυτους με ατάκες που αφορουν νταουλια και κρητικές λύρες...

Κοιτάξτε να δειτε, αυτοκριτική κάναμε και ως ένα βαθμο την ανευθυνότητά μας εντοπίσαμε. ΤΩΡΑ είναι καιρός για κριτική προς τα έξω , προς αυτους που βρεθηκαν στα έδρανα αυτης της κυβερνησης. Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το ίδιο πράγμα με τους παγκαλους και τους τσοχατζόπουλους, με τους σαμαράδες και τους βενιζέλους και εκνευρίζομαι να διαβάζω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ αποψεις που συγκλίνουν σε κοινή ευθύνη με αυτους τους κηφήνες!!! ΕΛΕΟΣ με το παραμύθι ποια αυτο. Γονατίσαμε!

Δεν ξέρω τι θα γίνει σε αυτες τις εκλογές , αλλά προτιμώ μια νεα κυβέρνηση εκει πάνω , προτιμώ δηλαδή μια ευκαιρία αλλαγής ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, γιατί δεν εξαρτάται μόνο απο εμάς αλλά και τους λοιπους ευρωπαίους του νότου. Προτιμώ μια αλλαγή καθαρής πολιτικής λιγότερη διαπλοκή περισσότερη ευθύνη σταθερότητα στο στοιχειώδες κράτος και όχι ξεπουλημα στους έξω απο δω!!! , αν δεν το πιστεύει κανένας σας απο εδω μέσα τότε γιατί διάολο πάτε να ψηφίσετε;;...Τι σκατά ρα γαμώτο, ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΙΣΤΕ σε καμια πολυεθνική; Αν δεν περιμένετε αλλαγές στα βασικά κριτηρια δόμησης ενός κράτος ΓΙΑΤΙ πάτε να ψηφίσετε ΠΑΛΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ?

Να μου κοπεί το χέρι καλύτερα μα το θεό ....

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  18:39:06  Εμφάνιση Προφίλ
Το μνημόνια το επιλέξαμε (η κύβερνηση). Το αποτέλεσμα δεν το επιλέγεις, έρχεται από μόνο του. Υπήρχε και η άλλη απόψη-λύση εκτός μνημονίου.
Η ειρωνία έχει και κάποια όρια όμως αν θέλεις να μιλήσεις σοβαρά. Όταν κάποιος που δεν κατάλαβε την ειρωνία σου ζητάει να εξηγήσεις τι εννοείς δεν του απαντάς ξανά ειρωνικά. Κάποιος που δεν ξέρει το βιογραφικό του Τσίπρα θα καταλάβαινε ότι ο Τσίπρας δεν έχει σπουδάσει τίποτα και όχι ότι δεν έχει πάει στο Χάρβαρντ.
Για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ξέρουμε πώς πήραν τα πτυχία τους και αν τα πήραν με λίστα ή χωρίς; Ή δεν μας ενδιάφερει; Σκοπός είναι αν βρούμε τα αρνητικά του Σύριζα και τίποτα άλλο; Κατά τα άλλα όσοι ψηφίζουν Νδ ψηφίζουν θετικά και όχι αρνητικά
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  18:44:55  Εμφάνιση Προφίλ
Τα χω διαβάσει αυτά Κωσταντίνε (ίσως και αρκετά πιο επιφανειακά είναι η αλήθεια μόλις είδα τις αναφορές σε Πάγκαλο!) ... Πήγα να σου γράψω και απάντηση αλλά την έφαγε η μαρμάγκα. Βαριέμαι να τα ξαναγράψω ΟΛΑ τώρα. "Λίγο" πιο συνοπτικα λοιπόν το γιατί μου μοιάζουν λίγο αυτοαναιρούμενα όλα αυτά...

