Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Άμεση ανάγκη αίματος

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
teokok Δημοσιευτηκε - 28/04/2011 : 00:28:10
Ο 28χρονος συναθλητής μας Βαγγέλης Μερισιώτης, είχε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού και έχει άμεση ανάγκη αίματος. Χρειάζεται 40 μπουκάλες. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να δώσει αίμα σε έναν οποιονδήποτε σταθμό αιμοδοσίας και να δηλώσει το όνομα του άτυχου φίλου.
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
teokok Posted - 28/04/2011 : 19:35:59
o.k φίλε speedy. Ζητώ για μια ακόμα φορά συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν διασταύρωσα την πληροφορία, και από σένα και από όλους όσοι ανησύχησαν. Οι προθέσεις μου ήταν αγνές, ωστόσο οφείλω να είμαι προσεχτικότερος. Εύχομαι σε όλους καλό αγώνα την Κυριακή στην παραλία και τον ποσειδώνιο ημιμαραθώνιο.
GLOU GLOU Posted - 28/04/2011 : 19:22:52
όντως Γιώργο, σοβαρότατο
giorgosdelta Posted - 28/04/2011 : 19:19:53
Ας μας γίνει μάθημα αυτό να μην χάφτουμε μύγες.

Επίσης για κάθε χαρούμενο εθελοντή αιμοδότη καλό θα είναι να κάνει ανάλυση αίματος πριν δώσει αίμα γιατί κινδυνεύει να μπει φυλακή αν έχει κανένα αφροδίσιο νόσημα και δεν το γνωρίζει.

Καλόν θα είναι να ειδοποιηθούν και κάποιοι συναθλητές μας που χρησιμοποίησαν τα ονόματά τους οι απατεώνες.
Veteran84 Posted - 28/04/2011 : 19:09:28
quote:
Originally posted by GLOU GLOU

http://www.inews.gr/96/sto-mikroskopio-tis-dioxis-ilektronikou-egklimatos-bike-i-ypothesi-vangelis-merisiotis.htm



Patrick, αυτο πραγματι κατι λεει...,& ειναι πολυ σοβαρο.
GLOU GLOU Posted - 28/04/2011 : 18:58:59
http://www.inews.gr/96/sto-mikroskopio-tis-dioxis-ilektronikou-egklimatos-bike-i-ypothesi-vangelis-merisiotis.htm
Speedy Posted - 28/04/2011 : 16:56:26
Μερικές φορές είναι πολύ πιο εύκολο να διαπιστώσεις αν κάτι είναι απάτη παρα αν είναι αληθεια. Δεν είμαι απλά δύσπιστος προς αυτο που μας λες, είμαι σίγουρος πως δεν ισχύει! Εσυ τώρα άρχισες να αναρωτιέσαι?

Ακόμα δεν μας είπες απο που αντλείς την σιγουριά σου για την εγκυρότητα της είδησης που προωθείς, ποιες είναι οι πηγές σου δηλαδή. Δηλαδή εσύ την διασταύρωσες? Πήρες τηλέφωνο στο νοσοκομείο και έμαθες? Τον ξέρεις προσωπικα τον άνθρωπο?

Εγώ δέχομαι το λάθος σου στην αρχή, όταν έκανες την πρωτη δημοσίευση, έστω κι αν εξέθεσες με αυτον τον τροπο το RunningNews.gr και τον ΣΔΥΑ. Ομως δεν δέχομαι να επανέρχεσαι και να επιμένεις να υπερασπίζεσαι κάτι που είναι προφανής απάτη και να συνεχιζεις να μας εκθέτεις ενώ προσπαθούμε να προστατέψουμε τους ανυποψίαστους.

Συγνώμη φίλε Θοδωρή αν γίνομαι κακός, όμως σε σοβαρα θέματα που χρειάζονται στοιχειώδη υπευθυνοτητα, θεωρώ πως έτσι πρέπει.



- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
teokok Posted - 28/04/2011 : 16:37:02
Καταρχάς φίλε speedy δεν βρίσκω καθόλου κακό να είσαι δύσπιστος σε οτιδήποτε, πόσω δε μάλλον σε κάτι που κυκλοφορεί ανώνυμα -αν θες- στο ίντερνετ. Δεν θα σου απαντήσω αν είμαι επαγγελματίας έμπορος αίματος, όπως με χαρακτήρισες. Αν πρόκειται για λάθος ενημέρωση σχετικά με το συμβάν δέχομαι το λάθος μου, όμως θα το ξανακάνω αν πρόκειται για ανθρώπινη ζωή, έστω και αν είμαι μόνο 1% σίγουρος για την εγκυρότητα της είδησης. Καμιά φορά είναι δύσκολο να επιβεβαιώσεις κάτι, και όταν το επιβεβαιώνεις μπορεί να είναι ήδη αργά. Τέλος πάντων χαίρομαι για τα αντανακλαστικά πολλών συναθλητών-συνανθρώπων μας που δείχνουν ότι παραμένει ζωντανή η ανθρωπιά στο χώρο τουλάχιστον των δρομέων. Όσο για μένα speedy, τρέχω καθημερινά στη μαρίνα φλοίσβου, στο τροκαντερό, στο ΣΕΦ και γενικά στην παραλία νωρίς το πρωί ή απόγευμα φορώντας σχεδόν πάντα μαύρο κοντό σορτς και μαύρο αντιανεμικό, ανήκω στον Τελμησσό Μαραθώνα και Ονομάζομαι Θοδωρής Κοκώσης .Τα φιλιά μου σε όλους!
Speedy Posted - 28/04/2011 : 16:18:28
quote:
Originally posted by teokok

Παιδιά, ο Βαγγέλης Μερισιώτης είναι 100% υπαρκτό πρόσωπο και πράγματι δίνει μάχη για τη ζωή του στον ευαγγελισμό. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι δεν λαμβάνει μέρος σε αγώνες, ώστε να μπορεί κάποιος να τον εντοπίσει με μια αναζήτηση στο google δεν σημαίνει πως δεν είναι συναθλητής μας, πολύ περισσότερο συνάνθρωπός μας. Προς τιμήν του ΣΔΥΑ η ανακοίνωση που εξέδωσε. Αν οποιοσδήποτε θέλει να μάθει αληθινά για αυτόν είναι προτιμότερο να απευθυνθεί στο αρμόδιο νοσοκομείο παρά να ψάχνει στο ίντερνετ σε αποτελέσματα παλαιότερων αγώνων.

