Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 10th International Ultramarathon
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

papako
Senior Forum-Runner

Greece
689 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/03/2015 :  20:38:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα αποτελέσματα είναι εδώ
http://www.dayrunners.gr/results_2015.html

Πολύ κοντά οι δυο πρώτοι

Edited by - papako on 26/03/2015 20:45:01
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dim stam
Forum-Runner

Greece


90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/03/2015 :  21:47:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλό κουράγιο και καλο τερματισμό σε όσους συμμετέχουν...

dim stam
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Grigora Kordonia
Newbie Forum Runner

Greece
12 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/03/2015 :  22:43:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βροχή μπόλικη στο Ελληνικό 2 φιλαράκια που τρέχουν στο 72ωρο καλά πάνε 66 χιλιόμετρα πριν λίγο έκαστος.
Καλή Επιτυχία σε όλους!
Να είμαστε καλά του χρόνου 24ωρο

Σε καλό δρόμο είσαι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/03/2015 :  21:12:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Ο Νομικός ξέφυγε καμμία 45άρια χιλ μπροστά!!!

Σήμερα ξεκίνησαν οι των 48 ωρών!!! Καλή δύναμη και σε αυτούς!!!

Παναγιώτης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  13:15:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Άλλο ένα Φεστιβάλ Υπεραποστασεων έλαβε τέλος!Σας ευχαριστώ θερμά,όλους όσους παρευρέθηκατε εκεί...,για τα εκπληκτικά τηλεφωνήματα σας,τα εξαιρετικά μηνύματα σας! Για εμένα ήταν το 3ο 24ωρο πού συμμετέιχα!Η ''συγκομιδή χιλιομέτρων'' Δεν πήγε όπως θα ήθελα,λόγω διαφόρων θεμάτων που παρουσιαστηκαν,( κατά βάθος είμαι ευχαριστημένος...),αλλά...το πάλεψα!!!
148.000 συνέλεξα...Δώστε μου μια εβδομάδα χρόνο...θα σας δώσω την...πολυποθητη αναλυτική περιγραφή!!!

Παναγιώτης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  20:43:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολλές (αλλά όχι ολες καλές!) φωτό από το φεστιβάλ υπεραποστάσεων!

https://drive.google.com/folderview?id=0B0MblYpMx4kMfjZCQVlhYlBZb2xfMGV3NkdKcVZ4ZlAySUlRX0wzY0FRaHlpeUVLeFFRMVE&usp=sharing
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  11:44:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Ειναι οι περισσοτερες ομως πολυ ωραιες και θα θυμιζουν ...!!

Ευχαριστω !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  12:16:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια Στρατηγέ.Σταθερή δύναμη.Αντε και στα ανώτερα...

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  07:58:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Καλημερα σας !!

Γνωριζα οτι στα μικρα παιδια, για να κοιμηθουν,λεμε να ΄΄μετρουν προβατακια !!!
Εμαθα ομως,οτι μερικά ΄΄μεγάλα παιδια΄΄, ,για να κοιμαστε τα βραδυα ,διαβαζετε τις περιγραφες μου !!!

Σας ευχαριστω πολυ !!

---------------------------------------------------------------------

10o Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστασεων 2015 .

Αγώνας 24 ωρών .

Φίλες και φίλοι καλημέρα σας !

