Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/05/2016 :  23:14:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μα ο νόμος εφαρμόζεται για αυτό και θα γίνουν εξετάσεις για να "νομιμοποιηθούν". Αυτό λέει ο νόμος που ψηφίστηκε το 2007 ο οποίος ναι επιβραβεύει την "απάτη" αλλά εσύ Rigo λες ότι πρέπει πάντα να τηρούνται οι νόμοι.
Από το 2007 μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί ο νόμος και έτσι όλοι όσοι είχαν παράτυπα πτυχία παρέμεναν στις θέσεις τους. Η τωρινή κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει το νόμο που υπάρχει από το 2007 και να δίνουν εξετάσεις. Να τους απολύσουν χωρίς εξετάσεις δεν γινεται γιατί δεν το προβλέπει ο νόμος. Μπορεί κάποιοι να κοπούν (λέμε τώρα) οπότε θα είναι καλύτερα από το να μην εφαρμοζόταν ο νόμος.
Πείτε μου κάτι άλλο που θα μπορούσε να κάνει και να ήταν νόμιμο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/05/2016 :  23:14:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Να πω το εξής, αν γίνονμαι κατανοητός: Ο Μαρξ είχε δίκιο στις διαπιστώσεις του. Έτσι και ο Κουτσούμπας, όταν ουσιαστικά λέει ότι η κυβέρνηση είναι ίδια με τις προηγούμενες, έχει δίκιο, απλά κατά τη γνώμη του είναι "κακό" αυτό, κατ' εμέ είναι "καλό".


Εγώ πάλι λέω ότι ...
κράτησα screenshot!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/05/2016 :  23:30:55  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
«Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο (ο Σύριζα), για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει.» (Γιώργος Κυρίτσης, βουλευτής του Σύριζα)

Ο Νόμος ψηφίζεται από ανθρώπους, ψηφίζεται στην προκειμένη φωτογραφικά. Το 2007 δλδ ψηφίστηκε φωτογραφικά.
Αυτό δεν σημαίνει πως ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό είναι και σωστό.
Δεν σημαίνει από την άλλη ότι δεν το τηρούμε, εμείς οι απλοί πολίτες.
Όμως όταν ο νόμος τηρείται όποτε κάθε κυβέρνηση θέλει, ξεχνώντας τι θα πει ισότητα, ισονομία, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κράξουμε όσο μπορούμε, ώστε να αλλάξει ο νόμος -έστω ας δεσμευτούν πχ οι επόμενοι- και να γίνει ότι πρέπει (κατά την γνώμη μας πάντα) να γίνει.
Όλα μαζί μπορούν να συνυπάρχουν.
Όταν λέμε τηρούμε τον νόμο δεν σημαίνει συμφωνούμε, ούτε ότι δεν αγωνιζόμαστε να αλλάξει.

Edited by - Deorum on 26/05/2016 23:36:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/05/2016 :  23:40:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χμμμμ
Διακρίνω μια τάση αστικής ριζοσπαστικοποίησης...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/05/2016 :  23:48:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Από το 2007 όμως που ισχύει ο νόμος τώρα το θυμήθηκατε να αγωνιστείτε για να αλλάξει;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  00:23:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαβάσατε τον νόμο του 2007;!

Ο νόμος του 2007 αναφέρεται σε εκείνους που απόκτησαν πτυχία από ιδιωτικές σχολές (ΤΕΕ), οι οποίες δεν τηρούσαν κάποιες προδιαγραφές. Πρέπει, λέει, οι πτυχιούχοι να περάσουν εκ νέου κάποια εξέταση προκειμένου να πιστοποιηθούν οι γνώσεις τους.

Εκείνοι οι πτυχιούχοι δεν απόκτησαν παράνομα κάποιο τίτλο σπουδών. Δεν πλαστογράφησαν, ούτε παραποίησαν τίποτα. Αυτό που τίθεται εν αμφιβόλω ήταν η ποιότητα των σπουδών τους, επειδή οι σχολές που φοιτούσαν δεν πληρούσαν τα προβλεπόμενα.

