ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ |
diazz123 |
Δημοσιευτηκε - 20/09/2016 : 13:45:43 καλησπέρα είναι καλό μετά το τρέξιμο να πεινούμε σοκολατούχο γάλα ? |
15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Πρώτα η πιο πρόσφατη) |
belial |
Posted - 28/09/2016 : 09:24:20 Ευχαριστώ runadrak δοκίμασα και το "θές γάλα" σήμερα, στο 1,10€ τα 500Ml είναι μια καλή και οικονομική επιλογή.
Σπεύδε βραδέως |
ANASTASIOS |
Posted - 27/09/2016 : 22:35:34 Και για να κλείσω,όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.....
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
|
ANASTASIOS |
Posted - 27/09/2016 : 22:34:14 quote: Originally posted by patrickdrd
γενικως ξερω απο συγγενη που δουλευε σε διασημο ζαχαροπλαστειο οτι στα σοκολατενια γλυκα εμπαινε οτι ειχε περισσεψει απ τα υπολοιπα και οτι χειροτερο γενικα γιατι... σιγα μην παρει χαμπαρι κανεις τι εχει μεσα, ειναι σαν τους αναμικτους χυμους ενα πραγμα, και στα παγωτα το ιδιο
carpe runem
Και αυτό.....
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
|
ANASTASIOS |
Posted - 27/09/2016 : 22:30:49 quote: Originally posted by as400
quote: Originally posted by runadrak
quote: Originally posted by ANASTASIOS
Ελπίζω να έχετε ακούσει πώς φτιάχνουν το σοκολατούχο γάλα........
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
..Να σας πω εγω που δουλευω σε γαλακτοβιομηχανια: Απαχο γαλα (δηλ 0% λιπος), ζαχαρη κακαο και μια ουσια που λεγετε καραγεννανη, για να μην αφηνει το κακαο να καθεται..Παστεριωση και εμφιαλωση..Το χχωρις ζαχαρη, εχει ασπαρταμη, μια τεχνητη γλυκαντικη.. Οσο χαμηλοτερη η τιμη, τοσο λιγοτερο κακαο εχει μεσα, μιας και αυτο ειναι το ακριβο συστατικο.. Εσυ φιλε μου τι εχεις κατα νου?
__________________________ Μπαμπα....μην τρεχεις!
για να συμπληρωσω .........αυτα που ακουγονται οτι τα σοκολατουχα , τα γιαουρτια και τα παγωτα γινονται απο τις επιστροφες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ειναι πολλες οι ωρες που χρειαζονται για να γινει αυτη η διαλογη που δε συμφερει τις εταιρειες . Η συνηθέστερη λυση ειναι η χρησιμοποιηση σκονης .
AS400
Αυτό έχω ακούσει αλλά μόνο για τα σοκολατούχα,όχι για παγωτά κλπ..
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
|
xipolitakos |
Posted - 27/09/2016 : 18:07:07 Δεν έχω καταλάβει γιατί πίνουμε γάλα γενικώς μετά τον απογαλακτισμό ....και από το μπιμπερό. Δε μου αρέσει και δεν πίνω από τότε που με θυμάμαι... Πολύς κοσμός έχει επίσης δυσανεξια.... και όμως ζει...
_____________________ Run Natural, run Bare |
sak14 |
Posted - 27/09/2016 : 17:53:29 Δλαδη τι προτεινετε για ροφημα μετα απο προπονηση?ροδι? |
runadrak |
Posted - 27/09/2016 : 17:38:45 quote: Originally posted by as400
quote: Originally posted by runadrak
quote: Originally posted by ANASTASIOS
Ελπίζω να έχετε ακούσει πώς φτιάχνουν το σοκολατούχο γάλα........
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
..Να σας πω εγω που δουλευω σε γαλακτοβιομηχανια: Απαχο γαλα (δηλ 0% λιπος), ζαχαρη κακαο και μια ουσια που λεγετε καραγεννανη, για να μην αφηνει το κακαο να καθεται..Παστεριωση και εμφιαλωση..Το χχωρις ζαχαρη, εχει ασπαρταμη, μια τεχνητη γλυκαντικη.. Οσο χαμηλοτερη η τιμη, τοσο λιγοτερο κακαο εχει μεσα, μιας και αυτο ειναι το ακριβο συστατικο.. Εσυ φιλε μου τι εχεις κατα νου?
__________________________ Μπαμπα....μην τρεχεις!
για να συμπληρωσω .........αυτα που ακουγονται οτι τα σοκολατουχα , τα γιαουρτια και τα παγωτα γινονται απο τις επιστροφες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ειναι πολλες οι ωρες που χρειαζονται για να γινει αυτη η διαλογη που δε συμφερει τις εταιρειες . Η συνηθέστερη λυση ειναι η χρησιμοποιηση σκονης .
AS400
Πολυ απλα, οταν ενα προιον εχει περασει την ημερομηνια ληξης, λογικα εχει χαλασει: δηλαδη ειναι επιβαρημενο παρα πολυ μικροβιολογικα! Οπου και να το χρησιμοποιησεις θα καταστρεψεις αυτο που κανεις! Εχεις κανει ποτε πιττα ή ομελετα με χαλασμενα αποφαγια?