Πρίν αρχίσω την περιγραφή του αγώνα μου , θα ήθελα πάρα πολύ να σας ευχαριστήσω για την ενθάρρυνσή σας ,μέσω την παρουσία σας εκεί , τών τηλεφωνήματων σας και των μηνύματων σας !!
Πραγματικά , ξεπερνάει κάθε φαντασία , η δύναμή σας…και επίσης, είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα που μου βγάζετε !!Αληθηνά ,και μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
Για μία ακόμη φορά ,η 3η στην σειρά , λάβαμε μέρος στον εν λόγω αγώνα,των 24 ωρών,το Σαββατοκυριακο,στις 28-29 Μαρτίου 2015,στο Ελληνικό,στο πρώην αεροδρόμιο,όπου εκεί διεξάγονταν το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων!
Εκεί υπάρχαν κι άλλοι αγώνες ,πέρα των 24 ωρών ,όπως αυτοί των 48 κ 72 ωρών και των 6 ημερών!!!Και συμμετείχαν περίπου 100 δρομείς,προερχόμενοι από όλο τον κόσμο!!!
Εναν αγωνα 24 ωρών, που τον περίμενα πώς κ πώς ,διότι ήθελα –θεωρώντας ότι πιά έχω μια κάποια εμπειρία-να ανεβάσω τα συλλεχθέντα χιλιόμετρα !!!
Πρόπερσυ,είχα τρέξει σε 24 ώρες 151 χιλιόμετρα , πέρυσι –μαζί με κάποια λάθη μου-κατάφερα να φτάσω στα 154 χιλιόμετρα και εφέτος ,έθεσα ως στόχο τα …180 χιλιόμετρα !
Βέβαια καποιοι ,ισως πείτε ότι ήταν παρατραβηγμένος στόχος …τέλος πάντων , αυτόν εθεσα !!!Και τώρα , μετά το αποτέλεσμα και τα οσα συνέβησαν ,ομολογώ κι εγώ ότι ήταν ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ !!!!!!
Από την προυγούμενη εβδομάδα του αγώνα , είχα προετοιμάσει την ΄΄δρομική προίκα ΄΄,τόσο σε ρουχισμό και παπούτσια ,όσο και σε διατροφή.Επειδή ο καιρός ηταν αμφιλεγόμενος ,πήρα μαζί μου αθλητικό ρουχισμό για ΄΄ολες τις καιρικές συνθήκες ΄΄ που πιθανόν θα επικρατούσαν !!!
Επίσης ,έχω ενημερώσει το αγαπημένο…fun club μου στην Αθήνα ,για τον αγώνα,έτσι ώστε αν το επιτρέπουν οι χρόνοι και οι εργασίες τους ,να περάσουν να μας δούν ! Μάλιστα ,φρόντισα και έφερα από το χωριό,κατά παραγγελία φρεσκότατους μπακλαβάδες και καταίφια ,να τους κεράσω !!!
Παραμονή του αγώνα ,ήμουν έτοιμος και Σάββατο πρωί αναχώρησα για την Αθήνα !
Στην περιοχή του Ασπρόπυργου συνάντησα καταιγίδα πρωτόγνωρη ,που για μια στιγμή σκέφτηκα ΄΄μήπως να μην μπώ μέσα στην Αθήνα και πέσω σε κανένα δρόμο-ποτάμι ΄΄ και μετά ΄΄χαιρέτα μας τον πλάτανο ΄΄ !!!!!
Προχώρησα τελικά και πιο μέσα στην Αθηνα , ο καιρός καλυτέρεψε !!!Πήγα και συνάντησα την φίλη μας την Ρόζα ,όπου της είχα αναθέσει την ..διατροφή μου κατά την ωρα του αγώνα ! Παρέλαβα τα ζυμαρικά μου λοιπόν και στην συνέχεια πήγα στον τόπο των αγώνων !!
Εφτασα εκεί γύρω στις 11 …ήμουν ο πρώτος από τους δρομείς του 24ώρου πού κατέφθασαν !! Ο καιρός εκείνη την ώρα ηταν ηλιόλουστος!!!
Οι δρομείς των 48 κ 72 ωρών και 6 ημερών, ήταν ΄΄εν κινήσει΄΄,άλλοι τρέχοντας ,άλλοι περπατώντας, από τις προυγούμενες ημέρες .
Κάποιους τους γνώρισα από μακρυά,ενθυμούμενος ,από τις σιλουετες τους και από τον τρόπο που έτρεχαν πέρυσι κ πρόπερσυ! Πρώτον και καλύτερο τον Νικήτα Νομικό του 6ήμερου !!Τον κέρασα ένα Κατουνιώτικο καταίφι για …ενδυνάμωση !!
Αρχισα να τους χαιρετώ και να τους εμψυχώνω…
Το είδα,το χρειάζονταν,ήταν απαραίτητο !Μεγάλη υπόθεση η εμψύχωση –τι ναλέμε τώρα….!
Εντόπισα την περιοχή , όπου μας προσφέρθηκε από την Διοργάνωση,για να στήσουμε τα πράγματά μας κι επέλεξα ένα σημείο.
Κάποιοι είχαν μεριμνήσει από την προυγούμενη μάλιστα και ΄΄εκλεισαν΄΄ τον χώρο τους ,επιλέγοντας έτσι σημεία απροσπέλαστα από την πιθανή βροχή που ισως έριχνε !!
