Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Μικρές Αγγελίες
 Mizuno Wave Enigma 6,ανδρικά νο 43, < 40km
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

panixgr
Forum-Runner

Greece


57 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 04/04/2019 :  16:59:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πωλείται ζευγάρι Mizuno Wave Enigma 6, σχεδόν καινούργια, αγορασμένα πέρισυ ίδιο καιρό απο Mizuno Γλυφάδας, με ελάχιστα χιλιόμετρα. Ζητημα αν έχω τρέξει 2-3 5άρια με αυτά.
Στα πόδια μου (πελματιαία και άκανθα στο δεξί πόδι) έκατσαν καλύτερα τα Mizuno Wave Rider 20 (τα οποία αγόρασα την ίδια εβδομάδα με σκοπό να τα χρησιμοποιώ εναλάξ), οπότε έμεινα σε αυτά, με αποτέλεσμα τα Enigma να μείνουν αχρησιμοποίητα.

Τιμή 40 ευρώ.

Αν σας ενδιαφέρει παρακαλώ στείλτε πμ.










Edited by - panixgr on 04/04/2019 17:49:42

Meidan
Newbie Forum Runner

Greece
12 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2019 :  23:59:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φιλε μου χωρις παρεξηγηση τα παπουτσια αυτα δεν εχουν με τιποτα 15 χλμ...Το πανω μερος τους ειναι αρκετα ''σπασμενο'' και στη σολα δεν δικαιολογειται να μην υπαρχουν οι "χαρακιες" ενος παπουτσιου που εχει τρεξει 15 χλμ..Ειναι αρκετα ταλαιπωρημενη η σολα και προδιδει οτι εχει κανει περιπου 200χλμ..Φοραω mizuno τα τελευταια 13 χρονια και ξερω πως ειναι ενα παπουτσι με 15 και ενα παπουτσι με 200χλμ..Να βαζουμε αγγελιες που ανταποκρινονται στην αληθεια..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

panixgr
Forum-Runner

Greece


57 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2019 :  10:05:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
40km λέει η αγγελία, όχι 15km. Δεν βλάπτει να διαβάζουμε προσεκτικά πριν προβούμε σε "ενστάσεις", αν και μακάρι να έμενες εκεί. Βλέπε παρακάτω.

Πανω μέρος σπασμένο?? θέλω να μου πεις σε ποιά φώτο το φαντάστηκες αυτό, και ακριβώς συντεταγμένες.
Οσον αφορά το απίστευτο νουμερο (200χλμ) που σκέφτηκες, έχουμε και λέμε :
- Μάιος 2018, πόνος στην δεξιά φτέρνα
- αγορά engima (ο πόνος αυξάνεται με τα enigma, τόσο ήξερα, τόσο έκανα) - εδώ τα έτρεξα τα 2-3 5άρια και πολλά λέω
- διάγνωση πελματιαία απονευρωσίτιδα
- στο καπάκι, και μετα απο ψάξιμο στο νετ, και με προτροπή του φυσικοθεραπευτή (ηλιθιότητά μου που δεν ζήτησα να δω γιατρό και έμεινα σε αυτα που μου έλεγε ο φυσικοθεραπευτής) για πιο ουδέτερο και σκληρό παπούτσι αγοράζω το wave rider, με τα οποία είδα αισθητή βελτίωση - σε σχέση με τα Enigma
- φυσικοθεραπείες - ελάχιστη βελτίωση
- κάνω κάποια λίγα τρεξιματα (με τα wave rider), ο πόνος δεν υποχωρεί, αλλά σαφως στο περπάτημα είναι καλύτερα
- το καλοκαίρι κάνω κάποια ελάχιστα τρεξίματα ξυπόλυτος στην άμμο - κανένα πρόβλημα
- φθινόπωρο αρχίζω δειλά δειλά πάλι κάτι 5´ακια (με τα wave rider) - και πάλι πόνος
- μην ξεχάσω περπάτημα με τα wave rider - αποκλειστικά
- τα enigma αντε να τα φόρεσα για περπάτημα 10 φορές (απο κανα χλμ περπάτημα την φορά) και λέω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ - μαξ υπολογίζω κάπου στα 15 + 10 <= 30χλμ ΜΑΞ συνολικά - μέχρι στιγμής
- Φευβρουάριος 2019, ο πόνος συνεχίζεται
- αυτην την φορά πάω και βλέπω τον γιατρό αποκλειστικά - διάγνωση άκανθα πτέρνας
- κατασκευή πάτων
- με τα wave enigma + οι πάτοι στο περπάτημα ελάχιστος πόνος (μην μου ζητήσεις να προσθέσω αυτα τα χιλιόμετρα, γιατί είναι ... κάτω απο 1)
- με τα wave rider κανένα πρόβλημα
- δειλά δειλά τα πρώτα 8άρια, 9άρια με rider + πάτους = ελάχιστος πόνος
- τα wave rider που έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200χλμ τρεξίματος (βλέπε παραπάνω) - μπορώ να το αποδείξω και με το Runkeeper, έχουν ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερη φθορά απο τα ENIGMA, οπότε ειλικρινά δεν ξέρω που βασίζεις τα νούμερα που πετάς, και με ποιά λογική.

