Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Χώροι άθλησης-προπόνησης
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 4

86423150@IN.GR
Forum-Runner

82 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 31/05/2007 :  22:38:01  Εμφάνιση Προφίλ
Απο την συμμετοχή μου σε μερικούς αγώνες τελευταία ,νομίζω πως οι Δρομείς στην Ελλάδα ,όσοι τουλάχιστον εκπληρώνουν το περιεχόμενο της λέξης αυτής με την καθημερινή τους συμπεριφορά και το τρέξιμο είναι για αυτούς ένας τρόπος ζωής και αντίληψης ,Είμαστε (στην Ελλάδα)Ακτιβιστές.
Με λύπη βλέπω να υποβαθμίζονται οι χώροι Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η Σ άθλησης ,συστηματικά και να αποβλέπουν οι εργολάβοι και οι κάθε λογής υπεύθυνοι στην οικοπεδοίηση τους ,στην εκμετάλευσή τους απο ιδιωτικά συμφέροντα.
Ώστε να μην έχουμε που να τρέξουμε,να τρέχουμε με κίνδυνο να τραυματιστούμε ανάμεσα σε αυτοκίνητα ,φανάρια ή να εξαναγκαζόμαστε να πάμε μακριά με το ΙΧ πράγμα που δεν συνάδει με τις αρχές μας (νομίζω)σαν Δρομείς.
Ασ'πούμε το Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας ,συστηματικά με μεθοδευμένη απαξίωση Εκμαυλίζεται.Δεν είναι τυχαίο πως σε όλα τα Μίντια ο αθλητισμός ταυτίζεται με το ποδόσφαιρο ή ακόμη χαρακτηριστικότερα με το στοίχημα.Ούτε κουβέντα για τον στίβο και παρόλο που στην αγωνιστική του μορφή το ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά πειθαρχιμένο ,στην πορεία του συνέχεια Έκτροπα κυριαρχούν .
Έτσι ή αλλιώς εμάς τους Δρομείς οι Εκμαυλιστές μας θεωρούν (τουλάχιστον στην Ελλάδα)Ακτιβιστές ,για να μην πω τίποτα άλλο....
καλό είναι να αρχίσουμε να συμπεριφερόμαστε και ακτιβιστικά.Να οργανωθούμε μέσα απο τα Forum επικοινωνίας και απο τους Λαϊκούς Δρόμους που κάνουμε και να Διεκδηκήσουμε (και προσωπικά νομίζω πως οι συγκίνηση αυτών των Λαϊκών αγώνων είναι οτι ομορφότερο υπάρχει),για την Υγεία μας και για τα παιδιά μας -όσοι έχουμε -Χ Ω Ρ Ο Υ Σ ελεύθερης άθλησης γιατί σε λίγο δεν θα έχουν απομείνει ούτε αυτοί οι λίγοι που σήμερα υπάρχουν διαθέσιμοι .Το ίδιο έργο με τις παραλίες που τις ιδιωτικοποιούν τα Λαμόγια.
Δεν ανακάλυψα ξαφνικά τον Παρθενώνα ,αλλά πρέπει να Ξυπνήσουμε και να κουνηθούμε λίγο γιατί στο εξής μέλλον θα τρέχουμε ....σε Διαδρόμους....ετσι που πάει.
Νίκος .

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/05/2007 :  22:51:22  Εμφάνιση Προφίλ
" αποβλέπουν οι εργολάβοι ", "αθλητισμός ταυτίζεται με το ποδόσφαιρο ή ακόμη χαρακτηριστικότερα με το στοίχημα",

Αγαπητέ Νίκο, απ όσα γράφεις πιο πάνω τα περισσότερα τα κάτάλαβα, και πολλά απο αυτά τα βρίσκω σωστά. Αυτά τα δύο σημεία ομως, μήπως μπορείς να τα διασαφηνίσεις λίγο καλύτερα?
Ευχαριστώ.