Σιγά σιγά άρχισαν να καταφθάνουν δρομείς για τον αγώνα του 24ώρου-γνωστοί μου πιά οι πιο πολλοι- …Ακης Ξενούλης , Χριστίνα Κιουρέλη , Γιώργος Πάνος,Χατζής Αδάμ, Γιώργος Τάσσιος,Γιάννης Παπαμιχαήλ,Κακαβας Σωτήρης,Τσεκούρας Αλεξανδρος,Κουκουλάρης Δημήτρης με Βιβιάνα,Τάσσος Τσιολάκης ,Περικλής Γκάλο και άλλοι που ζητώ συγνώμη αν ξεχνώ ονόματα- και ανά διαστήματα καλωσόριζα μερικούς, μιλούσαμε για λίγο και ετοίμαζαν κι αυτοί τα πράγματά τους και γενικώς προετοιμάζονταν για τον εγώνα !
Εκανα μια ΄΄αναγνώριση΄΄ εδάφους,να δω ποια είναι η διαδρομή που θα τρέχαμε ,να δώ που βρίσκονται ο πάγκος τροφοδοσίας αθλητών από την Διοργάνωση,τι τροφές περιείχε-ήταν ό,λα πούσια- οι τουαλέττες κλπ κλπ…
Παρών ήταν και ο φίλος-δρομέας Γιάννης Αλευράκης από Κρήτη,αν και δεν έτρεχε ένεκα τραυματισμού…
Σιγα σιγά ΄΄έστηνα΄΄ τα πράγματά μου , τα ρούχα,τα φαγητά μου,τους χυμούς ,το μέλι ,το ψωμί ,τα αποξραμένα κλπ κλπ με την σειρά όπως υπολόγιζα ότι θα τα χρειαζόμουν στην διάρκεια του 24ώρου…Στο τέλος το τραπέζι μου έμοιαζε σαν ένα μικρό παντοπωλείο !!!
Δεν ξέχασα φυσικά να αναρτήσω και τις (γνωστές πιά ) σημαιούλες μου!Η Κατούνα πάντα ψηλά ! ! Φέτος το παραέκανα όμως,μιάς και είχα και μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες !!Και ζητώ συγνώμη αν δυσαρέστησα κάποιον…αλλά το ήθελα ,το έκανα!!! Εφερε και ο SKΟTEINOS,2 μικρές(σημαιούλες πάντα ε?!) , κραδαίνοντά τες τις και να αναφωνεί το όνομα του χωριού μου και το όνομα μου !!!
Ολοι μας ,οι δρομείς , αρχίσαμε να ΄΄μεταμορφωνόμαστε΄΄ : Ξεπρόβαλαν κορμιά με πολύχρωμα σορτσάκια, με κολάν ,με κοντομάνικα μπλουζάκια η με τιράντα…με καπέλα ,με κορδέλες…και η ατμόσφαιρα να είναι πλυμμηρισμένη από τις μυρωδιές των διαφόρων αλοιφών…
Εγώ ,με την γνωστή ΄΄αμφίεση΄΄ ως συνήθως,με καπελάκι και γυαλιά, διότι ο ήλιος ΄΄λέει΄΄…!
Τελευταίο τηλεφώνημα πρίν την εκκίνηση ,ήταν από τον δικό μας Αλέξανδρο Γεώργιου…Ευχές και να δώσω χαιρετισμούς στον Σιδερίδη κ Μαυρίκιο(που ακόμη δεν τους γνωρίζω !!) !
15 λεπτά πρίν την εκκίνηση κάθομαι και τρώω μερικές μπουκιές ρύζι…Η φίλη μου ,η Ρόζα το έφτιαξε υπέροχο και αμέσως της τηλεφωνώ να την συγχαρώ !!
Η ώρα πλησίαζε…Στις 1 το μεσημέρι θα δινόνταν η εκκινηση !!!Ο καιρός συννέφιασε λίγακι …αλλά ΄ταν μακρυά μας αυτά τα σύννεφα,πάνω στον Υμμητό και πιο μακρυά !!
Αρχίσαμε και μαζευόμασταν στην γραμμή εκκινησης…
Ο Κος Μπαξεβάνης με ενημέρωσε ότι,ως εκείνη την στιγμή, δώσαμε το παρόν 39 δρομείς για το 24ωρο….
Πέντε λεπτά πρίν την εκκίνηση , βλέπουμε να καταφθάνει άνετος ανετος –επειδή πίστευε ότι η εκκίνηση ηταν στις 3 !!!-ένας ακόμη δρομέας και σχεδόν όλοι μας ,όσοι δεν τον γνωρίζαμε ,αναρωτιόμασταν ΄΄μα ποιος είναι αυτός τώρα ,που έφτασε αυτή την στιγμή??΄΄ ώσπου κάποιος μας έδωσε την απάντηση ΄΄είναι ο Σιδερίδης΄΄ !!! (Θυμίζω ,είχε τρέξει πρόσφατα τα 100 χιλ στην Ψάθα,σε χρόνο 7 ώρες και κάτι λεπτά !!!!!!!! ).
Αρχικά ειπώθηκε να γίνει εκκίνηση 15 λεπτά αργότερα ,αλλά τελικά η εκκίνηση δώθηκε 2 λεπτά μετά τις 1 (πώς το κατάφερε και ετοιμάστηκε σε 4-5 λεπτά ο Σιδερίδης,δεν ξέρω ..!!!),αφού κατέφθασε και ο Σιδερίδης και ευχήθηκε σε όλους μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και με ΄΄αρχηγό΄΄ αυτόν ξεκινήσαμε όλοι μας το 24ωρο δρομικό ΄΄ταξίδι΄΄ μας !!
Το κεφάλι κάτω και βούρρρρ …!!!!!
Τα πρώτα 400 περίπου μέτρα είναι επίπεδα,εντός ενός γηπέδου χώκευ ,πάνω σε ταρτάν ,κατόπιν βγαίνοντας από εκεί,ανηφορίζαμε για καμμιά 20αριά μέτρα και κατόπιν τρέχουμε σε τραχιά ,άγρια άσφαλτο και στο τέλος φτάσαμε πάλι στην γραμμή εκκίνησης !!!
