Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Zagori Mountain Trail 2014
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 9

rowergr
Senior Forum-Runner



854 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/07/2014 :  18:58:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καταιγίδαααα
δυστυχώς δεν μπόρεσα να ρθω φέτος
του χρόνου έχω όμως στόχο το 80 αρκεί να κάνω νωρίτερα έναν αγώνα-κριτήριο
δεν ξέρω αν έριξε πολύ νερό-αυτό μένει να μας το πείτε εσείς-αλλά απ' ότι θυμάμαι κάποια κομμάτια της διαδρομής πρέπει να ελεγχθούν.Λογικά τα παιδιά θα το κάνουν μέχρι και τώρα που μιλάμε

ΘέσηΑντίθεσηΣύνθεση

Πάνος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/07/2014 :  20:04:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για αποτελέσματα και γενικότερα για την εξέλιξη του αγώνα γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε στοιχεία?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/07/2014 :  15:32:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απίθανη διαδρομή, εξαιρετική διοργάνωση. Αν τρέξεις Ζαγόρι, απλά δεν ξανατρέχεις Παρνασσό. Δε συγκρίνονται στην ομορφιά. Ούτε κ στην κλίση. Ατον Παρνασσό ανεβαίνεις ανεβαίνεις κ μετά κατεβαίνεις. Στο Ζαγόρι είχε εναλλαγή της κλίσης. Συνέχεια. Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα "τι μαζοχισμός είναι αυτός"!
Σηματοδότηση πολυ καλή. Στην κυριολεξία κάθε 10 βήματα είχε σημάδι. Δε μπορούσες να χαθείς. Και οι σταθμοί επίσης καλοί.

Ήταν τόσο ωραία κ ξεκούραστα που μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη του χρόνου να κάνω τα 42. Αλλά απλά μου πέρασε κ δεν έμεινε αυτή η σκέψη.




-------------------------
Ο μαραθώνιος είναι ένα ταξίδι για την Ιθάκη. Η Ιθάκη για εμένα είναι η αφετηρία, όχι το Καλλιμάρμαρο. Την Κυριακή στις 9 το πρωί ξεκινάει το πάρτυ για αυτούς που έφτασαν στην Ιθάκη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

doctorinjury
Forum-Runner

175 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/07/2014 :  16:37:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@80km : Θεοδωρακάκος (9.34), 2oς Αρκουμάνης (10.10), 3ος ο νεαρός Ιταλός της La Sportiva. Ακολούθησαν 4)Παπαηλίας, 5-6) Κουρκουρίκης-Στεφανής, 7)Κοντογιάννης, 8) Μωυσίδης και (αν δε σφάλλω) 9ος ο Λυμπερόπουλος. Πρώτη γυναίκα (με εντυπωσιακό χρόνο 11.58 για τέτοιο αγώνα) η Μάρα Καλογήρου. Συγκινητικός ο τερματισμός εκεί κοντά στις 22 ώρες του ορίου του 70χρνου κυρίου Γερμακόπουλου (ο διοργανωτής του Δόλιχου δρόμου), μία ιδιαίτερη στιγμή. Θυμίζω ότι ο αγώνας έχει >5000μ. θετ. υψομ. διαφοράς.
@42km: Kαλοφύρης (4.27), Μπόκοτς, Αρώνης. Δυσάρεστο γεγονός η συμπεριφορά νέου και καλού αθλητή.
@21km: Κουρής, ?, Καλικάς
1η γυναίκα στα 21km η Καταρίνα Σερκόσκα.

quote:
Originally posted by geopa

Για αποτελέσματα και γενικότερα για την εξέλιξη του αγώνα γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε στοιχεία?




