Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 κάλος στο 2ο μικρότερο δαχτυλο, να ανησυχω;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

patrickdrd
Advanced Forum-Runner



234 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 10/07/2015 :  00:19:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα και καλως σας βρηκα!

ξεκινησα τρεξιμο τελος μαϊου με κατι Columbia που ειχα, αλλα μιας και μου ανοιξαν στην εξωτερικη πλευρα της φτερνας (λογω υπερπρηνησμου ισως; ) εφυγα για αγορα, ο πωλητης λοιπον μου συνεστησε μονο τα kayano 21 gel μολις ακουσε για την πλατυποδια που εχω (το ποδι μου δεν κανει καθολου καμάρα :( )

2η φορα και 3η ακομα πιο πολυ εχω ενα θεμα στο 2ο πιο μικρο δαχτυλακι (αμεσως μετα το πιο μικρο), σημερα που ηταν η 3η φορα μου εκανε κατι σαν κάλο, ενω δεν νιωθω καποια πιεση εκει, ισα ισα που λογω περιθωριου που εχει νιωθω τα δαχτυλα μου αρκετα ανετα σε εκεινο το σημειο του παπουτσιου, κακο αυτο; μηπως να φορεσω πιο μεγαλη καλτσα; ή να του τα παω πισω (αν τα δεχτει μετα απο 3 φορες και να δοκιμασω κατι ελαχιστα μικροτερο; - πηρα το 42,5)

skrivi
Advanced Forum-Runner

222 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/07/2015 :  17:24:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε, ο κάλος είναι άτιμο πράγμα, να το προσέξεις. Εδώ και ενάμιση χρόνο τρέχω με κάλο στο μικρό δαχτυλάκι και κλαίω. Άλλαξα παπούτσια, τίποτα. Πήγα στο δερματολόγο, μου τον αφαίρεσε (70 ευρώ) αλλά μετά από 20 μέρες ξαναβγήκε. Καλά, δεν λέω για όλα αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τίποτα δεν κάνουν. Από Σεπτέμβριο λέω να πάω για καυτηριασμό ή με λέιζερ άκουσα πως γίνεται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tazi
Senior Forum-Runner



726 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/07/2015 :  19:25:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εχω την εντυπωση πως εχεις παθει οτι και ο καθενας μας οταν πρωτοξεκινησαμε το τρεξιμο. Επειδη τα ποδια σου ειναι ακομα αμαθητα στο τρεξιμο παραπονιουνται με το καινουριο σου hobby και αντιδρουν. Μη νομιζεις οτι αυτο θα σταματησει οταν πια συνηθισουν, απλα οι ενοχλησεις θα ειναι σημαντικα μικροτερρες και εσυ πια θα ξερεις πω να τις αντιμετωπισεις. Εγω για παραδειγμα κατα περιοδους τριβω τα ποδια μου σε σημεια που εχουν σκληρυνει με γυαλοχαρτο!! και ολα πανε καλα. Επισης οταν σχηματιζεται καλλος τον κοβω με ψαλιδι και συνεχιζω με το γυαλοχαρτο. αν ειναι φουσκάλα τνν σπαω και αφηνω το δερμα να ξεραθει, μεττο κοβω και αν χρειαστει παλι λιγο γυαλοχαρτο!! Γενικα παντως δεν αφηνω την οποια ενοχληση να παρει διαστασεις και προσπαθω να την προλαβαινω στην αρχη της, παντα με γυαλοχαρτο!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000