Γυρος λιμνης την Κυριακη 30κμ και ΑΜΑ αμα βρω συμμετοχη….ισως και καμια Ραξα Τρικαλων τον Δεκεμβριο
...ααχχχ...(και βαχ)...φέτος όμως γίνεται μόλις μια εβδομάδα πριν το Σπάρταθλο και έτσι η περσινή υπέροχη εμπειρία θα πάει φέτος στι καλένδες από την πλευρά μου. Να τον απολαύσεις και από ότι φαίνεται μια ζεστούλα θα την έχει...
Γυρος λιμνης την Κυριακη 30κμ και ΑΜΑ αμα βρω συμμετοχη….ισως και καμια Ραξα Τρικαλων τον Δεκεμβριο
...ααχχχ...(και βαχ)...φέτος όμως γίνεται μόλις μια εβδομάδα πριν το Σπάρταθλο και έτσι η περσινή υπέροχη εμπειρία θα πάει φέτος στι καλένδες από την πλευρά μου. Να τον απολαύσεις και από ότι φαίνεται μια ζεστούλα θα την έχει...
Free your feet...free your senses!
Καλη επιτυχια!!!!αυτο για την ζεστουλα ειναι οτι χειροτερο για μενα 🤣🤣
Μιας και φέτος δε θα κατέβω Νοέμβριο στον μαραθώνιο της Αθήνας, αναζητώ μαραθώνιο από Ιανουάριο μέχρι Απρίλιο σχετικά φλατ και κάπου δροσερά στην Ευρώπη. Η Θεσσαλονίκη είναι μία επιλογή αλλά φοβάμαι για ζέστη στα τέλη Απριλίου. Έψαχνα για μαραθώνιο Treviso που έχω ακούσει ότι είναι καλά αλλά δεν βλέπω κάτι ακόμα για 2024. Καμία πρόταση;
Kallithea Night Run 21/10, στα 5χλμ. Είναι εξωφρενικό το πόσο κοντά θα γίνουν 2 αγώνες αυτό το Σάββατο, το Kallithea Night Run (2.5, 5 & 10χλμ) στην πλατεία Τζιτζιφιών και το Cardio Run (3 & 8χλμ) στο Tae Kwon Do...