Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 2ος αγώνας Ξυλοκάστρου
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

oldrunner
Newbie Forum Runner

6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 10/07/2016 :  10:49:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πέρυσι ήταν ο πρώτος με κέφι και διάθεση και λογικές ελλείψεις απειρίας.
Φέτος δυστυχώς τα πράγματα γίνανε χειρότερα.
- είναι δυνατόν σε αγώνα να μην υπάρχει τηλέφωνο, ούτε καν email επικοινωνίας
- πάλι τα ίδια μπερδεμένα πράγματα, η σειρά είναι μικρότερος-προς μεγαλύτερο 2500-6000-12000 και όχι αντίστροφα.
- δρομείς και οδηγοί ερχόντουσαν συνέχεια αντιμέτωποι τις περισσότερες φορές χωρίς να φταίνε οι οδηγοί, που απλά δεν τους σταμάταγε κανένας και ας μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα είμαστε και ο κάγκουρας οδηγός θα κάνει και όπισθεν ξαφνικά για να φύγει...δεν ξέρω ποιός ο ρόλος της τροχαίας και τι εννοεί όταν λέμε φύλαξη αγώνα, εδώ δεν μιλάμε για περιφορά επιτάφιου που κλείνουμε όπου περνάει...πραγματικά μου ήρθε στο μυαλό το ανέκδοτο με τους πόντιους που πανηγυρίζανε σε αγώνα πόλο γιατί δεν πνίγηκε πολίστας τους και ας χάνανε με 50-0
- 6αρι με μία γενικά κατηγορία, το ίδιο είναι ο 20χρονος με τον 40-50-60;
- στον 6άρι πριν την εκκίνηση περιμέναμe αν δεν κάνω λάθος γιατί κάνανε εγγραφή 2 άτομα να τρέξουν...δεν είμαι σίγουρος για αυτό
- παιδικός αγώνας(πρώτος πρέπει να γίνετε και είναι μία ευκαιρία προθέρμανσης και για τους γονείς, αν είναι πολύ μικρά τα παιδιά και θέλουν συνοδεία)
- ξεκινώντας τα παιδιά πήγα κάτω από την εκκλησία να δω το παιδί μου και ανακάλυψα ότι απλά περνάγανε αυτοκίνητα τα οποία εκτελώντας χρέη τροχονούμα τα σταμάτησα, μέχρι να περάσουν, φυσικά αυτό συνέβαινε σε όλη την διαδρομή-δεν είναι δυνατόν να τρέχει το παιδάκι ειδικά το μικρό και να μην έχεις φροντίσει για την ασφάλεια του 100%, κινδυνεύεις και ο ίδιος να βρεις άσχημο μπελά.
Α μην το ξεχάσω το πρώτο παιδί!!!στον παιδικό αγώνα είχε μούσι και το 2ο πρέπει να ήταν κοντά στα 30άντα, μάγκες δεν ξέρω αν κάναντε προπόνηση ή κάτι άλλο αλλά θα ήταν καλά να αφήσετε τα πιστιρίκια να τρέξουν μόνα τους-εδώ μπορεί να μην φταίνε οι διοργανωτές γιατί εύκολα μπορούσαν να φανταστούν ότι ήταν συνοδοί παιδιών, μέχρι να τους δουν να τερματίζουν 1-2 με καμάρι!
Αυτά με διάθεση να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, γιατί παραθερίζω από μικρό παιδί στο Ξυλόκαστρο και το λατρεύω και θέλω να γίνει θεσμός ο αγώνας και τέτοια διαδρομή δύσκολα βρίσκεις!

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/07/2016 :  11:37:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συνόδευσα τα παιδιά μου στον αγώνα των 2.5km ο οποίος προφανώς δεν ήταν ανταγωνιστικός, καθώς δεν υπήρχαν ούτε νούμερα, ούτε τσιπάκια, ούτε κατάταξη. Και φυσικά ηταν δωρεάν και χωρίς διαδικασία εγγραφής. Πάντως τα παιδιά (και οχι οι ενηλικες), έπαιρναν κανονικά το μετάλλιο τους (τουλαχιστον για κάμποσα παιδιά και περυσινά μετάλλια για τα υπολοιπα). Επίσης ελαβαν και νερό, μπανάνα καθώς και ισοτονικά για κάποια μεγαλύτερα.
Αν εξαιρέσεις κάποιους μ@λ@κες οδηγούς ή κάποιους μη ενημερωμένους (?) τα υπόλοιπα κυλυσαν μια χαρά.

