Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" 2008
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 5

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  01:22:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά από 11 χρόνια ένδοξης αθλητικής καριέρας(αστιεύομαι,μη βαράτε),εγκατέλειψα για πρώτη φορά αγώνα.Στο εικοστό χιλιόμετρο,βλέποντας πως δεν πήγαινα καλά και τον ήλιο που έκαιγε,είπα προσέχουμε για να έχουμε! και κράτησα δυνάμεις για τους προσεχείς αγώνες.

Συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν και έβγαλαν τον αγώνα με τόσο δύσκολες συνθήκες.Thrax μπράβο,φαντάζομαι πως θα είσαι πολύ πιασμένος.Καλή ξεκούραση!

Και μια παρατήρηση για ένα απλό θέμα που είναι εύκολο να μη ξανασυμβεί.Όσοι εγκαταλείπουν να μεταφέρονται πιο γρήγορα στον τερματισμό.Άλλωστε μερικοί μπορεί να έχουν προβλήματα.Μετά από αρκετή αναμονή στο 20ο χλμ,το πούλμαν μας πήγε στο...22,5 όπου μείναμε μία ώρα(μαζί μας και 4 Κενυάτες που σταμάτησαν,πιθανόν λαγοί)ώσπου να πάρει εντολή να συνεχίσει.Επίσης το πούλμαν να έχει διακριτικό γιατί οι τροχονόμοι σε κάθε διασταύρωση μας σταματούσαν,μερικοί ήταν κι αυστηροί.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

bkafkas
Forum-Runner

Greece
177 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  06:41:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε και συναθλητή Κώστα, συγχαρητήρια για τη κούρσα σου αλλά πολύ περισσότερο για την τακτική σου. Στην αρχή πήγαινες πάρα πολύ καλά όσο σε είχα οπτική επαφή (γιατί μετα το 5ο....΄χάθηκες), αν συνέχιζες έτσι είχες την 2η...Τα πράγματα ήταν όντως δύσκολα και μετά από κάποιο σημείο...άστα. Πάρα πολύ σοφά ο συντάκτης του αρχικού άρθρου επισημαίνει ότι η ώρα εκκίνησης δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί άραγε 9.30? Καλή αποκατάσταση φίλε και ξανά συγχαρητήρια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stathis_m
Newbie Forum Runner



5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  08:11:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ καλή διοργάνωση , απαράδεκτη η ώρα εκκίνησης.... ΨΗθήκαμε. Πολλές φορές σκέφτηκα να εγκαταλείψω και τελικά τερμάτισα πολύ αργότερα απ ό,τι υπολόγιζα. Ακούστηκε πως η αιτία για την ώρα εκκίνησης είναι η παρουσία του μητροπολίτη. Ως εκ τούτου περιμένουν να τελειώσει .... η εκκλησία . Αν ισχύει είναι απαράδεκτο. Ουτε στο Ιραν δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος, είτε τερμάτισαν είτε όχι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  08:41:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΑΙΣΧΟΣ αυτό με την ώρα εκκίνησης. Αν και ήταν η δεύτερη φορά που έτρεξα αυτόν τον μαραθώνιο είμαι σίγουρος πως με τέτοια αντιμετώπιση προς την προσπάθεια των αθλητών τρίτη φορά δεν θα υπάρξει. Ας βάλουν τους πατριδοπατέρες να τρέχουν,να παραπατούν και να προσπαθούν να ολοκληρώσουν έναν μαραθώνιο στη μία το μεσημέρι τέλη Απρίλη στους 30 βαθμούς.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ KAI ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ!

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  09:37:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by bkafkas

Φίλε και συναθλητή Κώστα, συγχαρητήρια για τη κούρσα σου αλλά πολύ περισσότερο για την τακτική σου. Στην αρχή πήγαινες πάρα πολύ καλά όσο σε είχα οπτική επαφή (γιατί μετα το 5ο....΄χάθηκες), αν συνέχιζες έτσι είχες την 2η...Τα πράγματα ήταν όντως δύσκολα και μετά από κάποιο σημείο...άστα. Πάρα πολύ σοφά ο συντάκτης του αρχικού άρθρου επισημαίνει ότι η ώρα εκκίνησης δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί άραγε 9.30? Καλή αποκατάσταση φίλε και ξανά συγχαρητήρια.

