Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καταλάβατε ή ακόμα θέλετε ευρώ;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 29

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2013 :  16:04:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αρχισαν οι κωλοτούμπες....


Τη θέση ότι οι δηλώσεις του αναπαράγονται και διαστρεβλώνονται από διάφορα επικοινωνικά κέντρα διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM. Τόνισε παράλληλα ότι «ουδέποτε το κόμμα είχε θέση για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη».
«Το αντίθετο», πρόσθεσε, «θα έλεγα ότι η επιλογή και του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μη φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη».
Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ωστόσο ότι δε θα ήθελε να μιλήσει για προσωπικές του θέσεις, οι οποίες -όπως ανέφερε- «είναι γνωστές από την αρχή της δεκαετίας του ’90 με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την ΟΝΕ και την πορεία της Ευρωζώνης».
«Αν ανοίξω εγώ μια δημόσια συζήτηση για τέτοια θέματα, επειδή δε ζούμε σε ένα ιδανικό κλίμα στη δημόσια ζωή, θα αναπαραχθούν με έναν τρομερό τρόπο από επικοινωνιακά κέντρα που δε θέλουν τη συζήτηση, αλλά αξιοποιούν διαφορετικές απόψεις και τις διαστρεβλώνουν αντί να κάνουν συζήτηση», πρόσθεσε.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι οι προσωπικές απόψεις αυτές θα συζητηθούν και στο κόμμα και στο συνέδριο. «Είναι ένα θέμα για το συνέδριο, διότι εκεί θα συζητήσουμε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τη χώρα, την περιοχή και την Ευρώπη και όποιες διαφορετικές απόψεις υπάρχουν, θα συζητηθούν ανοιχτά», κατέληξε.

Keep Trolling!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  14:36:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν και ήμουν ένας από αυτούς που τους συγκινούσε η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είμαι πια οπαδός της. Τουλάχιστον αυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν με εκφράζει καθόλου η Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόβλημα είναι πως εκφράζει κάθε μέρα όλο και λιγότερους Ευρωπαίους.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποτε η Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών αλλά σήμερα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση των αγορών και των εκβιασμών.

Και οι καθημερινοί εκβιασμοί δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, γιατί υποθέτω πως επιθυμούμε ακόμα όλοι η Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι δημοκρατία.

Σε όλη την Ευρώπη, ο ευρωσκεπτικισμός φουντώνει και εκφράζεται πια από ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Κοιτώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, βλέπω εθνικισμό, ρατσισμό, νεοναζισμό, φτωχοποίηση, μεγάλους πληθυσμούς πολιτών που εξαθλιώνονται και την δημοκρατία να υποχωρεί διαρκώς.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να επιστρέψει στην εποχή των εθνικών νομισμάτων, γιατί αυτό θα ήταν πισωγύρισμα.

Ο εθνικισμός, ο νεοναζισμός, η εξαθλίωση και ο ρατσισμός δεν είναι πισωγύρισμα; Τι είναι; Πρόοδος;

Όχι, είναι πισωγύρισμα. Και μάλιστα είναι ένα πισωγύρισμα όχι στην Ευρώπη πριν το ευρώ αλλά στην Ευρώπη του μεσοπολέμου. Αυτό θέλουμε;

Οι σχέσεις ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης τραυματίζονται καθημερινά και το μίσος κατά του γερμανικού λαού –εξαιτίας των επιλογών και της αλαζονείας της γερμανικής κυβέρνησης για την οποία, όμως, έχουν ευθύνες και οι Γερμανοί πολίτες- αρχίζει να θεριεύει.

Στη ζωή κάνουμε και λάθη. Καλό είναι να τα παραδεχόμαστε, να μαθαίνουμε από αυτά και να συνεχίζουμε.

Το ευρώ αποδεικνύεται ένα τεράστιο λάθος. Και θα πρέπει να το παραδεχτούμε. Θα μας φανεί χρήσιμο.

Προφανώς, υπήρχαν άλλες διεργασίες που θα έπρεπε να γίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση πριν την νομισματική ένωση.

Δεν έγιναν. Και το ευρώ δεν μπόρεσε να καλύψει την απουσία τους.

Πριν η ζημιά για την Ευρώπη γίνει ανεπανόρθωτη και ακυρωθεί ακόμα και η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ας επιστρέψουν οι ευρωπαϊκές χώρες στα εθνικά τους νομίσματα.

