Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Νεο αθλημα;

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
yiannos Δημοσιευτηκε - 06/01/2016 : 16:09:01
Ναι.Υπαρχει και δημιουργηθηκε απο εμας τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.Ποιο ειναι αυτο;Θα σας το πω περιγραφικα πρωτα.Μπουκαρω στον στιβο χωρις να ελεγξω αν θα συγκρουστω με καποιον που τρεχει,καταλαμβανω οποιον διαδρομο μου γουσταρει και κινουμαι χωρις να εχω καμμια επαφη με το χωρο.Αν εχω και συναθλητες παρεουλα χρησιμοποιω ολους τους διαδρομους.Ενδυματολογικα δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο οτι ναναι.Εξοπλισμος;Τα απολυτως απαραιτητα,φρεντο,τσιγαρο, ακουστικα για μουσικουλα.Επειδη ειμαι και ζωοφιλος το ζωντανο απο διπλα.Και για τα Ελληναρακια υπαρχει προβλεψη.Τα ξαμολαω ελευθερα να χαρουν και αυτα το νεο αθλημα με τις μπαλιτσες τους και τα ποδηλατακια τους.Το μωρο στο καροτσακι στο στιβο μαζι μου για να χτισει γερες αθλητικες βασεις.Και επειδη το νεο αθλημα ειναι και επικοινωνιακο μπορω να βριζω και να διωχνω απο το στιβο αυτους που τρεχουν και με εμποδιζουν .Το νεο αθλημα ειναι για ολες τις ηλικιες, αντρες, γυναικες,παιδια, ζωντανα.Ξεχνα το τρεξιμο, τον σεβασμο,την ευγενεια,τους κανονες συμπεριφορας στον στιβο,κανε οτι γουσταρεις,σβησε το τσιγαρο στο ταρταν,πετα το φρεντο οπου ναναι βαλε το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ στην ζωη σου γινε κι εσυ ενας ακομη ΠΑΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ σε περιμενω να περπατησουμε μαζι, σε ολους τους στιβους της Ελλαδας και αν νιωθεις πρωταθλητης στο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ελα στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ [πρωην τρεξιματος].-
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
ioma Posted - 18/01/2016 : 12:05:05
Χωρίς λόγια
http://www.sport-fm.gr/article/mats-diekopi-logw-eisbolis-giagias-video/3135994
than Posted - 07/01/2016 : 15:03:39
quote:
Originally posted by kalogeridis

Η θέση τους ήταν πως αλλοιωνουμε τον γεμάτο τρύπες και λακουβες από ακοντια και σφαίρες χλοοταπητα... Εγώ ήμουν ξυπολητος και ο γιος 14 κιλά... Δεν έχω άγνοια για το αν ενοχλώ ή όχι...

Knock knock knocking on suzi's door...



Ε μα κι εσύ τι τα θες τα γήπεδα για το μικρό??? Ηλεκτρονικά και φλιπεράκια δεν έχει το μέρος???
Συνέχισε πάντως, αλλά πρόσεχε τον!
kalogeridis Posted - 07/01/2016 : 14:56:25
Η θέση τους ήταν πως αλλοιωνουμε τον γεμάτο τρύπες και λακουβες από ακοντια και σφαίρες χλοοταπητα... Εγώ ήμουν ξυπολητος και ο γιος 14 κιλά... Δεν έχω άγνοια για το αν ενοχλώ ή όχι...

Knock knock knocking on suzi's door...
than Posted - 07/01/2016 : 14:01:25
quote:
Originally posted by kalogeridis

Φίλοι μου δε σας κρύβω πως στο στάδιο των Χανίων πηγαίνω τον μικρό και τρέχει στο χορτάρι γιατί εκεί οι πτώσεις είναι ανωδυνες. Μακριά από ριψεις, άλματα και διαδρομους... Μου έκαναν παρατήρηση κάμποσες φορές, μέχρι και σεκιουριτι μου στείλαν... Δεν ενοχλούμε κανέναν αλλά από καπριτσιο μας μάλωνανε. Εννοείται ότι δεν έφυγα ποτέ αφού είχα καθαρή συνείδηση ότι δεν ενοχλουσαμε. Απεναντιας ο Γιώργος οπότε βλέπει κάποιον να κάνει κάποια άσκηση τον.μιμείται και δίνει γέλιο...!

Knock knock knocking on suzi's door...