Η διαδρομή είναι μήκους 1 χιλ., σημαδεμένη με σπρέυ,κορδέλες και κώνους …Αυτή την διαδρομή λοιπόν,καλούμαστε να την τρέξουμε επί 24 ώρες !!!
Στην ίδια αυτή διαδρομή τρέχουν και οι δρομείς των άλλων αγώνω,που έχω αναφέρει παραπάνων…οι πιο πολλοί περπατουν κουρασμένοι από το πολυήμερο τρέξιμο ,λιγότεροι τρέχουν…
Αραγε τι να σκέφτονται ,βλέποντάς μας ,να τρέχουμε με χαμόγελο,με όρεξη ,με φούλ τον ΄΄κινητήρα΄΄??!!!
Μέσα στο γήπεδο,όταν τρέχουμε, ο ήλιος είναι κρυμμένος από τις κερκιδες του γηπέδου και επικρατει μια δροσούλα που είναι πολύ ευχάριστη …Όμως όταν βγαίνουμε από αυτό και βρισκόμαστε από την άλλη πλευρά ,ο ηλιος καίει!!!
Σκέφτομαι ότι δεν έβαλα αντιηλιακό-βέβαια μπορώ να σταματήσω όποτε θέλω και να βάλω- παρηγοριέμαι με την σκέψη ότι ΄΄όπου να ναι θα βασιλέψει και θα ηρεμήσουμε΄΄,υπομονή λοιπόν !!!
Κάθε φορά που περνούμε πάνω από τον τάπητα χρονομέτρησης,ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος…
Συνομιλώ με φίλους δρομείς ,αστειευόμαστε,πάντα τρέχοντας…έχουμε φούλ δυνάμεις ακόμη και πάμε ΄΄σφαίρα΄΄ !!!
Κάνω μία πρώτη χρονομέτρηση ,έτσι να δώ με πόσο τρέχω και βλέπω ότι τρέχω με 6 λεπτά ανά χιλιόμετρο..δεν το λές κι αργά για τέτοιον αγώνα και μάλιστα στην αρχή !!
Θέλω να συμπληρώνω 8 χιλ την ώρα και κάθε 4 χιλ να σταματώ να πίνω λίγο νερό και κάθε 3 ώρες να τσιμπολογώ από τα φαγητά μου…ο στόχος είναι τα 180 χιλιόμετρα !
Δεν έχουν περάσει ούτε 3 ώρες τρέξιμο και πλησιάζοντας στον τάπητα χρονομέτρησης ,βλέπω ότι έχω τον πρώτο επίσκέπτη…και τι επισκέπτη??!!: ο Δημήτρης ,το βαφτηστήρι μου !!!
Σταμάτησα για 2-3 λεπτά,εκμεταλευόμενος τα παράλληλα τρώγωντας λίγο ρύζακι πάλι , κάθησα και τα είπαμε λιγάκι και του είπα ότι θα τρέξω ακόμη 4 χιλ και θα ξανασταματήσω να τα πούμε, όπως και έκανα…
Κάπου εδώ βρίσκομαι στα 30 πρώτα χιλιόμετρα…Οσο έτρεχα , ο Δημήτρης,απολάμβανε τους δρομείς και τραβούσε καμμιά φωτογραφία ,να έχουμε ως ανάμνηση !!!Κατόπιν αναχώρησε ,λέγοντας μου ότι θα έρθει και την Κυριακή !!Να κι ο Βασίλης Καφκόπουλος,ως θεατής κι αυτός !!!
Ετρεξα μερικά χιλιόμετρα ακόμη και κατόπιν ήρθε ένας άλλος ,εξέχων επισκέπτης, ο δικός μας RIGKO ,ο Κώστας Μπαλατσουκας !!
Υπέροχος,χαρούμενος ,συνεχώς κινούμενος ,να χαιρετά πλήθος ανθρώπων …να απαθανατίζει όλους τους δρομείς,να ενθαρρύνει ,με ένα χαμόγελο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ …άπαιχτος λέμε!! Θυσιάζω μερικά λεπτά και για τον Κωστή μας !!!Με ρώτησε αν χρειάζομαι κάτι,αν είμαι καλά ,να του ζητήσω βοήθεια όποτε και όταν χρειαστεί ..τι να πώ ??με σκλάβωσε αυτός ο άνθρωπος !!
Γνωρίζω πολύ καλά ,ότι οι συχνές στάσεις μου , θα έχουν τελικό αντίκτυπο στο συνολικό αποτέλεσμα των χιλιομέτρων ,αλλά μπροστά στην χαρά του να βλέπω φίλους που έχουν έρθει για εμένα ,όλα ισοπεδώνονται !!
Τώρα μου έρχεται στο νού ο Γιώργος Σταυρίδης ,πού αν και βρισκόνταν στην Μεσσήνη για να τρέξει τον Μαραθώνιο εκεί,μου έστειλε με 3 διαφορετικούς ανθρώπους τις ευχές του(μάλιστα ,με τον πατέρα του και την αδελφή του !!!) …
Αφήνω τον Κωστή και συνεχίζω να τρέχω …είμαι μια χαρά ,χωρίς προβλήματα ..ο ιδρώτας ρέει …σιγά σιγά ο ήλιος πάει να κρυφτεί …το ελαφρύ αεράκι είναι ανάμικτο με την ζεστασιά του…