__________________________ Μπαμπα....μην τρεχεις! |
runadrak |
Posted - 27/09/2016 : 17:35:37 quote: Originally posted by belial
Προτιμούμε τα σοκολατούχο λάιτ; Ή τις πλήρεις εκδόσεις; Χθες δοκίμασα μίλκο λάιτ. 500ml 88kcal ανά 250ml. Απίστευτη γεύση. Καμιά άλλη πρόταση από το θες γάλα Δωδώνη και Κουκάκη ; Τα έβαλα στο πρόγραμμα δοκιμής.
Σπεύδε βραδέως
Στα λαιτ, αντι για ζαχαρη χρησιμοποιουν ασπαρταμη, μια τεχνιτη γλυκαντικη που δεν ειναι και οτι καλυτερο! Πρεπει να καταναλωνεις 500 ml απο τετοια ροφηματα την μερα!! Το κανονικο ειναι σαφως πιο υγειεινο, αλλα εχει πολλες θερμιδες λογο ζαχαρης! Αν δεν σε πειραζει αυτο, ειναι μια χαρα!
__________________________ Μπαμπα....μην τρεχεις! |
patrickdrd |
Posted - 27/09/2016 : 16:47:50 γενικως ξερω απο συγγενη που δουλευε σε διασημο ζαχαροπλαστειο οτι στα σοκολατενια γλυκα εμπαινε οτι ειχε περισσεψει απ τα υπολοιπα και οτι χειροτερο γενικα γιατι... σιγα μην παρει χαμπαρι κανεις τι εχει μεσα, ειναι σαν τους αναμικτους χυμους ενα πραγμα, και στα παγωτα το ιδιο
carpe runem |
Nek2000 |
Posted - 27/09/2016 : 16:43:36 Συστατικά: Άπαχο Γάλα 90% (φρέσκο και συμπικνωμένο), Κακάο 1,4%, Ζάχαρη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη, πρωτεΐνες γάλακτος, αρωματικές ύλες.
Συστατικά
Αποβουτυρωμένο γάλα (90,5%), Ζάχαρη, Πρωτεΐνη ορού γάλακτος, Σκόνη κακάο (1,3%), Μαλτοδεξτρίνη, Πρόσθετα: Καραγενάνη, Βιταμίνη D
|
belial |
Posted - 27/09/2016 : 16:40:45 Προτιμούμε τα σοκολατούχο λάιτ; Ή τις πλήρεις εκδόσεις; Χθες δοκίμασα μίλκο λάιτ. 500ml 88kcal ανά 250ml. Απίστευτη γεύση. Καμιά άλλη πρόταση από το θες γάλα Δωδώνη και Κουκάκη ; Τα έβαλα στο πρόγραμμα δοκιμής.
Σπεύδε βραδέως |
as400 |
Posted - 27/09/2016 : 16:23:33 quote: Originally posted by runadrak
quote: Originally posted by ANASTASIOS
Ελπίζω να έχετε ακούσει πώς φτιάχνουν το σοκολατούχο γάλα........
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
..Να σας πω εγω που δουλευω σε γαλακτοβιομηχανια: Απαχο γαλα (δηλ 0% λιπος), ζαχαρη κακαο και μια ουσια που λεγετε καραγεννανη, για να μην αφηνει το κακαο να καθεται..Παστεριωση και εμφιαλωση..Το χχωρις ζαχαρη, εχει ασπαρταμη, μια τεχνητη γλυκαντικη.. Οσο χαμηλοτερη η τιμη, τοσο λιγοτερο κακαο εχει μεσα, μιας και αυτο ειναι το ακριβο συστατικο.. Εσυ φιλε μου τι εχεις κατα νου?
__________________________ Μπαμπα....μην τρεχεις!
για να συμπληρωσω .........αυτα που ακουγονται οτι τα σοκολατουχα , τα γιαουρτια και τα παγωτα γινονται απο τις επιστροφες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ειναι πολλες οι ωρες που χρειαζονται για να γινει αυτη η διαλογη που δε συμφερει τις εταιρειες . Η συνηθέστερη λυση ειναι η χρησιμοποιηση σκονης .
AS400 |
runadrak |
Posted - 27/09/2016 : 14:59:42 quote: Originally posted by ANASTASIOS
Ελπίζω να έχετε ακούσει πώς φτιάχνουν το σοκολατούχο γάλα........
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
..Να σας πω εγω που δουλευω σε γαλακτοβιομηχανια: Απαχο γαλα (δηλ 0% λιπος), ζαχαρη κακαο και μια ουσια που λεγετε καραγεννανη, για να μην αφηνει το κακαο να καθεται..Παστεριωση και εμφιαλωση..Το χχωρις ζαχαρη, εχει ασπαρταμη, μια τεχνητη γλυκαντικη.. Οσο χαμηλοτερη η τιμη, τοσο λιγοτερο κακαο εχει μεσα, μιας και αυτο ειναι το ακριβο συστατικο.. Εσυ φιλε μου τι εχεις κατα νου?
__________________________ Μπαμπα....μην τρεχεις! |
ANASTASIOS |
Posted - 26/09/2016 : 22:24:10 Ελπίζω να έχετε ακούσει πώς φτιάχνουν το σοκολατούχο γάλα........
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
|
trexantiris |
Posted - 23/09/2016 : 17:04:57 ...ζω για το σοκολατούχο...
...όταν έχω δύσκολη προπόνηση μεγάλης διάρκειας, σκέφτομαι εκείνη την ώρα το σοκολατούχο που θα πιώ αμέσως μετά!
Free your feet...free your senses! |