Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Διατροφή
 Παρέμβαση Credit Suisse: Τρώτε λίπος!

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
n1kcha Δημοσιευτηκε - 15/11/2015 : 11:40:48


Πρόσφατα το ερευνητικό τμήμα της κορυφαίας Ελβετικής τράπεζας δημοσίευσε έρευνα με τίτλο: "Fat:The New Health Paradigm".
Τυπικά η έρευνα απευθύνεται σε επενδυτές, όμως ο κάθε αναγνώστης θα βρεί συγκεντρωμένες σημαντικές πληροφορίες για θέματα διατροφής και υγείας.
Οι τραπεζίτες για ένα χρόνο μελέτησαν 400 επιστημονικές δημοσιεύσεις,πήραν συνεντεύξεις από 150 γιατρούς και διατροφολόγους από όλο τον κόσμο ,μίλησαν με κορυφαίους ερευνητές και εξέτασαν πλήθος στατιστικών στοιχείων.

Τα συμπεράσματα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον (οι 3 πρώτες σελίδες περιέχουν περιληπτικά τα κυριότερα συμπεράσματα).

Μερικά μόνο σημεία:

-Η κατανάλωση λίπους είναι μικρότερη από το ιδανικό.
-Το κορεσμένο λίπος δεν έχει καμμία σχέση με την παχυσαρκία:το λίπος δεν παχαίνει.
-Η εστίαση γιατρών και ασθενών στην χοληστερίνη είναι επιφανειακή στην καλύτερη περίπτωση (προσέξτε πόσο απαξιώνει τους γιατρούς βάζοντας τους στο ίδιο επίπεδο γνώσεων με τους ασθενείς...)
-Η κατανάλωση κορεσμένου λίπους δεν θέτει σε κανένα κίνδυνο την υγεία ούτε και την καρδιά ειδικότερα.
-Οι απόψεις των γιατρών επηρεάζονται από τις οδηγίες που εκδίδουν κυβερνήσεις και οργανισμοί και δεν λαμβάνουν υπόψη τους την τρέχουσα επιστημονική έρευνα. Ακόμα και σε εύκολα θέματα όπως αυτό της χοληστερίνης 40% των διατροφολόγων και 70% των γιατρών απάντησαν λάθος.
-Είμαστε σε σημείο καμπής. Η κατανάλωση αυγών,τυριού,γιαουρτιού και κόκκινου κρέατος θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα 15 χρόνια (2015-2030) καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές απορρίπτουν τις επίσημες οδηγίες και στρέφονται προς τέτοιου είδους τρόφιμα.


Δελτίο τύπου:
http://www.prnewswire.com/news-releases/credit-suisse-publishes-report-on-evolving-consumer-perceptions-about-fat-300144839.html

Κατεβάστε και διαβάστε όλη την έρευνα σε μορφή pdf αρχείου:
https://www.credit-suisse.com/cl/en/about-us/research/research-institute/publications.html



5   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
big-blue Posted - 16/11/2015 : 14:19:54
Πάντως για να ασχολείται Ελβετική τράπεζα με έρευνα για τέτοιο αντικείμενο σίγουρα θα είναι για το καλό μας. Είναι γνωστό το ενδιαφέρον τους για την πρόοδο της ανθρωπότητας
big-blue Posted - 15/11/2015 : 23:27:16
Αν κ τώρα που το σκέφτηκα ,κάποτε είχα καλέσει φιλαράκια για γουρνοπουλα κ είχα φτιάξει μια θεϊκή σως με αβοκαντο. Ετσι για να ολοκληρωθεί η έρευνα:)
Rigelian Posted - 15/11/2015 : 22:16:42
ε, αυτό έλειπε, να ηταν το ίδιο!
big-blue Posted - 15/11/2015 : 21:27:56
Άλλο αβοκαντο κ άλλο γουρνοπούλα, μη χαίρεσαι!
Rigelian Posted - 15/11/2015 : 18:22:13
Ενδιαφέρον!

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000