Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Zagori Mountain Running 2015
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 7

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2015 :  10:05:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και αρκετές εγκαταλήψεις είδα.......

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2015 :  10:44:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Καλημερα !!

Ας αναφερω λιγες εντυπωσεις, σχολια, και παραπονα για να γινουμε καλυτεροι....!!!

Παρευρεθηκα το Σαββατοκυριακο στα υπεροχα Ζαγοροχωρια ,προκειμενου να τρεξω στα 21,1 χιλ. ,μετα απο επιθυμιες μερικων πολυ καλων φιλων κ συναδελφων μου (50+ η ηλικια τους ) ,που θα ετρεχαν κι αυτοι για πρωτη τους φορα σε βουνο!!
Και δεχθηκα να τους τιμησω με την παρουσια μου , γνωριζοντας οτι θα τρεχουν πολυυυ αργα και θα ειναι για εμενα σαν...προπονησουλα!!Επισης θα το απολαμβανα τελεια διοτι θα ημουν ο προσωπικος τους φωτογραφος και που θα εβλεπα αντιδρασεις -πρωτογνωρες γι αυτους !!

Την Παρασκευη το βραδακι κατα τις 8 παραλαβαμε αριθμους ! Επιασε και μια καλη βροχη που ΄΄αναστατωσε΄΄ τον δρομικο πληθυσμο !! Ειδα αρκετους φιλους και φιλες απο το φορουμ μας αλλα και εξω απο αυτο !!

Το σαβατο το προγραμμα μας ειχε καταβαση με καγιακ απο Αριστη στην Κλειδωνια Κονιτσας !! Κατα της 7 το πρωι ξυπνησα κ πηγα στο γεφυρι του Κοκορη να δω τους του Μαραθωνιου αλλα μολις εφτασα ειχαν περασει !!!

Ολοι αυτοι οι (5) φιλοι μου τυγχανει να ειναι απο τους καλυτερους του καγιακ στην Ελλαδα και ηταν μια μαγεια η ολη εκδρομη !! Συναντηθηκαν ολοι μαζι μετα απο μια 20 ετια και μαλιστα συνδιαστηκε η καταβαση μας με τα γενεθλια του γιου (10 ετων) εκ του ενος φιλου που τον ειχαμε κι αυτον μαζι !Περασαμε πολυ ομορφα!!

Το βραδυ πηγαμε στο Τσεπελοβο οπου ειδαμε μερικους απο το 80αρι που τερματιζαν !! Επισης υπηρχαν και απονομες παραλληλα του Μαραθωνιου ,κατι που δεν μ αρεσε διοτι ολοι κοιταζαμε εκει και δεν διναμε σημασια στους τερματισμους των δρομεων του 80αριου !!

Με ενοχλησε αυτο .

Μαλιστα θελω εδω να συγχαρω τον Θεοδωρακακο , που ηταν απο την πλευρα της διοργανωσης.Κατα την ωρα απονομων , μολις εντοπιζε οτι τερματιζει 80αρης , ενημερωνε στο αυτι την κοπελα ΄΄τερματιζει δρομεας των 80΄΄ που εκανε τις εκφωνησεις των απονομων και αυτη με την σειρα της εδινε την αναφορα σε ολους μας ετσι ωστε να ΄΄καλοσωρισουμε΄΄ χειροκρωτοντας τον !!Ευγε του !! Ηταν ο μονος που το αντιλαμβανονταν !!


Την επομενη ημερα , ετυχε να συναντησω τον ΘΕΟ και του ειπα το παραπονο μου !! Με ακουσε και μου απαντησε οτι γνωριζαν εξ αρχης οτι θα υπηρχαν τετοια θεματα αλλα δεν γινονταν να ειναι ΟΛΑ οπως θα επρεπε να ειναι !Οτι σιγουρα θα υπηρχαν ατελειες!!

Προετοιμαστηκαμε αργα το βραδυ για τον αγωνα (αριθμους , τσιπακια κλπ κλπ ).

Την Κυριακη ωρα 5:30 ειχαμε εγερτηριο...Καναμε ΄΄ΝΤΟΥ΄΄ στην κουζινα του ξενωνα και ετοιμασαμε ενα ελαφρυ πρωινο.Εκει εμενε κι ενας απο το φορουμ μας αλλα που διαβαζει μονο και δεν γραφει !! Με αναγνωρισε (φυσικααα!!!) και μου μιλησε !! Μικρος ο κοσμος ε?!!!...