Edited by - doctorinjury on 27/07/2014 16:48:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lemonidas1
Senior Forum-Runner

Greece


766 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/07/2014 :  17:06:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ζαγορι,τα 42,195.Ποοολυ δυσκολος αγωνας!!Την Παρασκευη το απογευμα ειχε ριξει πολυ βροχη,ετσι η διαδρομη μεσα στο φαραγγι του Βικου ηταν δυσκολη γιατι οι πετρες ηταν βρεγμενες και γλυστρουσαν παρα πολυ.Στο 7 χλμ. σε ενα γλυστριμα γυρισε το ποδι μου και επαθα ενα ευτυχως ελαφρυ διαστρεμμα αλλα εστω και με αρκετο πονο καταφερα να συνεχισω.Απο το 16 και μετα αρχισε η τρελη παρατετεμενη ανηφορα!Μεχρι το 32,στο Καταφυγιο,συνεχεια ανεβεναμε!Το εδαφος πολυ βραχωδες,πετρες μυτερες,πιαστηκε ο σβερκος μου γιατι επρεπε σε καθε βημα που εκανες να κοιτας μονο κατω,που πατας!Μια μικρη καταβαση μετα το Καταφυγιο και ξανα γερη ανηφορα σε πολυ δυσκολο μονοπατι και σε πολλα σημεια στην ακρη γκρεμου!Γενικα δεν φοβαμαι τα υψη αλλα δεξια,προς τον γκρεμο απεφευγα να κοιταω.Το τελευταιο κοματι του αγωνα απο το 35 ως το τελος,κατηφορα που ηθελε πολυ προσοχη,πολλα ατομα ειδα να πεφτουν,εγω επεσα συνολικα 3 φορες!Η τροφοδοσια πολυ καλη,οτι επρεπε οταν επρεπε,η σηματοδοτηση τελεια! και τυφλος να εισουν δε θα χανοσουν με τιποτα.Φαι νεται ξεκαθαρα οτι οι διοργανωτες ειναι πολυ γνωστες του αθληματος.Το μονο αρνητικο οτι δεν υπηρχε καθολου χιλιομετρικη ενδειξη και αφου τα gps χασανε το σημα μεσα στο φαραγγι,μαθαιναμε που ημαστε μονο στους σταθμους.Ολα τα αλα τελεια!Τελικος χρονος 7'41-42 περιπου και παραδοξως σημαρα σε αρκετα καλη κατασταση.Πολλα συγχαρητηρια σε οσους αγωνιστηκαν και ειδικα στα 80 χλμ.Και του χρονου!(εχθες ελεγα αποκλειεται,σημερα λεω ισως,αυριο????)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/07/2014 :  18:07:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια Λεων-νίδα
από Τιμο-Λέων
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/07/2014 :  20:53:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!! ΠανέμορφΑ τα Ζαγοροχώρια!!! Καταπληκτικοι οι αγώνες του!!! Θα πω κι εγώ ότι η σήμανση ήταν εξαιρετικα πυκνή! Και οι σταθμοί τέλειοι!
Δώστε μου μια εβδομάδα χρόνο....
Την επόμενη Δευτέρα θα αναρτήσω....περιγραφή του 80αρίου μου!!!

Πολλά μπράβο σε όλους!!!!
Λεωνίδα είσαι Θεός!!

Παναγιώτης!

Edited by - Etien on 27/07/2014 20:55:57
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/07/2014 :  22:29:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όμορφο το ζαγόρι, όμορφος και ο αγώνας, τέλος καλό όλα καλά...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, δύσκολες διαδρομές και αρκετές μάλιστα πτώσεις, εγκαταλήψεις και προβληματάκια για αρκετούς φίλους πάνω στον αγώνα. Προσωπικά έφαγα μια εντυπωσιακότατη τούμπα στην αρχή κιόλας του αγώνα καθώς γλύστρισα, εβαλα δύναμη στο ένα μπατόν για να κρατηθώ, το σπασα στα 2, έβαλα και στο άλλο και το τσάκισα και αυτό σχεδόν καθόλικα και αφού τσακίστηκα τελικά στα βραχια χωρίς άλλη στήριξη είχα να πάω και μέχρι το κεντρικό σταθμό με 2 κομμάτια μπατον στο ένα χέρι και ένα τσαλακωμένο μπατόν στο άλλο ενώ το ένα μπούτι μου έχει παράσημο μια τεράστια μωβ μελανιά τώρα που το κοιτάω. Για τις πτώσεις πάντως ΦΤΑΙΜΕ εμεις, οποτε το σφάλμα είναι όλο δικό μου που το πήρα λιγότερο προσεκτικά απο όσο έπρεπε εκει...

