Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Εγγραφή στον Μαραθώνιο Αθηνών με Σ.Δ.Υ.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

Runner 3
Forum-Runner

Greece
88 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 10/05/2016 :  00:57:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω αναφορά σε έναν προβληματισμό να το πω, απορία να πω, κάτι τέλος πάντων όσον αφορά με τις φετινές εγγραφές για τον Μαραθώνιο Αθηνών και τα 5-10χλμ με Σύλλογο Δρομέων Υγείας. Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. όπως μου είπαν μέλη Δ.Σ. Συλλόγου Δρομέων Υγείας, έδωσε συγκεκριμένο αριθμό θέσεων στους Σ.Δ.Υ. ανα την Ελλάδα για εγγραφές , και οι Σ.Δ.Υ. προχωρούν σε εγγραφή για τους αγώνες ΜΟΝΟ σε όσους είναι μέλη και να πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Όσοι δεν ανήκουν σε κάποιον Σ.Δ.Υ. και θέλουν να πάνε με ομαδική εγγραφή με Σ.Δ.Υ. για οικονομικότερη λύση, οι Σ.Δ.Υ. τους ζητούν να γίνουν μέλη στον Σύλλογο τους πληρώνοντας την εγγραφή ποσό περίπου 23 ευρώ ΣΥΝ τα 10 ή 25 ευρώ για τον Μαραθώνιο κοντά στο 50ρι εν ολίγοις, ενω άλλες χρονιές δηλωνόταν κάποιος με ομαδική εγγραφή με Σ.Δ.Υ. κι ας μην άνηκε σε κανέναν Σ.Δ.Υ. Άραγε τι σημαίνουν όλα αυτά με Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Σ.Δ.Υ.??? Έχω αυτή την απορία για φέτος....

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2016 :  07:53:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο ΣΕΓΑΣ προσπαθεί κάθε χρόνο να δίνει όλο και λιγότερες συμμετοχές σε συλλόγους δρομέων για να πουλάει περισσότερες στους χορηγούς, έτσι οι θέσεις μειώνονται, ειδικά στο 10αρι και στα 5αρια, έδωσε τις μισές θέσεις σε σχέση με πέρυσι, πούλησε τις υπόλοιπες σε χορηγούς και μετά είπαν το γνωστό παραμύθι ότι οι θέσεις εξαντλήθηκαν από το Μάρτιο λες και έσπευσε ο κόσμος να δηλώσει συμμετοχή σε αγώνα 10 χιλιομέτρων 8 μήνες πριν. Τώρα κόστος εγγραφής €23 σε ΣΔΥ που αναφέρεις είναι υπερβολικό. Στο σύλλογο που είμαι εγώ η ετήσια συνδρομή είναι €5, η συμμετοχή στον ΑΜΑ €10 και δίνεις και €10 αν θες να πας και να επιστρέψεις με λεωφορείο ναυλωμένο από το σύλλογο.
Το εξωφρενικό είναι ότι ο ΣΕΓΑΣ ζητά από τους συλλόγους δρομέων να στείλουν τις συμμετοχές μέχρι τις 27 Μαϊου. Έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα τις ζητούν 1 χρόνο πριν.

No pain, no gain!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Runner 3
Forum-Runner

Greece
88 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2016 :  11:20:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κι όντως 23 ευρώ για να γραφτείς μέλος και ετήσια συνδρομή...Και 10 μετά το απλό πακέτο για Μαραθώνιο... Δεν θα ήθελα να αναφέρω όνομα ποιος Σύλλογος είναι αλλά είναι κλέψιμο και εκμετάλευση και εμπορευματοποίηση αυτό που συμβαίνει...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

barmy73
Newbie Forum Runner

Greece
1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2016 :  13:54:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σαφώς τα 23 είναι ληστεία μετά φόνου, ωστόσο η σύγκριση με περασμένες χρονιές δεν είναι δόκιμη καθώς οι περισσότεροι Σύλλογοι συνεχώς μεγαλώνουν και δικαιολογημένα δίνουν προτεραιότητα στα μέλη τους. Θεωρώ πως από τη στιγμή που κάποιος απολαμβάνει τα προνόμια που εξασφαλίζει ένας Σύλλογος και κερδίζει σημαντική έκπτωση σε σχέση με μία ατομική εγγραφή, η καταβολή της ετήσιας συνδρομής θα έπρεπε να αποτελεί και ηθική υποχρέωση (αρκεί βέβαια να μην μιλάμε για αντικειμενικα εξωπραγματικά ποσά)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

papako
Senior Forum-Runner

Greece
689 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2016 :  17:47:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@barmy Το "είναι ληστεία μετά φόνου" δεν νομίζεις ότι είναι πολύ βαρύς χαρακτηρισμός. Ιδικά για κάποιον που είναι το πρώτο του post.

Ο ΣΔΥΑ έχει 3 ευρώ εγράφη και 20 ευρώ συνδρομή. Προφανώς για τον ΣΔΥΑ ο λόγος.
Κάθε σύλλογος έχει έξοδα που πρέπει να βγάλει και συνήθως η βασική πηγή εσόδων είναι οι συνδρομές. Επίσης κάθε σύλλογος είναι διαφορετικός από τους άλλους με διαφορετικές υποχρεώσεις. Τώρα αν 20 ευρώ συνδρομή είναι πολλά η όχι ο καθένας έχει την (σεβαστή) άποψη του.


Από ότι ξέρω φέτος δόθηκαν λιγότερες συμμετοχές στους ΣΔΥ, οπότε κάθε ΣΔΥ πρέπει πρώτα να δώσει στα μέλη του και μετά να δώσει στα μη μέλη. Αν εγώ πάω στον ΣΔΥΑ, που δίνω την συνδρομή μου κάθε Ιανουάριο και μου πει ότι δεν έχει, τι πρέπει να κάνω;

Θεωρητικά το ίδιο θα πρέπει να γίνετε και στους άλλους ΣΔΥ ανεξαρτήτου συνδρομής.



.

________
Στέφανος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/05/2016 :  10:11:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά για να καταλάβω.Δέν είναι λογικότατο κάθε σύλλογος να δίνει προτεραιότητα στα μέλη του,την στιγμή μάλιστα που οι συμμετοχές που παίρνει έχουν μειωθεί κατα πολύ???? Οσο αφορά την συνδρομή,εννοείται πως υπάρχουν τα στάνταρ έξοδα όπως ενοίκια,ρεύμα,τηλ, αλλά και η χασούρα απο κάποιους αγώνες(ναί,ναί το λέω και το εννοώ,υπάρχει και η χασούρα σε κάθε μα κάθε σύλλογο)και πρέπει να καλυφθούν.Αυτό το πολύ απλό πράγμα όποιος μπορεί να το καταλάβει άς το καταλάβει.Οποιος δέν μπορεί,δέν μπορώ να το κάνω πιό λιανά.Αυτά τα ολίγα.

Γηράσκω αεί διδασκόμενος

Edited by - ANASTASIOS on 11/05/2016 10:12:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000