Carpe viam

Edited by - nikats on 31/05/2007 22:51:45
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

86423150@IN.GR
Forum-Runner

82 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/05/2007 :  23:02:27  Εμφάνιση Προφίλ
α)βλέπεις εσύ σε μεσημεριανό δελτίο ή σε βραδινό να μιλούν για μαραθωνοδρόμους ποτέ ;βλέπεις αφιερώματα σε μαραθωνομάχους ποτέ ;β)και όσο για τους εργολάβους και τα ΜΑΥΡΑ τους λεφτά ΦΥΣΙΚΆ πρώτη φορά ακούς....
Έχουμε πολλούς αθλητές του καναπέ που παίζουν στοίχημα....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/05/2007 :  23:48:13  Εμφάνιση Προφίλ
Ακου λοιπόν, επειδή δεν τα ξέρεις καλά ή στα χουν πεί στραβά.
Θα σου απαντήσω πρώτα στο θέμα αυτό με τους εργολάβους.
Ξέρεις τι σημαίνει "μαυρα" και πότε τα δίνει ο αγοραστής στον εργολάβο?
Ξέρεις οτι ο αγοραστής εναι υπόχρεος για την απόδοση του φόρου μεταβίβασης ενος ακινήτου και οχι ο εργολάβος? Άρα ποιό το όφελός του?
Το ξέρεις οτι ο εργολάβος προτιμάει να παρει φανερά το σύνολο του τιμήματος για να δικαιολογήσει στην εφορία τα κέρδη του?
Όχι βέβαια, δεν το ξέρεις, αλλά σου ρθε να πεις κάτι που άκουσες, και το αναμασάς, χωρις να κάνεις τον κόπο να ψάξεις λίγο, να δεις αν ειναι αλήθεια. Αυτά σε πολύ λίγες γραμμές για τα "μαυρα" των εργολάβων.
Και επειδή μαντευω πως άλλο ήθελες να πεις, να σε πληροφορήσω πως ο εργολάβος οταν εκτελεί ενα έργο δημόσιο ή ιδιωτικό, επιβλέπεται απο καποια αρχή. Κάποια αρχή την οποία εσύ με την ψήφο σου την τοποθέτησες στη θέση αυτή. Αν το Δημοτικό συμβούλιο ψήφισε να γκρεμιστεί το πάρκο της γειτονιάς (πραγμα που δεν γίνεται εν ετει 2007, τόσο ευκολα) φταιει ο εργολάβος που ανέλαβε την δουλειά? Δεν φταις εσύ ο δημότης? Που τυος έβαλες στη θέση αυτή?
Οι εργολάβοι όπως τους λές ειναι μια επαγγελματική/κοινωνική ομάδα, η οποία μέσα στα πλαίσια που της έχουν ορίσει επαγγέλεται με γνώμονα το συμφέρον της, όπως κάνουν και οι άλλες επαγγελματικές τάξεις. Λογοδοτούν όσο δεν φαντάζεσαι, για το τι κάνουν. Δεν φαντάζεσαι.
Αυτά για το ένα θέμα.