Πρώτη φορά σε αγώνα είδα να έχουν τεράστιους κάδους (πάνω από ένα κυβικό μέτρο) γεμάτους ψιλοτριμένο παγο, μέσα στους οποιους υπηρχαν νερά κι ισοτονικά. Να σημειωθεί ότι εφτασα στην κεντρικη πλατεία στις 17:30 και ήπια παγωμένο νερό στις 20:30.

Πολλοί οι εθελοντές και παντού καλη διάθεση από τους διοργανωτές.
Πάντα τέτοια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

oldrunner
Newbie Forum Runner

6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/07/2016 :  12:07:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στην πλατεία ήταν η αρχή και το τέλος και ήταν όλα άψογα, το κυρίως πιάτο ήταν χαλασμένο(σου έστειλα και εμαιλ καλέ μου φίλε, αλλά μάλλον το έφαγε ο δαίμονας του τυπογραφίου), προς θεού όχι αντιπαράθεση μόνο γνώμες, τρέχω πολλά χρόνια και με έχουν κουράσει αυτά και αν γράφω για το Ξυλόκαστρο και για τίποτα άλλο είναι γιατί αυτό με ενδιαφέρει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/07/2016 :  12:18:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παράπονα για αγώνες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.
Από την μεριά την δικιά μου θα ήθελα να σταθώ όντως στο γεγονός της έλλειψης εθελοντών για να σταματάνε τα αυτικίνητα όπου πηγαίναμε "παρέα" σε αρκετά σημεία, αστυνομία υπήρχε μόνο στα κεντρικά σημεία. Για τα τηλ. επικοινωνίας έχεις δίκιο αλλά για όλα τα άλλα οκ και δεν έχουν κατηγορίες και τι έγινε, ξεκίνησε πρώτα το 12άρι και όχι το 6άρι, εδώ σε άλλους αγώνες ξεκινάνε όλα μαζί. Εγγραφές σίγουρα δεν έγιναν την ημέρα του αγώνα για γιατί έτυχε την ώρα που έπερνα τον αριθμό μου κάποιος έλεγε ότι είχε κάνει εγγραφή και δεν είχε πληρώσει και ήθελε να πληρώσει εκείνη την στιγμή αλλά δεν δεχόντουσαν.
Τέλος θέλω να σταθώ σε δυο σημεία του αγώνα τα κρύα νερά και ισοτονικά καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα (πάλι καλά) και στον "υπερφυσικό" νικητή του παιδικού αγώνα με τα ΜΟΥΣΙΑ χαχαχαχαα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/07/2016 :  15:47:44  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι σου είναι η μόδα ε< ακόμα και τα 8χρονα πλέον υιοθετούν το αξύριστο look.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/07/2016 :  21:57:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δημοσιεύθηκε - 10/07/2016 : 15:47:44 Εμφάνιση Προφίλ Στείλτου Email Visit Deorum Προσωπική Σελίδα Απάντηση σε αποστρόφους

Τι σου είναι η μόδα ε< ακόμα και τα 8χρονα πλέον υιοθετούν το αξύριστο look.

-----------

xaxaxaxa φαντάσου εγώ ακόμα δεν έχω τόσα μούσια μήπως πήγα σε λάθος αγώνα??? Αλλά από την άλλη και ο μουσάτος παιδί είναι δεν ήρθε ουρανοκατέβατος.

Γενικά θεωρώ και μόνο που πήγαν να κάνουν αγώνα μέσα στο κατακαλόκαιρο με τόσο ζέστη μπράβο τους (νερά κρύα, ωραία μετάλλια, ακρετός κόσμος εεεε και λίγα αυτοκίνητα στους δρόμους) και του χρόνου να πάμε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000