Οι κορυφαίοι δρομείς που γνωρίζω(Σιδερίδης ,Μαυρίκιος,Mohamed) τρέχουν,από την πρώτη στιγμή, σφαιράτοι !!Σαν τον άνεμο…η δύναμή τους φαίνεται ξεκάθαρα…Προλαβαίνω σε μια στροφή τον Σιδερίδη και του μεταφέρω τις ευχές του Αλέξανδρου Γεωργίου !
Ανα τακτά διαστήματα ,εναλλάσω νερό με χυμούς που έχω μεριμνήσει να φέρω μαζί μου,ψωμί με μέλι,βραστές πατάτες κλπ …Το σώμα μου είναι φούλ με υδατάνθρακα,το καταλαβαίνω από τον ιδρώτα που τρέχει…
Στο πρώτο 4ωρο διαπιστώνω ότι είμαι κάπου στα 37 χιλιόμετρα…Σκέφτομαι ότι ΄΄μάλλον τρέχω πολύ γρήγορα΄΄…αλλά το μυαλό έχει πάντα …΄΄συμφέρουσες απαντήσεις΄΄ και μετά από λίγο σκέφτομαι ΄΄εντάξει ,αργότερα που θα κουραστώ θα ρεφάρω εκεί!!!
Κατά της 5, με επισκέφτηκε ο Τιμος μας ,μαζί με τον φίλο δρομέα Βασίλη Βελέντζα φωνάζοντας από μακρυά :΄΄Γειά σου Κατουνα ΄΄!!!
Ευκαιρεία να σταματήσω πάλι και έτσι να ΄΄μειώσω΄΄ και την ταχύτητά μου! Μιλούμε για λίγο,ξανατρέχω πάλι,βγάζουμε φωτογραφίες …Πρίν φύγουν,ο Βασίλης μου λέει ότι θα έρθει και το πρωί να τρέξει στον Αγιο Κοσμά και ότι αν χρειαστώ κάτι να του το πώ !! Του λέω ΄΄φέρε μια μπουγάτσα με κανέλλα΄΄ !!!!!!!
Τα πόδια μου είναι μια χαρά…όλα πάνε καλά…Το καπελάκι μου συγκρατεί τον ιδρώτα να μην ρέει στο μέτωπό μου και να μην κάνει τα μάτια μου να τσούζουν…Ο ήλιος ακόμη υπάρχει …
Διαπιστώνω και μια πρώτη εγκατάλειψη από κάποιον δρομέα…Σκέφτομαι οτι είναι πολύ ΄΄συνετό και φρόνημο ΄΄ να αποφασίζει κάποιος να εγκαταλείψει από τόσο νωρίς …θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ !!!!
Γύρω στις 6 το απόγευμα,κάποια σύννεφα ,εμφανίζονται και κρύβουν τον ήλιο και δεν τον ξαναείδαμε !!
Το απόγευμα πέρασε ετσι ,με την ευχάριστη συννεφιά,μέχρι που νύχτωσε !Ευχάριστη συννεφιά μεν ,αλλά κατά βάθος –εγώ τουλάχιστον- σκεφτόμουν και το ενδεχόμενο βροχής !
Είχα τα αδιάβροχά μου και τα σχετικά ,ξεχωριστά τοποθετημένα ,έτσι ώστε αν χρειαστεί να τα βρώ αμέσως,χωρίς χρονοτριβές ( κάτι που αργότερα δεν λειτούργησε όμως ,όπως το ήθελα !! χα χα χα !! )
Με αποχαιρετά με λύπη και η Χριστίνα Κιουρέλη !Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει…Το ίδιο και ο Γιώργος ο Τάσσιος,δεν το ευχαριστιόταν πλέον,σταμάτησε …
Οι προβολείς του γηπέδου ηδη έχουν ανοίξει… κάνουν την νύχτα,μέρα !!!
Κάπου εδώ με αποχαιρέτησε και ο Rigo μας ,λέγοντας ότι θα ξαναπεράσει αργότερα !!
Για μερικές ώρες ,δεν είχα επισκέπτες και αυτό μου έδωσε την ευκαιρεία και προσηλώθηκα στον αγώνα …έτρεχα σταθερά ,συνομιλώντας φευγαλέα, με φίλους δρομείς που ανταμώναμε στην διαδρομή (Ακης,Χριστινα,Γιώργος,Τασσος…).
Ετρεχα τα χιλιόμετρα που ήθελα,σταματούσα όταν έπρεπε για νερό ,φαγητό κλπ …
Εκανε πως ψιχάλισε για λίγη ώρα ,αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό για να με σταματήσει να ντυθώ διαφορετικά,παρά μόνο φόρεσα ένα αντιανεμικό μόνο για 1 χιλιόμετρο και το έβγαλα ,διότι ..παραζεστάθηκα !!!!!!!
Αργά το βράδυ ,είχα άλλη μία εκπληκτική επισκέπτρια …την Γιάννα μας !! Φυσικά σταμάτησα για λίγο,παρά τις αντιρρήσεις της !!!Τα είπαμε λιγάκι ,΄΄σκάναρε΄΄ τον αγώνα,την …ξενάγησα στο μπακάλικό μου,αναφέροντας το τι τροφές έχω μαζί μου και αποχώρησε (Πάνο σου μετέδωσε τους χαιρετισμους μου?! )! !
Αν και ηταν μεσάνυχτα,η θερμοκρασία ήταν πολύ καλή,δεν χρειαζόνταν να φορέσω μακρυμάνικο η κάτι άλλο…Ο ιδρώτας έτρεχε κανονικά…
Η ώρα ήταν κάπου 11 το βράδυ ,όταν άρχισαν να πονούν οι γάμπες…έτρεξα μερικά χιλιόμετρα με πόνους …