Λίγο πολύ λοιπόν ύποστηρίζεις ότι η μεταπολίτευση και ο παλαιός δικομματισμός μας απογείωσαν ως χώρα μέχρι το 2010 (αλλα μας κατέστρεψαν επίσης όπως έχεις γράψει άλλού) αλλά χρειαζόμαστε αλλαγή που θα τη φέρει όμως η παλαιά ΝΔ που αυτή τώρα εκφράζει το νέο και πρέπει να μείνουμε μακριά απο το νεοσταλινικό Σύριζα που ωστόσο είναι το παλαιό τυχοδιωκτικό πασόκ που δεν είχε ιδεολογία, δηλαδή ο εκφραστής του παλαιοκομματισμού που μας κατάστρεψε αλλά επίσης μας απογείωσε ...μπλα μπλα μπλα και κάπου εδώ ξεκινάει ο φάυλος κύκλος.

Δεν γίνεται βλέπεις να ισχύουν όλα μαζί. Και ο παλαιοκομματισμός να μας απογείωσε και να μας κατάστρεψε και να είναι και αθώοι και ένοχοι οι παλαιοκομματικοί μηχανισμοί και ο σύριζα να είναι και νεοσταλινικό κόμμα και παλαιό πασοκ και αυτοί που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα να είναι και ικανοί για το αύριο και ανίκανοι εχθες και να είναι η χώρα απίστευτα διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη και να πήγε καλά η μεταπολίτευση.

Για τα ΑΕΠ δεν εισέρχομαι. Ως στοιχείο το ΑΕΠ μόνο του είναι άχρηστο (και δεν τσεκάρω καν εάν το ότι γράφεις είναι αλήθεια). Η νιγηρία πιθανότατα έχει πολυ πολυ μεγαλύτερο ΑΕΠ απο εμάς. Το ΑΕΠ μόνο σε σύγκριση με (αρκετά) άλλα δεδομένα μας δίνει μια εικόνα της οικονομίας.


Όποιος έχει σπουδάσει στο Μετσόβειο δεν έχει σπουδάσει, δεν το κατάλαβα αυτό. Οσο για τη έγκριτη φίλη της Αλεξάνδρας τι ακριβώς λέει? Τι είναι η λίστα? Στοιχεία ...λινκς? Αποδείξεις για ότι λέμε?

ΥΓ. μην πάθεις και τίποτα βρε αμα είναι να τσαντίζεσαι τόσο όταν σου γράφω. Όποτε θέλω βάζω τελεία, όποτε θέλω βάζω παύλα και όποτε θέλω βάζω και τελεία και παύλα (για εκείνη τη μέρα, εκείνό το μήνα, εκείνο το έτος, εκείνη τη ζωή (δεν σου έχω βάλει ακόμα για την τελευταία περίπτωση). Την χεις πει δέκα φορές πιθανότατα την ίδια ατάκα όμως για τη τελεία. Πιστεύεις ότι δεν το έχω διαβάσει και το ξαναλές ή είναι μέρος των μή προσωπικών επιχειρηματων σου? Σε κάθε περίπτωση... το έχω διαβάσει μην ανυσηχείς.


Edited by - sam on 12/01/2015 19:01:26
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  18:56:26  Εμφάνιση Προφίλ
(όχι ότι με νοιάζει και μένα πως πήρε το πτυχείο του ο αλέξης, εδω και στα ίδια τα "χαρβαρντ" τα παίρνουν ορισμένοι επειδή έβαλαν καλά τη μπάλα σε κάνα σκουπιδοτενεκέ και ο οι ΓαποΣαμαραδες κάπως έτσι τα πήραν υπολογίζω και αυτοί ...αλλά λέμε τώρα ότι για να αναμεταδίοδυμε το οτιδήποτε, ειδικά εάν πρόκειται για "κατηγορία", καλό είναι να μπορούμε να το αποδείξουμε κιόλας)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  19:05:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Fidelio

Με το πάγκαλο αγαπητοι, ΕΣΕΙΣ τα φαγατε αφου έτσι νιώθετε. (Αλεξάνδρα..) , και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. Εγώ τον κύριο ουτε τον ψηφισα , ουτε τον ξέρω, ουτε τον εμπιστεύομαι..

Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το ίδιο πράγμα με τους παγκαλους και τους τσοχατζόπουλους, με τους σαμαράδες και τους βενιζέλους και εκνευρίζομαι να διαβάζω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ αποψεις που συγκλίνουν σε κοινή ευθύνη με αυτους τους κηφήνες!!! ΕΛΕΟΣ με το παραμύθι ποια αυτο. Γονατίσαμε!