Carpe viam

Edited by - nikats on 01/06/2007 00:28:46
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  00:27:40  Εμφάνιση Προφίλ
Να σου πω και για το στοίχημα, μην αφήνουμε την κουβέντα στον αέρα.
Εσένα απ όλους όσοι κάθονται στο καναπέ του σπιτιού τους η της καφετέριας σε πείραξε αυτός που παίζει στοίχημα, έτσι? Γιατί? Επειδή πετάει τα λεφτά του? Μαζί τα χετε?
Ξέρεις που πανε τα λεφτά του? Οχι, γιατι ουτε αυτό έψαξες να δεις αν ειναι έτσι όπως νομίζεις οτι ειναι. Δεν νομίζω να εχεις πατήσει ποτε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, εκτος ίσως για να πληρώσεις κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΩ. Διόρθωσέ με σε παρακαλώ αν κάνω λάθος.
Και μιας και ανέφερα τον ΟΠΑΠ. Φαντάζομαι πως το ξέρεις δα, πως το χρήματα εκεινού που παίζει στοίχημα, αντιπροσωπευουν το 40% του τζίρου της εταιρίας. Όπως και ξέρεις, μαντευω, πως ο ΟΠΑΠ ειναι ο βασικός χρηματοδότης της Γ.Γ.Αθλητισμού. Ξέρεις επίσης οτι ο ΟΠΑΠ υποχρεούται απο τον νόμο στη χορηγεία. Ειτε αθλητικών ειτε πολιτιστικών γεγονότων. Άλλωστε το σηματάκι με τ ανθρωπάκι-δεν μπορεί κάπου θα το χεις πετύχει. Στο Μαραθώνιο της Μεσσήνης ας πούμε, που ίσως να έλαβες μέρος χωρίς δώσεις ουτε ευρώ, επειδή ο ΟΠΑΠ ήταν χορηγός του αγώνα μαζί με την ΤΙΜ. Βέβαια η ΤΙΜ δεν κάνει κατι κακό ή βλαβερό για τη υγεία και το περιβάλον όπως κάνει ο ΟΠΑΠ, γι αυτό και δεν την μνημονευεις.
Μάθε λοιπόν, πως αν δεν υπήρχε ο ΟΠΑΠ, δεν θα υπήρχε -όπως κι αν αυτός υπάρχει- ο ΣΕΓΑΣ, μιας και απ οτι έχεις ελπίζω καταλάβει ως τώρα, τα λεφτά του Στοιχήματος πηγαίνουν μεσω της ΓΓΑ στα στάδια και στους Συλλόγους και στον Αθλητισμό γενικώτερα.
Αλλά εσένα γιατι να σε νοιάζει? Εσύ θα συνεχίσεις -πρόσεξε! μαζί με μένα -να τρέχουμε στο δρόμο, επειδή κάποιοι μαλάκες διαχειρίζονται ερήμην μας αυτά τα χρήματα και το αποτέλεσμα το βλέπεις.
Αυτά προς το παρόν, γιατι το πρωί πρεπει να ειμαι απο τις 07.00 στην οικοδομή,ειμαι εργολάβος βλέπεις, δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος να πάω στο γραφειάκι μου, και το απόγευμα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που έχω μεχρι τις 21.30-22.00 γιατί η πρωινή δουλειά δεν αποφερει και τόσα όσα νομιζεις οτι βγάζουν οι εργολάβοι. Και μετά θα πάω για τρέξιμο, μεσα στ΄αυτοκίνητα όπως λες και συ, γιατί δεν υπάρχει στάδιο με φώτα αναμένα τόσο αργά για μένα. Τα φώτα, που τα πληρώνω εγώ περισσότερο απο κατι άλλους!
Ειμαι όπως ίσως ξερεις απο την επαφή σου με το site αυτό, ανοιχτός σε οποιοδήποτε καλοπροαίρετο διάλογο.
Καληνύχτα και καλή τύχη σ οτι κι αν κάνεις αυριο.-

Carpe viam

Edited by - nikats on 01/06/2007 00:32:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

86423150@IN.GR
Forum-Runner

82 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  01:18:45  Εμφάνιση Προφίλ
Καλοπροαίρετος δεν είσαι,Επιθετικός Είσαι.Ξέρω τι λέω σχετικά με τα μαύρα λεφτά και δεν μιλώ στον αέρα.Νομίζεις οτι δεν ξέρω και με προεξοφλείς ,με βρίζεις.Εγω προσωπικές επιθέσεις όμως ΔΕΝ κάνω.
Τώρα όταν τα σαρώνεις όλα (το ποδόσφαιρο)δίνεις και λίγα ψίχουλα ,αφού και τα λεφτά που διακινούνται στο ΕΛΛΗΝΙΚΌ ποδόσφαιρο μαύρα είναι και πολλοί παράγοντες με λερωμένο ποινικό μητρώο είναι.
Και όσο για το Δημόσιο είναι εύκολο να γενικεύεις,όσο για το πρακτορείο του οπαπ εγω δεν είχα Διάμεσο για να πάρω ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ.
Μην μου απαντήσης είμαστε αλλού και στον δρόμο δεν τρέχουμε για τους ίδιους λόγους,πως προεξοφλείς την σκέψη μου όμως που ξέρεις εσυ τι ξέρω εγω για τα μαύρα λεφτά που κονομάνε οι εργολάβοι απο τα δάνεια υπαλλήλων,πολλά νομίζεις πως ξέρεις αλλά με εμένα δεν ΕΠΙΘΥΜΩ να έχεις στο εξής καμία σχέση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tamilthi
Advanced Forum-Runner

Greece


301 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  01:24:56  Εμφάνιση Προφίλ
Πολύ σωστή γενικά και άκρως επίκαιρη η τοποθέτηση του Νίκου 86423150@in.gr και δεν αξίζει αποσπασματικής αντιμετώπισης.