Σ'ευχαριστώ πολύ Βασίλη!Στην αρχή είναι εύκολο να πηγαίνεις γρήγορα,μετά τι γίνεται...Βιάστηκα!
Μπράβο και σε σένα,καλή συνέχεια στην προετοιμασία με απότερο στόχο το Σπάρταθλο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stibens
Senior Forum-Runner

Greece


928 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  09:59:56  Εμφάνιση Προφίλ  Visit stibens Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν,ήμουν εκτός Θεσσαλονίκης και είδα τον αγώνα απο την την Ετ3,η κάλυψη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη,όσο για την ώρα εκκίνησης είναι καταστροφική για τους αθλητές,δυστυχώς αυτοί που κάνουν τον αγώνα μάλλον δεν ακούνε κανέναν.

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  15:55:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα αποτελέσματα:

http://www.runningnews.gr/?id=4247

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

joye
Ultra Power Runner

Barbados


269 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  16:46:02  Εμφάνιση Προφίλ  Visit joye Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους


Παρόλο που δεν ακουστηκαν πολύ καλά σχολια για τον αγώνα ( )
συγχαρητήρια σε όλους τους φίλους δρομείς!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thrax
Master Forum-Runner

Greece


2502 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  20:18:41  Εμφάνιση Προφίλ  Visit thrax Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπόν παιδιά γεια σας!
Είμαι πλέον ένας μαραθωνοδρόμος, έστω και well done... Ψητός κανονικά.
Κώστα Βολιώτη μπράβο για τη σοφία και σύνεση που διέκρινε εσένα, αλλά όχι εμένα..
Dpkouk είσαι φοβερός ρε φίλε, μπράβο. Εκείνος ο Ιορδάνης τελικά τα κατάφερε;
3mints δεν σε βρήκα πουθενά. Ούτε στον τερματισμό βρήκα κανέναν από το forum, αν και η αλήθεια είναι ότι στον τερματισμό έψαχνα σκιά να ξαπλώσω και δεν είχα μάτια για κανέναν.
Λοιπόν, τα δικά μου, που θα περιγράψω περισσότερο σε επόμενο άρθρο στις "προσωπικές διαδρομές".
Ήμουν καλά ετοιμασμένος και ένιωθα πολύ καλά το πρωί. Όλα by the book. Από Γιαννιτσά που ήρθαμε ήταν η καλύτερη επιλογή, επειδή ξεκουράστηκα μια χαρά. Η εξυπηρέτηση απο την ΟΜΓ ήταν ΑΠΙΘΑΝΗ. Thanks μάγκες!
Ξεκίνημα με τον dpkouk και έναν απίθανο φαντάρο που έτρεχε τελειώς απροετοίμαστος για τον χαβαλέ! Η αρχή ήταν πολύ αργή και μετά το 4 αποφάσισα να πιάσω σταθερό ρυθμό 5.50 - 6.00. Βρήκα έναν Παύλο και έναν Σωτήρη σε πολύ καλή κατάσταση με τον ίδιο ρυθμό και πήγαμε παρέα μέχρι το 17, σε πολύ καλή φάση. Ένιωθα τόσο καλά, που όταν είδα τους δύο άλλους να κόβουν λίγο στην ανηφόρα εγώ ανέβηκα... Χαζομάρα ε; Δεν ξέρω! Το μισό το περνάω με 2.05, απίθανος χρόνος για τα δικά μου δεδομένα και σκεφτόμενος την καθυστέρηση στην αρχή αρχίζω να ονειρεύομαι τερματισμό κάτω από 4.00. Ναι καλά! Ανεβαίνει και η ζέστη. Ο κάμπος αρχίζει να βράζει. Τα νεράκια, τα ισοτονικά δεν με φτάνουν πια. Χρειάζομαι κι άλλο! Στο 26 καρφώνω. Στο 27 πέφτει ο ρυθμός. Εκεί με προλαβαίνει ο GeorgeSyn και με μαλώνει που βιάστηκα τόσο. Πάμε μαζί κανά 3άρι χιλιόμετρα και μετά έμεινε πίσω (τι έγινε τελικά ρε συ, τερμάτησες;). Πιάνω τα 30, τα 32 και λέω ότι θα εγκαταλείψω. Κάνω καλαμπούρι με τους τροχαίους και με τον κόσμο μπας και βρω κουράγιο. Πάω με 7 πλέον και το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Κάποιοι με περνάνε, ο Πάυλος και ο Σωτήρης ανάμεσα