Κατα της 7 ειμασταν στους Κηπους !! Η θερμοκρασια ηταν γυρω τους 12 βαθμους !!

Καναμε μια μικρη προθερμανση , μαζευτηκαμε ολοι μαζι , βγαλαμε τις καθιερωμενες αναμνηστικες , συναντηθηκαμε και με πολλους αλλους φιλους-ες δρομεις ....

Αν και το προγραμμα ελλεγε στις 8 εκκινηση , αυτη εγινε στις 8:15 περιπου ...

Ξεκινησαμε και αρχικα ετρεχα μαζι τους ,ετσι ωστε να καταλαβω σε τι ταχυτητα πηγαιναν οι φιλοι μου...Ηταν πολλλυυυυυ αργοιιιι!!χε χε !

Οποτε κρατωντας ανα χειρας την φωτ.μηχανη , ΄΄ξεφυγα ΄΄ λιγο μπροστα και τους περιμενα σε..ιδανικα σημεια για φωτογραφηση(πετρινα γεφυρια , μονοπατια κλπ κλπ !!!ΑΝ το σκεφτομασταν πιο πριν δεν θα χρειαζονταν να δωσουν τα 5Ε στην εγγραφη για να μας στειλουν φωτογραφιες απο την διοεργανωση !! χα χα !!

Ηταν μια πολυ χαλαρη δρομικη εκδρομη για εμενα ...Μαλιστα επειδη εμενα τοσο πισω , μπορουσα κι εβλεπα δρομεις που ετρεχαν για πρωτη φορα ...ερχονταν στο νου μου εικονες απο οταν πρωτοξεκινησα κι εγω ...

ενας δρομεας μου λεει ΄΄ ποιος εισαι συ ρε φιλε ? μια μενεις πισω , μια σε βλεπω μπροστα μου , να τρεχεις στις ανηφορες ...τι εισαι ??!!!χα χα χα !!

Καποιος -δεν θυμαμαι ποιος(ας με συγχωρεσει ) αν και μου ειπε ποιος ηταν,οταν ρωτησα-μου ειπε ΄΄θα γραψεις και για τουτον τον αγωνα στο φορουμ?? , σε διαβαζω αλλα δεν γραφω΄΄ .....

Μιλουσα με μερικους -ες απο αυτους ...Φυσικα δεν τους συστηνομουν ....απλα τους ενθαρρυνα με ομορφο τροπο να συνεχισουν ...το χιουμορ αφθονο με τους φιλους μου...(Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΠΩς ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ !-ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΑΙΘΕΡΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ !!)

Την διαδρομη την ηξερα εν μερει-ηταν το αναποδο απο το 80αρι !!

Σε ολη την διαδρομη ειχα νερο απο το παγουρι μου και εφαγα μια μπανανα στο Μονοδενδρι !


Οι φιλοι μου ασθμαινοντας προχωρουσαν χαλαρα ...τους ΄΄εδινα διαταγες με χιουμορ ΄΄ ομως και καταφεραν και τερματισαν και απολαυσαν τον αγωνα !!

Ηταν πολυ ωραια τελικα !! Του χρονου ισως εχουμε κι αλλου φιλους μαζι !!

Χαρηκα πολυ που ειδα φιλους-ες απο εδω μεσα !!!

Να ειμαστε ολοι καλα και να ανταμωνουμε και να τρεχουμε παιδια !!

Καλη προετοιμασια για ΚΜΑ !!

Παναγιωτης.



Edited by - Etien on 28/07/2015 12:10:44
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

LEON T
Senior Forum-Runner

Greece


550 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2015 :  12:01:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ας πω κι εγω 2-3 πραγματακια για το πρωτο μου 42 αν και απροπονητος για βουνο και τετοιες αποστασεις ηταν πολυ ωραια εμπειρια!!
Αρχισα αρκετα συντηρητικα τον αγωνα και απο το 0-18 ολα μια χαρα,μετα που επιασε η πρωτη ανηηφορα αρχισαν οι δυσκολιες επειδη ειχα μεινει κι απο νερο τελικα φτασαμε στο 21 στο Παπιγκο οπου ο σταθμος ηταν τρομερος ειχε τα παντα καρπουζι,πατατες,κεικ....οποτε πηραμε δυναμεις και συνεχισαμε την ανηφοραααα μεχρι το καταφυγιο και το 28km οπου και εκει ο σταθμος ειχε τα παντα....μετα αρχισε η κατηφοαρα(αλλα με τοσο πετρα και γκρεμο που να τρεξεις)...με τα πολλα φτασαμε στο 32km οπου εκει πραγματικα ο ηλιος και η απροπονησια μου αρχιζαν να δειχνουν τα δοντια τους
ευτυχως ημασταν παρεα 3 ατομα και περπατημα-κουβεντα περναγε η ωρα και τα km μεχρι που φτασαμε στο 39 και μπηκαμε στην αποοοοτομη κατηφορα....οπου φαινοταν το τσεπελοβο απο πανω!!

