Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 μετεγχειρητικά προβλήματα...

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
pantsito Δημοσιευτηκε - 17/09/2010 : 17:05:44
Γεια σας παιδιά...είμαι καινούργιος στο forum.και,έχω πρόβλημα........Η ιστορία μου ξεκινά τον Απρίλη του 2008 λίγες μέρες μετά το στρατό...πόνος στο γόνατο(δεξί)μαγνητική.διάγνωση:ρίξη οπισθίου κέρατος έσω μηνίσκου..τέλος πάντων πηγαίνω θεσσαλονίκη κανω αρθροσκόπηση και όλα καλά.1 εβδομάδα ξάπλα περίπου,και μετά πατερίτσες.το θέμα είναι οτί μετά και τις φυσικοθεραπείες(12 στον αριθμό)παθαίνω ένα ατύχημα(6 ιούλη)..πηγαίνω στο γιατρό που με χειρούρησε και δεν έπαθα υποτροπή..συνεχίζω ασκήσεις αποκατάστασης τετρακεφάλου..για κάποιον ανεξήγητο λόγο το πόδι αργεί να πάρει τη μυική δομή που έπρεπε..αλλά εγώ συνεχίζω.ξαναπαθένω ατύχημα αρχές 2009,ξαναβγάζω μαγνητική.διαγνωση τπτ,αλλά το πόδι είναι ατροφικό πολύ και με πονάει..έχω πάει στους καλύτερους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές και όλοι μου λένε οτί πονάει από την ατροφία...δεν μπορώ να τρέξω ούτε να βάλω πολύ βάρος γιατί με πεθαίνει στο πόνο.και συνεχίζω γυμναστική χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα..δεν μπορώ καν να κλωτσήσω,πχ στον αέρα με πονάει...και σκάλια με ενοχλεί λίγο..για καθισματάκια ούτε λόγος...τί παίζει ρε παιδιά???θα μείνω κουτσος???????είμαι 22 γαμώτο

pantsito13
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
spiros tsi Posted - 02/06/2017 : 19:19:12
Γιατι δε ρωτας το γιατρο σου΄΄Γιατρε μου γιατι με χειρουργησατε αφου ο πονος μου ειναι απο τον τετρακεφαλο?΄΄.
Και φυσικα το πιο πιθανο ειναι να γινεις χειροτερα αν κανεις ενδυναμωση τετρακεφαλου.
tassos155 Posted - 02/06/2017 : 04:31:05
Φιλε μου και εγω εχω κάνει ρηξη μηνισκου εσω οπισθιου και μετα απο ενα μηνα και 10 ημερες δεν ειμαι ακομα ετοιμος για τρέξιμο .Ο ορθοπεδικος μου ειπε οτι θα χρειαστει να δυναμωσω τον τετρακεφαλο λογο αυτου εχω τις ενοχλησεις .Πιστεύω οτι εχει δίκαιο γιατι ολο εξαρταται απο τον μηριαιο και απο την κνημη.

pantsito Posted - 09/05/2011 : 20:35:07
Γεια σας και πάλι φίλοι μου ...Έχω νέα με το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε...τελικά έκανα δεύτερη αρθροσκόπηση..είχα πάλι ρίξη έσω μηνίσκου...2 μήνες πριν την έκανα...αλλά πάλι δε βλέπω βελτίωση...πήγα χθες στον ορθοπεδικό που με χειρούργησε και μου είπε οτι το πρόβλημα είναι με την επιγονατίδα (μάλλον επιγονατιδομηριαίο σύνδρομο)...έλεος δεν αντέχω άλλο...μήπως μου κρύβουν κάτι???μου έδωσε κάτι ασκήσεις για την επιγονατίδα και μου είπε οτι άμα δε δω βελτίωση σε 2 εβδομάδες θα πάω αθήνα για υπερηχογράφημα και ηλεκτρογράφημα αν θυμάμαι καλά..Πήγα να βάλω τα κλάματα και του είπα οτι αν δε δω βελτίωση δε ξαναπάω πουθενά...δεν έχω την ψυχολογική αντοχή και οικονομική ευχέρεια πλέον...γνώμες παιδιά??? Υ.Γ. ο έσω πλατύς δε μου παίρνει οτι άσκηση και να κάνω...μήπως κάνω κάτι λάθος???οτι ασκήσεις μου έχουν δώσει τις ακολουθώ κατά γράμμα...ΓΝΏΜΕς????