Εντελώς άλλη περίπτωση από το τωρινό φιάσκο! Αυτό το θέατρο του παραλόγου που ορισμένοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να δικαιολογήσουν: πρόκειται για κάποιους κοινούς απατεώνες, που με δόλο, με απάτη, με πονηριά, παραποίησαν, πλαστογράφησαν και δεν ξερωγωτιαλλο, προκειμένου να διορισθούν σε μια θέση που δεν δικαιούνται! Φυσικά, εις βάρος άλλων που το δικαιούνταν! Και θέλουμε αυτούς τους κλέφτες, όχι μόνο να μην τους τιμωρήσουμε, όχι μόνο να μην τους διώξουμε από τις θέσεις που έκλεψαν, αλλά να τους ανταμοίψουμε κιόλας για την πονηριά τους!!

Αν είναι δυνατόν!!

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...

Edited by - Koukouvagia on 27/05/2016 00:25:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  12:06:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με κάλυψε ο συντρέχτης!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  12:09:08  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1/%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%AD%CE%BB%CE%B1

Προπαγάνδα?!?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  12:24:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ε, βέβαια προπαγάνδα! Τα συστημικά ΜΜΕ της Αμερικής πλήττουν τον σοσιαλισμό της Βενεζουέλας. Το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας δεν επέδειξε πολιτική ωριμότητα και αποκάλυψε σε συστημικούς δημοσιογράφους ότι πεθαίνουν νεογέννητα από έλλειψη φαρμάκων.

http://mobile.nytimes.com/2016/05/16/world/americas/dying-infants-and-no-medicine-inside-venezuelas-failing-hospitals.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=first-column-region®ion=top-news&WT.nav=top-news&_r=1&referer=

Edited by - Rigelian on 27/05/2016 12:29:29
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ioma
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  12:29:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για να προλάβω κάποιους θα κάνω δύο παρατηρήσεις
1)Τα σαιτ που ανεβάσατε είναι αντικομουνιστικά.
2)Ο Μαδούρο δεν είναι κουμουνιστής.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  14:07:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και οι ΗΠΑ βεβαια κανουν καλα τη δουλεια τους και στην οργανωση πραξικοπηματος

Καταγγελία για πραξικόπημα εν μέσω έκρυθμης κατάστασης

Ο αντιδραστικός πρόεδρος της Βουλής της Βενεζουέλας πρωτοστατεί στη συλλογή υπογραφών για το δημοψήφισμα κατά του Μαδούρο
Ο αντιδραστικός πρόεδρος της Βουλής της Βενεζουέλας πρωτοστατεί στη συλλογή υπογραφών για το δημοψήφισμα κατά του Μαδούρο
Στην καταγγελία ότι προετοιμάζεται στρατιωτικό πραξικόπημα στη Βενεζουέλα προχώρησε ο επικεφαλής του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος στο κοινοβούλιο, Ντιοσδάδο Καμπέγιο, που θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει κινήσεις και επεισόδια αποσταθεροποίησης και πρόκλησης χάους που στήνει η αντιδραστική αντιπολίτευση, με αφορμή τις ελλείψεις σε τρόφιμα και τις περικοπές στην ηλεκτροδότηση, λόγω της μεγάλης ξηρασίας και της προσπάθειας εξοικονόμησης ενέργειας στα υδροηλεκτρικά εργοστάσια, που παράγουν το 70% του συνόλου. Επεισόδια και λεηλασίες καταστημάτων σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη στις επαρχίες της Ζούλια και Μαρακάιμπο, όπου πρωτοστατούν στελέχη της αντιπολίτευσης που συμπαρασύρουν και ταλαιπωρημένους πολίτες.

Οπως κατήγγειλε ο Καμπέγιο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Στο σφυρί» της κρατικής τηλεόρασης, ο υποστράτηγος Εμπερτ Γκαρσία Πλάσα, που έχει διαφύγει στις ΗΠΑ, είναι αυτός που οργανώνει την όλη επιχείρηση του πραξικοπήματος (που προγραμματιζόταν στις 15 Μάη), με συνεργούς που φαίνεται να έχει μέσα στο στράτευμα. Ο συγκεκριμένος υπήρξε υπουργός Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στις κυβερνήσεις του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος και εναντίον του έχει εκδοθεί από τις 21/4/2015 διεθνές ένταλμα σύλληψης για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όπως ισχυρίζεται ο Καμπέγιο, έχει παραδώσει στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφορίες για τις τοποθεσίες με τις αποθήκες όπλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σχεδιασμός για τη διαδικασία κλιμάκωσης της λεγόμενης «κοινωνικής αναταραχής» για τις ελλείψεις στα τρόφιμα και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ξεκινάει από τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς και επεκτείνεται με ομάδες κρούσης για τη δημιουργία χάους όλο το επόμενο διάστημα, ώστε να εμφανιστεί ως ανάγκη η ανάληψη δράσης από τους στρατιωτικούς.