Ναι καλα.... το θέμα πλέον ξεφεύγει απο τα όρια της "φαρσας" και μπαίνει στα όρια της απάτης.

Καταρχάς δεν είπε κανεις πως τον ψαξαμε σε αποτελέσματα αγώνων και δεν τον βρήκαμε αλλά πως ψαξαμε την υπόθεση του με το ατυχημα και βρήκαμε πως κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια στο ίντερνετ. Το αν υπήρξε κάποτε τέτοια περιπτωση δεν μπορω να το αποκλείσω, όμως είμαι σιγουρος πως δεν υπάρχει πια. Εσύ που επιμένεις τόσο πολύ, τον ξέρεις προσωπικά δηλαδη? Και στο τέλος τέλος, εσυ ο ίδιος δεν μας είπες ποιος εισαι (?).

Οσοι είναι δύσπιστοι, ας διαβάσουν αυτο το άρθρο (απο το 2009)
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=86571
το οποίο καταληγει για υπόνοιες με απάτη και εμπορία τελικά του αίματος που δινουν οι ανυποψιαστοι...

Μήπως φιλαράκο ασχολείσαι επαγγελματικά με το θέμα και ψάνεις για θυματα? Γι'αυτο ξαφνικά ο "άτυχος Βαγγέλης" έγινε και "συναθλητής μας". Σερφάρεις στα Φόρουμ και τροποποιείς το μηνυμα σου αναλόγως στο κοινο που απευθείνεσαι ψαρεύοντας για κορόιδα?

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
teokok Posted - 28/04/2011 : 15:57:01
Παιδιά, ο Βαγγέλης Μερισιώτης είναι 100% υπαρκτό πρόσωπο και πράγματι δίνει μάχη για τη ζωή του στον ευαγγελισμό. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι δεν λαμβάνει μέρος σε αγώνες, ώστε να μπορεί κάποιος να τον εντοπίσει με μια αναζήτηση στο google δεν σημαίνει πως δεν είναι συναθλητής μας, πολύ περισσότερο συνάνθρωπός μας. Προς τιμήν του ΣΔΥΑ η ανακοίνωση που εξέδωσε. Αν οποιοσδήποτε θέλει να μάθει αληθινά για αυτόν είναι προτιμότερο να απευθυνθεί στο αρμόδιο νοσοκομείο παρά να ψάχνει στο ίντερνετ σε αποτελέσματα παλαιότερων αγώνων.
GAS Posted - 28/04/2011 : 15:24:52
Αγαπητέ Swtki, για να μην παρεξηγηθείς ας το κλείσουμε το θέμα εδώ, νάσαι καλά!!!
ALEXANDRA Posted - 28/04/2011 : 15:21:13
Πάντως είναι εντυπωσιακό πως κάποιοι βλέπουν τα πράγματα τόσο δοαφορετικά. Τα δικαστήρια και οι δικηγόροι να είναι καλά!

Life is full of surprises
gargadua Posted - 28/04/2011 : 15:14:02
Καλύτερα να λήξει εδώ γιατί δεν αξίζει το κόπο.
Αλλωστε ο γραπτός ανώνυμος λόγος είναι εκ φύσεως παρεξηγήσιμος. Ας μην πέσουμε στη παγίδα.
Την άλλη φορά περισσότερη προσοχή. Αυτό αρκεί.

"Το αργά διορθώνεται, το γρήγορα ΟΧΙ!!!!"
swtki Posted - 28/04/2011 : 15:07:13
Ευχαριστώ Laga!

Έχει πολύ ενδιαφέρον το πως κάποια πράγματα παρερμηνεύονται.
Τώρα, αν αναλύσω ότι το να έχει κάποιος όνομα και πτυχίο δεν παίζουν κανένα ρόλο στην κατανόηση κάποιων πραγμάτων, μάλλον θα παρεξηγηθώ.
Άκου κει "ανόητα συμπεράσματα/υπόνοιες σου στο προσωπό μου"...!
Laga Posted - 28/04/2011 : 14:53:40
Γιώργο ο swtki δεν στράφηκε εναντίον σου. Απλά προβληματίστηκε όταν ο Γρηγόρης είπε πως το mail είναι hoax και εξέφρασε την απορία πως γίνεται το μήνυμα να είναι hoax τη στιγμή που κάποιο υπαρκτό πρόσωπο (εσύ) το επιβεβαιώνει.

Να είσαι καλά...

--------------------------------------------------------
Pain is temporary. Quitting lasts forever.

Λανς Άρμστρονγκ

GAS Posted - 28/04/2011 : 14:21:34
Γρηγόρη ευχαριστώ για την άμεση παρεμβαση σου και διευθέτηση του θέματος, αν και χρόνια στο χώρο της πληροφορικής δεν μου πέρασε καν από το μυαλό μου, απλά αντέδρασα αυθόρμητα στο αίτημα αυτό.

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000