Να γίνουν δημοψηφίσματα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και οι πολίτες –χωρίς εκβιασμούς- να αποφασίσουν. Δημοκρατικά.

Στη συνέχεια, οι Ευρωπαίοι ηγέτες να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι, να συζητήσουν ισότιμα και πολιτισμένα, και να αποδεχτούν τις επιλογές των λαών της Ευρώπης.

Αφού γίνουν αυτά, ας πιάσουμε την όμορφη ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την αρχή.

Πιτσιρίκος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  14:37:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άντε να πείτε τώρα με όσα έχουν συμβεί οτι ο Καζάκης είναι υπερβολικός
Διαβάζουμε στο 1greek.wordpress.com και μεταφέρουμε, γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο:


«Δεν γνωρίζουμε προσωπικά τον κύριο Καζάκη, δεν έχουμε επαφές μαζί του, αυτό που μας ενδιαφέρει, όμως, είναι να τονίσουμε την βλακεία και την ηλιθιότητα που έχει σκεπάσει τη χώρα.»

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dTpSZn3XIeg

Στο παραπάνω βίντεο, παρακολουθούμε στις 11/10/2011 έναν αναλυτή – οικονομολόγο να προσπαθεί να εξηγήσει τα αυτονόητα σε ένα πάνελ που τα υπόλοιπα, άσχετα με την οικονομία, παπαγαλάκια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφτιλιστούν, αρκεί να αντιστρέψουνε την πραγματικότητα....


Η κουβέντα που γίνεται είναι χαρακτηριστική της ελληνικής γκιαούρικης νοοτροπίας. 2.....
καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές πόρνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μαζί με 2 υποτιθέμενους αντικειμενικούς δημοσιογράφους προσπαθούν να βγάλουν τρελό τον μοναδικό άνθρωπο της παρέας που έχει σχέση με τα οικονομικά και γνωρίζει το αντικείμενο. Προσέξτε την ημερομηνία του βίντεο. Μιλάμε για τις 11/10/2011.

Ο Καζάκης μιλάει με στοιχεία και νούμερα και τα 4 παπαγαλάκια προσπαθούν να ρίξουν την κουβέντα στην βλακεία, όπου είναι σίγουρο ότι θα νικήσουν. Πρέπει να νικήσουν, για να συνεχίσουν τα κόμματα – νταβατζήδες να τους προσφέρουν αποκλειστικές ειδήσεις, μισθούς, χαρτζιλίκια και αβάντες. Είναι προφανές ότι δεν τους καίγεται καρφί για την αλήθεια και την ενημέρωση του κόσμου.

Σε κάποια φάση της κουβέντας ο Χατζηνικολάου δείχνει μία ιδιαίτερη ευαισθησία σχετικά με τις καταθέσεις των πολιτών, που θα κινδυνεύσουν να χαθούν σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή. 16 μέρες μετά, στις 27/11/2011 η ΕΕ αποφάσισε να κουρευτεί το ελληνικό χρέος κατά 50%. Εκτός απο τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια, μερικές χιλιάδες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων έχασαν το 53% των χρημάτων τους και ο Χατζηνικολάου, από όσο ξέρουμε, δεν βγήκε στο βουνό για να υπερασπιστεί αυτούς που έχασαν τα λεφτά τους.

17 μήνες μετά την κουβέντα, δηλαδή σήμερα, η συμμορία της ευρωζώνης κλέβει ξεδιάντροπα τις καταθέσεις των Κυπρίων για να σώσει την οικονομία της. Κάτι σαν“σφάξε με αγά μου, να αγιάσω”.

Ας μην μιλήσουμε για την ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση, τα λουκέτα και τις αυτοκτονίες. Ο μόνος που έπεσε μέσα στις προβλέψεις του, από το συγκεκριμένο πάνελ, είναι ο Καζάκης, όπως και όλοι αυτοί που έλεγαν τα αυτονόητα. Αλλά στη χώρα της πουστιάς, η αλήθεια δεν έχει πελάτες, όπως έχει πει και ο Μοντεσκιέ. Προέχει η μίζα, το συμφέρον, το λάδωμα και το κουκούλωμα.

Ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια σχεδόν μετά τον ερχομό του ΔΝΤ στην Ελλάδα, δεν έχει βρεθεί κάποιος πολιτικός, διπλωμάτης, τραπεζίτης, αναλυτής, ρήτορας, δημοσιογράφος ή ιεραπόστολος που να εκφράσει ένα ρεαλιστικό επιχείρημα υπέρ των πολιτικών ακραίας λιτότητας. Και ούτε θα βρεθεί. Δεν χρειάζεται να βρεθεί, αφού δεν υπάρχει κανείς που να μπορέσει να βρει κάτι θετικό στο αυτομαστίγωμα των χωρών.

Κάποτε, μέχρι την γαλλική επανάσταση, ήταν ο σοφός βασιλιάς που κυβερνούσε και μπορούσε να κάνει ότι θέλει το λαό του. Δεν είχε σημασία αν ήταν έξυπνος ή χαζός. Μετρούσε ότι ήταν ο βασιλιάς και τον είχε διορίσει ο θεός. Σήμερα, στη θέση του βασιλιά είναι οι τράπεζες που διορίζουν τους πολιτικούς που θα τους κάνουν τα χατίρια. Έπρεπε να το καταλάβουμε πιο νωρίς. Όταν ήμασταν μικροί, μας έλεγαν ότι θα έρθει μία εποχή που τα ρομπότ θα εξουσιάζουν τους ανθρώπους. Τα ρομπότ δεν χρειάζονται, αφού υπάρχει το χρήμα. Και όσο το χρήμα, έχει τη σημερινή του δύναμη και επιρροή πάνω στον άνθρωπο, όλα τα άλλα είναι περιττά.

http://voliotaki.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5312.html#more

Edited by - KostasPVol on 29/03/2013 14:38:19
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  14:39:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Ν. Αναστασιάδης τίναξε στον αέρα τη σχέση με Ρωσία ...
Οι εν Ελλάδι απολογητές του μνημονίου έχουν αποδυθεί τις τελευταίες ημέρες σε μια προπαγανδιστική εκστρατεία με επίκεντρο τις ρωσοκυπριακές σχέσεις.

«Είδατε που σας λέγαμε ότι η υποταγή στις ... αποφάσεις της Γερμανίας και της Ευρωζώνης είναι μονόδρομος; Βλέπετε ότι η Ρωσία αρνήθηκε να βοηθήσει την Κύπρο παρά τις καλές σχέσεις που είχαν οι δύο χώρες;» είναι η ουσία της επιχειρηματολογίας τους.

Στόχος τους είναι φυσικά να αποκαρδιώσουν όσους αναζητούν εναλλακτικές πολιτικές και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν απήχηση ακόμη και σε καλοπροαίρετους ακροατές...
που όντως είχαν την ελπίδα ότι η Ρωσία «θα έσωζε την Κύπρο», αλλά ταυτόχρονα είχαν άγνοια των πολιτικών συνθηκών που επικρατούν στις σχέσεις Λευκωσίας - Μόσχας. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά.

Τη νύχτα της Παρασκευής, 15 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής συμφωνούν ενθουσιωδώς με την κατάσχεση ποσοστού 10% των καταθέσεων για ποσά άνω των 100.000 ευρώ που βρίσκονται στις κυπριακές τράπεζες. Ο Μ. Σαρρής μάλιστα βγαίνει και σε συνέντευξη Τύπου και υπερασπίζεται με θέρμη την απόφαση αυτή, η οποία σημαίνει συν τοις άλλοις ότι οι Ρώσοι καταθέτες στην Κύπρο θα χάσουν τουλάχιστον... 3 δισεκατομμύρια (!) ευρώ που θα τους αρπάξει η κυβέρνηση της Λευκωσίας κατ' εντολήν και σε συμφωνία με τη Γερμανία και το Eurogroup.