Τα συναισθηματα οταν εφτασα στο επιπεδο του χωριου και ειδα το πρωτο σπιτι δεν περιγραφονται!!!....καναμε και τα 200-300 τελευταια μετρα και τερματισμος!!!!!....μετα σουβλακια μπυρες κλπ....

ΥΓ:1)Ετσι γαι την ιστορια το ρολοι εγραψε 8:45...

2)τρομερη εμπειρια,αλλα αυτες οι αποστασεις θελουν προπονηση

3)Εβγαλα ολο τον αγωνα χωρις τιποτα χημικο τζελακια,χαπια κλπ...μονο με φαγητο,αλατι,νερο....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2015 :  12:50:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
TeRa 80Km λοιπον...

Δεν εχω κουραγιο να γραψω εκθεση....
Σταθηκα στην γραμμη εκκινησης με παρα πολυ μεγαλη επιφυλαξη και φοβο.
Με το μπαμ, η ελιτ απογειωθηκε, μια ομορφη φωτεινη γραμμη απο τους φακους φαινοταν στον οριζοντα και εδειχνε σε ολους προς τα που παμε.
Το ξημερωμα δεν αργησε πολυ και ενα απιστευτα μαγικο τοπιο ηρθε στα ματια μας..
Ειχα χαζεψει....Διστακτικα και πολυ συγκρατημενα προχωρουσα σταθερα κρατωντας δυναμεις.
Με τα πολλα φτανουμε στο 23...αρχιζει η ΝΤΑΒΑΛΙΣΤΑ..... οποιος θελει να μαθει τον ορισμο της ανηφορας ας παει να την δει...
Ακουλουθει η Δρακολιμνη....τι να πω, δεν πιστευα στα ματια μου, ετρεχα περπαταγα για να μπορω να απολαμβανω το μερος.
Με τα πολλα φτανω Παπιγκο. Ο κοσμος μας χειροκροτουσε μπαινοντας στο χωριο. Για εμενα το 44 ηταν κομβικο σημειο, η αποσταση μετα απο αυτα τα χιλιομετρα ηταν αγνωστη...επρεπε να παρω αποφαση αν θα φυγω η θα μεινω...
Αλλαξα μπλουζα, καλτσες, εφαγα πολυ καρπουζι και ολα τα συναφη και εκατσα 5 λεπτα...Χωρις να το πολυσκεφτω ειπα οτι γινει και με μια αποτομη κινηση εφυγα..
Φτανοντας στο 48, διπλα στο ποταμι, εβγαλα τα ρουχα και βουτηξα στο ποταμι....ουτε 10sec δεν αντεξα....7 βα8μοι....μου εκανε καλο στα ποδια ομως...
Τα χιλιομετρα περνανε αργα και σταθερα....στο 55 βρισκω νερο και καθομαι λιγο.
Απο το 55 μεχρι το 60 ηταν οι χειροτερες στιγμες που εχω ζησει ποτε στην αγωνιστικη μου πορεια. Το σωμα μου αρνουταν να κινηθει, η εξαντληση ηταν σε βαθμο λιποθυμιας, το νερο μου εχει τελειωσει. Περναει μια κοπελα η Μαρια και μοιραζεται μαζι μου την μια γουλια νερο που της ειχε απομεινει...ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!
Στο 60 το στομαχι μου ειχε κλεισει για τα καλα πια, μονο cocacola,καρπουζι,μπανανα δεχοταν...Καθομαι αρκετη ωρα να ηρεμησω απο το σοκ και αρχιζω αργο βημα και σιγα σιγα η κατηφορα με πηρε και αρχισα το τρεξιμο χαλαρα, βρισκω αλλους δρομεις μπροστα μου και παμε μαζι.
Φτανουμε στους Κηπους στο 70....ξανα το ιδιο σκηνικο cocacola κτλπ. Τα επομενα χιλιομετρα ειναι το κερασακι....μια 800αρα ανηφορα μας περιμενει μεχρι το 78. Το Garmin μου σβηνει στο 71 και με αφηνει μονο!! Με φακο στο κεφαλι αργα και σταθερα με παρεα φτανουμε στο 78.
Εκει εχουν ολα πια τελειωσει, μονο το ατυχημα θα με σταματουσε.....ακουγα τις φωνες απο το χωριο, εβλεπα τα φωτα..
Ανοιγοντας τρομακτικα τον ρυθμο μετα απο τοση κουραση περασαμε την γραμμη τερματισμου.
Η πρωτη σκεψη ηταν να εχω την υγεια μου να το ξαναζησω. Συνηθως ριχνω καντιλια μετα απο αγωνες με καταλαβαινετε....Αλλα αυτο ηταν το κατι αλλο. Ηταν εξωπραγματικο.

