Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Σχετικά με το Forum
 Απορία! ! !
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

Alexandros
Newbie Forum Runner

Greece


8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 13/02/2007 :  21:44:29  Εμφάνιση Προφίλ
Γιατι στην ευχη η αγαπημενη μας αυτη ιστοσελιδα δεν δημοσιευει τα σχολια ολων των ενδιαφερομενων??? Δηλαδη τι πειραζει να μαθευτει οτι μπηκαν μπροστα μου και εχασα την 4η θεση? Σβηστικαν 3 σχολια μου στα οποια ουτε χρησιμοποιησα ασχημες εκφρασεις ουτε κατηγορησα καποιον οπως κανουν πολυ... Λοιπον αγαπημενο μας Σαιτ???

admin
Forum Admin



223 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2007 :  22:32:04  Εμφάνιση Προφίλ  Visit admin Προσωπική Σελίδα
Φίλε Αλέξανδρε,

(υποθέτοντας πως ταυτίζεσαι με τον χρηστή coyiot στα σχόλια)

Καταρχάς μετράμε τουλάχιστον 2 σχόλια στα οποία αναφέρεις το γεγονός πως κλείστηκες όποτε προφανώς και αποδεικνύεται πως δεν είναι κακό να μαθεύεται κάτι τέτοιο.

Κάποια θέματα στον σχολιασμό παρατραβάνε και εσείς οι νεαρότεροι μάλλον δεν μπορείτε να διακρίνεται και κάποια όρια στις εκφράσεις σας. Μας φαίνεται υπερβολικό να μην ενεργοποιήσαμε 3 σχόλια σου για το ίδιο ζήτημα αλλά έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο θέμα με τα πυρά που εξαπολύονται από όλες τις πλευρές δυστυχώς δεν έχουμε ενεργοποιήσει και αρκετά αλλά σχόλια. Σε κάθε περίπτωση σίγουρα υπήρχε σοβαρός λόγος που έχει να κάνει με τις εκφράσεις και το ύφος που χρησιμοποιείς και πιθανότατα θα δυναμίτιζε περισσότερο την ήδη τεταμένη συζήτηση.

Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείς να ανατρέξεις και στους «Όρους χρήσης σχολίων»:
http://www.runningnews.gr/nea_terms.htm

...και να είσαι σίγουρος και εσύ και όλοι οι άλλοι "παραπονούμενοι" πως σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να κρατάμε ένα επίπεδο στη συζήτηση και στην ιστοσελίδα και γι' αυτό χρειάζεται καμιά φορά να μην επιτρέπουμε σχόλια που ξεπερνούν τα όρια της ευπρέπειας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(το θεμα εχει συζητηθει πολλες φορες στο παρελθον και δεν νομιζουμε πως υπάρχει λογος να επαναληφθουν τα ιδια οποτε θα κλειδωσει)

ΥΓ: Καταλαβαίνουμε την πικρία σου για την ατυχία στο σχολικό και την προσπάθεια να δικαιολογηθείς όμως και πάλι συνιστούμε ψυχραιμία. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να δείξεις την αξία σου. Καλή συνεχεία και καλή δύναμη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000