Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Ελάφι Βαρυμπόμπης
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

harris_vak
Forum-Runner

Greece
73 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 06/01/2020 :  00:21:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγώνας 16χλμ, στην πραγματικότητα 14,5. Κόστος συμμετοχής 14ευρω.Τροφοδοσία ένα ποτήρι πλαστικό με νερό στο 10.6χλμ κ μισή μπανάνα.Και στο τερματισμό ενα μπουκάλι νερό ΜΑΡΑΤΑ, ένα ντόνατς κ μια μπανάνα. Για να φτάσουμε στην εκκίνηση πάρκαρα με 2+ χλμ από την αφετηρία. Δόθηκε εκκίνηση χωρίς να υπάρχει μεγάφωνο. Τα 14ευρω μάλλον υπερβολικά πολλά για τις παροχές του αγώνα κατά τη γνώμη μου.

Charma1
Forum-Runner

122 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2020 :  01:37:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε μου harris_vak,καλά κάνεις και τα γράφεις. Έχω συμμετάσχει και εγώ στον συγκεκριμένο αγώνα με τις ίδιες παρατηρήσεις με σένα. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στους λαϊκούς αγώνες. Δεν μπορείς να ζητάς συμμετοχή 10-15-20 ευρώ και να μην δίνεις στον δρομέα ανάλογες υπηρεσίες..Είναι άλλοι αγώνες που είναι δωρεάν και έχουν εξαιρετικές υπηρεσίες..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maiko
Forum-Runner

Greece
75 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2020 :  11:46:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πείτε τα να τα λέμε αυτά Γιατί μας περνάνε για κορόιδα!!!0πως ακριβώς τα είπε ο Harris συν ότι πήγα στο τέλος να πάρω το σάκο μου και είχαν πάρει τη τέντα που τα κάλυπτε και ο σάκος στις λάσπες πεταμενος.



maiko
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Kimonas
Forum-Runner

Greece


193 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2020 :  11:54:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα και Καλή Χρονιά Συντρέχτες
Πρώτη εμπειρία trail, πέρασε φανταστικά αλλά :

1) Μεγάλη καθυστέρηση στην εκκίνηση
2) Εkκίνηση στα 6 χλμ ( που απευθύνεται σε γενικές γραμμές σε λιγότερο έμπειρους δρομείς ) με κατηφόρα...
3) Ἐλλλειψη χημικών τουαλλέτων, ούτε μία....για τις γυναίκες υπήρχε θέμα
4) Φεύγοντας είδα ένα πέρασμα της κούρσας των 16 χλμ που διέσχιζαν τον δρόμο χωρίς την παρουσία εθελοντών

Η κριτική είναι πάντα καλοπροαίρετη για να γίνει καλύτερη του χρόνου
Πέρασα φανταστικά και θα αρχίσω να δοκιμάζω και βουνό....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SIT
Newbie Forum Runner

36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2020 :  13:52:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ήταν ένας αγώνας με πολλές εναλλαγές στο τερέν με αποκορύφωμα τα 5 χλμ περίπου με πολύ χιόνι σε χωματόδρομο, που όσοι ήταν στους 50 πρώτους "καρφώνονταν" βαθιά στο χιόνι. Οι πιο αργοί έβρισκαν σχηματισμένο μονοπάτι από τους πρώτους. Οι λάσπες σε άλλα σημεία αναμενόμενες.
Κρίνω ότι η διοργάνωση έπρεπε:
1. Πριν την εκκίνηση να κάνει τεχνική ενημέρωση για τις ιδιομορφίες στο τερέν των δύο διαδρομών, με επισημάνσεις τι έπρεπε να προσέξουν για την ασφάλεια. Ένα πόστ στο φ/β με φωτό του χιονιού την παραμονή του αγώνα, δεν νομίζω να εντοπίστηκε από πολλούς δρομείς, ούτε από εμένα.
2. Να στήσουν τον 1ο προβλεπόμενο σταθμό τροφοδοσίας σε χωματόδρομο αμέσως μετά τα χιόνια, όπου πήγαινε αυτοκίνητο. Έγινε ανακοίνωση, λίγο πριν την εκκίνηση, ότι λόγω χιονιού ήταν αδύνατο να στηθεί. Ένας σταθμός που υπήρχε στο 10,5 δεν ήταν αρκετός για εμάς που γνωρίζαμε για δύο σταθμούς και γι'αυτό δεν προβλέψαμε ζώνη με δική μας τροφοδοσία.
Η σήμανση πολύ καλή και οι εθελοντές πολλοί και στα κατάλληλα σημεία. Στα περάσματα της ασφάλτου υπήρχαν εθελοντές που έκοβαν την κυκλοφορία. Μερικοί δρομείς προς το τέλος της διαδρομής έκαναν ένα ελάχιστο λάθος και διέσχιζαν την άσφαλτο σε λάθος σημείο χωρίς την παρουσία εθελοντών (μεταξύ αυτών και εγώ!)
Λογικά τα παράπονα για την αναντιστοιχία τιμής συμμετοχής και παροχών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

akira
Advanced Forum-Runner

Greece


285 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2020 :  14:05:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
θα ηθελα και εγω να πω μερικα πραγματα για τον αγωνα

Η διαδρομη 16χλμ με τις καρικες συνθηκες, χιονι, ηταν πολυ ωραια και σε αλλες καιρικες συνθηκες θα πρεπει να ειναι γρηγορη διαδρομη

Στην κριτικη της διοργανωσης.

