Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 2o Lefkas Trail Run
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

ConnySound
Newbie Forum Runner



2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 16/10/2015 :  16:16:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα,
σκέφτομαι να δηλώσω συμμετοχή στον παραπάνω αγώνα. Μηπως υπάρχει κάποιος που να τον έχει τρέξει ή να ξέρει τη διαδρομή??
Θεωρείται πολύ τεχνικός αγώνας?? Πως είναι το έδαφος? είδα ότι έχει μεγάλη υψομετρική και στις φωτογραφίες είδα και πολλές πέτρες?? Το τοπίο φαίνεται τρομερό αλλά πως είναι από αγωνιστική άποψη??

Run till you can...

harissantas
Newbie Forum Runner

Greece
10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2015 :  07:41:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι αρκετά δύσκολος αγώνας. Μεγάλη υψομετρική, και αρκετά τεχνικός. Η ομορφιά των μονοπατιών καθώς και η θέα θα σε ανταμείψουν όμως!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/10/2015 :  08:51:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Καλημερα σας !!

Αρχικα να δωσω τα συγχαρητηρια σε Εθελοντες , ΕΛΛΑΣ , Λιμενικο , Συλλογο Γυναικων Νικιανας , Απλους Πολίτες & Επαγγελματιες της Περιοχης και φυσικα στους Διοργανωτες για την Οργανωση & Διεξαγωγη του Αγωνα !!

Παρευρεθηκα χτες ως θεατης στον εν λογω αγωνα που διοργανωθηκε για 2η χρονια !! (Πληροφοριες αναφερουν οτι ετοιμαζεται και Ορεινος Μαραθωνιος Λευκαδας ,θα φτασουμε ως τα ψηλά ,σ το Οροπεδιο Εγκλουβης ! ).

Ειχε υπεροχη ηλιολουστη ημερα με καλη θερμοκρασια (γυρω στους 17-20 βαθμους ).

Συμμετειχαν περιπου 97 δρομεις απο διαφορες περιοχες της Ελλαδος και (μαλλον) τερματισαν ολοι ! Ειχε και αγωνα 5 χιλ !
Η τροφοδοσια ηταν επαρκεστατη και απο μαρτυριες των δρομεων ηταν μια πολυ ομορφη διαδρομη , γεματη πρασινο , και πολυ ωραια θέα !
Στον τερματισμο μοιραζονταν μεταλιο , νερα και μπανανες ! Μετα το περας του αγωνα (λεμε τωρα...παρακατω παραθετω και τα ...κακά !) ) ο Συλλογος Γυναικων Νικιάνας και γυρω περιοχης , παρεθεσε μπουφε με πλουσια εδεσματα , προς ολους τους παρευρισκομενους !
Οι χορηγοι ηταν αρκετοι , τοπικοι , και βοηθησαν παρα πολυ για την διεξαγωγη του αγωνα !

Τι δεν μου αρεσε,προσωπικα (τα πιο ουσιωδη ! ??Και δεν θα τα αναλυσω πολυ!!!!)Ελπιζω του χρονου να υπαρξη μεριμνα για την μη υπαρξη αυτων των φαινομενων !!!!

1)Που αφου τερματισαν οι 3-4 πρωτοι δρομεις (μιλαω για τον μεγαλο των 23 χιλ αγωνα ) ,εκτοτε ο εχων το μικροφωνο προτιμησε να τιμησει ουζο κ μεζε και πια η αναγγελια των επομενων δρομεων που κατεφθαναν απλα δεν υπηρχε , παρα πολυ πολυ αποσπασματικα και καθ...υποδειξην και υπενθυμιση

2)Που οι βραβευσεις γινονταν παραλληλα με τους τερματισμους και ετσι στους δρομεις δεν υπηρχε το αναλογο καλωσορισμα-ειδικα οι πιο τελευταιοι και κουρασμενοι που ηταν αναγκαιο !!! (Οι θεατες ειχαν -και δικαιως- την προσοχη τους στραμμενη προς την πλευρα των βραβευσεων !)

3)Που η εναρξη του υπεροχου μπουφε (που θελω να πιστευω την προτεραιοτητα εχουν οι δρομεις να τον τιμησουν...) εγινε πρόωρα , ενω οι δρομεις ακομη τερματιζαν και οι βραβευσεις στους πρωτους γινονταν.Δεν υπηρξε μεριμνα -παρα μονο οταν ηταν παρα πολυ αργα και δεν διορθωνονταν η κατασταση !)- για την εναρξη του μπουφε , κι ετσι εγινε ΄΄ελα να δεις΄΄ !!!

4)Οσες ωρες ημουν εκει (5-6) η μουσικη που διάνθιζε την ολη εκδηλωση ηταν ξενη , ΄80s (?). Γιατι να μην υπαρχει Ελληνικη ??-Υπαρχει πλουσιο ρεπερτοριο θαρρω (Ακουστηκε,στο τελος, για 10-15 δευτερολεπτα ο Ζορμπας !! )

Δεν θα πω αλλα ....Ξανατονιζω οτι ηταν προσωπικες οι παρατηρησεις μου !!

Ευχαριστω .





Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

harissantas
Newbie Forum Runner

Greece
10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/10/2015 :  08:54:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Σαν μέλος της επιτροπής του αγώνα να σας ευχαριστίσω για τα καλά σας λόγια.Ο Ορεινός Μαραθώνιος θα αργήσει λίγο, είναι στο μυαλό μας όμως να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον.
Όσο για τα παρατράγουδα στο λιμάνι, δεν έχω εικόνα, καθώς όσοι ήμασταν πάνω στο βουνό φτάσαμε αργά κάτω, με την τελευταία αθλήτρια!
Άκουσα και από άλλους κάποια σχόλια, και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποια πράγματα θα διορθωθούν!!
Σας ευχαριστώ πολύ, και εύχομαι του χρόνου να παρευρίσκεστε σαν αθλητής στα 23 χιλιόμετρα. Είναι πανέμορφη διαδρομή!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000