Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Ευρύτερος Αθλητισμός
 Το φόρουμ του Στίβου
 22ο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα στίβου- Ζυρίχη
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 6

runner1979
Senior Forum-Runner

Greece


637 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 12/08/2014 :  18:22:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έναρξη σήμερα για το πανευρωπαικό με τους υπεραθλητές του δεκάθλου να κλέβουν την παράσταση στο ξεκίνημα των αγώνων,

μπορεί να λείπουν οι δύο σπουδαίοι Γερμανοί, ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής πέρσι Michael Schrader και ο προηγούμενος πρωταθλητής Ευρώπης Pascal Behrenbruch όπως και ο 4ος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου βετεράνος Βέλγος Hans Van Alphen αλλά συμμετέχουν σταθερές αξίες στο παγκόσμιο στερέωμα όπως ο Ουκρανός Oleksiy Kasyanov, ενώ και οι Γερμανοί Rico Freimuth που συνεχίζει την πορεία του πατέρα του στο δέκαθλο και ο Kazmirek που φαίνεται να είναι αυτή την στιγμή ο πιο φορμαρισμένος στην Ευρώπη αναπληρώνουν επάξια το κενό της Γερμανίας.
Επίσης συμμετέχουν ο αργυρός στο Πεκίνο το 2008 Λευκορώσος Andrei Krauchanka και ο σπουδαίος Ολλανδός Sintnicolaas αλλά και οι νέες μεγάλες ελπίδες της Ευρώπης στο αγώνισμα, ο 4ος πέρσι στο παγκόσμιο μόλις 22χρονος Γάλλος Μάγερ και οι δύο συνομίλικοί του Ρώσοι, ο 8ος πέρσι στο παγκόσμιο Σκουρένιοφ και ο 6ος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου Σβίριντοβ. Ο Ούγγρος Ατίλα Ζίβοτσκι παρά τα 38 του είναι ακόμη εδώ! Περίεργος είμαι να δω τι μπορεί να κάνει ο 19χρονος Γίρι Ζίκορα που έστειλαν οι Τσέχοι που ψάχνουν τους νέους Σμέλικ, Ντβόρακ και Σέρμπλε...
Η προσπάθεια του Σουηδού Νίλσον που έκανε ότι μπορούσε να αποφύγει το άκυρο αλλά δεν τα κατάφερε ήταν όλα τα λεφτά!!! Στην βαθμολογία, μετά τα 3 πρώτα αγωνίσματα οι Γερμανοί μπορεί να εντυπωσιάζουν έχοντας 1η , 2η και 6η θέση αλλά οι 4ος Μάγερ, ο 5ος Σιντνίκολας και ο 7ος Κραουσάνκα έχουν επιβεβαιώσει τις επιδόσεις τους. Αναμένεται μεγάλη μάχη

Στον προκριματικό της σφαίρας δεν σημειώθηκε κάποια έκπληξη. Το απόγευμα ο κορυφαίος στον κόσμο Στορλ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επικρατήσει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η μονομαχία για τα άλλα δύο μετάλλια μεταξύ του βετεράνου διςο λυμπιονίκη Μαγέφσκι, του Ρώσου Λεσνόι, του διαδόχου του Εμάνουελ Μαρτίνεζ Ισπανού Βίβας, του Σέρβου Κολάσινατς αλλά και του Ιβάνοβ με τον Πορτογάλο Φορτες με το ωραίο στιλ.

Στο 1500άρι των γυναικών στον τελικό πέρασαν οι κορυφαίες του κόσμου αφού συμμετέχει αυτή η νεαρή Ολλανδή Χασάν που κερδίζει την Αρεγκάουι! Για το χάλκινο, αφού στα προκριματικά πλην της MUIR δεν είχαμε άλλες απώλειες λογικά θα μονομαχήσουν οι άλλες δύο Βρετανίδες WEIGHTMAN και ENGLAND. Βέβαια στο συγκεκριμένο αγώνισμα δεν χωράνε πολλές προβλέψεις μιας και αποτελεί την επιτομή της τακτικής!

Στο επί κοντό γυναικών που δεν διανύει και την καλύτερή περίοδό του στην Ευρώπη μετά και την απόσυρση της Ισινμπάγιεβα μιας και οι κορυφαίες βρίσκονται απέναντι από τον Ατλαντικό. Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ελληνίδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση να διεκδικήσουν κάτι καλό στον τελικό.