1) για τους σταθμους αν και στην σελιδα τους λενε για 2 στα 16χλμ ηταν ενας, αυτο εγινε γιατι δεν μπορουσαν να πανε να στησουν τον πρωτο σταθμο λογω του χιονιου, το ανεφεραν πριν την εκκινηση αλλα δεν ακουστηκε καθαρα ειχαν ποβλημα με την μεγαφωνικη εκεινη την στιγμη

2)Υπηρχε πολυς κοσμος με αρκετα ατομα να κανουν εγγραφη την ημερα του αγωνα γι'αυτο και η καθυστερηση στην εναρξη του αγωνα. Αποψη μου θα επρεπε να υπαρχει οριο συμμετοχων και οχι εγγραφες την ημερα του αγωνα

3)Ἐλλλειψη χημικών τουαλλέτων

4)Για το παρκινγκ που παρκαραμε μακρυα δεν θα πω κατι αρνητικο μιας και η τοποθεσια δεν προσφερεται για χωρους σταθμευσης εξου και κινηση την ημερα του αγωνα + τους ασχετους ου πηγαιναν για εκδρομη στα χιονια, απο παλια που ειχα παει και στο alpamayo η κατασταση με το παρκινγκ ειναι παρομοια, ισως θα μπορουσαν να βαλουν καποιο λεωφοριο


Τα λεμε στο τερματισμο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hlias_3
Forum-Runner

Greece


117 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2020 :  17:39:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπως τα γράφει ο Χάρης και να συμπληρώσω, θα έπρεπε κάπως να υπήρχαν κάποια άτομα για την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων. Ειδικά όταν φεύγαμε ερχόντουσαν οι εκδρομείς για Λίμνη Μπελέτσι και γινόταν χαμός. Κάποιος έπρεπε να ρυθμίζει την κυκλοφορία. 400 άτομα τρέξαμε στο 16άρι, βάλτε και πόσα στο 6άρι συν φίλους κλπ πάνω από 1.000 άτομα δηλαδή κάπου 400-500 αυτοκίνητα. Εντάξει, ας βγάλουν 100 € λιγότερα και να είχαν 2 άτομα επιπλέον να ρυθμίζουν τη κίνηση. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί είχα 4χ4 και μπήκα στο χώρο της αφετηρίας αλλά πάρα πολλοί άφησαν τα αμάξια πολύ μακριά.

Ο αγώνας ήταν μια χαρά αν εξαιρέσεις την τροφοδοσία και τα 14,5 χλμ!!

Edited by - hlias_3 on 06/01/2020 17:40:45
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

daxon1
Forum-Runner

Greece


82 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2020 :  21:46:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν πρόκειτε να ξανά πάω ,ο σταθμός υδροδοσιας ήταν τελείως για τα μάτια του κόσμου στο τέλος του αγώνα , υπήρχε και πολλά σημεία με καθόλου χιόνι και δρόμο για να πάει υδροδοσια μην τρελαθούμε κι ολας ... η διαδρομή όπως είπε ο προλαλήσαντας 14,500 κι εγώ που μέτρησα ,και δεν είναι για το 1,5 χιλιόμετρο ακόμη αλλά η κοροϊδία , και στο τέλος ένα JCB εάν φώναζαν να καθαρίσει το πάρκινγκ θα είχε θέση για πάρκινγκ ( και μην μου πει κανεις για λεφτά 4,200 ευρώ μόνο για το 16 έβγαλαν ) , εκεί πάντως που υπέδειξε η διοργάνωση ήταν παράνομη και θα γελάγαμε όλοι μαζί εάν ερχόταν τροχαία κ έγραφε .. πάντως θυμαμε πέρυσι είχε έρθει (αν δεν κάνω λάθος )και στο τέλος εκεί που ενοχλήθηκα ήταν οι απονομές τάχιστα ,να κάνουμε την αρπαχτή μας να φύγουμε .... τέλος ελάφι ..

Ι

Edited by - daxon1 on 06/01/2020 21:48:30
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/01/2020 :  13:19:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πριν 2 χρόνια είχαν αν δεν κάνω λάθος μόνο νερά και ίσως μια μπανάνα, πέρυσι είχαν δώσει και μπισκοτάκια στο 1ο σταθμό στο μεγάλο αγώνα και μαζί με τα νερά σε δυο σταθμούς και στο τερματισμό ήταν οι παραχές του αγώνα για 13€ αν δεν κάνω λάθος ή όσο ήταν το αντίτιμο .... αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα ούτε καν να σχοληθώ φέτος με τον συγκεκριμένο αγώνα

Με όλη τη κάλη διάθεση, λέω ότι οι διοργανωτές θα πρέπει να ξανασκεφτούν την προσέγγιση τους ως προς τη διεξαγωγή του αγώνα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pantazis
Advanced Forum-Runner

Greece


283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/01/2020 :  15:45:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προτάσεις :
1. Εκκίνηση στις 10.30
2. Καλύτερη τροφοδοσία
3. Σωστή μέτρηση διαδρομής
4. Πούλμαν για τον κόσμο
5. Χημικές τουαλέτες
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000