Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Δισκοκήλη – Χειρουργείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

lamkon
Senior Forum-Runner

Greece


1036 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 10/07/2014 :  17:02:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εδώ και ένα χρόνο έχω ενοχλήσεις στη μέση, ενώ το τελευταίο διάστημα και αίσθηση μουδιάσματος στο ένα πόδι (στη γάμπα). Πονάω ελάχιστα όταν τρέχω, αλλά πολύ όταν κάθομαι. Η μαγνητική δείχνει κήλη στον Ο5 – Ι1 και ο ορθοπεδικός (γνωστός και με μεγάλη εμπειρία σε αθλητές) που με εξέτασε είπε ότι είναι μεγάλη και δε θα γλιτώσω το χειρουργείο, αν και είμαι καλύτερα απ΄ ό,τι περίμενε βλέποντας τη μαγνητική. Μίλησα και με νευροχειρουργό (στον οποίο με έστειλε ο ορθοπεδικός) , ο οποίος μου είπε ότι η περίπτωσή μου είναι ξεκάθαρη και πως το χειρουργείο είναι μονόδρομος. Και οι δύο πάντως με καθησύχασαν, εξηγώντας μου (λεπτομερώς μάλιστα!) ότι υπάρχουν σύγχρονες μέθοδοι για την αφαίρεση της κήλης, με πολύ μικρό ποσοστό αποτυχίας ή επιπλοκών.
Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους επέμβαση;

Υ. Γ. 1 Έκανα αναζήτηση και διάβασα όλα τα σχόλια από αρκετά σχετικά θέματα, αλλά αναφέρονταν όλοι (ή σχεδόν όλοι) σε συντηρητική αντιμετώπιση, δηλαδή ξεκούραση – φάρμακα – φυσικοθεραπείες και γι΄αυτό άνοιξα νέο θέμα.
Υ. Γ. 2 Μου ‘πεσαν βαριά αυτά που άκουσα, δεδομένου ότι περίμενα πως θα αρκούσε μόνο συντηρητική αντιμετώπιση και όχι χειρουργείο. Ομολογώ πως δεν είμαι προετοιμασμένος ψυχολογικά, αλλιώς θα είχα ήδη κανονίσει να χειρουργηθώ την άλλη εβδομάδα.

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/07/2014 :  17:32:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Περαστικά Λάμπρο!
Ξέρω κάποιες περιπτώσεις γνωστών που εγχειρήσθηκαν.
Ούτε η επέμβαση ήταν κάτι πολύπλοκο, ούτε κι η αποθεραπεία.
Και πλέον είναι εντελώς καλά.

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

physiorunner
Forum-Runner

Greece


168 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/07/2014 :  18:56:40  Εμφάνιση Προφίλ  Visit physiorunner Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
lamkon,

Για να αποφασίσεις να κάνεις χειρουργική επέμβαση, πρέπει να αξιολογήσεις όλα τα δεδομένα που έχεις και να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό που θα κάνεις. Λέγοντας, λοιπόν, ότι δεν είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είσαι σίγουρος αν η επέμβαση είναι η καλύτερη για σένα λύση. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τις περισσότερες φορές η συντηρητική θεραπεία είναι αποτελεσματική και είναι λίγες οι περιπτώσεις που η επέμβαση φαίνεται να είναι η μοναδική λύση. Μην ξεχνάς, όμως, ότι κάθε επαγγελματίας υγείας "τείνει" να υποστηρίξει περισσότερο αυτό που ξέρει να κάνει από κάτι άλλο (πχ ο φυσικοθεραπευτής θα υποστηρίξει τη φυσικοθεραπεία, ο χειρουργός την επέμβαση, ο βελονιστής τον βελονισμό, κ.ο.κ.). Αυτό από μόνο του θέτει ένα θέμα "προκατάληψης" αλλά αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση είναι πάντα ο εμπλεκόμενος ασθενής. Επομένως, αν δεν είσαι σίγουρος ότι η επέμβαση θα σου δώσει λύση, τότε πάρε μια γνώμη και από άλλον επαγγελματία και στη συνέχεια κρίνε τι είναι καλύτερο για σένα. Ο καθένας μας έχει δικά του κριτήρια, έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος παρά μόνο "σωστό για μένα" ή "λάθος για μένα".

