Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Διάφορα...
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 29

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/08/2014 :  12:43:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sakis1971

Μάλλον κανείς δεν έχει διάθεση για αστειάκια καλικαιριάτικα.

same rules apply




....γιατί,είναι πολλοί οι παρόντες στο forum τέτοια εποχή??

Αν δεν έχεις ότι αγαπάς,αγάπα ότι έχεις.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sakis1971
Senior Forum-Runner



499 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/08/2014 :  13:54:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιατί βρε που το πήγατε το φόρουμ και δεν έρχονται;
Οπου και να είναι κανείς σήμερα βρίσκει πρόσβαση,δικαιολογίες δε δέχομαι.
Μετά σου λει κρίση όλοι πήγαν διακοπές.
Θα σας περιποιηθεί ο Γκίκας αναλόγως παλιόπαιδα.

same rules apply
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/08/2014 :  14:15:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sakis1971

Γιατί βρε που το πήγατε το φόρουμ και δεν έρχονται;
Οπου και να είναι κανείς σήμερα βρίσκει πρόσβαση,δικαιολογίες δε δέχομαι.
Μετά σου λει κρίση όλοι πήγαν διακοπές.
Θα σας περιποιηθεί ο Γκίκας αναλόγως παλιόπαιδα.

same rules apply





Κρίση ξεκρίση εγώ γεμάτες τις βλέπω τις παραλίες

Αν δεν έχεις ότι αγαπάς,αγάπα ότι έχεις.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sakis1971
Senior Forum-Runner



499 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/08/2014 :  17:50:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το νέο trend είναι αφήνω απλήρωτο ΤΕΒΕ και στεγαστικό δάνειο και πάω διακοπές.

same rules apply
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/09/2014 :  16:20:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
50 εκπληκτικές φωτογραφίες που δεν έχετε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν!

http://www.dinfo.gr/50-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2015 :  14:56:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
EINAI ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!!
Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ της Αγγλίας είναι 88 χρονών και στις 9 Σεπτεμβρίου θα πάρει το ρεκόρ μακροημέρευσης στον Βρετανικό θρόνο από την μεγάλη προ-γιαγιά της Βασίλισσα Βικτωρία. Τι θα συμβεί όμως όταν πεθάνει;