Στον ακοντισμό γυναικών που το Ευρωπαικό ισοδυναμεί με παγκόσμιο πρωτάθλημα δυστυχώς δεν συμμετέχουν η Αμπακούμοβα που γέννησε φέτος και η Όμπεργκφολ οπότε η Σποτάκοβα δεν απειλείται. Στο βάθρο των νικητών λογικά θα βρεθούν και η Γερμανίδα Σταλ με την Σλοβένα Ράτεζ ενώ η πολύ βελτιωμένη φέτος Ουκρανή Χάτσκο-Φεντούσοβα τα θαλάσσωσε το πρωί…

Στα 400εμπ Ανδρών η απουσία του Ιακωβάκη είναι “τέλος εποχής” για την Ελλάδα μιας και την τελευταία 15ετία παρακολουθούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία του. Πάντως και γενικότερα μάλλον έχουμε αλλαγή σκυτάλης αφού το αγώνισμα φαίνεται να περνάει κρίση στην Ευρώπη και πέραν του Μπέκριτς (που και αυτός μοιάζει ντεφορμέ και φάνηκε πολύ χωλομένος που τον προσπέρασε ο νεαρός Φλάνερυ στο τέλος) δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κατέβει τα 48.50 αυτή την στιγμή

στα 100γυναικών πέρασαν τα φαβορί στον ημιτελικό και λογικά όλα θα κριθούν στον τελικό μεταξύ Σάιλερ, Σίπερς, Λάλοβα και της Γαλλίδας Σουμαρέ.

Στα στιπλ ανδρών, ο Γάλλος MEKHISSI-BENABBAD είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά με Ισπανούς που έχασαν με πτώση τον Γκαρσία, Γερμανούς και Πολωνούς να κάνουν παιχνίδια με την τακτική και τον τούρκο AKDAG να παραμονεύει, επίσης στον τελικό προκρίθηκε ο πολλά υποσχόμενος 20χρονος Βούλγαρος TSENOV

τα 400ανδρών είναι υπόθεση Μπορλέδων άντε και του Βρετανού Ρούνι αφού απέχουν κατά πολύ των αντιπάλων τους εκτός και αν ο 20χρονος Βρετανός HUDSON-SMITH έχει άλλη γνώμη.

Στο τριπλούν ανδρών πέρασε στον τελικό ο 38χρονος Ιταλός DONATO που πραγματικά θυμίζει παλιό καλό κρασί και δεν το βάζει κάτω!!! Το αγώνισμα είναι εντελώς ανοικτό αφού δεν υπάρχουν μεγάλα ονόματα και ο Εβόρα δεν είναι ο παλιός Εβόρα. Άρα ίσως είναι μοναδική ευκαιρία για τον Τσιάμη να διακριθεί.

τα 100εμπ. φαίνεται να είναι υπόθεση της Πόρτερ και της Μπιλό ενώ αξιοπρόσεκτες είναι οι παρουσίες των 2 20χρονων, της Γερμανίδας HOFMANN και της Ελβετίδας Ζμπάρεν.

Σε σχετικά με τα δικά μας (τις αποστάσεις δηλαδή) το βράδυ συμμετέχει η Καρακατσάνη στον τελικό των 10000μ χωρίς βέβαια ελπίδες διάκρισης αφού έχει τον αργότερο χρόνο από τις 25 συμμετέχουσες αλλά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για ατομικό ρεκόρ αφού είναι μόλις 22 ετών και σίγουρα έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Τραγική η κάλυψη σε μεγάλο μέρος της μετάδοσης από τους Ελβετούς… χωρίς στατιστικά και χρονόμετρα οι δρόμοι!!! (τύφλα τα ρολόγια) και κάμερα από το πέταλο!!! (ξανά τύφλα οι 80 κάμερες κάλυψης –οι 30 για τους δρόμους- που έλεγαν οι σχολιαστές)

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/08/2014 :  23:01:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το παράξενο είναι ότι θα έχει ταυτόχρονα και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης. Δε θυμάμαι να έχει τύχει κάτι ανάλογο ξανά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vangel
Newbie Forum Runner

30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/08/2014 :  09:24:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
φίλε μου πολύ καλή η κάλυψη που έκανες μήπως να πήγαινες για ανταποκριτής;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sotos-marathon
Elite Forum-Runner

Greece
1737 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/08/2014 :  13:37:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προκριθηκε τελικα ο Δουβαλιδης 4ος στην σειρα του (οριακα) στα 110μ εμπ. ας ελπισουμε να παει λιγο καλυτερα στον ημιτελικο...