Αν θα μπορούσα να σε βοηθήσω στην επιλογή σου, θα σου έλεγα τα εξής. Τα απεικονιστικά ευρήματα (πχ ακτινογραφία που δείχνει οστεόφυτα, μαγνητική που δείχνει κήλη κ.ά.) δεν συνοδεύονται πάντα από αντίστοιχα συμπτώματα ή κλινικά ευρήματα. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να έχει κάποιος 3 κήλες δίσκων στην οσφύ και να μην έχει κανένα σύμπτωμα, ενώ άλλος να έχει μια μικρή προβολή του πυρήνα και να έχει τρομερές ενοχλήσεις. Μάλιστα, κυρίως όταν τα συμπτώματα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, γίνεται πολλές φορές λανθασμένη συσχέτιση των απεικονιστικών ευρημάτων με το σύμπτωμα. Για παράδειγμα, πονάει κάποιος στη μέση του για ένα χρόνο (καλή ώρα...), πάει στο γιατρό που του ζητάει να κάνει μαγνητική, αυτή δείχνει μια κήλη στο Ο5-Ι1 και βγαίνει η διάγνωση για πόνο εξαιτίας της κήλης. Τις περισσότερες φορές, αυτή η συσχέτιση είναι λανθασμένη. Αυτό συμβαίνει γιατί επέρχονται αλλαγές στο κεντρικό νευρικό σύστημα (εγκέφαλος και νωτιαίος μυελός) που θέτουν σε λειτουργία πολλούς και πολύπλοκους, σχετικά, μηχανισμούς, οι οποίοι επηρεάζουν και ευθύνονται περισσότερο για την έκφραση των συμπτωμάτων από ότι η αρχική πιθανολογούμενη αιτία εμφάνισης των συμπτωμάτων. Για το λόγο αυτό, η ενδελεχής κλινική εξέταση και ο σωστός κλινικός συλλογισμός αποτελούν αναγκαία συνθήκη για την σωστή αναζήτηση της αιτίας και την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας. Τα απεικονιστικά ευρήματα δεν μπορούν να είναι η βασική εξέταση, έχουν συμπληρωματικό ρόλο και όχι τον κύριο (αναφέρομαι σε νευρομυοσκελετικά προβλήματα). Οι περισσότεροι γιατροί αφιερώνουν πολύ λίγο χρόνο στην κλινική εξέταση και είναι αναμενόμενο πολλές φορές να παρερμηνεύουν να συμπτώματα. Με αυτό δεν εννοώ ότι ο γιατρός έκανε λανθασμένη διάγνωση αλλά ότι οι πιθανότητες να έκανε λανθασμένη διάγνωση είναι περισσότερες αν η κλινική του εξέταση ήταν υποτυπώδης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν δεν είσαι σίγουρος, πάρε κι άλλη γνώμη. Κατά προτίμηση, από φυσικοθεραπευτή, αφού ήδη πήγες σε ορθοπεδικό και νευροχειρουργό. Επίσης, αν μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα (πότε ξεκίνησε, πώς ξεκίνησε, πού εντοπίζεται με ακρίβεια, σε ποια ένταση είναι ο πόνος -κλίμακα 0 ως 10-, πώς άλλαξε στην πορεία μέχρι σήμερα, πότε εμφανίστηκε το μούδιασμα, πού ακριβώς εντοπίζεται στη γάμπα, τι και αν ανακουφίζει ή επιδεινώνει τα συμπτώματα -κίνηση ή θέση- αυτές είναι βασικές πληροφορίες, όπως και η ηλικία σου, το ιατρικό σου ιστορικό και αν και ποια φάρμακα λαμβάνεις), θα μπορέσουμε να σε "κατευθύνουμε" καλύτερα, όχι να κάνουμε διάγνωση ή να σου δώσουμε θεραπεία.

Περαστικά και γρήγορα σιδερένιος και μάχιμος

"Μέτρον άριστον"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lamkon
Senior Forum-Runner

Greece


1036 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/07/2014 :  00:05:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
Από το να ταλαιπωρούμε μια ζωή, προτιμώ να λύσω το πρόβλημα μια και καλή... Ταλαιπωρία για ‘μένα είναι και το να μένω κάθε τόσο εκτός προπονήσεων, το να παίρνω κάθε τόσο φάρμακα, το να τρέχω κάθε τόσο για φυσικοθεραπείες… Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να γλιτώσω το μαχαίρι;
Υ.Γ. Ηλία δεν είμαι σίγουρος πως είναι καλό να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες (αν και είχα μπει στον πειρασμό να το κάνω εδώ και πολύ καιρό…), γιατί στο τέλος (φοβάμαι) ότι θα γίνει αυτό που λες ότι δε θα πρέπει να γίνει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Laga
Elite Forum-Runner



1698 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/07/2014 :  18:49:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Laga Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
[i]Originally posted by physiorunner

Για το λόγο αυτό, η ενδελεχής κλινική εξέταση και ο σωστός κλινικός συλλογισμός αποτελούν αναγκαία συνθήκη για την σωστή αναζήτηση της αιτίας και την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας. Τα απεικονιστικά ευρήματα δεν μπορούν να είναι η βασική εξέταση, έχουν συμπληρωματικό ρόλο και όχι τον κύριο (αναφέρομαι σε νευρομυοσκελετικά προβλήματα). Οι περισσότεροι γιατροί αφιερώνουν πολύ λίγο χρόνο στην κλινική εξέταση και είναι αναμενόμενο πολλές φορές να παρερμηνεύουν να συμπτώματα.