Το θέμα δεν είναι εάν (εσύ κρίνεις πως) δεν ενοχλείς, αλλά - χτύπα ξύλο - αν το παιδάκι χτυπήσει εκεί μέσα, τότε ποιος έχει την ευθύνη??? Οι υπεύθυνοι του σταδίου προσπαθούν απλά να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο... Πες ότι κατά λάθος συγκρούεται με έναν δρομέα, μια μπάλα ή κάτι άλλο. Και εγώ πηγαίνω τον δικό μου στο στάδιο, κι εγώ παίρνω ας πούμε το ίδιο ρίσκο.
Bloom Posted - 07/01/2016 : 13:46:50
Για αυτό σας έστειλαν σεκιουριτά, επειδή δεν ενοχλούσατε...
kalogeridis Posted - 07/01/2016 : 12:58:26
Φίλοι μου δε σας κρύβω πως στο στάδιο των Χανίων πηγαίνω τον μικρό και τρέχει στο χορτάρι γιατί εκεί οι πτώσεις είναι ανωδυνες. Μακριά από ριψεις, άλματα και διαδρομους... Μου έκαναν παρατήρηση κάμποσες φορές, μέχρι και σεκιουριτι μου στείλαν... Δεν ενοχλούμε κανέναν αλλά από καπριτσιο μας μάλωνανε. Εννοείται ότι δεν έφυγα ποτέ αφού είχα καθαρή συνείδηση ότι δεν ενοχλουσαμε. Απεναντιας ο Γιώργος οπότε βλέπει κάποιον να κάνει κάποια άσκηση τον.μιμείται και δίνει γέλιο...!

Knock knock knocking on suzi's door...
el Cid Posted - 07/01/2016 : 12:02:02
Έλλειψη παιδείας και αγωγής, η γάγγραινα του Ελληναρά. Γιατί να διαφέρει η συμπεριφορά μας στο στάδιο;

__________________________
"practice makes perfect"
ioma Posted - 07/01/2016 : 11:38:31
Ο στίβος είναι για τρέξιμο.Τελεία και παύλα.Ούτε για περπάτημα όπως το κάνουν οι περισσότεροι,ούτε για να παίξουν τα μωρά,ούτε για να πιούμε καφέ.Δυστυχώς όμως στον Έλληνα του "έλα μωρέ" και του "η πάρτη μου να είναι καλά" ο σεβασμός είναι λέξη άγνωστη.
Αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου και θα βρεις άπειρα παραδείγματα.Όπως αυτόν που θα σε διπλοπαρκάρει για να κάνει τη δουλεία του στερώντας από εσένα τη δυνατότητα να κάνεις τη δικιά σου δουλειά,αυτόν που πάει να σου φάει τη σειρά στο σούπερ μάρκετ,αυτόν που θα μπει μπροστά σου στο φανάρι,αυτόν που θα βάλει φουλ κλπ
gargadua Posted - 07/01/2016 : 08:13:53
Μήπως να σκεφτούμε ότι είναι λίγα τα γήπεδα και η φτώχια φέρνει γκρίνια;