Κατά τα άλλα εντυπωσιακά τοπία, πολύ πέτρα (προβλεπόμενο) και ζεστη! (μη αναμενόμενο με αυτά που είδαμε με το καιρό τη παρασκευή όσοι είχαμε πάει). Λίγη ξεκούραση τώρα και συνεχίζουμε ακάθεκτοι

Τέλος είχαμε κάποιες ενστάσεις για τη τροφοδοσία του αγώνα στα 80 χιλιόμετρα για τους πιο αργούς δρομείς μέχρι το 44 -κοινώς υπήρχαν ελάχιστα από τα αναφερόμενα στη προκύρηξη ή και σχεδόν τίποτα απο φαγώσιμο/φρούτο εκτός απο φυστικια και πατατάκια (κάτι που ωστοσο ομολογώ ότι διορθώθηκε επαρκέστατα στη πορεία)- και επίσης λίγες και για τη σηματοδότηση βασικά στο νυχτερινό κομμάτι αφού αρκετοί χαθήκαμε σε κάποια σημεία άλλος πολύ άλλος λίγο και τα σημάδια στο έδαφος που σε κάποιο κομμάτι ήταν αρκετά αραιά στα τελευταία 10 δεν ήταν και το πιο εύκολο τη νύχτα σε μη σαφή μονοπάτια (ευτυχώς όπου είχε σημάδια στα δέντρα είχες ένα μπούσουλα αλλα έπρεπε πάλι να βρεις το πως θα φτάσεις εκεί )

Σύγχαρητήρια σε όσους τρέξανε καταρχάς (και σε όσους για διάφορους λόγους δεν τερμάτισαν) και να μαστε καλά για τα επόμενα!

Edited by - sam on 27/07/2014 22:32:53
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/07/2014 :  22:43:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολλά πολλά μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα στους 80άρηδες!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/07/2014 :  23:31:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για τον αγώνα των 42χλμ έχω να πω ότι ήταν για μένα ένας δύσκολος και σκληρός αγώνας όπου μπροστά του προηγούμενοι αγώνες βουνού που έχω κάνει όπως Παρανέστι,Κίσσαβος,Ενιπέας,Νάματα κτλ. μοιάζουν με παιδική χαρά!!!
Συμμετείχα για πρώτη φορά και γενικά πέρασα πολύ καλά και στον αγώνα αλλά στην περιοχή όπου έμεινα για 3 μέρες.
Τώρα για του χρόνου δεν νομίζω ότι θα ξανασυμμετάσχω, όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί γουστάρω το τρέξιμο και όχι τόσο την περιπέτεια, ψηφίζω λοιπόν με κλειστά μάτια ........Παρανέστι!!!
Και λίγα σχόλια:
α)Φανταστικό το τοπίο και η φύση!
β)Μπράβο στους διοργανωτές για την προσπάθειά τους, για την διαδρομή, για τον καθαρισμό και ετοιμασία των μονοπατιών, για τα event, για τα δωρεάν γεύματα,μπύρες κτλ. ...για όλα!!
γ)Δεν έπεσα, δεν γλίστρησα, δεν έβγαλα φουσκάλα, δεν μαύρισε νύχι, και γενικά δεν έπαθα το παραμικρό χάρη στα πατούμενά μου, τα La Sportiva bushido, δεν καταλαβαίνουν τίποτα και κανένα τερέν, πρώτη δοκιμή στα δύσκολα και η ασφάλεια αλλά και σιγουριά που προσφέρουν είναι στο φουλ, πιστέψτε με σπάνια είμαι τόσο ενθουσιασμένος για παπούτσι!!!!!!
δ)Χιλιομετρικές ενδείξεις μόνο στους σταθμούς.
ε)Σηματοδότηση που παίρνει άριστα!
στ)Φοβερή η ιδέα να ανταμώνουν σε αντίθετη κατεύθυνση οι 2 μεγάλοι αγώνες των 80 και 42χλμ. μεγάλη η συγκίνηση όταν ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλο, για μένα ήταν η κορυφαία στιγμή του αγώνα!!!!!!!!
ζ)Μεγάλα και πολλά τα παράπονα για την τροφοδοσία, ιδίως του μεγάλου αγώνα, εγώ προσωπικά κανένα πρόβλημα μια που έχω βρει από πέρσι την λύση και την βγάζω μόνο με τα gel της Hamer!
η)Χάρηκα που βρέθηκα με τόσους φίλους και ιδιαίτερα με τον ''Στρατηγό'' που τερμάτισε στον μεγάλο αγώνα παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην διάρκεια του αγώνα και που φυσικά θα μας τα αναλύσει σε λίγο με τον δικό του μοναδικό τρόπο!!
θ)Ζαγόρι τέλος, καλή αποκατάσταση σε όλους και καλή προετοιμασία για ότι έχει επιλέξει ο καθένας μας.
VFT......ερχόμαστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Edited by - vasilis dr on 28/07/2014 16:26:28
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Vicky
Senior Forum-Runner