Βρίσκεται στο θρόνο από το 1952 και κατά τη διάρκεια της βασιλείας της έχουν αλλάξει 12 πρωθυπουργοί καθώς και 12 Αμερικανοί πρόεδροι.
Ωστόσο δεν θα ζει για πάντα και ο θάνατος της θα σημάνει μία τεράστια οικονομική καταστροφή, όχι μόνο για τη Βρετανία, αλλά για όλες τις χώρες του πλανήτη που υπήρξαν αγγλική αποικία.
Κατ' αρχάς για 12 μέρες η Μεγάλη Βρετανία θα βυθιστεί στο πένθος: οι τράπεζες και το χρηματιστήριο θα κλείσουν, κανείς δεν θα πηγαίνει στην δουλειά και όλοι θα μιλούν και θα ασχολούνται μόνο με αυτό το τραγικό γεγονός.
Σύμφωνα με το Business Insider, ειδικά την ημέρα της κηδείας θα χαθούν δισεκατομμύρια από την βρετανική οικονομία. Ειδικότερα, η απώλεια στο ΑΕΠ που θα ακολουθήσει το θάνατο της βασίλισσας, θα είναι μεταξύ 1,2 και 6 δισεκατομμυρίων στερλινών, χώρια το κόστος των εκδηλώσεων και της κηδείας.
Αν πεθάνει σε εργάσιμη μέρα, το χρηματιστήριο του Λονδίνου, καθώς και χιλιάδες άλλες εταιρείες θα κλείσουν σε ένδειξη πένθους, γεγονός που θα έχει σοβαρές οικονομικές απώλειες.
Παράλληλα, το BBC θα ακυρώσει όλα τα κωμικά σόου, όπως είχε κάνει και το 1952 με το θάνατο του Γεωργίου του VI, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος ίσως αλλάξει το όνομά του, όπως αλλαγή θα χρειαστούν και οι στίχοι του εθνικού ύμνου της Μ. Βρετανίας: Το «God Save The Queen» θα πρέπει να αλλάξει σε «God Save The King» όπως γράφτηκε για τον βασιλιά Γεώργιο το 1948.
Επίσης θα αλλάξουν τα κράνη των αστυνομικών, τα διαβατήρια και τα γραμματόσημα στα οποία παρουσιάζεται η Βασίλισσα.
Κρίνοντας από την μαζική υστερία που επικράτησε με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τότε στην περίπτωση της βασίλισσας αναμένεται να «γίνει πανικός» αφού το μεγαλύτερο μέρος του Αγγλικού πληθυσμού δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς την ηγεμονία της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Σε περίπτωση που η βασίλισσα πεθάνει στο παλάτι, ή σε νοσοκομείο, ιδιωτικά, το Μπάκινγκχαμ έχει ήδη έτοιμο ένα σχέδιο (το επονομαζόμενο Bridge) για το πώς και πότε θα ανακοινώσουν το θάνατο της. Αν όμως ο θάνατος της βασίλισσας είναι ξαφνικός ή και δημόσιος, όπως της Νταϊάνα, τότε η είδηση θα βγει εκτός ελέγχου.
Όπως δήλωσε πρώην Βρετανός πρέσβης, πολλά θα κριθούν από το πως θα πεθάνει η βασίλισσα, αν είναι κάτι αναμενόμενο ή έκτακτο.
Στη συνέχεια, το επίσημο συμβούλιο θα ανακοινώσει το βασιλιά της χώρας, με τυπική διαδικασία, αφού θα είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος όμως μπορεί να μεταφέρει απευθείας το δικαίωμα του θρόνου στον γιο του Γουίλιαμ.
Οσο για τη βασίλισσα, η σωρός της θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα στο Westminster Hall για τρεις μέρες, ενώ η κηδεία της θα γίνει 12 μέρες μετά τον θάνατό της και αναμένεται να την παρακολουθήσουν πάνω από 2,5 δισ. κόσμου σε όλο τον πλανήτη, ενώ περίπου 1.000.000 κόσμος θα ακολουθήσουν την νεκρώσιμη πομπή.
Η ενθρόνιση του νέου βασιλιά θα γίνει έναν χρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας, με τον Κάρολο να έχει την δυνατότητα από την πρώτη μέρα που θα οριστεί βασιλιάς να ασκήσει να καθήκοντά του.

http://taxalia.blogspot.gr/2015/03/einai.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2015 :  21:49:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δηλαδή ο Θεός να σώζει τη Βασίλισσα διαφορετικά...Oh dear, my dear
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/03/2015 :  16:45:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
52 φωτογραφίες γυναικών που άλλαξαν την ιστορία για πάντα.

Αυτές οι γυναίκες άλλαξαν την ιστορία για πάντα με τη δυναμική τους, την τόλμη τους την ανθρωπιά τους, ανεξάρτητα από τις προσδοκίες που είχε η κοινωνία για τις ίδιες.

http://www.fylosykis.gr/2014/09/52-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  19:16:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάνναβη για όλους;

Η κάνναβη σε ελεγχόμενες δόσεις μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως φάρμακο. Ασθενείς στη Γερμανία αγωνίζονται ώστε να μπορούν να αγοράζουν φύλλα κάνναβης χωρίς νομικές κυρώσεις.

Για πολλά χρόνια υπέφερε ένας 44χρονος Γερμανός εξαιτίας του συνδρόμου Τουρέτ...

http://www.dw.de/%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82/a-18298697

http://left.gr/news/kannavi-gia-oloys-0

Edited by - xipolitos on 10/03/2015 19:38:38
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2015 :  16:21:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ένας σκύλος που οσφρίζεται τον καρκίνο

Μπορεί ο Φράνκι να είναι σκύλος και όχι γιατρός, ωστόσο έχει αφήσει άφωνους τους επιστήμονες, κάνοντας με τη μύτη του διαγνώσεις καρκίνου με μεγάλη επιτυχία.