Σκέφτηκα ότι ΄΄μάλλον είναι ώρα να αλλάξω παπούτσια΄΄ και έτσι όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ,χωρίς άλλη σκέψη , άλλαξα παππούτσια,διαπιστώνοντας όμως ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνω αυτή την αλλαγή γρήγορα !!!
Φόρεσα τα Mizuno λοιπόν-κάτι που ξαναείχα κάνει στον Φ – και όντως λειτούργησε πάλι : οι πόνοι εξαφανίστηκαν και για μερικές ώρες όλα πήγαιναν υπέροχα!!
Κάπου εδώ , εμφανίστηκαν η Αντζυ με την Βίκυ,όπως πέρυσι την ίδια σχεδόν ώρα !Χαιρετηθήκαμε ,μιλήσαμε λιγάκι ! Η Αντζυ με προέτρεψε να φορέσω ισοθερμικό για να μην κρυώσω!Ημουν όμως πολύ ζεστός και ιδρωμένος που μάλλον θα με αφυδάτωνε αν ντυνόμουν πιο ζετά…
Γύρω στις 1 τα μεσάνυχτα -12 ώρες τρέξιμο- είχα ΄΄γράψει΄΄ γύρω στα 90 χιλ. κάτι που με ευχαριστούσε ,διότι ΄΄παρά τις ό,ποιες στάσεις μου ,το σύνολο χιλιομέτρων ήταν ικανοποιητικό…Βέβαια ,κατάλαβα ότι ΄΄ο στόχος του 180,πάει περίπατο΄΄ ,αλλά δεν με στεναχωρούσε ιδιαίτερα !!
Ξαφνικά ακούω μια φωνή…γυρίζω,βλέπω κάποιον να με φωνάζει και να με κοιτάζει,χαμογελώντας…δεν τον θυμάμαι…τον ρωτώ ψυχρά ΄΄ποιος είσαι-δεν θυμάμαι΄΄ και η απάντηση ΄΄Δημητριαδης από το εργομετρικό΄΄ !! Και τότε τον θυμήθηκα !! Τέλη το ΄13 τον είχα επισκευθεί και έκανα μια εργομέτρηση εκεί !!Πολύ καλός άνθρωπος !Μιλήσαμε λιγάκι και τον άφησα !
Ο Rigo μας ξαναήλθε νυχτερινός!!!!Ξανά φωτογραφίες , έγνοια για το πώς είμαι κλπ κπ…Συνομιλούσε με όλους,δρομείς και μή !!!Και σε κάθε ΄΄επιστροφή΄΄ στην εκκίνηση, να ενθαρρύνει ,να χαιρετάει …
Αρχίζω και κάπου κάπου ,περπατώ-για ξεκούραση- δυναμικά 1 χιλιόμετρο…
Ενδιάμεσα ,τρέχω με φίλους δρομείς που αναπόφευκτα (!) συναντώ,όπως τον Γιώργο Πανο,τον Χατζή Αδάμ,τον Αλέξανδρο Τσεκούρα…μιλάμε για διάφορα…με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που μου έδινε πληροφορίες για τον άλλο μου μεγάλο αγώνα που έχω τον Ιουλιο,τον Mythikal…τον Σωτήρη Κακαβα…
Είμαι παρα πολύ χαρούμενος που συν-τρέχω με ολους αυτούς !!
Ο Κουκουλάρης τραγουδάει δυνατά τα τραγούδια που ακούει στα ακουστικά του!!
Κάπου στις 3 το πρωί και μετά αρχίζουν τα προβλήματα…Νιώθω ότι πίσω από τα δάχτυλα του δεξιού ποδιού μου , εμφανίζεται ερεθισμός και ΄΄μάλλον το πάει για φουσκάλα-πρέπει να το εξαλείψω από΄τώρα΄΄…΄΄των φρονίμων τα παιδιά …΄΄ κλπ κλπ κλπ !!!
Ετσι,σταματώ ,βγάζω το παπούτσι,σκουπίζω με μωρομάντηλο,βάζω πάλι αλοιφή,αλλάζω κάλτσα και ξαναβάζω τα ίδια παπούτσια..ό,λα αυτά ,είπαμε ,με χρεώνουν πολύτιμο χρόνο …Τρέχω μερικά χιλιόμετρα,( ένα πόδι με μαύρη και το άλλο με άσπρη κάλτσα !!!)αλλά δεν φαίνεται να διορθώνεται το θέμα…Μοιραία ,ξανασταματώ και αλλάζω παπούτσια αυτή τήν φορά !!
Είχα φέρει μαζί μου 5 ζευγάρια , σε περίπτωση που συμβεί και βραχούν πολύ ,να έχω δυνατότητα αλλαγών …Την έσωσα την κατάσταση τελικά !!
Γύρω στις 4 ,αποφασίζω να φορέσω το ισοθερμικό κολάν ,σκεπτόμενος ότι ΄΄ας προετοιμαστώ,κάπου τώρα θα αρχίσει να κάνει λίγο κρύο΄΄…και ξαναβγαίνω στο…κυνήγι χιλιομέτρων !
Με πλησιάζει ο Περικλής…θέλει και προσπαθεί να πιάσει τον ρυθμό μου ,να πάμε μαζί ,αλλά μετά από λίγο μου λέει ότι δεν μπορεί να με ακολουθήσει ,απορώντας ,πως καταφέρνω και έχω αυτόν τον ρυθμό !!
Κατά τις 5 το πρωί , αρχίζουν να έρχονται οι πρώτες στάλες βροχής !!Δυναμώνουν σιγά σιγά …Δεν φαίνονται να είναι σαν τις απογευματινές …θα έχουν διάρκεια!!!Συνεχίζω να τρέχω για λίγο…νιώθω το κολάν να βαραίνει…
Αποφασιζω να σταματήσω ,να φορέσω τα αδιάβροχά μου !!