494 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2014 :  00:15:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπραβο Βασιλη για την συμμετοχη και τον τερματισμο σου στον αγωνα. Καλα θα μας "αναγκασεις" να τα παρουμε τα La sportiva!!Ειναι αληθεια οτι αν ειχα ασχοληθει με το βουνο πιο σοβαρα θα τα ειχα αγορασει ηδη....
Καλη συνεχεια....
quote:
Originally posted by vasilis dr

Για τον αγώνα των 42χλμ έχω να πω ότι ήταν για μένα ένας δύσκολος και σκληρός αγώνας όπου μπροστά του προηγούμενοι αγώνες βουνού που έχω κάνει όπως Παρανέστι,Κίσσαβος,Ενιπέας,Νάματα κτλ. μοιάζουν με παιδική χαρά!!!
Συμμετείχα για πρώτη φορά και γενικά πέρασα πολύ καλά και στον αγώνα αλλά στην περιοχή όπου έμεινα για 3 μέρες.
Τώρα για του χρόνου δεν νομίζω ότι θα ξανασυμμετάσχω, όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί γουστάρω το τρέξιμο και όχι τόσο την περιπέτεια, ψηφίζω λοιπόν με κλειστά μάτια ........Παρανέστι!!!
Και λίγα σχόλια:
α)Φανταστικό το τοπίο και η φύση!
β)Μπράβο στους διοργανωτές για την προσπάθειά τους, για την διαδρομή, για τον καθαρισμό και ετοιμασία των μονοπατιών, για τα event, για τα δωρεάν γεύματα,μπύρες κτλ. ...για όλα!!
γ)Δεν έπεσα, δεν γλίστρησα, δεν έβγαλα φουσκάλα, δεν μαύρισε νύχι, και γενικά δεν έπαθα το παραμικρό χάρη στα πατούμενά μου, τα La Sportiva bushido, δεν καταλαβαίνουν τίποτα και κανένα τερέν, πρώτη δοκιμή στα δύσκολα και η ασφάλεια αλλά και σιγουριά που προσφέρουν είναι στο φουλ, πιστέψτε με σπάνια είμαι τόσο ενθουσιασμένος για παπούτσι!!!!!!
δ)Χιλιομετρικές ενδείξεις μόνο στους σταθμούς.
ε)Σηματοδότηση που παίρνει άριστα!
στ)Φοβερή η ιδέα να ανταμώνουν σε αντίθετη κατεύθυνση οι 2 μεγάλοι αγώνες των 80 και 42χλμ. μεγάλη η συγκίνηση όταν ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλο, για μένα ήταν η κορυφαία στιγμή του αγώνα!!!!!!!!
ζ)Μεγάλα και πολλά τα παράπονα για την τροφοδοσία, ιδίως του μεγάλου αγώνα, εγώ προσωπικά κανένα πρόβλημα μια που έχω βρει από πέρσι την λύση και την βγάζω μόνο με τα gel της Hamer!
η)Χάρηκα που βρέθηκα με τόσους φίλους και ιδιαίτερα με τον ''Στρατηγό'' που τερμάτισε στον μεγάλο αγώνα παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην διάρκεια του αγώνα και που φυσικά θα μας τα αναλύσει σε λίγο με τον δικό του μοναδικό τρόπο!!
θ)Ζαγόρι τέλος, καλή αποκατάσταση σε όλους και καλή προετοιμασία για ότι έχει επιλέξει ο καθένας μας.


