Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Αγώνας (;) 7 χιλιομέτρων στον Αλμυρό

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Bloom Δημοσιευτηκε - 27/04/2015 : 10:56:06
Ο Αλμυρός έχει ένα πολύ ωραίο δάσος, το Κουρί. Έτσι κάποιοι σκέφτηκαν να στήσουν αγώνα 7 χιλιομέτρων. Ο υποτιθέμενος αγώνας έγινε χτες και ήταν η πρώτη φορά, και αν λάβουμε υπόψη τις ομιλίες στις απονομές, έπονται κι άλλες.

Η εκκίνηση έγινε με μισή ώρα καθυστέρηση - κακός οιωνός, ιδίως εφόσον κατά την εκκίνηση στεκόταν μπροστά θεατές και εμπόδιζαν και ποτέ δεν έκαναν στην άκρη (γιατί κανείς δεν τους είπε να κάνουν στην άκρη). Η διαδρομή αποδείχθηκε καταπληκτική για τρέξιμο: το δάσος δεν έχει ούτε μεγάλες κλίσεις, ούτε πολλά σκαμπανεβάσματα και τα μονοπάτια είναι ιδανικά, καθώς είναι καθαρισμένα και το χώμα δεν είναι ιδιαίτερα πατημένο, όμως δεν είναι και εντελώς μαλακό, ενώ δεν έχει καθόλου πέτρες.

Στο δεύτερο μισό της διαδρομής όμως ανακάλυψα πως προσπερνούσα κάποιους πολύ αργούς δρομείς (που ήδη περπατούσαν), που προηγουμένως δε με είχαν προσπεράσει ποτέ (μια και είχα φύγει γρήγορα μαζί με τους πρώτους). Τότε, κάπου στο 6 χιλιόμετρο αντιλήφθηκα πως τόσο εγώ όσο και οι γύρω μου τρέχαμε σε μονοπάτι από το οποίο ήδη είχαμε περάσει στο 4ο χιλιόμετρο. Όταν λοιπόν το garmin έγραψε 7 χλμ, πάτησα το κουμπί και σταμάτησα να τρέχω. Είπα "δεν πειράζει, πρώτη φορά διοργανώνουν αγώνα, έκαναν λάθος, του χρόνου θα το διορθώσουν". Η νέα πρόκληση που αντιμετώπιζα ήταν να βρω το δρόμο του γυρισμού και άρχισα να σκέφτομαι πως θα μου πάρει αρκετή ώρα, γιατί ούτε το δάσος ήξερα, ούτε ήμουν κάπου κοντά στην εκκίνηση. Αρχίσαμε να ρωτάμε ο ένας τον άλλο μπας και βγει άκρη. Τελικά ακολούθησα έναν δρομέα, κάτοικο Αλμυρού, που απλά βγήκε από την υποτιθέμενη διαδρομή του αγώνα και κατευθύνθηκε προς τα χαμηλότερα μέρη του δάσους. Τρέξαμε μαζί μέχρι να βρούμε τον τερματισμό και συνολικά το χρονόμετρο έγραψε 10,8 χιλιόμετρα. Στο χώρο του τερματισμού επικρατούσε μια χαώδης κατάσταση. Στο τραπέζι της γραμματείας καθόταν κάποιοι χωρίς να κάνουν τίποτα, από πίσω τους στεκόταν καμαρωτός και χαμογελαστός ένας κύριος με φόρμες και ένα ωραίο ψηφιακό χρονόμετρο περασμένο στο λαιμό και δε χρονομετρούσε κανέναν, δρομείς εμφανιζόταν μέσα από το δάσος και έφταναν από όλες τις κατευθύνσεις. Γενικά είχε επικρατήσει μια εικόνα διάλυσης. Στη γραμματεία εμφανίστηκαν τρεις δρομείς που διαμαρτυρήθηκαν για το ότι χαθήκαν και για το ότι σε όλο το μήκος της διαδρομής δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος εκ μέρους των διοργανωτών, άσε που δεν είχε νερά στα μισά της διαδρομής. Επί λεξεί συμπλήρωσαν "Ρε ξυπνάτε, θα σας πεθάνει κανένας στη διαδρομή εκεί πάνω και δε θα πάρετε χαμπάρι".