Ισως να μοιάζει άσχετο αλλά επειδή με άγγιξε η προσέγγιση του physiorunner καθώς έζησα κάτι παρόμοιο πρόσφατα, μπαίνω στον πειρασμό να το γράψω για να ενισχύσω όλα αυτά που λέει ο φίλος physiorunner. Είχα τη κόρη μου με πόνους στο γόνατο. Πάω συστημένος σε παιδοορθοπεδικό, την εξετάζει 5' και μου λέει να κάνουμε μαγνητική. Η μαγνητική δείχνει πως έχει ξεκολλήσει ένα κομματάκι από την κεφαλή του μηριαίου (με ιατρικούς όρους αυτό λέγεται «σχαλιδωτική οστεοχονδρίτιδα». Στη δεύτερη επίσκεψη ο γιατρός βλέπει τη μαγνητική, ξαναεξετάζει την κόρη για άλλα 5' και μου λέει, πρέπει να γίνει χειρουργείο στο γόνατο.

Σημειώνω πως: α) αυτη η βλάβη όταν συνηγορουν οι κατάλληλες συνθήκες, όντως αντιμετωπίζεται χειρουργικά β) ο γιατρός χειρουργεί σε Δημόσιο νοσοκομείο και στην ερώτησή μου τι αμοιβή θέλει, μου απάντησε «τίποτε,εγώ έχω τον μισθό μου» άρα δεν παίζει το σενάριο «σε στέλνω χειρουργείο μόνο και μόνο για για να στα πάρω». Η καλή φήμη του συγκεκριμένου γιατρού άλλωστε περιελάμβανε και αυτή την πλευρά του νομίσματος, δηλαδή την ηθική του ακεραιότητα.

Οπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις (και ενώ σχεδόν έχω κλείσει ημερομηνία για το χειρουργείο) λέω να πάρω και μια δεύτερη γνώμη και επισκέπτομαι τον γνωστό παιδοορθοπεδικό και δρομέα Νίκο Μαρκέα. Ο Μαρκέας πήρε πλήρες ιστορικό, ρώταγε και σημείωνε τα απίστευτα, που πολλές φορές φαινόντουσαν εντελώς άσχετα στα αυτιά εμένα του αδαούς και μετά ξεκίνησε εξέταση που διήρκεσε κοντά στα 45’. Αποτέλεσμα: ναι, όντως υπάρχει το ξεκολλημένο κομματάκι οστού (αυτό άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και από τη μαγνητική) ο πόνος όμως προέρχεται από την επιγονατίδα. Μου έλεγε ο γιατρός, θέλεις να την κάνω να πονέσει? Την πίεζε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και η κόρη μου πήδαγε στον αέρα από τον πόνο. Με λίγα λόγια υπήρχαν δυο βλάβες, άσχετες μεταξύ τους, μια που φαινόταν στη μαγνητική και μια που έδινε τον πόνο. Ο γιατρός μας έδωσε μια σειρά από ασκήσεις ενδυνάμωσης του τετρακέφαλου έτσι ώστε ο μυς να δυναμώσει, να πιέσει την επιγονατίδα, όπως μου είπε, ώστε αυτή να ξαναπάρει τη σωστή της θέση και να μην τρίβεται όπως τώρα. Ο Μαρκέας ήταν ξεκάθαρος: το πρόβλημα στο μηριαίο υπάρχει αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι τέτοιου βαθμού ώστε να δικαιολογείται χειρουργείο. Και να γίνει χειρουργείο, μου είπε, το κορίτσι θα εξακολουθεί να πονά το ίδιο έντονα όπως πονάει και τώρα, γιατί απλούστατα άλλη είναι η αιτία του πόνου. Μας σύστησε βέβαια να ξανακάνουμε μαγνητική σε 6 μήνες για να δούμε την πορεία της βλάβης και το επαναξιολογούμε. Η κόρη μου ακολούθησε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης με ευλάβεια και έφτασε σε σημείο όχι απλώς να σταματήσει να κουτσαίνει, όχι απλώς να έχει ξεχάσει τον πόνο, αλλά ξεκίνησε πάλι τα μαθήματα χορού που ούτε στο όνειρό της δεν πίστευε ότι θα ξαναέκανε.
Πάρε μια δεύτερη γνώμη φίλε lakmon, νομίζω πως το χρωστάς στον εαυτό σου. Περαστικά εύχομαι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lamkon
Senior Forum-Runner