Και εδώ έρχεται η πανωλεθρία μου !! : Ενώ είχα τα σχετικά ρούχα ,τοποθετημένα ξεχωριστά,σε σημείο να βγάζει μάτια,δεν τα είδα ολότελα και άρχισα να σκαλίζω,τρίς , τα 2 σακίδια μου με τα συνηθισμένα ρούχα,καλτσες κλπ κλπ !!!Φυσικά δεν τα βρίσκω και έτσι,απογοητευμένος,κάθομαι στην καρέκλα , παρατηρώ τους άλλους φίλους ,τολμηρούς δρομείς,να τρέχουν υπό βροχή,ντυμένοι με τα αδιαβροχά τους και τα σχετικά και κατά βάθος , στην σκέψη μου να προσπαθώ να θυμηθώ που τα εχω τοποθετήσει!!
( Οι Σιδερίδης,Μαυρίκιος,Mohamed έτρεχαν σαν να ξεκίνησαν μόλις τώρα!!!Απίστευτοι τύποι! )
Ξέρω ότι τα έχω βάλει κάπου ιδιαίτερα ,αλλά ΤΩΡΑ δεν μπορώ να το θυμηθώ!!!
Κάθε τόσο κοιτάζω το ρολόι…τα λεπτά περνούν αλύπητα κι εγώ μένω άπραγος !Κάνω τους –περιττούς πιά-υπολογισμούς!Μάλλον δεν θα φτάσω ούτε τα περσυνά χιλιόμετρα!Αλλάζω παπούτσια πάλι-κάπως πρέπει να εκμεταλευτώ τούτον τον νεκρό χρόνο !
Μετά από 45 λεπτά ,φαίνεται να μειώνεται η βροχή…ο Γιώργος ο Πάνος μου κάνει ένα νεύμα ,να σηκωθώ να ξαναρχίσω…τον ακολουθώ αργά αργά…
Είμαι κάπου στα 120 χιλιόμετρα…θέλω 6-7 ώρες να φτάσω στο τέρμα του αγώνα …Αρχίζω να περπατώ δυναμικά και κάπου κάπου να τρέχω και λίγο…Δεν έχω κανένα πρόβλημα ,παρά μόνο στις γάμπες πάλι…Τώρα πιά δεν ξανααλλάζω παπούτσια !!!Αρκετο χρόνο σπατάλησα με το βάλε-βγάλε !
Αρχίζω-έστω και περπατώντας- να συλλέγω χιλιόμετρα…Ερχεται και η μπουγάτσα με κανέλλα και με δυναμώνει !!
Ο Τάσσος ,σταματάει…του αρκούν τα χιλιόμετρα που έχει ως εδώ..
Υπολογίζω ότι κάνω 6 χιλ ανα ώρα…Τρεχαλοπερπατώ συνεχώς,πεισμωμένος…δεν σταματώ…΄΄μάζευε κι ας είν΄ και ρώγες΄΄ …!
Ενθαρρύνω έναν δρομέα που τέινει να εγκαταλείψει…!
Η βροχή έχει εξαφανιστεί…τα σύννεφα υπάρχουν ,τονίζουν την παρουσία τους …Οι επισκέπτες πληθαίνουν…Πλησιάζει η ώρα τερματισμού…Δεν τρώω τίποτα,..μόνο με χυμούς και νερό ως το μεσημέρι…
Την τελευταία ώρα , ΄΄ζωντανεύω΄΄ κάπως !Οπως και αρκετοί άλλοι !! …Κερδίζω λίγα μέτρα παραπάνω…
10 λεπτά πρίν το τέλος ανακοινώνουν ότι πλησιάζει η ώρα του τέλους …μας δίνουν τα μπουκαλάκια με τον αριθμό μας για να τα αφήσουμε στο σημείο που θα ακούσουμε να εκπνέει ο αγώνας …
Ο Γιάννης Αλευράκης να με τονώνει ΄΄έλα Παναγιώτη μου,ακόμη 1 χιλιόμετρο…κι άλλο 1… !! ΄΄ …
Περνάω για τελευταία φορά τον τάπητα χρονομέτρησης…όπου να ναι θα ακούσω το τέλος… τρέχω…συναντώ ένα αποκαμωμένο δρομέα (Κολέτσιος Θανάσης αν θυμάμαι καλά),να κάθεται σε μια άκρη,περιμένοντας το τέλος !!! Τον πλησιάζω,δεν τον γνώριζα ως τότε… ΄΄ΣΗΚΩ,ΠΕΡΠΑΤΑ΄΄ του φωνάζω δυνατα !!! ΄΄μπά δεν μπορώ,δεν πάει άλλο…ως εδώ΄΄ μου απαντά ξέπνοα ! ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΩ !(δεν γλύτωνε διαφορετικά!)!! Και τρέχουμε μερικά μέτρα μαζί…τα τελευταία 273 μέτρα !!!
Τελικά , έτρεξα 148 χιλ και 273 μέτρα !!!!! Κατέλαβα την 12η θέση !!
Ως το τελος το παλέψαμε το θηρίο, 27 δρομείς !!!
Αμέσως ,πάω και κάνω μπάνιο και ντύνομαι σαν κρεμμύδι…τώρα παραμονεύουν κράμπες,υποθερμίες κλπ !!! Φοράω ισοθερμικό,σκούφο,φόρμα ,μπουφάν…Μαζέύω τα πράγματά μου,στα σακίδια …τις σημαιούλες μου…κι τις σημαιάρες μου !!
Δεν έχω το παραμικρό πιά, σωματικό πρόβλημα!!
Η απονομή μεταλίων κ επαίνων έγινε πάρα πολύ γρήγορα,σε ζεστό , όμορφο κλίμα…μου δώθηκε η ευκαιρεία και τους ευχαρίστησα όλους εκεί…και ίσως συναντηθούμε πάλι του χρόνου εκεί !!
Πρίν φύγω , κοιτάζω το… ΄΄πεδίο μάχης΄΄…για δευτερόλεπτα μου έρχονται στο νου διάφορες σκηνές,που απέχουν από το τρέξιμο…που ίσωςνα σας είναι αδιάφορες…αλλά ήταν πανέμορφες …