αν δεν το πιστεύει κανένας σας απο εδω μέσα τότε γιατί διάολο πάτε να ψηφίσετε;;...Τι σκατά ρα γαμώτο, ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΙΣΤΕ σε καμια πολυεθνική; Αν δεν περιμένετε αλλαγές στα βασικά κριτηρια δόμησης ενός κράτος ΓΙΑΤΙ πάτε να ψηφίσετε ΠΑΛΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ?






Κοίτα τώρα τι λάθος κάνεις: σε πληροφορώ λοιπόν, ότι δεν ψήφισα ποτέ τον Πάγκαλο και την παράταξή του. Πως το παίρνεις σαν δεδομένο ότι τον ψήφισα; Ούτε τον ξέρω, ούτε τον εμπιστεύομαι διότι είδαμε τι καλό παιδί είναι και αυτός. Αλλά το ότι δεν ψηφίζεις ή δεν σου αρέσει κάποιος, δεν σημαίνει ότι δε μπορείς να συμφωνήσεις με κάτι που λέει.

Παμ παρακάτω: ε ναι, δεν είμαστε το ίδιο πράγμα με τους πάγκαλους και τσοχατζόπουλους. Είπαμε, εγώ έκλεψα στα εισιτήρια του λεωφορείου, "εσύ" στον υδραυλικό που δεν του ζητούσες απόδειξη, ο πολεοδόμος μου ζητούσε φακελλάκι να μου μειώσει το πρόστιμο, ο τελώνης το ίδιο, ο γιατρός δεν με έβαζε στο χειρουργείο αν δεν του τα έσκαγα....(μετά μας φταίει η Μέρκελ). Ολοι εμείς φταίμε. και τους "εμείς" είσαι και εσύ. Διότι ανήκεις σε ένα σύνολο. Οπότε, μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά.


Ναι, δεν πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει. Γιατί πάω να ψηφίσω; Διότι θεωρώ "ιερό" δικαίωμα το να ψηφίζει κάποιος και διότι δε θέλω να αφήσω την τύχη μου στους άλλους ψηφοφόρους. Από' κει και πέρα, ψάχνω τον λιγότερο επικίνδυνο. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τους είδαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει στην ουσία, "λεφτά υπάρχουν", καλά ο Καμμένος, είναι......τι να λέμε τώρα, ακόμη ψάχνω να δω, ίσως και λευκό, να τα έχω καλά με την συνείδήσή μου. Και ας είναι "χαμένη ψήφος".


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  19:09:55  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Nek2000

Αυτό το έγραψα πριν δω την απάντησή σου.
Αλεξάνδρα ξέρεις πόσα παιδιά της ΔΑΠ περνούσαν έτσι μαθήματα; Η φίλη σου σε ποια παράταξη ήταν; Και φαντάζομαι ότι και η φίλη σου δεν είδε αυτή τη λίστα αλλά κάποια φίλη της θα της το έχει πει. Και λέω για ΔΑΠ επειδή στα πανεπιστήμια πάντα ήταν πρώτη παράταξη με μεγάλη διαφορά



Δεν εξετάζω καθόλου το πόσα παιδιά της ΔΑΠ ή ΠΑΣΣΠ περνούσαν έτσι. Δεν επικετρώνομαι σε αυτό. Επικεντρώνομαι στο ότι κάποιος που διεκδικεί την πρωθυπορεγία του κράτους, δεν έχει πάρει πτυχίο στρώνοντας τον πισινό του.

Η φίλη είναι ΠΑΣΟΚΑαρα φουλ (παλαιότερα τουλάχιστον. Τώρα ΠΑΣΟΚ απογοητευμένη.). Αλλά και αυτή όταν μου ανέφερε για τον Τσίπρα και τη λίστα, αναφερόταν στο γεγονός ασχέτως πολιτικών πεποιηθήσεων του Τσίπρα. Ως πρόσωπο που βγάζει κυρήγματα για να μας σώσει.