σε αυτούς. Πολλοί περπατάνε, πάρα πολλοί! Εγώ ακόμα τρέχω αργά, αρχίζω και χάνω το στυλ μου, αρχίζω και σκύβω. Τεντώνομαι να μην σκύβω, ντρέπομαι για την ελεεινή εικόνα που πρέπει να έδινα εκείνη την ώρα. Φτλανω τα 35 τα 36 και λέω ότι πάει το τρέξιμο, δεν το ξανακάνω. Κανένα 5αράκι και πολύ είναι. Φτάνω στη Θεσσαλονίκη και ξέρω πως το άτιμο το άγαλμα είναι ακόμη πολύ μακρυά. Την πόλη την ξέρω καλά. Περνάω σταθμό, βαρδάρη και κατηφορίζω για παραλία λίγο πριν το 40. Το χειρότερο σημείο. Εκεί η εγκατάλειψη ήταν πολύ κοντά. Σταματάω και περπατάω για 200 - 300 μέτρα. Βλέπω την ώρα ότι προλαβαίνω να πιάσω τον αρχικό μου στόχο (4.30). Άντε ξανά. Ξεχύνομαι στη Νίκης ψόφιος. Λίγο λίγο. Βλέπω τον Λευκό Πύργο και εύχομαι να μας πάνε από παραλία να κόψουμε δρόμο. Δυστυχώς έχασα, έπρεπε να πάμε γύρω γύρω τελικά. Στην Αριστοτέλους κανείς δεν μας δίνει σημασία. Ενώ στα χωριά μας χειροκροτούσαν, στις καφετέριες μας είχαν γραμμένους. Τσατίστηκα και από περηφάνεια ισίωνω το στυλ μου. Με φτάνουν κάτι απίθανοι τύποι, ολόφρεσκοι! Είστε υπερμαραθωνοδρόμοι ρε παιδιά και κάνετε προπόνηση, λέω... Όχι ρε φίλε μου λέει ο ένας. Χτες κάναμε τη Σφενδάμη και τώρα είμαστε εδώ να σπρώξουμε έναν φίλο πρωτάρη... Με κοιτάει και μου λέει. Άντε ψηλέ πάμε ρε. Ανοίγουμε και οι δύο, αυτός άπιαστος. Ακούω τα πρώτα χειροκροτήματα. Σκιά των πλατάνων, η πρώτη στον αγώνα. Ψάχω τον τερματισμό και τελικά ορμάω στην αψίδα με όσα έχω. Άψογο στυλ και γρήγορα. Ακούω ένα μπιπ, μια κοπέλα μου φοράει ένα κολιέ και ένας φίλος μου που με περίμενε μου έδωσε το χέρι για συγχαρητήρια. Έμεινα ξάπλα στο γκαζόν κάμποση ώρα. Τελικά, μετά απαό έναν ψητό μαραθώνιο και μια οδήγηση πίσω στην Αθήνα είμαι πιασμένος, αλλά γενικά καλά.
Για τον αγώνα: Κακώς γκρινιάζετε τόσο πολύ, αν και έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε. Υπήρχαν πολλά θετικά, πιο πολλά από τα αρνητικά. Φοβεροί εθελοντές, άψογοι τροχαίοι. Πλούσιος ο μπουφές. Στα χωριά ο κόσμος χειροκροτούσε. Καλό σέρβις με τα πούλμαν και τα πράγματά μας. Πολλοί νοσοκόμοι. Μια καλή οργάνωση.
Αρνητικά: Εκείνη η τρύπα στο καυτατζόγλειο για τις εγγραφές. Απαράδεκτη, με απαράδεκτο ψευτομάγκικο στυλ η εξυπηρέτηση. Καμία σήμανση, τίποτε. Ακόμα και οι αθλούμενοι στον στίβο δίπλα δεν γνώριζαν που είναι τα γραφεία του Μαραθωνίου. Η ώρα χάλια όπως προείπατε. Χρειάζεται καλύτερο μάρκετινγκ του αγώνα. Ο κόσμος της θεσσαλονίκης να τον αγαπήσει και να τον κάνει δικό του.
Αυτά από εμένα. Πάω να ξαπλώσω τώρα και να φάω κάτι τις!
Αριστοτέλης
Έυχαριστώ, όλα τα παιδιά από το φόρουμ που με στήριξαν συμβουλευτικά και ψυχολογικά. Χωρίς το φόρουμ δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία αυτή. δεν έχω λόγια να σας εκφράσω την αγάπη μου!
Και τώρα που είμαι πλέον δρομέας; Πάμε για κλασσική!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kentauros
Forum-Runner

Greece


193 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  20:35:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και έχω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους σας. Παρακολούθησα μόνο ότι έδειξε η ΕΤ3, ή μάλλον φανταζόμουν αυτά που δεν έδειχνε και δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάω ή να κλαίω. Κρίμα γιατί εκτιμώ απεριόριστα το συγκεκριμένο κανάλι....
Μπράβο thrax και καλούς τερματισμούς στη συνέχεια.
Ραντεβού από κοντά στην κλασική.