Τότε, σαν οι κύριοι που διαμαρτύρονταν να ήταν κάποιος κακός οιωνός, έφτασε ένας δρομέας και τους είπε πως εδώ και ώρα μια κοπέλα είναι αναίσθητη κάπου μέσα στο δάσος και δε μπορεί να κινηθεί, δε μπορούν να τη σηκώσουν και ιδρώνει ακατάσχετα. Ρώτησε πού είναι ο γιατρός και απάντηση δεν πήρε. Τους ξαναρώτησε, πού είναι ο γιατρός και αν υπάρχει αυτοκίνητο να πάει ως εκεί να πάρει την κοπέλα και πάλι δεν του απάντησαν. Τους ρώτησε τρίτη φορά και τον κοιτούσαν απαθείς. Έφτασαν κι άλλοι δρομείς και επιβεβαίωσαν την πληροφορία Τελικά βρέθηκε ένας δρομέας, που μόλις είχε φτάσει στο χώρο και προσφέρθηκε να πάει με το δικό του αυτοκίνητο. Έφυγαν αναζητώντας ταυτόχρονα και κάποιο γιατρό ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Κάπως έτσι, το αστείο μιας αποτυχημένης διοργάνωσης μετατράπηκε σε επικίνδυνη υπόθεση. Τα έχουμε ξαναπεί: μπορεί να υπογράφουμε όλοι μας πως τρέχουμε με δική μας ευθύνη, όμως αν κανείς πεθάνει ή πάθει μόνιμη βλάβη, επειδή δεν υπήρχαν τα ελάχιστα μέσα έκτακτης ανάγκης, η ευθύνη είναι των διοργανωτών. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τόση ανευθυνότητα. Υποτίθεται τον αγώνα διοργανώναν δρομείς. Δε διάβασαν ποτέ για τη θερμοπληξία; Δεν ξέρουν πως ο κίνδυνος ελοχεύει σε κάθε απόσταση; Διοργανώνουν αγώνες χωρίς να γνωρίζουν πως υπάρχουν προδιαγραφές που πρέπει να τηρηθούν (και που αν πάει κάτι στραβά, με τι μούτρα θα εξηγήσουν στο Εφετείο ότι δεν τήρησαν τις προδιαγραφές). Δεν το χωράει ο νους μου: δε μπορούσαν να βρουν γιατρό όταν τον χρειαστήκαν. Πάνω στη διαδρομή η σήμανση ήταν λάθος σε τουλάχιστον δύο σημεία, δεν είχαν κανένα δικό τους, δεν είχαν νερά, δεν είχαν γιατρό, δεν τους ένοιαζε. Στο τέλος, είχαν το θράσος να κάνουν και απονομή στους πρώτους από τους 15-20 που τερμάτισαν κανονικά (εκ των 150 συμμετεχόντων).
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Ξανθό Άλογο Posted - 05/05/2015 : 14:38:43
Στον αγωνα δεν συμμετειχα αλλα πιστευω πως καθε λογικος ανθρωπος θα καταλαβε σαν απλος παρατηρητης πως επροκειτο για αγωνα - παρωδια. Ελπιζω να μη γινουν τα ιδια και στο μελλον απο τους διοργανωτες.
Οσον αφορα το παλικαρι που εγραψε παραπανω ''περι 10 πρωτων δρομεων'' κτλ θα ηθελα να τονισω(οπως εχω πει ξανα εδω μεσα) πως παρα πολλοι νεοι δρομεις εχουν παντελη ελλειψη παιδειας και ιδιως σε αγωνες βουνου. Εχω ξαναπει για δρομεις που πηγαινουν να κατσουν πρωτοι στη γραμμη εκκινησης(παροτι τερματιζουν στοςυ 20 τελευταιους), δρομεις που στα μονοπατια δεν κανουν λιγο στην ακρη για να περασει ενας γρηγοροτερος κτλ. Συγνωμη παιδια αλλα εγω προσωπικα τετοιους νεους δρομεις δεν θελω. Ας μην μεγαλωσει ποτε το δρομικο κινημα με τετοιους ανθρωπους.
Ειπωθηκε κατι για λαθη σε διαφορους αγωνες που οδηγησαν σε ''οτι να ναι'' καταταξη των πρωτων. Θα αναφερω ενα παραδειγμα που τα λεει ολα. Ο καλυτερος ελληνας δρομεας δημητρης θεοδωρακακος σε εναν απο τους πρωτους αγωνες βουνου που ετρεξε το 2010 στον ενιπεα κατεληξε τριτος απο λαθος της διοργανωσης χωρις να κανει το παραμικρο θεμα ουτε να το αναφερει ποτε σε καποια μελλοντικη του συνεντευξη. Και αυτο εγινε σε εναν απο τους πιο δημοφιλεις αγωνες βουνου στη ελλαδα και με μεγαλο ανταγωνισμο. Εκει λοιπον φαινεται η διαφορα ανθρωπου. Καλοι αθλητες υπαρχουν πολλοι, ανθρωποι δεν ξερω.
Για να μην τα πολυλογουμε στον αγωνα του αλμυρου σιγουρα εγιναν λαθη γι αυτο και το θεμα πηρε τοση εκταση. Εγω απλα θα ελεγα να σκεφτουν πολλοι οι οποιοι κατα καιρους εχουν διαμαρτυρηθει εδω μεσα για αγωνες 10χλμ οτι οι ''1 σταθμος ειναι λιγος'', ''στον τερματισμο θα επρεπε να υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο μπανανα'' κτλ, ενω οι ιδιοι αυτοι αγωνες ειχαν σεμιναριακη σηματοδοτηση και αμεση ιατρικη βοηθεια.
chamav Posted - 02/05/2015 : 17:50:14
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