Στο δια ταύτα, αν δεν πονούσα με αυτά τα παπούτσια θα τα φορούσα και δεν θα τα πωλούσα. Ειδικά αν έβγαζα την φωτο με την γλώσσα θα φαινόταν η πραγματική (ελάχιστη) χιλιομετρική τους ηλικία.

Η αγγελία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και συνθήκες.

Το 200χλμ που εκσφενδόνισες όμως είναι απο άλλο πλανήτη. Θα υπολόγιζα τα χλμ γύρω στα 30 με πολύ φαντασία άντε 40 (δεν βγαίνει το νούμερο 40 αλλά τεσπα). Μάλιστα το γράφω και στον τίτλο.

Θα παρακαλούσα λοιπόν οι όποιες ενστάσεις να αφορούν παραλήψεις ή και προφανή λάθη και όχι να προσβλέπουν στην πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Τα παπούτσια είναι σχεδόν καινούργια, διαφορετικά δεν θα τα φωτογράφιζα απο όλες τι όψεις και δεν θα τα χαρακτήριζα ως τέτοια.

ΥΓ

Επειδή ήδη υπάρχουν 3 αγοραστές, θα πρότεινα αν υπάρχει καμια ουσιαστική προσφορά να την πείτε σύντομα.

ΥΓ2
Α και να προσθέσω, εννοείται οτι δεν έχουν πλυθεί ποτέ, δεν έχουν καθαριστεί ποτέ. Δεν έχει μπει ούτε νερό ούτε αφρός στα παπούτσια. Αυτο απορώ πως δεν το είδε το έμπειρο μάτι του Meidan.

Edited by - panixgr on 05/04/2019 16:16:16
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

panixgr
Forum-Runner

Greece


57 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2019 :  11:55:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εδω φωτος σε σύγκριση rider/enigma :

πως φαίνεται η γλώσσα των 200 χλμ (wave rider) και πως των <40χλμ (wave enigma) :



πως φαίνεται η σόλα των 200 χλμ (wave rider) και πως των <40χλμ (wave enigma) :



τέλος πως φαίνεται το πλαϊ των 200 χλμ (wave rider) και πως των <40χλμ (wave enigma) :



περιμένω εναγωνίως την τοποθέτηση (ή και την συγγνώμη αν και οκ ελλάδα είμαστε μην ζητάμε και πολλά) του φίλου Meidan.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Meidan
Newbie Forum Runner

Greece
12 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2019 :  18:42:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε ειδικά στην τελευταία φωτογραφία στη γωνία των παπουτσιών είναι τόσο φαγωμενη που δεν δικαιολογείται να έχεις κάνει μόνο τόσα χιλιόμετρα..Άργησα να σου απαντήσω γιατί είχα πάει μια βόλτα στη mizuno στο Κολωνάκι όπου εργάζεται ένας γνωστός και του έδειξα τις φωτογραφίες σου και τι ισχυριζεσαι..Γελάγε ο άνθρωπος..Δεν υπάρχει μου είπε περίπτωση να υπάρχει παπούτσι mizuno με τέτοιες φθορές και να έχει μόνο τόσα χιλιόμετρα.Επισης στο πίσω κομμάτι του παπουτσιού εκεί κοντά που λέει Χ10 έχει κοπεί κομμάτι..Στο ενδιάμεσο του παπουτσιού έχει πολύ μεγάλη φθορά..Θα σου βάλω φωτογραφία την Δευτέρα τα δικά μου mizuno wave enigma5 με 1220 χιλιόμετρα για να συγκρίνεις φωτογραφιες..Δεν ήθελα να σε θίξω.. Σου εύχομαι καλή πώληση..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

panixgr
Forum-Runner

Greece


57 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2019 :  19:25:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Meidan, άστο δεν το σώζεις.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Meidan
Newbie Forum Runner