Φίλε KostasPVol, ήταν μάλλον γραφτό να συμβεί. Μη μασάς Αφού λοιπόν "κράτησες" δυνάμεις, είσαι για το 58άρι σε 2 βδομάδες.....

Edited by - kentauros on 21/04/2008 20:36:06
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Leonardo
Elite Forum-Runner



2254 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  20:41:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπραβο ρε Αριστοτελη,
Πολυ καλη περιγραφη... καλη αποκατασταση

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

2mints
Senior Forum-Runner

Greece
474 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  21:04:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φιλε thrax παρα τις προσπαθειες μου δεν καταφερα να βρω κι εγω μελη του φορουμ στην αφετηρια (τελικα μαλλον δεν βρηκες το κιτρινο καπελλο?). Λογικα συναντηθηκαμε στην διαδρομη. Σαν πρωταρης, κακη εκτιμηση και αργο οπως αποδειχθηκε μισο (2:13) και τελικος χρονος 4:26 με αρκετες δυναμεις. Ας ειναι.. Ραντεβου στην κλασσικη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thrax
Master Forum-Runner

Greece


2502 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  22:17:47  Εμφάνιση Προφίλ  Visit thrax Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by 2mints

Φιλε thrax παρα τις προσπαθειες μου δεν καταφερα να βρω κι εγω μελη του φορουμ στην αφετηρια (τελικα μαλλον δεν βρηκες το κιτρινο καπελλο?). Λογικα συναντηθηκαμε στην διαδρομη. Σαν πρωταρης, κακη εκτιμηση και αργο οπως αποδειχθηκε μισο (2:13) και τελικος χρονος 4:26 με αρκετες δυναμεις. Ας ειναι.. Ραντεβου στην κλασσικη.



με τέτοιο καιρό και πρωτάρης και 4.26 και άνετα! Αστέρι είσαι...
Θα τα πούμε στην κλασσική!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ivorman
The Coach

Greece


1886 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2008 :  10:42:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τερματίσαντες και μη, ειδικότερα στούς πρωτάρηδες. Τον θαυμασμό μου όμως (καθώς και την απύθμενη... ζήλια μου - είπαμε ο αθλητισμός εξυψώνει τα ήθη...) στον Αριστοτέλη, κατά forum Thrax, που κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό που ήθελε (και είχα βάλει στόχο και εγώ πριν απο μερικούς μήνες), θέτοντας στον εαυτό του ρεαλιστικούς στόχους. Οικτίρω τον εαυτό μου που την ψώνισα με 2-3 καλά αποτελέσματα σε αγώνες μικρής απόστασης και έθεσα στόχους που θάπρεπε να κυνηγήσω μετά από... 2-3 χρόνια προπόνησης, και φυσικά την πάτησα απο την προετοιμασία.

Ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι που επικεντρώνω τα συγχαρητήρια στον Αριστοτέλη, απλά τυχαίνει να έχω παρακολουθήσει μέσω του forum όλη την σύντομη σχετικά αλλά υποδειγματική δρομική πορεία του Αριστοτέλη και έχω τρόπον τινα ταυτιστεί (ταιριάζουν και οι ηλικίες μας καθώς και δρομικές μας εμπειρίες, τουλάχιστον μέχρι την... προετοιμασία για τον πρώτο μας μαραθώνιο!!).

Αριστοτέλη γερά και ελπίζω να τρέξουμε κάποιο κομμάτι της κλασσικής μαζί (της κλασσικής του 2009 εννοώ, αν ΟΛΑ μου πάνε καλά και δεν τα σκατώσω πάλι...), εγώ πρωτάρης και εσύ mild veteran (νέος δρομικός όρος !!!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2008 :  13:49:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αριστοτελη,

συμφωνω μαζι σου για τα θετικα του αγωνα, την οργανωση, τον κοσμο και φυσικα ηταν εκεινα τα στοιχεια που μας κρατησαν. αλλα η ζεστη ηταν ανυποφορη και λογω κακου σχεδιασμου ολοι -ακομα και πολλοι καλοι δρομεις- βγηκαν εκτος χρονου ή δεν τερματισαν. και χωρις καμια διαθεση υποτιμησης των θρησκευτικων ή αλλων αρχων θεωρω οτι επρεπε να ληφθει υποψιν η ζεστη στον ορισμο της εναρξης του αγωνα και οχι το προγραμμα των ιθυνοντων. οσο για τον ιορδανη τερματισαμε χερι-χερι μετα απο 5 ωρες.μεγας μαγκας και ψυχη το παλικαρι. ναναι καλα κι αυτος κι ο αποστολης που αν και μολις 13 ετων τα καταφερε επαξια...

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 5 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000