18:26 λοιπον για εμενα η πρωτη φορα.

Τωρα εχω αφησει το κορμι μου και λιωνει στην θαλασσα καπου στην Νοτια Κρητη...Ξαναμιλαμε σε λιγο καιρο....

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2015 :  12:55:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα κι από εμένα! άργησα λίγο να συνέλθω από την κούραση (παραδόξως του τριημέρου, όχι του αγώνα!) κι επίσης σκεφτόμουν τι να γράψω.. όπως μου βγει λοιπόν!

έχουμε και λέμε.. η εκδρομή μας ξεκίνησε με κάποια απρόοπτα που μας ανάγκασαν να φτάσουμε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής στο Τσεπέλοβο κι ενώ θέλαμε να είμαστε εκεί πολύ νωρίτερα, να τα ζήσουμε όλα! παρόλα αυτά δε χάσαμε κάτι ιδιαίτερο κι απ΄ότι κατάλαβα οι περισσότεροι αθλητές με τη συνοδεία τους ήρθαν μετά από εμάς. αφού φάγαμε σε ένα ωραίο ταβερνάκι, με μια μικρή καθυστέρηση ελέω μπόρας είχαμε κατά σειρά την τεχνική ενημέρωση για τα μεγάλα(80-42) και στη συνέχεια pita party για τους ίδιους αγώνες. με γοργά βήματα αναχωρήσαμε για το ξενοδοχείο αφού προβλεπόταν...βραδινό ξύπνημα!

Παρασκευή προς Σάββατο λοιπόν και αφύπνιση στις 4:30 για να προλάβουμε την εκκίνηση των 80! πολύ ωραία εμπειρία, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο. αγουροξυπνημένα πρόσωπα και φωτάκια παντού! δίνεται η εκκίνηση με μια καθυστέρηση δέκα λεπτών και τρέχουμε άρον άρον για πρωινό! ο ένας εκ των τριών του δωματίου έτρεχε στο μαραθώνιο κι έπρεπε να φύγουμε για Κήπους! αφού τρόμαξε ο ξενοδόχος από αυτά που φάγαμε, αναχωρήσαμε για το διπλανό χωριό. φτάσαμε οριακά και...κάναμε ζέσταμα ως την εκκίνηση! 6:30 ξεκινάει ο αγώνας (κι αυτός με καθυστέρηση!) και αφού στηθήκαμε για λίγο σε μέρος απ΄όπου περνούσε ο αγώνας στα πρώτα του χιλιόμετρα να τους δούμε, αναχωρούμε για μεγάλο Πάπιγκο.. Εδώ βρισκόταν ο κεντρικός σταθμός του μαραθωνίου και ένας από τους κεντρικούς του 80ριού. μετά από μια ώρα απότομες στροφές και περάσματα από διάφορα Ζαγοροχώρια καταφέραμε να βρεθούμε σώοι στο Πάπιγκο! μας περίμενε πράγματι ένας (υπερπλήρης θα έλεγα) σταθμός κι αφού αντισταθήκαμε στα καρπούζια και τα κεκάκια που μας προσκαλούσαν, περιμέναμε τους αθλητές. μετά από μισή περίπου ώρα άρχισαν να καταφτάνουν οι 42άριδες, ήδη ταλαιπωρημένοι από την υψηλή θερμοκρασία και τις δυσκολίες του αγώνα. εδώ μείναμε τουλάχιστον 2-3 ώρες ώσπου έφτασε και ο πρώτος των 80, ο Nίκος Καλοφύρης με διαφορά από το δεύτερο. χωρίς να χάσουμε επιπλέον χρόνο, παίρνουμε το δρόμο του γυρισμού για Τσεπέλοβο! και πάλι οι στροφές μας φέρνουν στα όριά μας.. λίγο ο δρόμος, λίγο οι...αγελάδες μας καθυστερούν αλλά καταφέρνουμε και είμαστε στην ώρα μας στο χωριό, λίγο πριν τον τερματισμό του πρώτου του μαραθωνίου! ο κόσμος στο σημείο δυστυχώς λιγοστός αν και κάποιοι είχαν...στρατοπεδεύσει στην πλατεία λίγο πιο πάνω! τερματίζει ο φίλος μας σε 6:03 (!!!) και αφού κάτσαμε για ώρα στους τερματισμούς, φεύγουμε για φαγητό στην πλατεία. είχε πια φτάσει το στομάχι στην κοιλιά! από εκεί στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.. ένιωθα σαν να είχα τρέξει εγώ τα 42! καταφέρνουμε -οριακά και πάλι- να ξυπνήσουμε και να προλάβουμε τον τερματισμό του πρώτου στα 80 λίγο πριν τις δέκα ώρες αγώνα.. αφού χειροκροτήσαμε αρκετούς αθλητές για την τεράστια προσπάθειά τους, επιστρέφουμε εξουθενωμένοι για το βραδινό μας ύπνο.. αμ δε! η διοργάνωση είχε...προνοήσει για συναυλία που ξεκίνησε λίγο μετά τις 22:30 με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να κλείσουμε μάτι για ώρα! με τα πολλά καταφέραμε να ψευτοκοιμηθούμε μέχρι τις 6 όπου και κατεβήκαμε για πρωινό..

