Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Γίνε ανταποκριτής του Runningnews.gr
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

RunningNews.gr
The Forum



521 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 09/11/2005 :  08:34:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του RunningNews.gr.
Στην προσπάθεια μας για πλήρη ενημέρωση σχετικά με του αγώνες δρόμου που γίνονται στην Ελλάδα θα θέλαμε τη βοήθεια σας. Επειδή οι λαϊκοί αγώνες δρόμου ενδιαφέρουν τους επισκέπτες, αφού προφανώς και οι ίδιοι είναι αθλητές που παίρνουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες θέλουμε να έχουμε ανταπόκριση από όσο τον δυνατόν περισσότερους. Εμείς μπορούμε να είμαστε σε μερικούς αλλά φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε σε όλους τους αγώνες. Έτσι ψάχνουμε εθελοντές-ανταποκριτές που αφού θα δίνουν έτσι κι αλλιώς το αγωνιστικό παρόν σε κάποιον αγώνα κατόπιν μπορούν να γράφουν και να μας αποστέλλουν μια μικρή αναφορά στην διοργάνωση. Βέβαια προτεραιότητα έχουν πάντα οι διοργανωτές των αγώνων από τους οποίους περιμένουμε να μας στέλνουν τα δελτία τύπου τους αλλά επειδή αυτό δεν συμβαίνει συχνά η συμβολή των φίλων του Forum είναι απαραίτητη.

Καταρχάς όσοι φίλοι συμμετέχουν συστηματικά σε αγώνες και γενικώς ενδιαφέρονται να βοηθήσουν καλό θα ήταν να απαντήσουν στo αντίστοιχο ανοιχτό για σχολιασμό θέμα ( http://www.runningnews.gr/snitzforum/topic.asp?TOPIC_ID=85 ) ώστε να έχουμε μια πρώτη αξιολόγηση του ενδιαφέροντος και μάλιστα μαζί με τις ιδέες τους για το πώς θα κάνουμε αυτή τη συνεργασία πιο λειτουργική και αξιόπιστη.
Κατόπιν αν κάποιος φίλος επιθυμεί να καλύψει κάποιον αγώνα θα μας ενημερώνει ξεχωριστά και κατά προτίμηση με email. Για τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ανταποκρίσεις κάθε αγώνα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται με ιδιαίτερη επικοινωνία .

Ευχαριστούμε
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000