Την ανοιξη αν δεν την βρεις,την φτιαχνεις!

Οδυσσεας Ελυτης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/08/2014 :  15:02:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@runner1979 με τέτοια περιγραφή που έκανες θα είσαι αδικαιολόγητος εαν δεν κάνεις μέχρι 03:29.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

runner1979
Senior Forum-Runner

Greece


637 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/08/2014 :  18:44:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

@runner1979 με τέτοια περιγραφή που έκανες θα είσαι αδικαιολόγητος εαν δεν κάνεις μέχρι 03:29.....



και που σαι ακόμη,
τώρα ανεβάζω κι άλλο τον πήχη με πιπεράτα σχόλια

να σαι καλά vangel, το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει τα έξοδα για να κάνω τον ανταποκριτή στην Ελβετία;

στα χθεσινοβραδινά λοιπόν,

στον προκριματικό του δίσκου δεν είχαμε κάτι συγκλονιστικό, πέρασαν τα φαβορί.
Το πανευρωπαικό είναι ουσιαστικά και παγκόσμιο.. για να δούμε αν στον τελικό που αρχίζει στις 9κ30 ο Χάρτινγκ θα κερδίσει για άλλη μια φορά τον Μαλακόφσκι και αν όπως έχουν πει θα τον τιμωρήσουν επειδή σκίζει την φανέλα του
Χαμός αναμένεται να γίνει για το χάλκινο όπου θα μονομαχήσουν εκτός από τον Κάντερ, ο λιθουανός GUDŽIUS “διάδοχος” του θρυλικού Αλέκνα -που λογικά χθες έβαλε στα 43 του οριστικό τέλος- ο Μπουτένκο που αποτελεί την μεγάλη ελπίδα της Ρωσίας που έχει να βγάλει αξιόλογο δισκοβόλο από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης! οι δύο βετεράνοι Ισπανοί Κασάνας και Πεστάνο και ο άλλος Πολωνός, ο Ούρμπανεκ.
Σε άσχημη μέρα βρέθηκε ο Τρέμμος που δεν πλησίασε καθόλου την ατομική επίδοση του στα 63μ. Πάντως δείχνει πως είναι απλά θέμα χρόνου να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ του Σάββα Πανάβογλου με 63.18

το 800άρι ανδρών σε αντίθεση με τα άλλα αγωνίσματα δρόμου είναι σε εξαιρετικό επίπεδο με παρουσίες όπως του Μποσέ και των δύο Πολωνών, μάλιστα αποκλείστηκαν στα προκριματικά οι δύο σπουδαίοι Βρετανοί Οσάγκι και Ρίμερ! Αναμένεται σκοτωμός -που λέει και ο Τσώνης- στους δύο ημιτελικούς στις 10 το βράδυ για τις θέσεις στον τελικό

ο τελικός της σφαίρας δεν μας άφησε κάτι για να θυμόμαστε πέρα από την άκυρη 5η προσπάθεια του Κολάσινατς αφού Στορλ και Μαγέφσκι αν και κατέλαβαν 1η και 3η θέση έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Στο 10άρι που ατυχήσαμε στην μετάδοση η Καρακατσάνη αν και προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό δεν άντεξε για πολύ σε αυτό το τέμπο και έτσι δεν πέτυχε ένα ατομικό ρεκόρ.

κωμικές καταστάσεις είχαμε στην κάλυψη του αγώνων από την ΝΕΡΙΤ όπου τσακώθηκαν οι σχολιαστές στα τετρακοσάρια των γυναικών για την τακτική και ο Χατζηγεωργίου έλεγε του Τσώνη ότι είμαι τετρακοσάρης και ξέρω!