Κυριακή πρωί λοιπόν κι αφού ψάχναμε με φακούς (κυριολεκτικά!) το πρωινό μας, φάγαμε κάτι πρόχειρο και ετοιμαστήκαμε για το δικό μας αγώνα, τα 21κμ! κατάφερα και έβαλα λάθος το τσιπάκι (παίζει να είμαι ο μόνος!) αλλά με...διάφορα κόλπα το φέραμε στα ίσια του! αναχώρηση για Κήπους και πάλι όπου μετά από ένα γρήγορο ζέσταμα και διατάσεις ξεκίνησε ο αγώνας μας στις 8:10 (η καθυστέρηση που λέγαμε!). για το φιλαράκι μου ήταν αγώνας-στόχος, εγώ πήγα για χαβαλέ! είχα μάλιστα υποσχεθεί σε μια φίλη να λειτουργήσω ως λαγός ώστε να ολοκληρώσει τον πρώτο της ημιμαραθώνιο.. πράγματι ξεκινήσαμε μαζί και σε αργό -για τα δεδομένα μου- ρυθμό βγάλαμε τα πρώτα 7 χιλιόμετρα.. αυτή βέβαια έβλεπε πόσο κρατιόμουν να μη φύγω μπροστά σα γαζέλα και με παρακαλούσε να φύγω.. δεν το έκανα έως ότου με απείλησε (!!!) πως δεν θα μου ξαναμιλήσει και μου υποσχέθηκε πως θα με έπαιρνε τηλέφωνο εφόσον συνέβαινε κάτι..! εε μετά από αυτά δεν άντεξα να είμαι κοντά στη σκούπα και...ξεχύθηκα μπροστά! τότε κατάλαβα πόσο πίσω είχαμε μείνει.. περνούσα τους μπροστινούς μου σαν σταματημένους και ένιωθα πρωταθλητής δρομέας χαχα! βέβαια δεν είχα υπολογίσει την πιθανότητα να τρέξω στο ρυθμό μου τον αγώνα τις προηγούμενες μέρες κι έτσι...τάραξα τα κρέατα 2 μέρες στα Τσεπέλοβο! κάτι μακαρόνια και ψωμιά μόνο έσωσαν την κατάσταση όπως φάνηκε στο τέλος. πέρασμα από το 2ο σταθμό της Βίτσας (9και κάτι χιλιόμετρα) σε 1:25 κι ενώ τα πρώτα 7 ήταν τα πιο εύκολα χιλιόμετρα που έχω τρέξει σε αγώνα.. μετά ξεκινούσαν οι εναλλαγές με δύσκολες ανηφόρες και απότομες κατηφόρες (το χειρότερό μου!).. στη Βίτσα λοιπόν με περίμενε το φιλαράκι που κάναμε support στα 42 και..βγήκαμε μέχρι και selfie χαχα! κάποια στιγμή έφυγα κι από εκεί.. κι ενώ στις ανηφόρες την είχα δει Bolt (!!!), στις κατηφόρες είχα τα θεματάκια μου και με περνούσε κόσμος και κοσμάκης.. χαρακτηριστικό πως μετά την πρώτη απότομη κατηφόρα όπου κατέβαινα κυριολεκτικά σαν κοτόπουλο ( δεν ξέρω αν θεωρείται δικαιολογία το γεγονός πως κάποιοι πιο αργοί μπροστά μου με εμπόδιζαν -άθελά τους βέβαια- να βρω που να πατήσω) με έφτασε η κοπέλα που ξεκινήσαμε μαζί και έμεινα...χαζός! είχε τρομερή κατηφόρα (φάνηκε στην πρώτη πιο light όπου μπορούσα να ακολουθήσω κι εγώ!) αλλά δεν περίμενα τόοοοσο καλή πια! ακολούθησε νέα παρατεταμένη ανηφόρα για Μονοδένδρι (3ος σταθμός) και μετά μια ελικοειδής κατηφόρα.. το έδαφος πετρώδες ως επί το πλείστον και σε συνδυασμό με τα..αρχαία παπούτσια μου έπλεα σε αχαρτογράφητα νερά! κάποια στιγμή μπήκαμε μέσα στο φαράγγι του Βίκου! απίστευτο μέρος με κάτι τεράστιες όμως πέτρες και πήγαινα σαν ακροβάτης σε τσίρκο για να μην πέσω! είμαι και 1.80 πανάθεμά με! με τα πολλά το περάσαμε κι αυτό.. το υπόλοιπο κομμάτι πιο βατό θα έλεγα και στο τέλος βρέθηκα να περνάω δίνοντας όσο μπορούσα δύναμη σε όσους είχαν ξεμείνει από το 10ρι (που ξεκίνησε στις 9:00) και αγκομαχούσαν μέσα στη ζέστη! τελευταίος σταθμός στο Κουκούλι και μετά από ένα..σπριντ 2-3 χιλιομέτρων μήπως προλάβω και σπάσω το φράγμα του τριώρου, δυστυχώς δεν τα κατάφερα.. 3:00:41 έδειξε το κοντέρ αλλά ξέρω πως μπορούσα πολύ παρακάτω οπότε δεν αγχώνομαι.. για του λόγου το αληθές, πέραν της κούρασης από το..τρέξιμο του 3ημέρου δεν νιώθω την παραμικρή ενόχληση/καταπόνηση από τον αγώνα! ο φίλος μου τελικά έκανε 2:10 (!!!) ενώ η φίλη μου τερμάτισε επιτυχώς σε 3:15! όλα καλά λοιπόν στα του αγώνα..