Ο Καμπέγιο ανέφερε ότι έχουν γίνει επαφές συνεργών του Γκαρσία Πλάσα με τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών, ενώ το κόμμα της αντιδραστικής αντιπολίτευσης «Λαϊκή Επιθυμία» (Voluntad Popular), με τις δυνάμεις κρούσης που πρωτοστάτησαν και στις αναταραχές του 2014, διοργανώνουν και πάλι βίαια επεισόδια σε διάφορες περιοχές.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι υπήρξαν καταγγελίες από πρώην συναδέλφους στρατιωτικούς του Γκαρσία Πλάσα, στους οποίους απευθύνθηκε για τα σχέδια του πραξικοπήματος.

Για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει προκύψει με την έλλειψη τροφίμων, η κυβέρνηση του Προέδρου, Νικολάς Μαδούρο, έχει συγκροτήσει τις λεγόμενες Τοπικές Επιτροπές Εφοδιασμού και Παραγωγής, που τις τελευταίες μέρες έχουν μοιράσει απευθείας στον πληθυσμό μεγάλες ποσότητες ειδών βασικής διατροφής. Επίσης, η κυβέρνηση απήθυνε κάλεσμα στις λαϊκές οργανώσεις να καταλαμβάνουν μονάδες παραγωγής τροφίμων που οι ιδιοκτήτες τους σταματούν τη λειτουργία, συμμετέχοντας ουσιαστικά στο σαμποτάζ που οργανώνεται από την αντίδραση.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, τα κόμματα της αντιπολίτευσης (που έχουν τη σχετική πλειοψηφία στη Βουλή) απέσπασαν την Τετάρτη τη συγκατάθεση της Εκλογικής Επιτροπής της Βενεζουέλας για τη διενέργεια δημοψηφίσματος που θα ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο. Με βάση το σύνταγμα, απαιτείται η συγκέντρωση αρχικά 200.000 υπογραφών και στη συνέχεια 4 εκατομμυρίων.

Η τεταμένη για άλλη μια φορά κατάσταση οφείλεται στις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο λαός της χώρας και ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι παρά τα βήματα που έγιναν με τη λεγόμενη Μπολιβαριανή Διαδικασία, δεν υπήρξε σύγκρουση με την καπιταλιστική ιδιοκτησία. Τη σημερινή αρνητική συγκυρία, όπου τα κρατικά έσοδα από το πετρέλαιο (βασικό εξαγώγιμο προϊόν) έχουν μειωθεί, εντείνει ακόμα περισσότερο και η παρατεταμένη ξηρασία.

Το ΚΚ Βενεζουέλας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση καλεί το λαό να οργανωθεί και να αντιμετωπίσει και την αντίδραση αλλά και τις τάσεις υποταγής στην αστική τάξη, προβάλλοντας τη μόνη λύση, την πάλη για το σοσιαλισμό.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8872996&textCriteriaClause=%2B%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%9B%CE%91

Edited by - Poexania on 27/05/2016 14:13:13
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  14:11:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η Cia ειναι μανουλα στο να δημιουργει χαος σε χωρες της λατινικης αμερικης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  14:33:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ολα αυτα μωρε δεν συμβαινουν στα πλαισια ενδοιμπεριαλιστικων ανταγωνισμων και καπιταλιστικου ρεβανσισμου

οχι, απλα ετσι, μετα απο 20 χρονια η βενεζουελα ξυπνησε ενα πρωι και απο εκει που ηταν οκ εγινε κωλος

και εσεις χαιρεστε που εγινε κωλος γιατι σας δινει οπλα στη φαρετρα σας οτι ακομα ενας "σοσιαλιστικος" παραδεισος καταποντιστικε