Αμερικανοί ερευνητές του Πανεπιστημίου Ιατρικών Επιστημών του Αρκάνσας, με επικεφαλής τον δόκτορα Ντόναλντ Μπόντενερ, παρουσίασαν τον αξιοθαύμαστο τετράποδο «συνεργάτη» τους στο ετήσιο συνέδριο της Ενδοκρινολογικής Εταιρείας των ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC...
https://left.gr/news/enas-skylos-poy-osfrizetai-ton-karkino
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2015 :  18:22:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η καλή φυσική κατάσταση επιβραδύνει την γήρανση του εγκεφάλου στους μεσήλικες

Στην κρίσιμη 20ετία μεταξύ των 40 και των 60 η φυσική κατάσταση μπορεί να είναι το κρίσιμο μέγεθος για την πορεία λειτουργίας του εγκεφάλου.

Όσο καλύτερη φυσική κατάσταση έχει ένας σαραντάρης, τόσο βραδύτερη γήρανση είναι πιθανό να εμφανίσει ο εγκέφαλός του, όταν πια γίνει εξηντάρης. Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, οι άνθρωποι με κακή σωματική κατάσταση στα 40 τους, έχουν μικρότερο όγκο εγκεφάλου στα 60 τους, αλλά και χειρότερη νοητική λειτουργία.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Νικόλ Σπαρτάνο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστόνης, που έκαναν τη σχετική ανακοίνωση σε αμερικανικό καρδιολογικό συνέδριο, μελέτησαν στοιχεία για 1.271 άτομα, τα οποία στην αρχή της έρευνας είχαν μέση ηλικία 41 ετών και είχαν υποβληθεί σε έλεγχο της φυσικής κατάστασής τους με τεστ κοπώσεως κ.α.

Μετά από 20 χρόνια, οι επιστήμονες έλεγξαν τα ίδια άτομα με τομογραφίες του εγκεφάλου και νοητικά τεστ. Ακολούθησε η συσχέτιση της σωματικής κατάστασης όταν κανείς ήταν στα 40 του, με την εγκεφαλική-νοητική κατάστασή του, όταν έγινε 60.

Όπως διαπιστώθηκε, όσοι άνθρωποι είχαν χειρότερη φυσική κατάσταση παλαιότερα, είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουν τόσο μικρότερο όγκο εγκεφάλου, ιδίως στον μετωπιαίο λοβό, όσο και χειρότερες νοητικές επιδόσεις αργότερα. Εν ολίγοις, κατά τους ερευνητές, η κακή φυσική κατάσταση σχετίζεται με την πρόωρη γήρανση του εγκεφάλου και του νου.

«Πολλοί άνθρωποι δεν αρχίζουν να ανησυχούν για την υγεία του εγκεφάλου τους, παρά μόνο όταν μεγαλώσουν πολύ. Όμως η νέα μελέτη παρέχει περισσότερες ενδείξεις ότι ορισμένες συμπεριφορές και κάποιοι παράγοντες κινδύνου στη μέση ηλικία μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες για την κατοπινή γήρανση του εγκεφάλου αργότερα», δήλωσε η κ. Σπαρτάνο.

Οι ερευνητές συμπέραναν ότι το να ασκείται κανείς στη μέση ηλικία, αποτελεί σημαντικό προληπτικό βήμα για τη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου του και για την καθυστέρηση της εμφάνισης άνοιας, όταν πια γεράσει.
http://left.gr/news/i-kali-fysiki-katastasi-epivradynei-tin-giransi-toy-egkefaloy-stoys-mesilikes
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  11:53:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η αποθέωση της Δικανικής Ρητορικής Τέχνης κατά την ελληνική αρχαιότητα
« Εκ κακού κόρακος, κακόν ωόν » !