Το γνωρίζουμε όλοι πως τα δημόσια έργα στην Ελλάδα γίνονται με κριτήρια αδιαφανή (ή μάλλον σε όλους γνωστά...) γιατί η κερδοσκοπία και το προσωπικό συμφέρον υπερκαλύπτουν συχνότατα το κοινό καλό.
Θα έλεγα όμως πως δεν υπάρχει συλλογική συνείδηση και ορθολογική σκέψη στον κόσμο, κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Οι περισσότεροι κινητοποιούμαστε μόνο όταν το σπίτι μας κινδυνεύει και δε δίνουμε δεκάρα για τον διπλανό μας. Δεν υπάρχει συλλογικότητα στο κράτος του τζόγου. Και αυτό πρέπει να αλλάξει.
Οι ελεύθεροι χώροι όλο και λιγοστεύουν. Το ίδιο και η προσωπική ζωή του καθενός. Ας δράσουμε ενάντια στον περιορισμό με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.
Οι πράξεις ακτιβισμού στη σημερινή κοινωνία μπορούν να ξυπνήσουν προσωρινά όσους "κοιμούνται" μπροστά στην τηλεόρασή τους, μέσα στο αυτοκίνητό τους, πάνω στην καρέκλα του γραφείου τους. Και είναι μια λύση.
Η πραγματική όμως λύση είναι η σωστή εκπαίδευση. Και εκεί μπορούμε να έχουμε συμμετοχή εκπαιδεύοντας τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας να δρουν με γνώμονα το κοινό καλό, το οποίο θα τους επιστραφεί στο πολλαπλάσιο.

Και δεν έχει σημασία αν ανέδειξες ένα θέμα που μπορεί να είναι γνωστό φίλε Νίκο, μερικά πράγματα χρειάζεται να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά για να ξυπνήσουμε.


"Τρέχω γιατί πάντα με οδηγεί εκεί που θέλω να πάω"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tamilthi
Advanced Forum-Runner

Greece


301 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  01:51:41  Εμφάνιση Προφίλ
Λοιπόν έγραψα το δικό μου post χωρίς να έχω δει τις προηγούμενες δύο απαντήσεις.
Το θέμα μας ΔΕΝ είναι οι εργολάβοι, αλλά σίγουρα περιλαμβάνει την κατάντια της κοινωνίας μας σε ότι αφορά στο στοίχημα. Είναι αισχρό το θέαμα των αθλητικών εφημερίδων και ραδιοφώνων. Ακριβώς ίδιο με το θέαμα των καναλιών.
Nikats θα πρότεινα να ξανασκεφτείς την τοποθέτησή σου γιατί κινδυνεύει να χαρακτησισθεί επιφανειακή και κοντόφθαλμη.
Δεν είναι μόνο το στοίχημα, ουτε τα reality show. Δεν είναι η πελατεία των "πολιτικών", δεν είναι ο βας ο Παρασκευάς. Είναι όλα αυτά μαζί.
Είναι η κοινωνία της πλάκας, του χαβαλέ και της κακομοιριάς. Είναι ο πολιτισμός του σκουπιδαριού.

Και αυτόν λέμε να αλλάξουμε...

Δημήτρης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  07:37:53  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητέ Δημήτρη, απαντώ σε σένα, γιατί ο άλλος δεν αντέχει τον διάλογο-ή θέλει "διάλογο με λουλούδια"!
Επιφανειακή, για να δανειστώ τον χαρακτηρισμό σου ειναι η αρχική πρεσέγγιση του θέματος.
Κανείς δεν ειπε οτι ζούμε σ έναν όμορφο κόσμο, ηθικό.
Απάντησα στο θέμα που θεσε ο άλλος, επειδή πιστευω πως είμαι ο πλέον αρμόδιος, με βάση την διτή επαγγελματική μου ιδιότητα.
Δεν έχω σκοπό να κάνω πόλεμο. Αλλά ορισμένα πράγματα, δεν μπορεί να τα ξέρει ο καθένας, και ούτε και απαιτώ να τα ξέρει. Ούτε εγώ ξέρω τι και πώς κάνεις τη δουλειά σου, αλλά αν μου πείς "έτσι ειναι και έτσι γίνεται", τι θα βγώ να κάνω? Κριτική σε κάτι που δεν ξέρω?
Πόσο μάλλον όταν ο άλλος φοράει παρωπίδες και αρνείται κάθε τι το οποίο ειναι πέρα απο ξερή λογική της στείρας αντιπαράθεσης και του "τα παίρνω σβάρνα όλα".
Μίλησα πιο πάνω όπως είδες με επιχειρήματα, και όχι με αοριστολογίες του τύπου ¨"ολοι τα παίρνουνε" που λέει και η Πωλίνα.
Το επαγγελματικό μου ήθος,αν θέλεις, με δεσμεύει σ αυτό.
Και για να απαντήσω και στο "κοντόφθαλμη" που λές, από που κατάλαβες οτι αναφέρομαι σε reality show και Παρασκευάδες?
Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τι έγραψα αναφορικά με τη σχέση του ΟΠΑΠ (στοίχημα) και του αθλητισμού.
Και αντίκρουσέ το. Με επιχειρήματα. Τότε να συνεχίσω να κάνω διάλογο μαζί σου.
Κοντόφθαλμο και επιφανειακό ξερεις τι ειναι: Το να προσάπτεις άρδην χαρακτηρισμούς σε κάτι του οποίου παντελώς αγνοείς τη λειτουργία του ή τη γνωρίζεις μέσω τρίτων, άσχετων με τον χώρο.
Μίλησες για πολιτισμό του σκουπιδαριού, βάζοντας στη ίδια σακούλα και οτι καλό μπορει να υπάρχει στα πολιτισμικά δρώμενα αυτής της χώρας. Και μιλάς για "κατάντια της κοινωνίας η οποία αφορά στο στοίχημα!"
Για σένα λοιπόν, όποιος παίζει στοίχημα έχει....καταντήσει σ αυτό!!! Αυτό ειναι η κατάντια της κοινωνίας μας! Το στοίχημα!! Πριν απο το στοίχημα, ζούσαμε σε κοινωνικό παράδεισο!!!! Και με λες εσύ εμένα "κοντόφθαλμο".!!!!

