Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Εξοπλισμός
 Ο πάτος - σόλα από asics nimbus 16 "έκατσε"
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

giwrgos_runner
Newbie Forum Runner

8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 12/06/2015 :  17:48:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα, σε 2 ζευγάρια μη αθλητικών παπουτσιών που έχω, στο δεξί μόνο παπούτσι νιώθω κάτι σαν καρούμπαλα στον πάτο κυρίως στην καμάρα. Αυτό μου συνέβει και με τα ολοκαίνουρια asics nimbus 16 μετά από έναν ημιμαραθώνιο.
Κατάλαβα πλεον πως κατι δεν παει καλά, και υποθέτω πως ο πάτος - σόλα τους δεξιού παπουτσιού "κάθετε" στην φτέρνα και στα δάχτυλα (δηλαδή στα σημεία που πατάω) και έτσι μένει πιο πάνω το σημείο που εφάπτεται στην καμάρα με αποτέλεσμα να με ενοχλεί.
Στα παπούτσια που φοράω πχ για να παω για καφέ το αγνοώ αλλα στα αθλητικά με ενοχλεί και φοβάμαι μήπως μου προκαλέσουν πρόβλημα.
Το έχει πάθει κανένας άλλος? Είναι φυσιολογικό? Και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?

Υ.Γ. Είχα και εχω πολλά παπούτσια που δεν μου έχει συμβεί αυτό, και οσον αφορά το τρέξιμο που έτρεχα 2 χρόνια με Nike δε μου συνέβει

Orestis
Newbie Forum Runner

Greece
45 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2015 :  13:52:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σου φίλε! Αν κατάλαβα καλά λες στην φτέρνα κ στο μετατάρσιο είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα σένα ζευγάρι καθημερινά παπούτσια στο 1ο μετατάρσιο (αν τα λέω σωστά) ήταν σαν να είχε καθίσει σε εκείνο το σημείο κ έλεγα δεν είναι πρόβλημα μέχρι που άρχισε να μου πονάει η άρθρωση που πατούσε εκεί, ακόμα κ σήμερα έχω κάποιες φόρες μικρο ενόχληση. Αν θέλεις την γνώμη μου θα σου έλεγα να τα πετάξεις, εκτός ότι θα βγάλεις πρόβλημα κάποια στιγμή, αν έχει το ίδιο πρόβλημα στα δρομικά σου παπούτσια που κάνεις km θα δημιουργηθεί σιγά σιγά κ ανισορροπία του σώματος λόγο του ότι δεν θα εφαρμόζεις την ίδια γωνία-δύναμη στο πάτημα (αριστερό-δεξί πόδι). Όσο για τα Acics nimbus εγώ έχω τα 15 δεν έβγαλα τέτοια προβλήματα αλλά άρχισαν να ξεκολλανε μπροστά κ από κάτω η σόλα άρχισε να κόβετε ... σε αντίθεση με τα 14 που δεν ένιωθαν τίποτα που τα πήγα κ πολύ περισσότερο βουνό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000