quote:
Originally posted by chamav

quote:
Originally posted by tazi

Ντιν ντον γκλιν γκλον, πολυ ασοβαρα τα τελευταια ποσταρισματα. Επιτελους τι φορουμ ειναι αυτο!



Βάλε κανέναν τόνο και άσε τα σχόλια!



Εσύ πάντως είσαι άψογος γραμματικώς, συντακτικώς, αλλά και ορθογραφικώς!



Άλφα μάινους αγαπητή Αλεξάνδρα λόγω κομμάτων!

Έχει να πέσει κοκκίνισμα από εδώ και πέρα...
xipolitos Posted - 02/05/2015 : 15:16:45
Το παρόν θέμα πλέον μεταλλάχθηκε σε "Μαθήματα Ελληνικών"
Συμπέρασμα οι "απο-τυχη-μέν-οι αγώνες" συμ-βάλλουν στη μόρφωση.
Το φόρουμ ευχαριστεί θερμά την εκ-δρομέα απο την Λα1 για την συμ-βολή της στην εκ-παίδευση..!
ALEXANDRA Posted - 02/05/2015 : 13:59:49
quote:
Originally posted by chamav

quote:
Originally posted by tazi

Ντιν ντον γκλιν γκλον, πολυ ασοβαρα τα τελευταια ποσταρισματα. Επιτελους τι φορουμ ειναι αυτο!



Βάλε κανέναν τόνο και άσε τα σχόλια!



Εσύ πάντως είσαι άψογος γραμματικώς, συντακτικώς αλλά και ορθογραφικώς!
chamav Posted - 02/05/2015 : 12:45:18
quote:
Originally posted by tazi

Ντιν ντον γκλιν γκλον, πολυ ασοβαρα τα τελευταια ποσταρισματα. Επιτελους τι φορουμ ειναι αυτο!



