Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/12/2020 :  14:01:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να και κάτι που είχα ξεχασμένο αλλά ευτυχώς το θυμήθηκα!

Είναι η τροπολογία για κατάργηση του άρθρου 151 όπου: " Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη"!!!!!!!

Ναι μπορεί να έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί ήταν οι χρήσιμοι αχαρακτήριστοι της εποχής(βόλευε λόγω Συμφωνίας Πρεσπών) αλλά μια χαρά βολεύει και τον οποιονδήποτε επόμενο με την παρέα του δήθεν διαφορετικό να κάνει ότι γουστάρει και λόγο να μην δίνει ΚΑΝΕΝΑΣ!

Προφανώς πάλι ο λαός έχει άδικο διότι αυτός νομοθετεί αλλά και αυτός μπορεί να υποβάλλει και ενστάσεις! Έτσι διαμορφώνεται μια πραγματικά διαφορετική ΑΛΙΤ(διάφανη, κρυστάλλινη με σκοπό το συμφέρον της χώρας για μερικούς, ωιμέ!) όπου μαζί με το ακαταλόγιστο των υπουργών μπορούν να σχεδιάζουν κατά το δοκούν ότι μέλλον φαντασιώνονται για την χώρα!

Έτσι οποιαδήποτε πατάτα προκύψει πχ με τα εμβόλια(εμμονή αποκλειστικά σε εμβόλιο μιας "καθωσπρέπει" εταιρείας και όχι σε φάρμακο θεραπείας) πάλι όλοι καλυμμένοι θα είναι! Και ας πεθαίνουν 100 κάθε μέρα και ας πεθάνει ο ιδιωτικός τομέας μέχρι το καλοκαίρι. θα ζούμε με τα επιδοματάκια τύπου ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορούσατε! Αχάριστε λαέ!!

Να μην βάλω και τις δήθεν κυρώσεις που επέβαλε η ΕΕ στη Τουρκία και μας έχουν περιορίσει στα 6νμ προς το παρόν! Διότι αγαπητέ κ Πέτσα μπορεί να λέτε για μια φανταστική μελλοντική επέκταση στα 12νμ, όταν όμως μπουν τα γεωτρύπανα να πάτε να τους βγάλετε με το....διεθνές σας δίκιο και τους αλληλέγγυους συμμάχους βρε που σας πουλάνε διαχρονικά!!!! Και να λέτε ευχαριστώ που μας επιτρέπουν να κολυμπάμε στις παραλίες μας!!! Βέβαια και εδώ η αλίτ δεν έχει λόγο!!!! Ο αχάριστος λαός φταίει που ακόμα του επιτρέπεται να κολυμπάει. Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα χωρίς υφαλοκρηπίδα!!!!Μάλλον δεν μας χρειάζεται.

Γειά σου βρε αλίτ με τα ωραία σου!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skull
Advanced Forum-Runner

Greece


408 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/12/2020 :  17:56:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε διαβάζω με προσοχή, αλλά δεν κατάλαβα ακόμη τι ή ποιόν κατηγορείς και για πιο πράγμα ακριβώς.
Για να καταλάβω όμως: είμαστε σύμφωνοι ότι ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο με πολλά προβλήματα (τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά);
Οι αιτίες είναι τόσες πολλές που δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Όλοι φταίνε (από την θέση τους) και όλοι είναι υπεύθυνοι να λύσουν τα προβλήματα αυτά (πάλι από την θέση τους). Και αυτοί της νομοθετικής εξουσίας, και της εκτελεστικής και τις δικαστικής. ΑΛΛΑ και ο απλός πολίτης (απλός με την έννοια ότι δεν είναι μέλος ενός εκ των τριών αυτών εξουσιών). Το λάθος μας είναι ότι σπαταλάμε πάρα πολύ χρόνο ψάχνοντας για άλλοθι για τις εσφαλμένες μας πράξεις, ενώ θα έπρεπε να ασκούμε αυτοκριτική και να αυτοβελτιωθούμε. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφία άνευ ουσίας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/12/2020 :  08:35:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σωστά τα γράφεις. Ο καθένας θα πρέπει να προσέχει το κομμάτι του είτε μικρό είτε μεγάλο.
Όλα τα γραφόμενα έχουν σκοπό μήπως και δώσω μια διαφορετική οπτική εικόνα των ευθυνών της εξουσίας(της ελίτ ή όπως αλλιώς το ονομάζει κάποιος) οι οποίες δεν γίνεται να είναι της ίδιας βαρύτητας με του λαού που ηγείται. Ακόμα περισσότερο όταν και η νομοθέτηση επιβραβεύει την ατιμωρησία της. Γιατί η ατιμωρησία δεν μπορεί να θεωρείται πολιτική κανονικότητα!!!!
Τώρα με τον συντρέχτη "φαγωνόμαστε" από παλιά!!!
Την επόμενη φορά θα του γράψω για το άρθρο 86 του Συντάγματος!!!!Θα του σηκωθούν τα κορδόνια των παπουτσιών του!!!


Ένα όμορφο μικρό γρήγορο και εύπεπτο βιβλίο του παρελθόντος για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο, περί εξουσίας. Έχει ευρωπαϊκές ρίζες και το κυρίως κείμενο είναι 60 σελίδες περίπου, αραιά γραμμένες, υπόθεση 1 ώρας διάβασμα το πολύ.

Νικολό Μακιαβέλλι, "Ο Ηγεμόνας".
https://derkamerad.com/2014/12/22/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B9-%CE%BF-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CF%8E%CE%BD-10-pdf/


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/12/2020 :  10:12:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Καλημέρα Βασίλη!
Όταν ανοίξουν τα εσωτερικά σύνορα θα έρθω εκεί να φαγωθούμε με τσίπουρα και μεζέδες!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/12/2020 :  13:42:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ποια εσωτερικά σύνορα; Ούτε έξω από την πόλη δεν θα πηγαίνουμε τουλάχιστον μέχρι το 2012!!!!! Εξαιρούνται οι τουρίστες το καλοκαίρι, λαθρομετανάστες όλο το χρόνο(δεν λειτουργεί το click away) καθώς και οι νταλίκες των ανατολικών φίλων μας.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000