Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Σχετικά με το Forum
 Μια συγνώμη … (και μια ενημέρωση)
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 16/01/2007 :  21:29:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του Speedy.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη και δημόσια από τον φίλο Nikats γιατί προχτές έγραψα κάτι προς αυτόν που τον πείραξε. Χοντροκομμένο το σχόλιο σε λάθος στιγμή και για τους δύο με εκατέρωθεν κούραση.

Τελικά πάλι αποδεικνύεται πως δεν πρέπει να γράφω τίποτα επί προσωπικού και πολύ λυπάμαι για αυτό αφού δεν έχω το δικαίωμα, λόγω ιδιότητας με την σελίδα, να εκλαμβάνονται ως εντελώς φιλικά τα σχόλια μου από κάποιους και οι προσωρινές διαθέσεις μου παρεξηγούνται και λαμβάνονται σαν «προσταγές του admin». Πραγματικά λυπάμαι…

Εκείνη τη μέρα (συμπτωματικά ή …μήπως όχι αφού έτσι χαλάρωσα και λίγο και έγινε ότι έγινε) παρέδωσα την διαχείριση του Φόρουμ (όχι βέβαια της κυρίως ιστοσελίδας) σε δυο έμπιστους φίλους και συνάδελφους (Μηχανικούς) που έχουν ήδη αναλάβει καθήκοντα Administrator (σαν admin) με το πλεονέκτημα της αντικειμενικότητας στην αντιμετώπιση των θεμάτων αφού δεν γνωρίζουν κανέναν σας (και δεν χρειάζεται να γνωρίσουν και κανένα). Η ενασχόληση μου με το φόρουμ θα περιοριστεί μόνο σε επίπεδο χρήστη (όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό, αφού και με την περίπτωση Nikats φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο), για ανακοινώσεις της ιστοσελίδας και για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα του Φόρουμ. Έτσι κι αλλιώς άλλωστε δεν έχω και τον απαραίτητο χρόνο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση
(αν σας έχει μείνει πια περιθώριο για άλλη προς εμένα…)

Ζητώ συγνώμη αλλά αυτό το θέμα, δεν θέλω να συζητηθεί και θα κλειδώσει. Μόνο τη συγνώμη μου ήθελα να πω και με την ευκαιρία τον πόνο μου.
Να είστε όλοι καλά…


- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000