Βάλε κανέναν τόνο και άσε τα σχόλια!
tazi Posted - 02/05/2015 : 00:40:57
Ντιν ντον γκλιν γκλον, πολυ ασοβαρα τα τελευταια ποσταρισματα. Επιτελους τι φορουμ ειναι αυτο!
Nasos777 Posted - 01/05/2015 : 21:56:37
Και σε εμενα εγινε κατανοητο οτι ο αγωνας ηταν μια σκετη παρωδια νομιζω ομως πως δεν πρεπει να ξεφευγουμε παραπανω και ουτε να στησουμε στον τοιχο θυτες και θυματα...

Run Forrest Run
tzatzikis90 Posted - 01/05/2015 : 21:52:30
θα υποστώ τις συνέπειες λοιπόν, όποιες κι αν είναι αυτές. κλαψ κλαψ

Τάσος

know your limits. then destroy them.
ALEXANDRA Posted - 01/05/2015 : 13:16:40
quote:
Originally posted by tzatzikis90

εσείς κοροϊδεύετε αλλά να δω πως θα βγάλετε τις διαλειμματικές και τα τέμπο σας με τέτοια ορθογραφικά, συντακτικά και διάφορα άλλα λάθη! μάλλον γι αυτό οι περισσότεροι από αυτό το νήμα έχετε πάψει να ασχολείστε με τρεξιματικά νήματα του φόρουμ αφού ως γνωστόν ανορθόγραφος και τρέξιμο δεν πάνε μαζί..(βάζω δύο τελείες αντί για τρεις και καλά ως αποσιωπητικά αλλά χάριν συντομίας, για να μην πιάσω τόσο πολύ χώρο όσο οι τρεις, καταλάβατε?)

πάντως ΟΦΕΙΛΩ να συμφωνήσω σε ένα πράγμα με την argieV. η λέξη συγ(γ)νώμη αν και γράφεται με δύο Γ ab urbe condita(από κτίσεως κόσμου) καθώς πράγματι προέρχεται από την πρόθεση συν και το ουσιαστικό γνώμη, ωστόσο στα πλαίσια απλούστευσης της ελληνικής γλώσσας με τη χρήση της δημοτικής από το 1976 ως και σήμερα δεν θεωρείται λανθασμένη η χρήση της με ένα Γ.

βέβαια για να μην παρεξηγηθεί η Alexandra και με κατηγορήσει πως πολιτεύομαι με τον εχθρό ΟΦΕΙΛΩ να συμφωνήσω μαζί της στο ότι δε νοείται άνθρωπος που κατηγορεί για ορθογραφικά-συντακτικά-γραμματικά και άλλα λάθη συνομιλητή του(σε δρομικό θέμα άκουσον άκουσον!) να κάνει "εκπτώσεις" στη γλώσσα με απουσία τονισμού από το σύνολο σχεδόν της επιχειρηματολογίας του. υπάρχουν και λάθη μέσα βέβαια αλλά προσωπικά αν και φιλόλογος είμαι της άποψης πως δεν πρέπει να τα υποδεικνύεις στον άλλον παρά μόνον αν στο ζητήσει (ή είναι έστω κοντινός σου άνθρωπος κι ως εκ τούτου γνωρίζεις το χαρακτήρα και τον τρόπο αντίδρασής του), καλοπροαίρετα πάντα, καθώς έτσι είναι πολύ πιθανόν να τον φέρεις σε δύσκολη θέση και...τι μάθαμε στο δημοτικό?? δεν κάνουμε στους άλλους αυτά που δεν θέλουμε να κάνουν αυτοί σε εμάς! ένας τέτοιος τρόπος θεωρείται άκρως αντιπαιδαγωγικός για να το θέσω απλά.

κατά τα άλλα καλά τα λέτε, γελάω εγώ συνεχίστε!

Τάσος

know your limits. then destroy them.




Βρε συ, με κεφαλαίο ξεκινάνε οι προτάσεις μετά από τελεία.
Rigelian Posted - 01/05/2015 : 13:09:50
-Ποιο είναι το ομορφότερο σημείο της Λάρισας;
-Η πινακίδα που γράφει Προς Βόλο!