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2014 :  00:36:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βίκυ την αλήθεια λέω, όσα χρόνια τρέχω τέτοια αίσθηση,σιγουριά,άνεση και αποτελεσματικότητα δεν έχω ξανασυναντήσει σε παπούτσια βουνού αλλά και ασφάλτου, περίμενα αυτό το τεστ κάπως με αγωνία, βλέπεις μετά από τις πρώτες 5-6 προπονήσεις και έναν μικρό αγώνα στο Ξηρολίβαδο ενθουσιασμένος πήγα και αγόρασα και 2ο ολόιδιο ζευγάρι και πάντα υπήρχε στην άκρη του μυαλού μήπως βιάστηκα.....
Να συμπληρώσω ότι προς έκπληξή μου αρκετοί, για να μην πω πολλοί, Δρομείς φορούσαν το συγκεκριμένο μοντέλο, ρώτησα λοιπόν κατά την διαδρομή αλλά και στο τέλος 8-10 από αυτούς για τις εντυπώσεις τους και διαπίστωσα πως όλοι ήταν ενθουσιασμένοι παραπάνω από μένα!!!!
Σημ. Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι: ''αυτό που ταιριάζει σε κάποιον δεν πάει να πει ότι σίγουρα θα ταιριάξει και σε κάποιον άλλο''
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

chamav
Advanced Forum-Runner

Greece


366 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2014 :  00:36:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεύτερη χρονιά για μένα στα 21Κ. Πιο εύκολη η φετινή διαδρομή, ίσως επειδή ήταν μόνο 19 χιλιόμετρα.

Με απογοήτευσε το γεγονός ότι στον τερματισμό δεν είχε τίποτε εκτός από νερό. Μετά από σχεδόν τρεις ώρες τρέξιμο αναμένεις να φας μια μπανάνα έστω. Ειλικρινά αυτό ήταν αρκετό να χαλάσει όλη την εμπειρία μιας κατά τα άλλα καλής διοργάνωσης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sisi
Senior Forum-Runner

Greece


563 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2014 :  00:54:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
geopa,Αλεξάνδρα, Λεωνίδα,ποῦ ἤσασταν βρέ παιδιά καί δέν συναντηθήκαμε;
Μόνον τόν Παναγιώτη-Etien συνάντησα Παρασκευή καί Σάββατο, καί ἀπό μακριά λίγο τόν Sam, ἀλλά μέχρι νά πάω νά τοῦ μιλήσω εἶχε χαθεῖ!
Ἐλπίζω νά περάσατε ὅλοι καλά!
Γιά ἐμένα ἦταν τό καλύτερο Ζαγόρι ἀπό τά τρία τῶν 25, 26,5 , 20+ χλμ πού ἔχω τρέξει καί ἐπιπλέον ξεκούραστο γιατί ἀφαιρέθηκαν 6,5 χλμ ἀπό πέρσι.
Ἑορταστική ἀτμόσφαιρα καί ζεστή χάριν στήν θετική αὔρα τῶν διοργανωτῶν!
Καλή ἀποκατάσταση σέ ὅλους!


Σίση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/07/2014 :  09:16:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δημοσιεύθηκε - 28/07/2014 : 00:54:06 Εμφάνιση Προφίλ Απάντηση σε αποστρόφους

geopa,Αλεξάνδρα, Λεωνίδα,ποῦ ἤσασταν βρέ παιδιά καί δέν συναντηθήκαμε;
Μόνον τόν Παναγιώτη-Etien συνάντησα Παρασκευή καί Σάββατο, καί ἀπό μακριά λίγο τόν Sam, ἀλλά μέχρι νά πάω νά τοῦ μιλήσω εἶχε χαθεῖ!
Ἐλπίζω νά περάσατε ὅλοι καλά!
Γιά ἐμένα ἦταν τό καλύτερο Ζαγόρι ἀπό τά τρία τῶν 25, 26,5 , 20+ χλμ πού ἔχω τρέξει καί ἐπιπλέον ξεκούραστο γιατί ἀφαιρέθηκαν 6,5 χλμ ἀπό πέρσι.
Ἑορταστική ἀτμόσφαιρα καί ζεστή χάριν στήν θετική αὔρα τῶν διοργανωτῶν!
Καλή ἀποκατάσταση σέ ὅλους!

--------------------------------------
Όλα καλά λοιπόν από ότι κατάλαβα μια χαρά τα πήγες (σε κερδίζει το βουνό πλέον), άρα του χρόνου στο μεγάλο σε βλέπω. Αναφορικά με του ήμουν ..... που αλλού, φυσικά στην Αθηνά, δουλειά (ευτυχώς ή δυστυχώς)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 9 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000