pantsito13
NIKOS T. Posted - 24/12/2010 : 19:57:30
quote:
Originally posted by pantsito

θα πάω στον παπαστεργίου να δω τί θα μου πει και αυτός και βλέπουμε.έχω κουραστεί πλέον να τρέχω από εδώ και από εκεί...

pantsito13


Περαστικά κ πάλι φιλε pantsito!!
Ο Στέργιος(Παπαστεργίου), ας είναι ο τελευταίος γιατρός που θα συμβουλευθείς!

"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
pantsito Posted - 24/12/2010 : 17:45:25
θα πάω στον παπαστεργίου να δω τί θα μου πει και αυτός και βλέπουμε.έχω κουραστεί πλέον να τρέχω από εδώ και από εκεί...

pantsito13
vasilis Posted - 24/12/2010 : 16:05:13
Ταλαιπωρημένε φίλε''pantsito''σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Υπάρχει ενημερωτικά στη Θεσ/νίκη χειρούργος ορθοπαιδικός με εμπειρία στις αρθροσκοπήσεις γόνατος.Είναι ο Ράλλης Ιωάννης και είναι ο ιατρός του ΠΑΟΚ.Άν βλέπεις ποδόσφαιρο τότε ίσως να τον έχεις παρατηρήσει που τρέχει μέσα στο γήπεδο σε κάθε τραυματισμό παίκτη του ΠΑΟΚ.Έχει το ιατρείο του στην Καλαμαριά,τον έχω επισκευτεί συστημένος απο άλλους και για την περίπτωσή μου βρήκα λύση.(http://www.arthroskopisi.gr/)Καλές Γιορτές!! και ό καινούριος χρόνος να σε φέρει την υγεία που επιθυμείς!!!!
NIKOS T. Posted - 23/12/2010 : 17:48:17
@ pantsito
Φιλε pantsito η περίπτωση σου έίναι ιδιάζουσα.
16 χρονια σαν χειρουργος-ορθοπαιδικος εχω αντιμετωπίσει πολλες ατροφίες τετρακεφαλου σε χειρουργημένα γόνατα.
Θα σου πρότινα μία μαγνητική τομογραφία σε κάποιο αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο,οπου ο υπευθυνος ιατρος θα ξερει να διαβαζει υπευθυνα τα αποτελεσματα.
Εναλλακτική λυση μια διαγνωστική αρθροσκόπηση,που μπορει να οδηγησει κ σε αποκατάσταση του προβλήματος!
Τον Παπαστεργιου τον ξερω κ ειναι καλος χειρουργος, με εμπειρια στην αρθροσκοπηση γονατος.
Αλλα για την περιπτωση σου,νομιζω οτι χρειαζεται καποιος ικανός τραυματιολογος, με εξειδικευση στις αθλητικες κακωσεις-γονατο.
Αν θελεις στειλε μου email να σου δωσω καποιες κατευθυνσεις.