Greece


1036 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2014 :  00:21:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σ' ευχαριστώ κι εσένα συνονόματε.
Πήρα κι άλλες γνώμες και… ήταν όντως άλλες (διαφορετικές)! Ήμουν μπερδεμένος και αντί να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, για να πάρω τη σωστή (για ‘μένα) απόφαση, μπερδεύτηκα περισσότερο.
Πρώτα είχα πάει σε φυσικοθεραπευτή ο οποίος μου είπε ότι θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε φυσικοθεραπείες. Οκ λέω… θα μιλήσω με τον γιατρό με τον οποίο έχω ήδη κλείσει ραντεβού και ξεκινάμε από βδομάδα, εάν αυτός το κρίνει απαραίτητο.
Σημείωση: Ο φυσικοθεραπευτής είναι δρομέας και μου τον σύστησαν φίλοι δρομείς.
Στη συνέχεια, όπως έγραψα στο πρώτο μήνυμα, πήγα στον ορθοπεδικό και το νευροχειρουργό , οι οποίοι δε μου άφησαν άλλη επιλογή από το χειρουργείο.
Είχα (σχεδόν) πάρει την απόφασή μου, απλώς περίμενα να μπει ο Αύγουστος που είναι κενός μήνας από επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Πριν λίγες μέρες, ένας φίλος του πατέρα μου, γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, μου είπε να δω κι έναν χειρουργό ορθοπεδικό, ειδικό για τη σπονδυλική στήλη με τον οποίο δουλεύει μαζί. Αυτός, βλέποντας τη μαγνητική, μου είπε ότι κανείς δε θα κατηγορήσει έναν γιατρό που θα με χειρουργήσει… όμως η κλινική μου κατάσταση δε «δικαιολογεί» χειρουργείο! Μου είπε να κάνω υπομονή, να συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα, ίσως χωρίς ποδηλασία και με περισσότερο κολύμπι και το Σεπτέμβριο να με ξαναδεί (περιμένοντας ότι θα είμαι καλύτερα).
Τέλος, πήγα και σ’ έναν χειροπρακτικό. Για να ‘μαι ειλικρινής χωρίς να περιμένω πολλά… χειροπρακτικούς, βελονιστές, ομοιοπαθητικούς δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση άλλωστε (ίσως επειδή δε γνωρίζω τι είναι και τι κάνουν). Για τον συγκεκριμένο μου είχε μιλήσει ο αδερφός και η νύφη μου και ψάχνοντας βρήκα ότι τον έχουν επισκεφτεί αρκετά μέλη από το φόρουμ μας. Αυτός μου είπε πως δε μπορεί να κάνει κάτι για την κήλη, αλλά μπορεί να διορθώσει τη λεκάνη μου, που είναι «στραβή»* και πως γενικά απαγορεύονται τρέξιμο και ποδηλασία. Για το διάστημα αυτό μάλιστα, δε θα πρέπει να περπατάω πολύ, ούτε να τρώω γαλακτοκομικά, κρέας, ζυμαρικά και ψωμί. Έχω πάει δύο φορές σ΄αυτόν και χωρίς να νιώθω πόνο (δε νιώθω καν τι μου κάνει!) έχω δει διαφορά στη λεκάνη μου και «μάζεμα» στην ανισοσκελία . Ωστόσο η μέση μου είναι μια απ’ τα ίδια.
*Ήξερα ότι έχω ανισοσκελία και «στραβή» λεκάνη (χωρίς να ξέρω αν το ένα από τα δύο είναι αποτέλεσμα του άλλου).

Δε με παίρνει από κάτω πάντως, αν και το μαραθώνιο του Νοεμβρίου ήδη τον ξέχασα και δήλωσα στο 10άρι. Το πολύ πολύ, αν δε μπορώ να τρέχω τότε (που δεν το νομίζω), θα περπατήσω.