Φίλες και φίλοι
Για ακόμη μία φορά σας ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου για την ό,ποια στήριξη σας !!!
Ξέρετε και με συγκινείτε πολύ καλά !! Και μ αρέσει και σας ευχαριστώ !!

Εις το επανειδείν λοιπόν !!!

Καλο Πασχα !!!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  08:32:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...συγχαρητηρια Παναγιωτη!!!
...παντα επιτυχιες σου ευχομαι!
...καλη ξεκουραση και αποκατασταση!
... και καλο Πασχα!

ΥΓ. Ημουν στη Μεσσηνη...αλλα την επομενη φορα σε αγωνα υπεραποστασης θα προσπαθησω οπωσδηποτε να ερθω να σε δω!

...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  08:50:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άξιος Στρατηγέ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  09:22:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
στρατηγε νασαι καλα που και φετος τραβηξαμε κουπι παρεα...κι ενα στιγμιοτυπο που δεν ανεφερε ο παναγιωτης για να δειτε πως ειμαστε του γιατρου...εχουμε τερματισει κι ειμαστε με το στρατηγο και τον τρυποκαρυδο στα ντουζ πιασμενοι, με φουσκαλες, ολα αυτα τα υπεροχα τελος παντων και το μονο που συζηταμε ειναι ο επομενος στοχος..αυτο το χαμογελο ευτυχιας μετα απο τετοιους αγωνες που ολοι σου οι συντρεχτες ειναι φιλοι κι ο κοσμος κηπος της εδεμ παει περιπατο ολη την ταλαιπωρια..ναναι καλα οι εθελοντες, ολο οσοι μας στηριξαν, να μαστε καλα και του χρονου..

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  09:27:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο παίδες, καταπληκτικοί!!!

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  12:37:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Σαε ευχαριστω παρα πολυ ολους σας παιδια !!!

Παναγιωτης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

winarg
Elite Forum-Runner



1902 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  12:57:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο στρατηγέ!
Τελικά το βρήκες το αδιάβροχο;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000