Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Olympos Marathon VS Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

KostasVer
Senior Forum-Runner

Greece


549 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/11/2017 :  21:46:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συμφωνω απολυτα με το σχολιο!Και αυτο πιστευω ειναι που λατρευω στο βουνο!Σε αρκετους αγωνες,κυριως δρομικους μπορει να παλεψεις με την θεληση σου για να τερματισεις.Στο βουνο δεν μπορεις να σταματησεις ετσι απλα,θα πρεπει να πας αναγκαστικα λιγο παρακατω για να βρεις τον σταθμο!Και μολις τον βρεις θα πεις "ε αφου εφτασα ως εδω γιατι να μην φτασω και στον επομενο;".Μεχρι και τον τερματισμο!
Στο τελος θα εχεις ζησει μια ανεπαναληπτη εμπειρια!

Σχετικα με την απορια του φιλου συμφωνω με τους προλαλησαντες!Εχοντας τρεξει 4 φορες στον Ολυμπο και 5 τον ΚΜΑ θεωρω πως καθε αγωνας εχει τις ιδιαιτεροτητες του.Το ποιος ειναι πιο δυσκολος θα το αποφασισεις εσυ και ο φιλος σου οταν θα τους τρεξετε και τους 2!




quote:
Originally posted by antsa_1

Πιθανόν κάποιος να γελάσει με το σχόλιο μου αλλά επειδή δεν είμαστε όλοι "elite" δρομείς θα το γράψω. Έχω τερματίσει δύο φορές στην αυθεντική διαδρομή και έχω κάνει και κάποιους αγώνες βουνού στη Πάρνηθα και στο Ζαγόρι, σίγουρα όχι με τη δυσκολία του Ολύμπου. Στην αυθεντική λοιπόν όποια ώρα και στιγμή κάποιος νοιώσει ότι για κάποιο λόγο του είναι αδύνατον να συνεχίσει το μόνο που έχει να κάνει είναι να κάτσει στο πλάι και να πάρει τη σκούπα. Στο βουνό σκούπα δεν παίζει, μπορείς δε μπορείς πρέπει να φτάσεις στο τέλος ή στον επόμενο σταθμό, και αν κάποιος λάβει υπόψη του όσα ανέφεραν οι προλαλήσαντες (όλα σωστά) για τη δυσκολία του βουνού νομίζω ότι δημιουργείται ένα αίσθημα ανασφάλειας. Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά ακόμη και ένας σχετικά άπειρος δρομέας όπως εγώ, πάντα με την απαραίτητη προετοιμασία στο δρόμο θες έτσι θες αλλιώς θα τερματίσει μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό όριο. Στο βουνό παίζεται και ο τερματισμός και ο τραυματισμός. Ζητώ συγγνώμη από τους πιο έμπειρους για το αφελές ίσως του σχολίου.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 2 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000