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
injuryman Posted - 07/01/2016 : 03:18:50
Γενικά αυτό που γνωρίζω από όταν έκανα στίβο παλιότερα τους διαδρόμους 1,2 τους αφήνουμε ελεύθερους για αυτούς που κάνουν τα γρήγορα κομμάτια τους. Είτε αυτά ειναι 100μ είτε 1500μ.
Τον 7ο,8ο τον έχουμε για ζέσταμα ή για κάποιον που θέλει να τρέξει σε αργό ρυθμό και ας τρέξει και 100χλμ αν θέλει.
Οι ενδιάμεσοι χρησιμοποιούνται για τις διάφορες δρομικές ασκήσεις ή ηια τις αθλοπαιδείες των μικρών φίλων μας.
Συνήθως ένας διάδρομος είναι με εμπόδια για τους εμποδιστές.
Επίσης συνηθίζεται οι μικρές ηλικίες, εννοω περίπου κάτω απο 10-11 ετών να έχουν νωρίς πρόπονηση π.χ. 3-4.30 για την ασφάλεια τους μη χτυπήσουν με κάποιον αθλητή.
Μου κάνει εντύπωση να λες ότι αφήνουν τα παιδιά στον 1ο διάδρομο. Μάλλον για σπάσιμο σας το κάνουν ρισκάροντας ένα τραυματισμό των μικρών.
Αν ήταν να απάγορεύονταν η είσοδος στους ερασιτέχνες την ίδια ώρα με τις ομάδες θα σας το είχαν πει σίγουρα οι προπονητές.
Και μια απορία, από τις άλλες ομάδες που κάνουν οι αθλητές τα γρήγορα κομμάτια τους? Ανάμεσα στα παιδάκια? Μου φαίνεται πολύ υπερβολικό να αφήνουν μια τέτοια κατάσταση να συμβαίνει.
tzatzikis90 Posted - 06/01/2016 : 23:55:00
Δεν ξέρω.. το θεωρώ υπερβολικό να καταλαμβάνεις όλο το στάδιο για εσένα (οι σύλλογοι δηλαδή) τις ώρες που έχεις προπόνηση. όπως και σ εσάς φαντάζομαι, έτσι κι εδώ οι σύλλογοι έχουν προπόνηση από τις 3 ως και τις 7 το απόγευμα τουλάχιστον. ίσως και περισσότερες ώρες που δε γνωρίζω. από τη στιγμή που δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός στο γήπεδο, ποια ώρα υποτίθεται πως μπορεί να αθληθεί ο υπόλοιπος κόσμος το χειμώνα? το πρωί δουλεύει η πλειοψηφία δεδομένα. αντιθέτως θεωρώ άκρως φυσιολογικό να υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές ώστε να προπονούνται όλοι απροβλημάτιστα. όταν λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα παιδάκια να κάνουν παιχνιδάκια όπως λες κι εσύ Δημήτρη κάπου αλλού, για ποιο λόγο να τα ρίξεις στον 1ο διάδρομο και να δημιουργήσεις πρόβλημα στους υπόλοιπους αθλητές? πόσο μάλλον όταν το έχουν επισημάνει διάφοροι αυτό κατά καιρούς στους προπονητές. η άποψή μου απλά, ίσως είμαι και λάθος!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
gargadua Posted - 06/01/2016 : 21:13:54
Ελάχιστες οι φορές που χρησιμοποίησα το γήπεδο και ειλικρινά δεν μου έλειψε καθόλου. Αντίθετα τώρα που δεν τρέχω μου έλειψε ο δρόμος και η γλυκιά του μονοτονία που καμμιά φορά διακοπτόταν από τούρκο τουρίστα που γύρευε πληροφορίες.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Rigelian Posted - 06/01/2016 : 19:32:27
Και εντός θέματος: http://www.runningnews.gr/item.php?id=24846
Rigelian Posted - 06/01/2016 : 19:29:24
Δεν μεταβλήθηκε ρε xipolite, πάντα έτσι ήταν! Μην κάνεις σαν κάτι δεξιούς που κατηγορούν τον Ανδρέα ότι διέφθειρε την ελληνική κοινωνία. Πάντα, ιστορικά, έτσι είμαστε! Sorry, δεν στη λέω, αλλά πραγματικά από τότε που άρχισα να μελετώ Κοσμά Πολίτη, Πασσώβ και γενικότερα δημοτικά τραγούδια (όχι τα γνωστά) και λαογραφία, δεν βλέπεις καμία ουσιαστική αλλαγή σε συμπεριφορές. Αν, μάλιστα, διαβάσεις και λίγο κάτω από την επιφάνεια ίσως είμαστε καλύτεροι σήμερα.
dkoukou Posted - 06/01/2016 : 19:29:09
Σιγουρα καπου θα υπαρχει ο κανονισμος και ειναι λαθος τους αν δεν εχει αναρτηθει εμφανως στην εισοδο του σταδιου.
Επαναλαμβανω οτι η προπονηση των συλλογων εχει προτεραιοτητα. Τα παιδακια των υποδομων φυσικα δεν κανουν 400αρια στο 60"-62" αλλα παιχνιδακια και λοιπες αθλοπαιδειες. Ειναι ομως οι μελλοντικοι αθλητες (τουλαχιστον καποιοι απο αυτους) και οφειλουμε να τους αφησουμε να ολοκληρωσουν απροσκοπτα την προπονηση τους υπο τις οδηγιες του προπονητη τους.
Εαν ετρεχαν "μαλλιοκουβαρα" ξυστα απο το οκταχρονο παιδι σου που το εγραψες σε συλλογο για να μαθει σωστα διαφοροι ερασιτεχνες δρομεις θα σου αρεσε ?
Στο σταδιο της περιοχης μου κλεινουν με κορινες τους 6 εσωτερικους διαδρομους ως σηματοδοτηση οταν εχουν προπονηση οι συλλογοι (ουτε εμενα με βολευει φυσικα αυτο) και παρ'ολα αυτα το 90% των αθλουμενων αγνοουν επιδεικτικα τη διαγραμμιση και τρεχουν αναμεσα σε μπομπιρες που κανουν πυραμιδουλες των 30-40 μετρων, καποιοι μαλιστα και με αντιθετη φορα και σε ρυθμο αποθεραπειας.


_____________________________________________________________________________________

"...κάποτε, με τον πατέρα σου, είχαμε σε δωδεκαρι πέρασμα 6'06" στο 2ο χιλιόμετρο. Θυμάσαι ρε; Τότε είμασταν καλοί..."

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000