βεβαια η βενεζουελα δεν ηταν σοσιαλιστικη ουτε παραδεισος
στηριζοταν στα πετρελαια και καταφερνε να εξασφαλισει και 5 πραγματα στο λαο της
οι λογοι που ειχε σχετικα φιλολαικη πολιτικη μεχρι προτινος ποικιλουν και αν θελετε αναφερομαι σε μερικους απο αυτους


αλλα μια χωρα μη σοσιαλιστικη(ασχετως πως θελει να την προσδιοριζει ο προεδρος της) που στηριζει σε εναν αξινα την οικονομια της-στο πετρελαιο-γινεται φτερο στον ανεμο οταν ασκηθουν πιεσεις σε αυτον ακριβως τον αξονα και οι ισορροπιες αλλαζουν, το ιδιο και οι συμπαθειες.

αν κανατε τον κοπο να διαβαζατε τις αναλυσεις απο την κομεπ που σας εστειλα θα βλεπατε οτι τα ανεφερε ολα αυτα και πολλα ακομα για την περιπτωση της βενεζουελας. Αλλα οχι... διαβαζουμε αθενς βοις γιατι ειναι αντικειμενικη και ευαισθητη στον ανθρωπινο πονο... γιατι τι να την κανουμε τη λογικη αναλυση οταν πεταει ο αλλος μια εικονα που στοχευει στο θυμικο; και τι να την κανουμε τη λογικη αναλυση οταν δεν εξυπηρετει το σκοπο μας... ο σκοπος μας που ειναι να πουμε οτι "να δειτε ο σοσιαλισμος, απετυχε και στη βενεζουελα"

αν διαβασουμε μια λογικη αναλυση θα δουμε οτι αυτο το πραγμα δεν ηταν σοσιαλισμος
και αν διαβασουμε μια λογικη αναλυση θα δουμε οτι αυτη η αποτυχια της βενεζουελας δεν ηρθε ως καιρικο φαινομενο και ουτε ηταν αποκλειστικα δικη της αποτυχια. Οι καπιταλιστικες οικονομιες-οπως ηταν καια υτη της βενεζουελας- εχουν εγγενεις αδυναμιες, ποσο μαλλον οταν στηριζονται σε εναν συγκεκριμενο κυριο αξονα. Ε αυτες τις αδυναμιες τις εκμεταλλευονται οι ανταγωνιστες τους για να τις πληξουν, να δημιουργησουν αναστατωση και να βαλουν ποδι με τη βοηθεια και μιας συμβιβασμενης με τους ανταγωνιστες αντιπολιτευσης(με το μερος της οποιας εχουν περασει διαφοροι οικονομικοι παραγοντες της βενεζουελας -που πριν την πετρελαικη της κριση ισως να στηριζαν και τσαβεζ- ελπιζοντας οτι την επομενη μερα θα καταφερουν να κανουν καποιες συμφωνιες με τι διεθνες κεφαλαιο για να σωθουν).

Η πτωση της τιμης του πετρελαιου ειχε το αντικτυπο της στη βενεζουελα, μεγαλυτερο αντικτυπο απο καθε αλλη οικονομια γιατι αυτη βασιζονταν περισσοτερο απο αλλες στο πετρελαιο. Τα οικονομικα προβληματα που ξεπηδησαν απο ολο αυτο δημιουργησαν δυσαρεσκεια και η δυσαρεσκεια εδωσε ευκαιριες στην αντιπολιτευση, η οποια βεβαια με την οποια στηριξη απο τα αμερικανικα συμφεροντα καταφερε να αναδυθει. Το κρατος αυτο που διαλυεται ομως δεν διαλυεται μονο απο τις αδυναμιες του αλλα και απο τους διεθνεις ανταγωνισμους και τη διεθνη παρεμβαση. Δεν εξαφανιζονται τυχαια τα φαρμακα και τα τροφιμα, δεν αποσυντονιζεται τυχαια η παραγωγη, καποιοι καλοθελητες αναλαμβανουν να κανουν σαμποταζ, οι συντονιστες της ολης προβοκατσια βρισκονται κατω απο το Payroll της cia. Τη διαλυση δε, αναλαμβανουν να τη διαφημισουν(και να την παραφουσκωσουν τολμω να πω) τα μμε της δυσης, γιατι ενας καλος οικονομικος πολεμος πρεπει να εχει και την αναλογη προπαγανδα να τον ακολουθει.

