Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 Αντε να παιρνουμε σειρα κι εμεις οι ελευθερες!

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Tzimakos Δημοσιευτηκε - 24/02/2014 : 14:52:15
Καλησπερα παιδες, με λενε Δημητρη, εχω υψος 1.79 και βαρος 150κατι κιλα ( το κατι αποτελει μυστηριο αφου η ζυγαρια μου βγαζει error 404: weight not found ), πραγμα που αποτελεσε βαρβατο καμπανακι για να παρω την αποφαση να αρχισω το περπατημα και οταν αποκτησω και την απαραιτητη αντοχη το τρεξιμο αργοτερα..

Πριν απο 2 μερες αγορασα τα saucony ignition 4 και σημερα σκοπευω να να κανω την παρθενικη μου βολτα στο γηπεδο του Αιγαλεω διπλα στο μπαρουταδικο..

Θα ηθελα τις συμβουλες σας ως προς το πως να αρχισω, ποση ωρα η αποσταση να περπατησω, με ποσο αργο ρυθμο, αν πρεπει να κανω καποιες συγκεκριμενες ασκησεις πριν η μετα το περπατημα, και γενικα ό,τι συμβουλες και tips θελει να μου δωσει ο καθενας..

Αντε να στησουμε γερες βασεις..
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
DaDi Posted - 03/11/2014 : 13:50:16
Tzimako που χάθηκες;
Πως πάει η προσπάθεια;
Γράψε κανένα νεο!!!

Till I Collapse...
Etien Posted - 02/11/2014 : 20:52:23

Κατ αρχήν συγχαρητήρια για την απόφαση σου!!!

ΥΠΟΜΟΝΉ κ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ.....

Τίμησε αυτές αυτέςψφ τις δύο λέξεις όπως τους αρμόζει αληθινά, και τα αποτελέσματα θα έρθουν!!
Πίστεψε το!!!

Παναγιώτης.
Deorum Posted - 01/11/2014 : 09:27:52
Τώρα το είδα, γιατί κατάλαβα ποιος είσαι συνάδελφε.

Ναι είναι φυσιολογικό, ένα από τα πιο ωραία πράγματα είναι όταν βλέπεις τα νούμερα (και άρα και το σώμα σου) να αλλάζει χωρίς να πιέζεσαι παραπάνω.
Ελπίζω από τότε να συνεχίζεις την προσπάθεια!
Tzimakos Posted - 28/02/2014 : 01:04:42
Κατ' αρχας θελω να ζητησω συγγνωμη απο τον Thano γιατι πηγα παλι σημερα αλλα δεν αντεξα να φυγω μετα απο μιση ωρα. Μου φαινοταν πολυ λιγο, και εκανα παλι 5 χιλιομετρα..

Ενα παραξενο που συνεβη ειναι πως ενω και τις 2 φορες αρχισα να περπαταω σε ρυθμο που σχηματιστηκε απο το αυθορμητο περπατημα μου καθε φορα, την πρωτη φορα ειχα στη διαδρομη 4.3 χλμ/ωρα μεσο ορο ταχυτητας, ενω σημερα 4.8 χλμ/ωρα μεσο ορο ταχυτητας..

Ειναι φυσιολογικο αυτο? και τις 2 φορες απλα αρχισα να περπαταω.
panagiotis1978 Posted - 27/02/2014 : 20:20:25
ΣΩΣΤΟς!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ..


quote:
Originally posted by Tzimakos

Δεκτο τοτε.

Το ριχνω στο μισαωρακι με 40 λεπτα οση αποσταση διανυσω και ανεβαινουμε λιγο σε καθε επομενη προπονηση..



Είναι καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.http://www.facebook.com/pages/Newfish-runners-club/400630823330559
Tzimakos Posted - 27/02/2014 : 16:42:00
Δεκτο τοτε.

Το ριχνω στο μισαωρακι με 40 λεπτα οση αποσταση διανυσω και ανεβαινουμε λιγο σε καθε επομενη προπονηση..
THANOS_KTM Posted - 27/02/2014 : 16:20:10
Τζιμάκο είναι καλό που αισθάνεσαι έτσι,αλλά το ότι δεν κουράστηκες ας πούμε καρδιοαναπνευστικά δεν σημαίνει ότι το ίδιο δεν θα γινει μυοσκελετικά.

Εγώ μπορώ να βγάλω Μαραθώνιο,αλλά έκανα πρίν 2 μήνες εγχείρηση εσω-έξω μηνίσκου,και παρότι ο φυσιοθεραπευτής μου είπε να μην τρέξω,εγώ δεν τον άκουσα αφού αισθανόμουν ΟΚ και με "επιασε" η μέση μου,από την ακινησία τόσων ημερών.

Για αυτό σου λέω...πήγαινε χαλαρά.!!
Tzimakos Posted - 27/02/2014 : 15:50:58
@Thanos : Σ'ευχαριστω μεγαλε μου για το καλωσορισμα. Σιγουρα σιγα σιγα πρεπει, απλα αισθανθηκα προχτες πως δεν κουραστηκα, αντιθετως αισθανθηκα πως στα ορια μου θα εφτανα αν περπατουσα 30 λεπτα ακομα, γι αυτο σκεφτομαι να κανω 5 χιλιομετρα τη φορα.
Αν βεβαια κρυβονται κινδυνοι που δεν γινονται αντιληπτοι και μπορει να εμφανιστουν, τοτε εννοειται πως θα το μειωσω, απλα αυτη η αποσταση και η 1 ωρα και 10 λεπτα μου βγηκαν πολυ φυσικα, δεν ζοριστηκα. Γενικα στο περπατημα σε ισωμα (γι αυτο πηγαινω και στο γηπεδο) δεν εχω προβλημα. Αν περπατησω σε ανηφορα για 20 μετρα, εκει μου κοβεται και η αναπνοη.