"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
pantsito Posted - 23/12/2010 : 16:18:25
Φίλε βασίλη πήγα στον Δρούγια μου πριν 20 μέρες περίπου.μου είπε έχω έσω μηνισκικό τραύμα αλλά θα περάσει .μου έδωσε glucosamile να παίρνω και ασκήσεις..μου είπε να μην δουλεύω για κανα 20ήμερο αλλά εγώ δεν μππορώ...η ατροφία είναι μεγάλη και μου έδωσε ασκήσεις.το θέμα είναι οτι δεν γυμνάζεται καθόλου ο τετρακέφαλος.πραγματικά καθόλου,ότι ασκήσεις και να κάνω...τώρα δεν ξέρω πραγματικά.θα πάω και στον παπαστεργίου να δω τί θα μου πει..δεν ξέρω πραγματικά τί γίνεται σαν να μου μασάν τα λόγια όλοι.αυτός που με χειρούργησε την πρώτη φορά επιμένει έχω ρίξη έξω οπισθίας και μου το είχε πει 1 χρόνο πριν οτι ότι και να κάνω σε ασκήσεις το πόδι δεν θα φτιάξει..και όντως δεν έχει φτιάξει..αλλά μόνο αυτός βλέπει οτι θέλω χειρουργίο.Παρεμπιπτόντως,ο γιατρός που με χειρούργησε την πρώτη φορά είναι θείος μου και μου είπε οτι δεν θα μου πάρει λεφτά,οπότε τί να κάνω δεν ξέρω.το θέμα είναι οτι στο σημείο της έξω γωνείας δεν νιώθω το παραμικρό.μόνο λίγο στον έσω μηνίσκο και πολύ πόνο στην επιγονατίδα μπροστά και μέσα στην κλείδωσεη...δεν ξέρω τί να πω

pantsito13
vasilis Posted - 23/12/2010 : 16:09:12
Φίλε''pantsito''μπορείς να μας πεις νεότερα απο το πρόβλημά σου; Είχες ενημερώσει οτι θα πάς στον Χ.Δρούγια,και τώρα μας λες για εγχείρηση,τί έχει μεσολαβήσει; Εν τω μεταξύ όποιος φίλος ξέρει κάτι για τον γιατρό που ρωτάει ο ''pantsito'' ας απαντήσει γιατί ο ίδιος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό.
pantsito Posted - 23/12/2010 : 15:12:02
Παιδιά λόγω του οτι θα πάω πάλι για εγχείρηση,μήπως ξέρει κάποιος τον Παπαστεργίου του νοσοκομείου Αγιος Παύλος Θεσσαλονίκης???μάλλον σε αυτόν θα γίνει ή στον προηγούμενο χειρούργο που έκανα την αρθροσκόπηση

pantsito13
pantsito Posted - 03/12/2010 : 15:32:34
quote:
Originally posted by vasilis

Έτσι απο περιέργεια, ο Κοσκινάς την Παρασκευή τι σου είπε;


τελικά φίλε θα πάω στον δρούγια...μου λένε οτι είναι από τους καλύτερους

pantsito13
NIKOS T. Posted - 28/11/2010 : 12:23:14
quote:
Originally posted by remezzo91

θα ηθελα μια υπευθυνη αποψη απο καποιον που το κατεχει..η γλουκοζαμινη συμβαλει στην αποκατασταση προβληματος στο ισχιακο-απιοειδη?ευχαριστω.


Οχι,δεν υπαρχει τετοια ενδειξη,αρα ουτε κ θεραπεια!!

"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
MANTONA Posted - 27/11/2010 : 19:40:43
quote:
Originally posted by remezzo91

θα ηθελα μια υπευθυνη αποψη απο καποιον που το κατεχει..η γλουκοζαμινη συμβαλει στην αποκατασταση προβληματος στο ισχιακο-απιοειδη?ευχαριστω.



Αγαπητέ φίλε, διάβασε στο http://www.runnermagazine.gr/html/ent/589/ent.160589.asp

Ισως να έχεις ήδη ψαξει κσι σε άλλα site. Υπομονή υπάρχουν γιατροί στο forum, και κάποια στιγμή θα σου απαντήσουν.

Περαστικά!

<<Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή>>!
remezzo91 Posted - 27/11/2010 : 19:27:20
θα ηθελα μια υπευθυνη αποψη απο καποιον που το κατεχει..η γλουκοζαμινη συμβαλει στην αποκατασταση προβληματος στο ισχιακο-απιοειδη?ευχαριστω.
vasilis Posted - 27/11/2010 : 16:27:18
Έτσι απο περιέργεια, ο Κοσκινάς την Παρασκευή τι σου είπε;

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000