Την επόμενη μέρα, με απύθμενο πολιτικό θράσος, ο Ν. Αναστασιάδης στέλνει τον Μ. Σαρρή στη Μόσχα, τον άνθρωπο δηλαδή που προσωπικά συμφώνησε στη ληστεία των 3 δισ. ευρώ από τους Ρώσους, να ζητήσει κι άλλα... 2-3 δισ.! Είναι παρανοϊκό! Να βοηθήσει η Μόσχα αυτούς που λήστεψαν τους Ρώσους στην Κύπρο, γιατί; Να προστρέξουν οι Ρώσοι προς βοήθεια των Κύπριων «ληστών»; Κανονικά θα έπρεπε οι Ρώσοι να... συλλάβουν για ληστεία 3 δισεκατομμυρίων τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών! Εντελώς άλλη στάση θα τηρούσε ίσως η Μόσχα, αν η Λευκωσία είχε αρνηθεί να συμφωνήσει σε κατάσχεση τμήματος των καταθέσεων και κατόπιν απευθυνόταν στους Ρώσους για βοήθεια. Τότε θα είχε τεράστια αξία μια δήλωση της κυπριακής κυβέρνησης ότι προτίθεται να προσκαλέσει ρωσικές εταιρείες να συμμετάσχουν στην αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βλέπει θετικά και την παροχή κάποιων διευκολύνσεων στο Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας, αναστατώνοντας έτσι και τις ΗΠΑ.

Αν όμως προηγηθεί η συναίνεση στην υπαγωγή της Κύπρου σε μνημονιακό καθεστώς και η ληστεία των ρωσικών καταθέσεων, τότε όλα τα προαναφερθέντα καθίστανται λόγια κενά περιεχομένου και ακυρώνονται στην πράξη, καθώς κανείς δεν τα πιστεύει. Πόσω μάλλον αν γνωρίζει -και φυσικά οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν- τις απελπιστικά στενές πολιτικές σχέσεις του Ν. Αναστασιάδη με τη Βρετανία. Η Μόσχα ανταποκρίθηκε αμέσως και έδωσε τα 2,5 δισεκατομμύρια δάνειο στον Δημήτρη Χριστόφια προκειμένου να βοηθήσει τη Λευκωσία να διατηρήσει την οικονομική ανεξαρτησία της. Τι έκανε όμως και αυτός; Συμπεριφέρθηκε σαν πολιτικός απατεώνας: αφού πήρε τα λεφτά του δανείου των Ρώσων, στη συνέχεια άρχισε συνομιλίες με την τρόικα για την υπαγωγή της Κύπρου σε μνημόνιο! Μάλιστα, σαν να μη συνέβη τίποτα, ο Χριστόφιας ζητούσε έπειτα από τη Μόσχα να του δώσει κι άλλο δάνειο! Οπως είναι ευνόητο, θα έπρεπε να είναι ηλίθιοι οι Ρώσοι για να του δώσουν ξανά λεφτά.

Η κυπριακή τακτική έφτασε σε νέα επίπεδα με το δίδυμο Αναστασιάδη - Σαρρή. Αυτοί βούτηξαν από τους Ρώσους 3 δισεκατομμύρια με το ζόρι μέσω της αρπαγής των καταθέσεων και επειδή δεν τους έφτασε αυτή η λεία ζήτησαν από τη Μόσχα να τους δώσει άλλα 2-3 δισ. ευρώ... οικειοθελώς αυτή τη φορά, αφού είπαν στους Ρώσους κι από πάνω ότι δεν πρόκειται να τους πληρώσουν κανονικά, όπως είχαν συμφωνήσει και τις δόσεις του δανείου που είχε δώσει η Μόσχα στον Χριστόφια! Μιλάμε για απύθμενο πολιτικό θράσος της δεξιάς κυβέρνησης της Κύπρου! Ακόμη χειρότερα, με τη συμφωνία της κυπριακής κυβέρνησης στην τελευταία απόφαση του Εurogroup για κατάσχεση από... 30% έως 40% (!) των ρωσικών καταθέσεων, Αναστασιάδης και Σαρρής θα αρπάξουν πάνω από... 10 (!) δισ. ευρώ από τους Ρώσους, στο πλαίσιο της γενικής λεηλασίας των καταθέσεων.

Oπως και να το δει κανείς, έπειτα από όλα αυτά είναι υποχρεωμένος να παραδεχτεί ότι μέσα σε 15 μέρες ο Αναστασιάδης κατόρθωσε να τινάξει στον αέρα τις σχέσεις Ρωσίας - Κύπρου που είχαν διαρκέσει πάνω από μισόν αιώνα. Συνειδητά κατέστησε έτσι την Κύπρο πολύ πιο ευάλωτη, στερώντας την από την πολιτική υποστήριξη της Μόσχας. Οι οιωνοί είναι πολύ κακοί.