Ο Τεισίας ήταν μαθητής του φημισμένου ρητοροδιδάσκαλου και πολιτικού Κόρακα, που είχε διακριθεί τον 5ο αιώνα π.Χ. στις Συρακούσες ως έξοχος δικανικός ρήτορας. Χαρακτηριστική της ρητορικής δεινότητας των δύο ρητόρων, μαθητή και δάσκαλου, ήταν η εξής ιστορία, που διηγούνταν στις Συρακούσες :
Όταν ο Τεισίας ήταν νεαρός ακόμη, επισκέφθηκε τον Κόρακα και του ζήτησε να του μάθει την τέχνη της ρητορικής. Όμως επειδή ακόμη κι αν πουλούσε όλη του την περιουσία δεν θα έφτανε να πληρώσει ούτε τα μισά δίδακτρα, συμφώνησαν ότι θα τον πλήρωνε μόνο αν τον έκανε καλό ρήτορα και κέρδιζε την πρώτη του δίκη στο δικαστήριο. Ο Κόρακας δέχτηκε.

Ο Τεισίας έγινε, μετά τετραετή διδασκαλία, εξαίρετος πράγματι ρήτορας, αλλά δεν ανελάμβανε να συνηγορήσει σε δικαστήριο, για να αποφύγει την πληρωμή. Ο Κόρακας αναγκάστηκε να καταγγείλει το μαθητή του στα δικαστήρια. Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε τότε σ' αυτή τη δίκη, για να παρακολουθήσει τη μονομαχία ανάμεσα σε δάσκαλο και σε μαθητή.

Η εκπληκτική επιχειρηματολογία και των δύο έχει μείνει έκτοτε θρυλική:

Ο Κόρακας εξήγησε στους δικαστές τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Τεισία και τέλειωσε με αυτά τα λόγια: «Και τώρα, ω δικαστές, αποφασίστε. Σας δηλώνω, όμως, πως μου είναι αδιάφορο τι απόφαση θα βγάλετε. Γιατί είτε τον καταδικάσετε τον Τεισία είτε τον αθωώσετε, εγώ τα λεφτά μου θα τα πάρω»! Οι δικαστές τού ζήτησαν να εξηγήσει τι εννοεί. Ο Κόρακας συνέχισε: «Αν αποφασίσετε πως οφείλει να με πληρώσει ο μαθητής μου, σύμφωνα με την απόφασή σας θα με πληρώσει φυσικά. Αν όμως αποφασίσετε πως δεν υποχρεούται να με πληρώσει, τότε ο μαθητής μου θα έχει κερδίσει την πρώτη του δίκη, οπότε, με βάση τη συμφωνία μας, οφείλει να με πληρώσει».

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο νεαρός Τεισίας και είπε: «Και εγώ είμαι βέβαιος ότι δεν οφείλω να πληρώσω ούτε οβολό στον Κόρακα και σας δηλώνω ότι αδιαφορώ για την απόφαση του δικαστηρίου. Γιατί ό,τι και αν αποφασίσετε, δεν οφείλω καμιά πληρωμή. Και ο λόγος είναι απλός: Αν αποφασίσετε να μην πληρώσω το δάσκαλό μου, τότε, σύμφωνα με την απόφασή σας, δεν θα τον πληρώσω φυσικά. Αν όμως αποφασίσετε πως πρέπει να τον πληρώσω, τότε θα έχω χάσει την πρώτη μου δίκη, οπότε, κατά τη συμφωνία μας, δεν του οφείλω πληρωμή».

Οι δικαστές, μη ξέροντας ποιον να πρωτοθαυμάσουν για τη ρητορική του δεινότητα, το δάσκαλο ή το μαθητή, είπαν τη φράση που έκτοτε έμεινε παροιμιώδης:

«Εκ κακού κόρακος, κακόν ωόν» !




Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  14:24:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το κορίτσι που παίρνει δώρα από τα κοράκια

Κάθε μέρα όταν γυρίζει από το σχολείο, η Γκάμπι Μαν, ένα οκτάχρονο κοριτσάκι από το Σιάτλ, χαζεύει ευλαβικά την αγαπημένη της συλλογή. Τι περιλαμβάνει; Σκουριασμένες βίδες, κουμπιά, συνδετήρες, κομμάτια από γυαλί που έχουν ξεπλυθεί από τη θάλασσα…


Η σχέση της Γκάμπι με τους φτερωτούς της φίλους ξεκίνησε τυχαία το 2011, όταν ήταν 4 ετών.