Φυσικα η "σοσιαλιστικη" κυβερνηση, μην μπορωντας διαχειριστει ολη αυτη την κατασταση χανει την στιριξη της απο μερος του λαου, και κυριως, απο μεγαλο μερος του ντοπιου κεφαλαιου που το μονο που το νοιαζει ειναι να εξυπηρετησει τα συμφεροντα του. για αυτο και κοιταει τωρα, που η πλαστιγγα μοιαζει να γερνει απο την αλλη, να μπει σε νεες συμμαχιες(αδραξε τη μερα), αυτες που θεωρει οτι το εξυπηρετουν καλυτερα. εστω και αν αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να υποφερει ο λαος της χωρας απο την επικειμενη ανατροπη της κυβερνησης που γινεται με πραξικοπηηματικο τροπο και ιμπεριαλιστικου τυπου σαμποταζ. Το ντοπιο κεφαλαιο βλεπετε, μην μπορωντας(η μη θελοντας) να αντισταθει στις πιεσεις του διεθνους και κυριως του αμερικανικου πετρελαικου(και οχι μονο) κεφαλαιου, αποφασιζει να ανοιξει μαζι του παρτιδες για να παρει μεριδιο την επομενη οταν θα γινει το ξεπουλημα της κρατικης περιουσιας. οταν δηλαδη θα κανουν παρτυ οι πολυεθνικες που θα εισβαλλουν στην χωρα και θα τα παρουν ολα κομματι ψωμι. Πως λοιπον ειναι σοσιαλιστικη μια χωρα οταν αφηνει ολους αυτους τους "πατριωτες" να εχουν τοση δυναμη και να συνδιαλεγονται με το διεθνες κεφαλαιο; Πως ειναι σοσιαλιστικη μια οικονομια οταν αφηνει ελευθερη την ιδιωτικη πρωτοβουλια και την μεγαλη ατομικη ιδιοκτησια; πως ειναι σοσιαλιστικη μια οικονομια οταν αφηνει(η οταν συνδιαλεγεται με, η εξαρταται απο) αυτα τα φιδια στον κορφο της που στην πρωτη κριση θα προδωσουν το λαο της χωρας και θα μεριμνησουν για τα συμφεροντα τους; απλες αποριες...

Edited by - Poexania on 27/05/2016 14:55:03
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  16:37:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.youtube.com/watch?v=a0qBe4e-wmA
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/05/2016 :  20:38:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το οτι οι εταιριες σταματανε την παραγωγη βασικων προιοντων στην βενεζουελα στον πολεμο που εχουν ανοιξει με την κυβερνηση δεν εχει καμια σημασια;
Το οτι θελουν να πουλανε σε τιμες που δεν τις αντεχει μια χωρα σε κριση δεν εχει καμια σημασια;
Και βεβαια δεν ειναι σοσιαλιστικη
και η κυβερνηση καθολου αμοιρη ευθυνων δεν ειναι
αφηνοντας την παραγωγη στα χερια καπιταλιστων την αναγκασε να ειναι τωρα εξαρτημενη απο αυτους
τωρα παει να κανει επιταξεις εργοστασιων... αλλα τωρα μαλλον ειναι αργα
αν ηταν σοσιαλιστικη αυτα τα εργοστασια θα ηταν κοινωνικοποιημενα εδω και δεκαετιες και δεν θα ειχαν τα κλειδια οι ιδιωτες

Αυτα ομως δεν τα λεει το ντοκυμανταιρ-η τουλαχιστον το τρεηλερ
δεν μιλαει για τις ευθυνες του κεφαλαιου που σταματησε επιτηδες την παραγωγη
απλα ετσι καποια στιγμη τελειωσαν τα τροφιμα και η κυβερνηση ειναι κακη και αφηνει τα παιδια να πεινανε.... αυτο ειναι το μνμ προς τον κοσμο απο τα διεθνη μεσα

Μεγαλη ευθυνη στην κυβερηση που νομιζε οτι ο σοσιαλδημοκρατικος δρομος μπορουσε να τους παει μακρυα
(συν οτι σημαινει αυτο οσον αφορα στη διαφθορα κλπκλπ)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000