Γιώργος Δελαστικ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  14:42:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δηλαδή Κώστα, την λύση αυτή δεν την ήθελε ο Πούτιν? Δεν ήθελε να επιστρέψει το μαύρο χρήμα στην χώρα του?
Εσύ τι θα έκανες στην θέση του?

Keep Trolling!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  15:02:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα άκουγα ΕΕ και θα έφευγα μακρυά. Έτοιμη για κατάρευση είναι, καμμιά ασφάλεια δεν έχει οποιοδήποτε δάνειο της δίνει οποιοσδήποτε τρίτος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  15:05:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ ξέρω ότι επίτηδες δεν έδωσε το δάνειο ο Πούτιν για να οδηγηθούμε σε αυτή την κατάσταση και να επιστρέψει το χρήμα στην Ρωσία. Θα ήταν πολύ ηλίθιος αν δάνειζε τους Κύπριους για να μπορούν ανενόχλητοι οι Ρώσοι με το μαύρο χρήμα να το παρκάρουν ανενοχλητα στην Κύπρο

Keep Trolling!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  15:08:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το θέμα είναι ότι όλο και περισσότερο φαίνεται ότι διάσωση δεν υπάρχει μέσω της ευρωζώνης. Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Επειδή δεν είμαι αναλυτής αλλά βλέπω τι γίνεται γύρω μου δεν είμαι σε θέση να προτείνω 1 σοβαρή λύση. Μπορεί συναισθηματικά να θέλω να βγώ από την Ευρώπη, χωρίς όμως να σημαίνει ότι αυτό θα ήταν σοφό. Θα περίμενα όμως όλοι οι ειδικοί επί των οικονομικών να είχαν να μου προτείνουν 2, 3, 5 εναλλακτικές λύσεις και να επιλέξω. και θα περίμενα εναλλακτικές γιατί δεν είναι 1 απλό μαθηματικό πρόβλημα αλλά μάλλον 1 οικονομικός "πόλεμος" έστω και στο όνομα του φιλελευθερισμού.
Καταλαβαίνω τις προσαρμογές, δεν καταλαβαίνω την φτώχεια και το ελεεινό βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας. Και σε ελεεινό επίπεδο έχουν πέσει αρκετοί ακόμα και από εμάς και ας μην το λένε.
Λέγοντας ότι η διάσωση επιτυγχάνεται μόνο μέσω της ευρωζώνης, μου δείχνει στείρα σκέψη από μέρους τους και πιθανόν μεροληψία. Με αναγκάζει όσο και αν λένε Ευρώπη εγώ να φωνάζω ΟΧΙ!!!!!!
Ραντεβού λοιπόν με τους υποστηρικτές της Ευρώπης με τις νέες τελευταίες μειώσεις κάθε μορφής.

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  15:12:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να κοιμάται ήσυχος ο Πούτιν αν το έκανε γι'αυτό. Δηλαδή δύο χώρες υπάρχουν, η Κύπρος και η Ρωσία? Αν κάποιος Ρώσος έχει μαύρο χρήμα, σιγά μη το πάει στη χώρα του. Υπάρχουν χίλιαδυο Κευμάν, Γιβραλτάρ κι εγώ δεν ξέρω, που θα τα προτιμήσουν αν τα κρίνουν κατάλληλα. Όπως υπάρχει και το σεντούκι. Στις τράπεζες της Ρωσίας, λίγα θα πάνε, και μόνο όσα είναι, φαινομενικά έστω, καθαρά.

Edited by - KostasPVol on 29/03/2013 15:13:16
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  16:01:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το μειονέκτημα της Ευρωζώνης είναι ότι το Ευρώ σαν πολύ σκληρό νόμισμα είχε χαμηλά επιτόκια με αποτέλεσμα να δανείζονται πολιτικοί τύπου Παπανδρέου πατέρα και Καραμανλή ανηψιού τόνους χρημάτων για να εγκαταστήσουν το κομματικό κράτος.
Οσο για την Κύπρο διαβάστε σήμερα στις εφημερίδες πόσα δάνεια χάρισαν σε πολιτικούς οι 2 τράπεζες που δημιούργησαν το πρόβλημα...