@Anastasios & Marstay : Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για το καλωσορισμα και τις συμβουλες. Η τεραστια ανταποκριση στο thread, τα καλωσορισματα, οι συμβουλες και η παρακινηση το κανουν ακομα πιο ευκολο να συνεχισω την προσπαθεια..

Οποιος τρεχει στα ΕΑΚ στο Αιγαλεω τα απογευματα, ειναι ευπροσδεκτος να παμε μαζι να πουμε καμια κουβεντα ( μια κουβεντα το γυρο δηλαδη, αφου αυτος θα τρεχει κι εγω θα περπαταω με καποιον παππου παραδιπλα. Αν δεν ειναι δηλαδη πολυ fit ο εκαστοτε παππους και τρεχει κι αυτος, οποτε θα με κλαινε οι ρεγγες. Αλλα δεν εχει σημασια, slow and steady wins the race. )
marstay Posted - 27/02/2014 : 14:38:49
Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια στη προσπάθεια σου. Με προσεκτική διατροφή και άσκηση θα δεις φοβερά αποτελέσματα. Απλά θέλει λίγη υπομονή και προσπάθεια. Όπως σου ειπανε ήδη σιγά σιγά και όλα θα γίνουν. Αφού έκανες την αρχή μην ανησυχείς για τίποτα. Πήγαινα με φιλαράκι για τρέξιμο στο γαλάτσι. Εγώ έτρεχα αυτός έκανε στην αρχή περπάτημα για αρκετό καιρό, μετά περπάτημα-τρέξιμο και τα κιλά έπεφταν και έφτασε στο σημείο να τρέχουμε παρέα τα easy runs. ¨Εχασε αρκετά κιλά (κάπου στα 20)...τώρα έχει κάνει μια κυλιά στο τρέξιμο αλλά η διατροφή του είναι σωστή. Πάντως αργά η γρήγορα θα μας ξανατιμήσει είμαι σίγουρος. Once a runner always a runner. Δώσε χρόνο στην απόφαση σου και άμα κάνεις και καμια κουτσουκέλα άνθρωποι είμαστε δεν έγινε τίποτα...
THANOS_KTM Posted - 27/02/2014 : 14:28:32
Καλώς όρισες Τζιμάκο και μπράβο για την προσπάθεια που κάνεις.Με υπομονή κ επιμονή θα τα καταφέρεις.

Να πώ και εγώ την "σοφία" μου.....μη ξεκινάς δυναμικά όπως χτές.Ακόμα και τα 5 χιλιόμετρα είναι πολλά για σένα,την δεδομένη στιγμή.

Κάνε καλύτερα 30λεπτα περπάτημα και ανέβαζε σιγά σιγά,μέχρι το σώμα να συνέλθει από το σόκ.

Καλή συνέχεια
ANASTASIOS Posted - 27/02/2014 : 12:20:47
Καλή αρχή και απο εμένα.Προχώρα σιγά σιγά και χωρίς άγχος.Στην αρχή περπάτημα,μετά γρήγορο βάδυν, μετά χαλαρό τρεξιματάκι και στην συνέχεια θα έρθουν όλα.Οτι χρειαστείς θα είμαστε εδώ.Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Αν δεν έχεις ότι αγαπάς,αγάπα ότι έχεις.

Tzimakos Posted - 27/02/2014 : 00:33:50
Να 'στε καλα, παιδια..

Σημερα δεν πηγα γιατι με ενοχλει λιγο η αριστερη περονη, λογικο πιστευω με 5 χλμ συνεχομενο περπατημα μετα απο 8 χρονια πληρους απουσιας οποιασδηποτε μορφης γυμναστικης, θα παω ξανα αυριο..
GLOU GLOU Posted - 26/02/2014 : 15:05:39
dont worry, αν σου γίνει τρόπος ζωής, τα υπόλοιπα έρχονται από «ένστικτο»
gargadua Posted - 26/02/2014 : 14:15:10
Τζιμάκο
η δικιά σου προσπάθεια αξίζει πολύ περισσότερο σε σχέση με κάποιον που κυνηγάει το δευτερόλεπτο!!! 1000 μπράβο.
Στην αρχή το σίγουρο είναι ότι θα βλέπεις τα κιλά να πέφτουν και θα παθαίνεις πλάκα. ΟΜΩΣ κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει. Μην απογοητευτείς. Ο οργανισμός σου ψάχνεται.
Και πιές νερό, πολύ νερό!!!
Όσο για τα παπούτσια εφόσον δεν τρέχεις αποστάσεις μη τρελαίνεσαι. Δεν χρειάζεται να δώσεις 1 περιουσία. Και με 40 Ε από την admiral την κάνεις τη δουλειά σου ΑΡΚΕΙ να ακούς το σώμα σου και να μην υπερβαίνεις τις δυνατότητές του.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ και καλό δρόμο.



Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Rigelian Posted - 26/02/2014 : 09:41:18
Καλή αρχή, καλύτερη συνέχεια, καλή πορεία (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και ό,τι άλλο επιθυμείς!

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000