Greece
12 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2019 :  22:31:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατάλαβα φίλε..Άντε καλό βράδυ..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

panixgr
Forum-Runner

Greece


57 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2019 :  08:03:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Landica με τα 5 πόστς, τίποτε δεν πάει να πεί αυτό. Ούτε με νοιάζουν τα 40 ευρώ (τα οποία τα έβαλα αυθαίρετα), ούτε το σκέφτηκα πριν διαλέξω αυτην την τιμή. Μεταχειρισμένα είναι τα παπούτσια και περσινά.

Meidan, εφόσον εσύ αμφησβητείς η μπαλίτσα είναι στην δική σου περιοχή. Εγω (κακώς) μπήκα στον κόπο να απαντήσω στις αοριστίες σου. Εσυ όμως πέρα απο φαύλες κατηγορίες και αοριστίες δεν έδωσες κανένα δεδομένο.
Το μήνυμά μου το 2ο το διάβασες? Και δεν κατάλαβες οτι στα <40km έχει περπάτημα μεσα? Μήπως εσύ να φρεσκάρεις τα μαθηματικά του δημοτικού?. Μήπως και τα ελληνικά σου? Εκτός και αν δεν το διάβασες. (το πιο πιθανό). Σου έδωσα ήδη μια ευκαιρία να διορθώσεις αλλά φυσικά εσύ την πέταξες.

Αν τα όσα είπες περι Μιζουνο κολωνακίου έχουν την οποιαδήποτε βάση, τοτε να πεις στον χ.ψ φίλο σου απο Μιζουνο Κολωνακίου οτι θέλω ΕΓΓΡΑΦΗ πιστοποίηση/πραγματογνωμοσύνη/εκτίμηση για την ηλικία/χιλιόμετρα των παπουτσιών, σε ένα έγγραφο το οποίο θα περιέχει και τις φωτό που έχω ανεβάσει εδω με υπογραφή στην κάθε σελίδα όπως και στην κυρίως σελίδα του εγγράφου απο τον προϊστάμενο του καταστήματος, με τις σφραγίδες του καταστήματος εννοείται.

Την συνεχεια άστην σε εμένα.

ΥΓ1
Landica φίλε, αν είχα facebook τα παπούτσια θα είχαν φύγει πριν ποστάρω εδώ, και οι αγοραστες δεν θα ήταν μόνο 3. Ηδη έχω ακυρώσει μια πώληση λόγω προσωπικού προβλήματος που μου έτυχε. Είναι όμως και το θέμα της τιμής, της αξιοπρέπειας, της αμφισβήτησης. Δεν είναι ευχάριστο να αμφισβητεί κάποιος την αξιοπιστία σου και την τιμή σου.

Με το να ειρωνεύεστε, απλώς χοντραίνετε και άλλο το παιγνίδι. Δηλαδή αξίζει να αφήσω ανοικτή εδώ την υπόθεση, έτσι προς χάρην της αλήθειας (μιας έννοιας ξεχασμένης στην ξεπεσμένη Ελλάδα του 2019).

ΥΓ2
Meidan, αυτο το κουλό με την απόδειξη αγοράς τι ήταν? Δεν σου βούλωσε το στόμα (δικές σου λέξεις) το 2ο πόστ και θα στο βουλώσει η απόδειξη αγοράς? Τα wave rider είναι ηλικιακά πιο καινούργια και όμως πολύ πιο φθαρμένα. Τεσπα, κάνε αυτο που σου είπα, και θα έρθουν και οι αποδείξεις, και όλα. Για την γλώσσα στα enigma τι είπε ο φανταστικός φίλος Γιώργος? Γαργάρα?

Edited by - panixgr on 07/04/2019 08:26:26
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

panixgr
Forum-Runner

Greece


57 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2019 :  19:58:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα παπούτσια πωλήθηκαν (στην τιμή που έθεσα, αν και θα μπορούσα άνετα να τα πουλήσω ακριβότερα).