Keep Trolling!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  22:22:49  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
από κάποιον... Fotis Giann

Οταν πτωχεύσαμε τό 1893 εθνικό νόμισμα είχαμε.
Οταν μπήκαμε στόν Διεθνή οικονομικό έλεγχο τό 1897 ύστερα από ένα εθνικό Νταηλίκι πάλι εθνικό νόμισμα είχαμε.
Οταν πήγαμε νά πάρουμε τόν Μαρμαρωμένο Βασιλιά και διχοτομήσαμε τό κατοστάδραχμο γιά νά κάνουμε εσωτερικό δανεισμό πάλι εθνικό νόμισμα είχαμε.
Οταν η κοινωνία τών Εθνών έστειλε εδώ ένα σκασμό λεφτά γιά νά λύσει τό προσφυγικό πρόβλημα και τά λεφτά τά έφαγαν οί Ελληνικές μαφίες,πάλι δραχμή είχαμε.
Οταν πτωχεύσαμε τό 1932 πάλι δραχμή είχαμε.
Οταν πλακωθήκαμε στόν εμφύλιο του 1946-1949 πάλι δραχμή είχαμε.
Οταν ο Πωλ Πόρτερ χαστούκισε τόν Στεφανόπουλο επειδή τά χρήματα τών Αμερικανών πέφτανε στήν μαύρη τρύπα τής Ελληνικής μαφίας πάλι δραχμή είχαμε.
Στήν περίοδο τής Μεταπολίτευσης πού στήσαμε τό απίστευτο πελατειακό κράτος,τά 3/4 τής χρονικής περιόδου τής Μεταπολίτευσης πάλι δραχμή είχαμε.
Πάλι δέν κατάλαβες;Τό πρόβλημα δέν είναι τό ευρώ.Είναι τό Μπουρδέλο κράτος,Νεοέλληνα,πού ένω χρόνια τό έβριζες,΄τωρα σέ έπιασε η "εθνική αξιοπρέπεια"
Ακόμα καί μέ δραχμή,σέ ένα κράτος πού τό κυβερνούν οι συμμορίες,θά είσαι πολύ μά πολύ πιό χειρότερα από τό ευρώ.Θά τό νοιώσεις πολύ σύντομα αυτό.
Δυστυχώς η Ιστορία δέν σέ έχει διδάξει τίποτα.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  22:32:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν έχει πολλα άδικα...

...Με μια διαφορά όμως. Το ένα γιατί αναιρεί το άλλο??????

Απο τό ότι σε κυβερνούν οι συμμορίες με δραχμή δεν αποδυκνείεται πουθενά το ότι δεν θα σε κυβερνούν και οι (ευρω)συμμοριες με ευρώ...

Το αντίθετο μαλιστα...

Οπότε το πολυ ή λίγο χειρότερα είναι απλά η (νεοφιλευλεύθερη) προσωπική του πινελιά σε όλα τα προηγούμενα και όχι το συμπέρασμα που προκύπτει απο αυτά...

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  22:35:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απο τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα δηλαδή εάν νομίζει ότι με το συλλογισμό του αποδυκνύει κάπου ότι το ευρώ δεν είναι και αυτό μια κατάρα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2013 :  23:49:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτονόητα πράγματα.

Όταν γράφουμε για επιστροφή σε δικό μας νόμισμα, εννοείται πως αυτό επιβάλλεται να γίνει με κυβέρνηση που θα σκέφτεται μόνο το συμφέρον του λαού και της Ελλάδας.

Αλλιώς κάνουμε μια τρύπα στο νερό.

Αν επιστρέψουμε στη δραχμή και κυβερνάνε οι τωρινοί που ό,τι απόφαση παίρνουν, εξαρτάται από τα συμφέροντα εγχώριων και ξένων συμφερόντων, θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Και θα μας λένε μετά οι υπέρμαχοι του ευρώ ότι είχαν δίκιο ότι θα καταστραφούμε, και ότι μας τα έλεγαν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2013 :  01:41:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μήπως να αποκτούσαμε πάλι την παραγωγική μας βάση, αυτήν που κατέστρεψε ο κακός εννοούμενος συνδικαλισμός??
Γιατί αν είναι να εισάγεις τα πάντα και το νόμισμα σου κάνει μόνο για κ****χαρτο, τότε μάλλον τα μνημόνια και τα κουρέματα θα μοιάζουν με παιδικό πάρτυ....

Keep Trolling!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 29 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000