Καλή σου μέρα και Καλό μήνα.

Carpe viam

Edited by - nikats on 01/06/2007 07:40:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RouDi
Crazy Boy of Forum

Greece


1351 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  08:00:39  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by nikats

.... Δεν νομίζω να εχεις πατήσει ποτε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, εκτος ίσως για να πληρώσεις κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΩ. Διόρθωσέ με σε παρακαλώ αν κάνω λάθος....



ΔΕΚΟ γραφεται με Ο οχι Ω

____________________
Δε με νοιάζει αν είναι πολύ πρωί, κάνει κρύο, είναι μακρυά ή πολύ ψηλά. Εκεί που πάμε θα έχει γλυκά ;

Edited by - RouDi on 01/06/2007 08:02:11
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimmyc
Elite Forum-Runner

1146 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  08:02:50  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by nikats

Ακου λοιπόν, επειδή δεν τα ξέρεις καλά ή στα χουν πεί στραβά.
Θα σου απαντήσω πρώτα στο θέμα αυτό με τους εργολάβους.
Ξέρεις τι σημαίνει "μαυρα" και πότε τα δίνει ο αγοραστής στον εργολάβο?
Ξέρεις οτι ο αγοραστής εναι υπόχρεος για την απόδοση του φόρου μεταβίβασης ενος ακινήτου και οχι ο εργολάβος? Άρα ποιό το όφελός του?
Το ξέρεις οτι ο εργολάβος προτιμάει να παρει φανερά το σύνολο του τιμήματος για να δικαιολογήσει στην εφορία τα κέρδη του?
Όχι βέβαια, δεν το ξέρεις, αλλά σου ρθε να πεις κάτι που άκουσες, και το αναμασάς, χωρις να κάνεις τον κόπο να ψάξεις λίγο, να δεις αν ειναι αλήθεια. Αυτά σε πολύ λίγες γραμμές για τα "μαυρα" των εργολάβων.
Και επειδή μαντευω πως άλλο ήθελες να πεις, να σε πληροφορήσω πως ο εργολάβος οταν εκτελεί ενα έργο δημόσιο ή ιδιωτικό, επιβλέπεται απο καποια αρχή. Κάποια αρχή την οποία εσύ με την ψήφο σου την τοποθέτησες στη θέση αυτή. Αν το Δημοτικό συμβούλιο ψήφισε να γκρεμιστεί το πάρκο της γειτονιάς (πραγμα που δεν γίνεται εν ετει 2007, τόσο ευκολα) φταιει ο εργολάβος που ανέλαβε την δουλειά? Δεν φταις εσύ ο δημότης? Που τυος έβαλες στη θέση αυτή?
Οι εργολάβοι όπως τους λές ειναι μια επαγγελματική/κοινωνική ομάδα, η οποία μέσα στα πλαίσια που της έχουν ορίσει επαγγέλεται με γνώμονα το συμφέρον της, όπως κάνουν και οι άλλες επαγγελματικές τάξεις. Λογοδοτούν όσο δεν φαντάζεσαι, για το τι κάνουν. Δεν φαντάζεσαι.
Αυτά για το ένα θέμα.