-Γιατί πάντα μπορείς να εμπιστεύεσαι έναν Λαρισαίο;
-Διότι ό,τι λέει το τυρί!

(πλάκα κάνω, ε; Καλό μήνα!)
tzatzikis90 Posted - 01/05/2015 : 13:00:12
εσείς κοροϊδεύετε αλλά να δω πως θα βγάλετε τις διαλειμματικές και τα τέμπο σας με τέτοια ορθογραφικά, συντακτικά και διάφορα άλλα λάθη! μάλλον γι αυτό οι περισσότεροι από αυτό το νήμα έχετε πάψει να ασχολείστε με τρεξιματικά νήματα του φόρουμ αφού ως γνωστόν ανορθόγραφος και τρέξιμο δεν πάνε μαζί..(βάζω δύο τελείες αντί για τρεις και καλά ως αποσιωπητικά αλλά χάριν συντομίας, για να μην πιάσω τόσο πολύ χώρο όσο οι τρεις, καταλάβατε?)

πάντως ΟΦΕΙΛΩ να συμφωνήσω σε ένα πράγμα με την argieV. η λέξη συγ(γ)νώμη αν και γράφεται με δύο Γ ab urbe condita(από κτίσεως κόσμου) καθώς πράγματι προέρχεται από την πρόθεση συν και το ουσιαστικό γνώμη, ωστόσο στα πλαίσια απλούστευσης της ελληνικής γλώσσας με τη χρήση της δημοτικής από το 1976 ως και σήμερα δεν θεωρείται λανθασμένη η χρήση της με ένα Γ.

βέβαια για να μην παρεξηγηθεί η Alexandra και με κατηγορήσει πως πολιτεύομαι με τον εχθρό ΟΦΕΙΛΩ να συμφωνήσω μαζί της στο ότι δε νοείται άνθρωπος που κατηγορεί για ορθογραφικά-συντακτικά-γραμματικά και άλλα λάθη συνομιλητή του(σε δρομικό θέμα άκουσον άκουσον!) να κάνει "εκπτώσεις" στη γλώσσα με απουσία τονισμού από το σύνολο σχεδόν της επιχειρηματολογίας του. υπάρχουν και λάθη μέσα βέβαια αλλά προσωπικά αν και φιλόλογος είμαι της άποψης πως δεν πρέπει να τα υποδεικνύεις στον άλλον παρά μόνον αν στο ζητήσει (ή είναι έστω κοντινός σου άνθρωπος κι ως εκ τούτου γνωρίζεις το χαρακτήρα και τον τρόπο αντίδρασής του), καλοπροαίρετα πάντα, καθώς έτσι είναι πολύ πιθανόν να τον φέρεις σε δύσκολη θέση και...τι μάθαμε στο δημοτικό?? δεν κάνουμε στους άλλους αυτά που δεν θέλουμε να κάνουν αυτοί σε εμάς! ένας τέτοιος τρόπος θεωρείται άκρως αντιπαιδαγωγικός για να το θέσω απλά.

κατά τα άλλα καλά τα λέτε, γελάω εγώ συνεχίστε!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
sam Posted - 01/05/2015 : 11:29:26
'la mia volo mekaro' periptosi diladi!!!

κε τα λεο στα ξενα που δεν κανο λαθη


(Αλεξάνδρα, τον καλύτερο πελάτη θα χάσεις ...ξέρεις πόσες μηνύσεις και καταγγελίες θα σου φέρει? Αλλωστε όπως λέει και το σοφό άσμα: "τη μπετονιερα μη κατηγορας ...αυτή σου δίνει για να φας" -σωστά τις έβαλα τις τελείες? - https://www.youtube.com/watch?v=3sRvIsZbpM8
xipolitos Posted - 01/05/2015 : 11:16:54
Πρωτομαγιά σήμερα καλό μήνα!