μετά από εκεί, κι αφού παρακολουθήσαμε πρώτα τις βραβεύσεις των πρώτων σε 21 και 10 χιλιόμετρα, φάγαμε σουβλάκια με συνοδεία μπύρας και..βγήκαμε selfie με την Αθανασία Τσουμελέκα (εντάξει έγινε το είδωλό μου, απίστευτη!), αναχώρηση για Καβάλα με ενδιάμεσες στάσεις σε Γιάννενα για..παγωτό στη λίμνη και Θεσσαλονίκη για..το λεωφορείο χαχα! κατάφερα να φτάσω 1 παρά το βράδυ!

πάμε και στα παραπονάκια τώρα.. γενικά η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε από τη διοργάνωση (πρώτη φορά συμμετέχω φέτος) είναι πως υποβαθμίζει υπερβολικά τους δύο μικρότερους αγώνες για χάρη των δύο μεγαλύτερων σε βαθμό αδιαφορίας για τους "μικρούς". όλοι ξέρουμε ποιος αγώνας είναι δυσκολότερος και κανείς δεν το αρνείται.. δεν κρύβω πως ζήλεψα που δεν ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στα 80 και τα 42.. αλλά δε νοείται (στο μυαλό μου τουλάχιστον) να γίνεται pita party μόνο για αυτούς τους αγώνες, αφήνοντας τους υπόλοιπους στο έλεος του θεού.. ούτε ένα σουβλάκι δώρο για το θεαθήναι ρε παιδί μου!
όπως επίσης το γεγονός της συναυλίας στο Τσεπέλοβο το βράδυ του Σαββάτου μετά τις 22.30 για τη διασκέδαση των τερματισάντων των 2 μεγάλων αγώνων.. με μια αλλαγή ώρας (αρκετά νωρίτερα- κατά τις 21.00 ίσως) ή μέρας (Κυριακή) θα τους έβγαζα το καπέλο.. αλλά όταν την επόμενη μέρα υπάρχει αγώνας στις 8 (και ως εκ τούτου ξύπνημα στις 5 για πολλούς) δεν μπορείς να παίζεις δυνατά μουσική ως τις 12 το βράδυ.. άποψή μου πάντα!
ακόμα.. δώσαμε 20 ευρώ για έναν αγώνα 21κμ.. εφόσον δεν είναι μέσα ένα κόστος για συμμετοχή σε pita party, δωρεάν φωτογραφίες από τη διοργάνωση (υπήρχε έξτρα χρέωση 5 ευρώ για όποιον ήθελε να έχει μια αναμνηστική..), μεταφορά στους Κήπους για την εκκίνηση με λεωφορεία από τα γύρω χωριά.. τι ακριβώς ενυπήρχε στο κόστος? οι (πλούσιες δε λέω) παροχές των σταθμών ή το ομολογουμένως χαμηλής ποιότητας αναμνηστικό μπλουζάκι?