Carpe viam

Nikats, στο θέμα των εργολάβων με κάλυψες απόλυτα. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι για την αδιαφορία της πολιτείας για τους χώρους άθλησης φταίνε οι εργολάβοι, ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι ίδιοι οι πολίτες (αυτοί δεν φταίνε ποτέ, μόνο κλαίγονται). Τώρα για το ¨μαύρο χρήμα" δεν ξέρω, για τη "μαύρη τρύπα" στο μυαλό ορισμένων όμως....



Γνώση που δεν μοιράζεται δεν έχει λόγο ύπαρξης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  08:24:47  Εμφάνιση Προφίλ
ΔΕΚΩ= Δημοσια επιχείρηση κοινής Ωφέλειας, (εκτος κι αν ο Τριανταφυλλίδης άλλαξε!)
Καλό μήνα Δημήτρη και Δημήτρη και καλή δύναμη.

Carpe viam

Edited by - nikats on 01/06/2007 08:25:19
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ansy
Newbie Forum Runner

Greece


20 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  08:32:28  Εμφάνιση Προφίλ
Ωραίος είσαι εσύ, πως σε λένε, με το ΑΦΜ@in.gr!!
Ανοίγεις ενα θέμα για διάλογο, και μόλις βγεί και σου απαντήσει κάποιος με τον οποίο δεν συμφωνείς, του την πέφτεις και του λές οτι σε βρίζει, και άκουσον! διακόπτεις και τον διάλογο.
Χαχαχα πολύ γέλασα πρωτομηνιάτικα.
Δεν φταίς εσύ όμως. Ο Nikats φταίει, που κάθεται και σκάει μαζί σου.
Α ρε ...Γκόρτζος που χρειάζεται σε μερικούς, για να χαιρετήσω και τον "ασπονδο" του δικού μου, και αγαπημένο μου φίλο.

Αν θες να κάνεις τον Θεό να γελάσει, πες του τα σχέδιά σου.

Edited by - Ansy on 01/06/2007 08:34:29
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

TSAMADIS
Senior Forum-Runner

Greece


561 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  09:00:19  Εμφάνιση Προφίλ
Αγγελικη!!!!!!πες σ αυτον ΔΕΚΟ= Δημοσια επιχειρηση κοινης οφελειας


stefanos
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrios kr
Advanced Forum-Runner

Greece
319 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  09:15:18  Εμφάνιση Προφίλ  Visit dimitrios kr Προσωπική Σελίδα
Βασικά,

Η…
ωφέλεια η [ofélia] O27 : το αποτέλεσμα του ωφελώ, ό,τι ωφελείται κάποιος· (πρβ. όφελος). ANT βλάβη, ζημιά: Oικονομική / υλική / ηθική ~. Σημαντική / μεγάλη / μικρή ~. Aτομική / προσωπική / κοινωνική ~. Bρίσκω ~, ωφελούμαι. Έργα κοινής ωφέλειας, που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο, κοινωφελή. || (ειδικότ.) Kοινή ~, το σύνολο των επιχειρήσεων και των οργανισμών που παρέχουν κάποιες υπηρεσίες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου (όπως συγκοινωνίες, τηλεπικοινωνίες κτλ.): Aπεργούν οι εργαζόμενοι στην κοινή ~. [λόγ. < αρχ. ὠφέλεια]

Το…

όφελος το [ófelos] O47 : ωφέλεια, κέρδος για κπ. ANT βλάβη: Eγώ δεν έχω κανένα ~ από αυτή τη δουλειά· γιατί λοιπόν να σας βοηθήσω; Oικονομικά / αντισταθμιστικά οφέλη. Ποιο το ~ ή τι το ~;, σε τι ωφελεί; Ποιο το ~ από ένα βιβλίο που κανείς δεν πρόκειται να το διαβάσει; Προς ~ κάποιου, έτσι που αυτός να ωφελείται, να κερδίζει, να επωφελείται: H απεργία δεν έγινε προς ~ των εργατών. [αρχ. ὄφελος]

Και…

ΔΕΚΟ:τα αρχικά σημαίνουν "Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί"

αν αυτό είναι το πρόβλημα...

Edited by - dimitrios kr on 01/06/2007 09:16:19
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2007 :  09:23:06  Εμφάνιση Προφίλ
...κι ύστερα έπεσε σιωπή,
κανείς δεν είχε τι να πει!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 4 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000