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2014 :  11:22:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...@lamkon καλημερα
Δισκοκηλη δυστυχως κι εγω στο ιδιο σημειο (Ο5-Ι1), στενωση σπονδυλικου σωληνα,απο την οποια πιεζονται τα οσφυικα νευρα, με αποτελεσμα να υπαρχουν εντονες ενοχλησεις στους προσαγωγους και των δυο ποδιων! Ο ορθοπεδικος μου συνεστησε συντηρητικη θεραπεια και με προετρεψε να επισκεφθω χειροπρακτη-φυσιοθεραπευτη για αναταξη σπονδυλων κι επαναφορα λεκανης στο σωστο σημειο!Βρισκομαι ηδη στο μεσον της θεραπειας...με πολυ μικρη βελτιωση μεχρι στιγμης.Ας σημειωθει οτι ο συγκεκριμενος φυσιοθεραπευτης (δρομεας κι ο ιδιος) με παροτρυνει να τρεχω εως και 5 χλμ μερα παρα μερα, ωστε να "δουλευουν" οι μυες των ποδιων,να πεταξω τους πατους των παπουτσιων (εχω κι εγω 6 χιλιοστα ανισοσκελια στο δεξι ποδι) κι αν ειναι δυνατον να προτιμω το ανυποδητο τρεξιμο...η παπουτσια low drop!Οπως αντιλαμβανεσαι ο καθενας εχει τη δικη του θεωρηση των πραγματων κι οπως φαινεται τα παντα θα κριθουν εκ του αποτελεσματος!Προχθες που ετρεξα 5 χλμ ειχα πολλες ενοχλησεις...τις οποιες του τις ανεφερα..."δουλεψαμε" χθες τα συγκεκριμενα σημεια...και μου ειπε σημερα να ξανατρεξω (jogging) για μιση ωρα!!!Αυτο που με βοηθα πολυ ειναι φυσικα το κολυμπι...ενω το ποδηλατο απαγορευεται ρητα.Φυσικα τον Αυθεντικο τον εχω ηδη βγαλει απο το μυαλο μου...και κανω οσο μπορω υπομονη εως οτου ξεπερασθει το προβλημα!

Ευχομαι πολλα περαστικα ... και φυσικα ταχεια εανοδο στις αθλητικες σου δραστηριοτητες!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lamkon
Senior Forum-Runner

Greece


1036 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2014 :  21:09:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by spy

...@lamkon καλημερα
Δισκοκηλη δυστυχως κι εγω στο ιδιο σημειο (Ο5-Ι1), στενωση σπονδυλικου σωληνα,απο την οποια πιεζονται τα οσφυικα νευρα, με αποτελεσμα να υπαρχουν εντονες ενοχλησεις στους προσαγωγους και των δυο ποδιων! Ο ορθοπεδικος μου συνεστησε συντηρητικη θεραπεια και με προετρεψε να επισκεφθω χειροπρακτη-φυσιοθεραπευτη για αναταξη σπονδυλων κι επαναφορα λεκανης στο σωστο σημειο!Βρισκομαι ηδη στο μεσον της θεραπειας...με πολυ μικρη βελτιωση μεχρι στιγμης.Ας σημειωθει οτι ο συγκεκριμενος φυσιοθεραπευτης (δρομεας κι ο ιδιος) με παροτρυνει να τρεχω εως και 5 χλμ μερα παρα μερα, ωστε να "δουλευουν" οι μυες των ποδιων,να πεταξω τους πατους των παπουτσιων (εχω κι εγω 6 χιλιοστα ανισοσκελια στο δεξι ποδι) κι αν ειναι δυνατον να προτιμω το ανυποδητο τρεξιμο...η παπουτσια low drop!Οπως αντιλαμβανεσαι ο καθενας εχει τη δικη του θεωρηση των πραγματων κι οπως φαινεται τα παντα θα κριθουν εκ του αποτελεσματος!Προχθες που ετρεξα 5 χλμ ειχα πολλες ενοχλησεις...τις οποιες του τις ανεφερα..."δουλεψαμε" χθες τα συγκεκριμενα σημεια...και μου ειπε σημερα να ξανατρεξω (jogging) για μιση ωρα!!!Αυτο που με βοηθα πολυ ειναι φυσικα το κολυμπι...ενω το ποδηλατο απαγορευεται ρητα.Φυσικα τον Αυθεντικο τον εχω ηδη βγαλει απο το μυαλο μου...και κανω οσο μπορω υπομονη εως οτου ξεπερασθει το προβλημα!

Ευχομαι πολλα περαστικα ... και φυσικα ταχεια εανοδο στις αθλητικες σου δραστηριοτητες!



Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό... Ειδικά σε πολύ σκυφτή στάση (σε κούρσα), γιατί επιβαρύνεται η μέση;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000