Καλη μου/καλέ μου Landica/Meidan :
- όταν ο άλλος σου λέει οτι τα πήρε σαν καινούργια παπούτσια για να λύσει ορθοπεδικό πρόβλημα, και οτι με αυτά το πρόβλημα επιδεινώθηκε, και πήρε άλλα σε διάστημα μιας βδομάδας, και του λές οτι έχει κάνει και 200 χλμ με αυτά, είναι απλά σαν να τον λές ηλίθιο,
ουσιαστικά έχεις σκοτώσει κάθε έννοια της λογικής. Η εκτίμηση των "200 χλμ" ήταν βασικά που με εξόργισε, αν μου έθετε ένα πιο λογικό νούμερο με σεβασμό και επιχειρήματα,
ίσως να προσπαθούσα να βρω αν κάτι μου έχει ξεφύγει, αλλά ο τρόπος του -και φυσικά και ο δικός σου- ήταν ζωώδης και δεν άφηνε περιθώρια
- η γνώμμη μου για τα χιλιόμετρα ήταν αυτη που ανέφερα (οδομετρητη ακόμα δεν έχουν τα παπούτσια εν έτει 2019), στο μέγιστο της γνώσσης μου και της συμβίωσής μου με τα παπούτσια, και δεδομένου του ιατρικού ιστορικού το οποίο παρέθεσα με μέγιστη ακρίβεια
- θα μπορούσαν 10χλμ σε βουνό να ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ τις σόλες των Enigma -(το enigma είναι το μαλακότερο παπούτσι της Mizuno), και να φαίνονται 3 φορές πιο ταλαιπωρήμενα από ότι με 40χλμ βαδίσματος στην πόλη
- η πραγματική ηλικία φάνηκε στις γλώσσες, πραγμα το οποίο (οποία έκπληξις!!) δεν το έθιξε κανείς απο τους δυο σας,
ούτε και ο φανταστικός φίλος "Γιώργος" απο την Mizuno

Για την τελευταία απερίγραπτη πρότασή σου, θα σε στεναχωρήσω αλλά ισχύει το ανάποδο, όσο λιγότερα λέτε εσείς τόσο λιγότερα έχετε να πείτε.
Κάλεσα τον Meidan να επανέλθει με γραπτή και υπογεγραμμένη εκτίμηση απο την Mizuno Κολωνακίου, αλλά δεν το έκανε, και άσε με να μαντέψω, ούτε πρόκειται.
Ειτε θα ακούσουμε κάτι επίσημο εδώ, είτε την εκτίμηση του Landica με τα 6 πόστς, εκ των οποίων τα μισά είναι αναλωμένα σε τρολάρισμα.

Και εγώ λοιπόν σας λέω απο την πλευρά μου να προσέχετε πώς, που, πότε και με ποιόν βγάζετε τις απίστευτες "εκτιμήσεις" σας, γιατί οπως υπάρχουν εκει έξω οι παθολογικοί "εκτιμητές" (που κοτσάρουν τα μηδενικά κατα βούληση) έτσι υπάρχουν και οι ... φανατικοί δικομανείς.


Τελος, περι μεταξωτών κορδελών, είμαστε σοβαροί εδώ?
Θα το έδινα άνετα ΔΩΡΕΑΝ, σε κάποιον που ξέρει να σέβεται και το έχει ανάγκη. για το 2ο δεν ξέρω , αλλά το 1ο αγαπητοί μου δεν το έχετε.... λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να τσεκάρετε κάποτε αυτην την λέξη στο λεξικό όσο δεν είναι πλεον αργά...

Για και απο μένα.

Edited by - panixgr on 08/04/2019 21:25:10
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

panixgr
Forum-Runner

Greece


57 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/04/2019 :  08:54:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Meidan-ιάδας / Landica-ιάδας συνέχεια, και επίλογος.

Μετά απο επικοινωνία με την Mizuno :
1) τα συγκεκριμένα Enigma με την καμία δεν είχαν πάνω απο 50km
2) στο μαγαζί του Κολωνακίου δεν υπάρχει κανένας Γιώργος

Θα συνιστούσα στους αγαπητούς mods μια παραπάνω "μέριμνα" για τα συγκεκριμένα 2 μέλη αυτού του νήματος.

Σας ευχαριστώ.

Edited by - panixgr on 10/04/2019 10:11:27
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000