Εκτακτον ανακοινωθέν

Φιλολογικά ζητήματα ανακύπτουν στην χώρα των δρομέων, απο αμφι-Βόλου εγκυρότητας κατα-δρομέα.
Ορθο-γραφικά και συν-τακτικά λάθη εντοπίζονται σε κείμενα μελών απο την εν λόγω ενάγουσα.
Το παρόν θέμα υπο των καινούργιων συνθηκών τείνει να μετονομαστεί σε "Παθήματα και μαθήματα Ελληνικών" απο την εξειδικευμένη καθηγήτρια argieV.
Στους μαθητάς θα δοθούν πιστοποιητικά ορθής εκμά(δ)ησης της Ελληνικής γλώσσας.
Ο κύκλος σπουδών θα ονομαστεί "Μην βγάζετε γλώσσα"

zoro Posted - 01/05/2015 : 11:10:45
Πόσο μάλλον οι δρομείς
ALEXANDRA Posted - 01/05/2015 : 10:53:51
quote:
Originally posted by Deorum

Αν είναι να γκρινιάζει κανείς έτσι, και να μιλάει έτσι -νταλικιέρη? άιντε του μπεκί ψιλοκομμένο-, και να αρπάζεται-βρίζει σε προσωπικό επίπεδο (σκέψου επειδή κάποιος τα πήρε με σένα, να πει, πως σε αφήνουν να μεγαλώνεις παιδί ή πως σε αφήνουν να εργάζεσαι εκεί...) με κάποιον που δεν ήταν διοργανωτής, επειδή έκανε το υπέρτατο λάθος (και λάθος όντως να είναι) να δώσει μερικά ελαφρυντικά στην διοργάνωση ούτε καν την υπερασπίστηκε. Απλά δεν την έβριζε κιόλας.
... καταλαβαίνεις πως κάποιος που έχει τόση οργή σε έναν ΑΣΧΕΤΟ που απλά δεν πήρε το μέρος της, προφανώς και στις περιγραφές του κτλ έχει ένα θέμα.
Ξεκινάει προσωπικές επιθέσεις σε όλους, επικαλείται ιατρικό απόρρητο σε ένα περιστατικό που αποτελεί θερμοπληξία (πρώτη φορά το ακούω αυτό στην ζωή μου, και έχω πάει σε καμιά 200ριά αγώνες ως τώρα), θέλει να καταγγέλει πολύ σοβαρά και χοντρά πράγματα, αλλά όχι απλώς ανώνυμα (έτσι και αλλιώς το ανώνυμο παραμένει) επιπλέον και χωρίς έστω να αναφέρεται η ιδιότητα. Και γενικά δείχνει έναν άνθρωπο που κάνει την τρίχα τριχιά.
Αναρωτιέμαι με αυτά τα δείγματα συμπεριφοράς ακόμα και το περιστατικό πόσο σοβαρό ήταν και αν κάποιος απλά ταβλιάστηκε κάτω, και έλεγε δεν μπορώ μπορώ, απλά επειδή τα πήρε στο κρανίο που στο 7χλμ χλμ δεν είχε τερματισμό. (δλδ αν ήταν ο τερματισμός στο 7ο χλμ όντως, πάλι θα ταβλιαζόταν? και τέτοια σύμπτωση να ταβλιαστεί κάποιος στο 7ο? και όχι στο 7,6χλμ ή στο 6,8?).
Και επειδή δεν είμαστε άσχετοι, στην θερμοπληξία ο παθών δεν ιδρώνει ακατάσχετα. Το αντίθετο - αδυνατεί να ιδρώσει. Θερμοπληξία με 7χλμ, σε νορμάλ καιρό, και σε ελαφρώς σκιερό μέρος, είναι εξαιρετικά απίθανο να πάθεις. Και πολλές άλλες αντιφάσεις, που δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε.



Αυτό το σκέφτηκα, να πω την αμαρτία μου.:σκέψου ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι ο γιατρός σου, ο δάσκαλος του παιδιού σου..

Πιστεύω πως και οι άνθρωποι θα έπρεπε κάθε 2 χρόνια να περνάμε από ΚΤΕΟ.

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000