τέλος, με χάλασαν ο σχετικά λίγος κόσμος σε εκκινήσεις-τερματισμούς, το γεγονός πως δεν καταφέραμε να φάμε την παραδοσιακή αλευρόπιτα αφού δεν υπήρχε πουθενά (εκεί που ψάξαμε τουλάχιστον!) αλλά και οι μεγάλες καθυστερήσεις σε όλες τις εκδηλώσεις.. θεώρησα πως δε δικαιολογούνται για μια διοργάνωση με τέτοια προβολή.. αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα χαχα!

παρόλα αυτά, πέρασα ένα πολύ όμορφο τριήμερο και ας μη φαίνεται από τα τόσα παράπονα που κατέθεσα χαχα! είναι όλα καλοδιάθετα και ελπίζω να υπάρξουν βελτιώσεις όπου αυτό είναι δυνατόν για όποιους επιλέξουν και του χρόνου να τρέξουν στα πανέμορφα αυτά μέρη..ίσως κι εγώ γιατί όχι!

τα συγχαρητήρια μου σε όσους τερμάτισαν, σε οποιοδήποτε αγώνα κι αν συμμετείχαν αλλά και σε όλους αυτούς που στάθηκαν στην εκκίνηση έχοντας επίγνωση του μαρτυρίου που τους περίμενε! προσωπικά σκέφτηκα να συμμετέχω.. ψιλοαπροπόνητος σε 40ρι του χρόνου (αυτό ή του Μετσόβου) μόνο και μόνο για τη μαγική στιγμή του τερματισμού..όποτε φτάσω χαχα!

Παναγιώτη (Etien) χάρηκα για τη γνωριμία! περιμένω τις φωτογραφίες να ξέρεις! οι υπόλοιποι..δεν θέλατε αυτόγραφό μου μάλλον εε!?

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2015 :  15:27:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...μπραβο Τασο...πολλα συγχαρητηρια και στη φιλη σου...αλλα και σε ολους οσους απετολμησαν τη προκληση και την εφεραν σε περας με επιτυχια!!!
Εξαιρετικη η περιγραφη σου, πολυ σημαντικη η υποστηριξη σας στους αθλητες των "μεγαλων" αγωνων! Αν δεν ειχα υψοφοβια...πραγματικα θα μ'ενθουσιαζε η συμμετοχη σε τετοιου τυπου αγωνες...ποιος ξερει ...ισως καποια στιγμη το τολμησω...!!!

...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2015 :  19:06:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
σε ευχαριστώ Σπύρο! από τότε που έτρεξα στον Μ. Αλέκο κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ψυχολογική τόνωση των αθλητών σε τέτοιους αγώνες κι έτσι όποτε μπορώ προσπαθώ να βοηθάω με τον τρόπο μου!