Ο πρωτότυπος… θησαυρός της αποκτήθηκε σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια, χάρη σε μία ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με τα κοράκια της γειτονιάς! Και η ιστορία της ενέπνευσε μία σειρά από επιστήμονες για να μελετήσουν εκ νέου τη συμπεριφορά των ιδιαίτερων αυτών πτηνών.

Η σχέση της Γκάμπι με τους φτερωτούς της φίλους ξεκίνησε τυχαία το 2011, όταν ήταν 4 ετών και τα τρόφιμα που μασουλούσε της έπεφταν από τα χέρια. Τα πουλιά πλησίαζαν τότε για να το εκμεταλλευθούν και σιγά σιγά άρχισαν να παραμονεύουν για να βγει. Καθώς μεγάλωνε, άρχισε να τους προσφέρει ολόκληρο το κολατσιό της. Και κάπως έτσι το τελετουργικό έγινε καθημερινότητα. Η οικογένεια έφτιαξε μία μικρή εγκατάσταση στην πίσω αυλή με νερό και ξηρούς καρπούς. Και οι ιπτάμενοι επισκέπτες κάθε φορά που έρχονταν στην αυλή άφηναν στους οικοδεσπότες από ένα μικρό δωράκι, οτιδήποτε μικρό και λαμπερό χωρούσε στο ράμφος τους!

«Αν θέλετε να αναπτύξετε δεσμούς με ένα κοράκι πρέπει να είστε συνεπής στην ανταμοιβή τους» εξηγεί ο Τζον Μάρζλουφ, καθηγητής Αγριας Ζωής στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, ο οποίος τονίζει ότι η σχέση είναι αμφίδρομη. Με αφορμή την Γκάμπι μελέτησε τη σχέση ανθρώπων-πτηνών. Τα κοράκια επικοινωνούν με τον τρόπο που πετάνε, το πόσο κοντά περπατάνε στον άνθρωπο και πού κάθονται.

Ο άνθρωπος μαθαίνει με τη σειρά τους τη «γλώσσα» τους και τα πτηνά τις κινήσεις και τη στάση του. Σε γενικές γραμμές, λένε οι επιστήμονες, το κοράκι εξημερώνεται πολύ εύκολα και μαθαίνει να συζεί με τον άνθρωπο. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα σε πολλούς ευρωπαϊκούς πύργους εκτρέφονταν και διατηρούνταν κοράκια, τα οποία μάλιστα συχνά ήταν και προσωπικοί φύλακες των ιπποτών εκτροφέων τους.

Χάρη στην Γκάμπι, «το κορίτσι που παίρνει δώρα από τα πουλιά» και τους φίλους της, όπως σημειώνει το BBC, η μητέρα της βρήκε πρόσφατα το φακό που είχε χάσει από τη φωτογραφική της μηχανή.

«Είμαι σίγουρη ότι ήταν σκόπιμο. Μας παρακολουθούν συνέχεια. Κατάλαβαν ότι μου έπεσε και μου το έφεραν πίσω», λέει η Λίζι Μαν, περήφανη για την αγάπη της κόρης της για τα πουλιά.
http://left.gr/news/koritsi-poy-pairnei-dora-apo-ta-korakia

Υ.Γ. Είχα σκοπό να το ανεβάσω χθες Βασίλη, εφ΄όσον γίνεται λόγος για τα "κοράκια" δράττομαι της ευκαιρίας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  16:08:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Ελπίζω αυτή η κυβέρνηση να μην μάθει την γλώσσα των "κοράκων"....ή μάλλον να την μάθει αλλά να μην τη μιλάει!!!
Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 13/03/2015 16:10:05
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  17:04:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ας ευχηθούμε να είναι κορακοζώητη..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 29 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000