Μην πορώνεστε να τα βλέπετε όλα με χρώματα και κόμματα. Αντικειμενική συζήτηση μπορεί να γίνει;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  19:42:40  Εμφάνιση Προφίλ
όπως είπες και η ίδια, η φίλη σου ήταν ΠΑΣΟΚάρα φουλ, οπότε εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ως αντικειμενική την άποψή της γιατί είναι πορωμένη με χρώματα και κόμματα.
Και σε ρωτάω. Μόνο για τον Τσίπρα σε νοιάζει πώς πήρε το πτυχίο του; Ρώτησες να μάθεις και πώς τα πήραν οι υπόλοιποι υποψήφιοι πρωθυπουργοί; Εσύ μπορείς να πιστεύες ότι θέλεις, αλλά όταν βγαινεις και τα λες προς τα έξω θα πρεπει να εχεις και κάποια στοιχεία και όχι απλά "άκουσα", "μια φίλη μου είπε", "ο φίλος της φίλης" κλπ Ξέρεις τι θα σου πει η φίλη σου αν την ρωτησεις από που το ξέρει; "Μου το είπε μια φίλη". Σίγουρα δεν θα σου πει ότι το είδε η ίδια. Εκτός και αν ήταν και η ίδια σε λίστα αλλά δεν θα το παραδεχτεί :)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  20:47:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Nek2000

όπως είπες και η ίδια, η φίλη σου ήταν ΠΑΣΟΚάρα φουλ, οπότε εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ως αντικειμενική την άποψή της γιατί είναι πορωμένη με χρώματα και κόμματα.

Δεκτό αυτό που λες. Διότι όπως εγώ βλέπω ότι εδώ μέσα δεν υπάρχει αντικειμενικότητα, σωστά λες ότι κι εσύ δε μπορείς να δεχτείς αυτό που λέει. Απλά εγώ την ξέρω και πιστεύω ότι είναι αντικειμενική. Ενώ εσένα τον x,y, z του forum δεν σας γνωρίζω, οπότε δε μπορώ να επαναπαυθώ σε αυτό που λέει ο καθ'ένας.

Και σε ρωτάω. Μόνο για τον Τσίπρα σε νοιάζει πώς πήρε το πτυχίο του;

Όχι και για άλλους με "νοιάζει". Με νοιάζει για όλους όσους έχουν κάποια θέση (στην πολιτική, σε ιδ. εταιρείες) και για όσους το παίζουν. Με "νοιάζει" , απλά για να γίνεται κουβέντα. Όχι ότι θα πάω να το ψάξω η ίδια. Αν όμως μου το σφυρίξουν, δεν θα το αφήσω ασχολίαστο.


Ρώτησες να μάθεις και πώς τα πήραν οι υπόλοιποι υποψήφιοι πρωθυπουργοί;
Δεν ρώτησα, διότι δεν με απασχολεί τόσο ώστε να το ψάξω. Αλλά, όπως είπα και πιο πάνω, αν μου πουν ότι το πήραν "με λίστα" ή με δωρεές, δεν θα το αφήσω ασχολίαστο.

Εσύ μπορείς να πιστεύες ότι θέλεις, αλλά όταν βγαινεις και τα λες προς τα έξω θα πρεπει να εχεις και κάποια στοιχεία και όχι απλά "άκουσα", "μια φίλη μου είπε", "ο φίλος της φίλης" κλπ Ξέρεις τι θα σου πει η φίλη σου αν την ρωτησεις από που το ξέρει; "Μου το είπε μια φίλη". Σίγουρα δεν θα σου πει ότι το είδε η ίδια. Εκτός και αν ήταν και η ίδια σε λίστα αλλά δεν θα το παραδεχτεί :)


Έχεις δίκιο σε αυτό. Αλλά υποτίθεται (και λέω "υποτίθεται" διότι αν δεν το έχεις δει με τα μάτια σου δεν είσαι σίγουρος για τίποτα) εμπιστεύεσαι κάποια άτομα. Άσε που αυτή ασχολιόταν πολύ με τα συνδικαλιστικά. Αλλά, ναι, οκ, τρέχα γύρευε.
Παραέξω δεν τα λέω. Εδώ το φορουμ είναι ένα καφενείο που ο καθ'ένας μας λέει την παρλαπίπα του. Αν με έβαζες να ορκισττώ για το πως πήρε ο καθ'ένας το πτυχίο του, δε θα το έκανα.




Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

afentis
Elite Forum-Runner

Greece


1563 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  21:24:53  Εμφάνιση Προφίλ
Σε μία προσπάθεια να απευθύνει κάλεσμα προς τους νέους ψηφοφόρους ο Πάνος Κάμμενος είπε πως την ημέρα των εκλογών θα πρέπει να κλειδώσουν τους παππούδες στα σπίτια τους. Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Τώρα που τα λέμε έχει εν μέρει δίκιο

Βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012
ανάλυση της ψήφου ανά ηλικιακή ομάδα
18-24: ΝΔ 7,3% - ΣΥΡΙΖΑ 45,5%
25-34: ΝΔ 21,8% - ΣΥΡΙΖΑ 30,1%
35-44: ΝΔ 25,3% - ΣΥΡΙΖΑ 30,7%
45-54: ΝΔ 23,4% - ΣΥΡΙΖΑ 32,4%
55-64: ΝΔ 31,6% - ΣΥΡΙΖΑ 24,1%
65+ : ΝΔ 49,4% - ΣΥΡΙΖΑ 13,8%
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  21:57:53  Εμφάνιση Προφίλ
άλλος ένας λόγος που σε αυτές τις εκλογές "δεν προλαβαίνουν" να κάνουν εκλογικούς καταλόγους για όσους γεννήθηκαν το '97
η υπέροχη δημοκρατία μας είναι πάντα με αστερίσκους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  22:25:08  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Συγγνώμη (ειλικρινής ερώτηση).
Αυτός που γεννήθηκε 26/1/1997 και μετά, έχει συμπληρώσει τα 18 έτη?

Στα άλλα, το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι είναι απαράδεκτες δηλώσεις πολιτικών, και αρχηγών κομμάτων, να απαγορεύσουμε δια της βίας σε ανθρώπους να ασκήσουν το πολιτικό τους δικαίωμα, επειδή θεωρεί ΑΥΤΟΣ, ότι η κρίση τους είναι προβληματική. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο, ούτε καν αστείο. (αν και δεν το λέει για αστείο).
Αυτό μπορεί κάποιος να το καταδικάσει, χωρίς αστεράκια και υποσημειώσεις?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  22:36:22  Εμφάνιση Προφίλ
Αλεξάνδρα "ναι" στους υπόλοιπους προβληματισμους σου, "όχι" όμως σε λεζάντες τύπου πάγκαλου για κοινή ευθύνη. Αλλο πράγμα η ανευθυνότητα , ή η άγνοια πολλές φορές του πολιτη (γιατι ειναι και άγνοια να μην καταλαβαίνεις πόσο συμαντικό είναι να τηρουνται οι φορολογικές πρακτικές για ένα κράτος) και άλλα πράγμα η κατάχρηση εξουσίας, η σκοπιμη γιατί απο άγνοια κατάχρηση δεν γίνεται, η υπεξαίρεση κρατικου και ευρωπαικου χρήματος , κοινως η σύσταση μαφίας με το πέπλο του δημοκράτη. Και σαν να μην έφταναν μόνο αυτά μας ξεπουλάνε στεγνά στον ξένο παράγοντα....έτσι με μια πιστολιά στο κεφάλι!!!

Αυτήν την φορά ο εχθρός πραγματικά είναι αόρατος ωστόσο συνεχίζει , όπως και η ιστορία έχει δείξει, να έχει συνεργους στο εσωτερικό αυτής της χώρας.

Δυστυχώς όλοι παρασυρόμαστε από το ρεύμα της καθημερινότητας και έχουμε μάθει να ανταποκρινόμαστε ακόμα και στις πιο παράλογες απαιτήσεις αυτου του κράτους. ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ....



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  22:36:49  Εμφάνιση Προφίλ
Αυτός που γεννήθηκε 26/1/ του 1997
λογικά δεν πρέπει να ψηφίζει
Του λείπει μία μέρα...!

Τώρα αν ισχύει κάτι άλλο
ας μας τα πούνε οι νομικοί...!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000