σκέψου το για τους αγώνες και πάμε μαζί του χρόνου για απλό τερματισμό χαχα!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pheidias
Forum-Runner

Greece


125 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2015 :  14:00:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Pheidias Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
...Το μπλουζάκι finisher (κι η εκδήλωση του Σαββατόβραδου) έλεγε τίποτα; Απλά ρωτάω, διότι δεν πήγα να το πάρω. (Έμενα μακρυά, στην Αρίστη, και δεν είχα δυνατότητα να πάω στο Τσεπέλοβο, ούτε υπήρχε άλλος 42άρης εκεί. Αλλά ήθελα να εξερευνήσω και εκείνη την μεριά, τον Βοϊδομάτη.)
Πρόπερσυ έδωσαν πετσέτα Cocomat και κρασάκι πάντως.

Καταπληκτικά τα Ζαγοροχώρια, η συγκοινωνία το μόνο πρόβλημα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ptrspar
Forum-Runner

Afghanistan


140 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2015 :  14:56:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Την ίδια απορία είχα κ γώ γιατί μάλλον ήμουν ο 2ος (κ τελευταίος)
Που έμενε αρίστη κ έτρεξε 42( στον ξενώνα εμένα μόνος). Δυστυχώς δεν πήρα ούτε το πρώτο t-shirt γιατί τους είχε τελειώσει ??? .ο αγώνας πολύ δύσκολος κ η διαδρομή απίστευτη. Highlight η βουτιά στον παγωμένο βοιδομάτη για recovery.
Κ του χρόνου!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

akira
Advanced Forum-Runner

Greece


285 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2015 :  15:37:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
το μπλουζακι finisher είναι μακό με υλικο που το κάνει ζεστο για να το φοράς με τετοια ζεστη πόσο μάλλον για προπόνηση.

Τα λεμε στο τερματισμο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

LEON T
Senior Forum-Runner

Greece


550 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2015 :  16:40:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγω το μπλουζακι το πηρα απο το μαγαζι χτες γιατι ειχα γαμο το σαββατο και δεν εκατσα το βραδυ!ωραιο ειναι αλλα οχι dri-fit.....αντε και του χρονου στα 80(λεμε τωρα!!!!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dtziouvaras
Senior Forum-Runner

695 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/08/2015 :  16:56:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να ρωτήσω; όποιος έκανε το 42 σε πάνω απο το χρονικό όριο του αγώνα (9 ώρες?) θεωρήθηκε έγκυρος?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/08/2015 :  17:03:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
!!!Κουράστηκα, χόρτασα αλλά και πορώθηκα από τις περιγραφές!!!

@Apneafrog: Γιάννη το TeRa80, μπορεί να ήταν ένα "Τέρας" αλλά το κατάφερες παλικαρήσια!!! Αρχίζω και καταλαβαίνω ότι η ζέστη και τα θέματα ενυδάτωσης προβληματίζουν πολύ κόσμο σε αυτόν τον αγώνα!

@Tzatzikis90: Τάσο εσύ δεν έκανες 3-ήμερο αλλά έζησες περιπέτεια ολόκληρη! Σαν να πήγες σε άλλον πλανήτη και γύρισες! Είναι ωραίο κάτι να το ζεις ταυτόχρονα και από την πλευρά του "παρατηρητή" αλλά και της δρομικής συμμετοχής!

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

akira
Advanced Forum-Runner

Greece


285 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/08/2015 :  17:41:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by dtziouvaras

Να ρωτήσω; όποιος έκανε το 42 σε πάνω απο το χρονικό όριο του αγώνα (9 ώρες?) θεωρήθηκε έγκυρος?



Εφοσον τερματισες τον αγωνα εισαι εγκυρος και απο την στιγμη που το ονομα σου και ο χρονος ειναι στα τελικα αποτελεσματα τοτε εισαι εγκυρος, αν και δεν εχει σημασια μιας και απο την στιγμη που αποφασισες να ανεβεις την ανηφορα για το καταφυγιο επιστροφη δεν υπηρχε. Και εγω παθων ειμαι με τερματισμο στις 10:30 ωρες με κραμπες απο το 17 αλλά το παλεψα για τον τερματισμο, η διαδρομη υπεροχη αλλά και απιατητικη και ηθελε σωστη διαχειρηση για να βγει σε 9 ωρες

Τα λεμε στο τερματισμο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dtziouvaras
Senior Forum-Runner

695 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/08/2015 :  23:00:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
δηλαδη δώσανε μετάλλιο??? γιατί στο όλυμπο για 2-3 λεπτά εκτός ορίου δεν έδωσαν έμαθα....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 7 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000