Γενικότερα στην μετάδοση δεν μου άρεσε καθόλου ο Χατζηγεωργίου στο νέο του πόστο αφού είναι πραγματικός πονοκέφαλος και σε ζαλίζει κυριολεκτικά με την ακατάσχετη φλυαρία και το αράδιασμα στατιστικών και βιογραφικών, αντιθέτως ήταν πολύ καλός στο παρελθόν στην περιοχή της μεικτής ζώνης όταν έπαιρνε συνεντεύξεις από τους αθλητές.
Πολύ καλύτερη χημεία το πρωινό δίδυμο και βέβαια πάντα εξαιρετικός ο Τσώνης που αποπνέει μία ηρεμία και σε προδιαθέτει να παρακολουθήσεις.

Βέβαια για την διακοπή της μετάδοσης των αγώνων στην μέση του 10ριου και πριν τα ημιτελικά στα 100εμπ εξαιτίας του ποδοσφαίρου δεν μπορούμε να πούμε κάτι μιας έχουν το ακαταλόγιστο αφού είναι γνωστό από την εποχή της ΕΡΤ ακόμη πως στον συντονισμό έχουν πάρει διαζύγιο με την λογική. Τρία κανάλια διαθέσιμα και μετέδιδαν όλα μπάλα…


Στα σημερινά πρωινά απ’ όσα κατάφερα να δω κατά διαστήματα,

στο 20άρι βάδην που έγινε σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες (14βαθμοί με σιγανή βροχούλα) οι κορυφαίοι στα χαρτιά Ρουμπίνο και Τίσε τερμάτισαν 8ος και 9ος πίσω από τον 7ο 41άρη Κοβένκο!! Αντίθετα ο Λόπεζ έκανε οικονομική κούρσα και κέρδισε τους παραδοσιακά ισχυρούς Ρωσοουκρανούς. Ο Παπαμιχαήλ σταμάτησε από το ξεκίνημα με θλάση στον δικέφαλο.

Στα 110εμπ πολύ τυχερός ο Δουβαλίδης που προκρίθηκε ως επιλαχών για ένα εκατοστό! Στον αυριανό ημιτελικό βέβαια η 3άδα της σειράς του φαίνεται ήδη καπαρωμένη, αλλά με μία ιδανική κούρσα πλησιάζοντας στο ατομικό του ρεκόρ μπορεί να βρεθεί και πάλι ως επιλαχών στον τελικό. Για τον φρεσκοπαντρεμένο Σβόμποντα με την επικοντίστρια Πιατνίκοβα με την ψυχολογία που θα ‘χει λογικές μου φαίνονται οι τόσο εκρηκτικές εκκινήσεις του…

στο Δέκαθλο είχαμε χθες την εξωπραγματική επίδοση του Κραουσάνκα με 2.22 που άλλαξε τα δεδομένα και τον έβαλε για τα καλά στο μάτι των 3 Γερμανών. Από κοντά και οι άλλοι 4 διεκδικητές των μεταλλίων Μάγερ, Σίντνίκολας, Σκουρένιεβ, Κασιάνοβ.
“Ή μονομαχία των 8” καλά κρατεί όμως αφού σήμερα το πρωί οι Γερμανοί κέρδισαν τους αντιπάλους τους στα 110εμπ και κατείχαν τις 3 από τις πρώτες 4 θέσεις ενώ μετά τον δίσκο μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι και ο Κασιάνοβ!
Όμως η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει άρδην μετά το επεισοδιακό επί Κοντό που αν και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι εξαιτίας του υπερβολικού αέρα με τις συνεχείς διακοπές που γίνονται δεν έχει τελειώσει ακόμη
Πάντως οι δύο Γερμανοί και ο Κασιάνοβ έχουν ήδη ολοκληρώσει μένοντας χαμηλά. Είναι η μεγάλη ευκαιρία των Κραουσάνκα, Μάγερ, Σκουρένιεβ και Σιντνίκολας να επωφεληθούν

Στο κορυφαίο από πλευράς επιδόσεων αγώνισμα στον κόσμο στην εποχή που διανύουμε το ύψος πλην του Ντμίτρικ και του Χανανί δεν είχαμε κάποιο άλλο απρόοπτο και όλοι οι υπόλοιποι θα παραβρεθούν σε έναν Ρωσοουκρανικό ουσιαστικά τελικό.
Οι δύο Έλληνες δεν θα δώσουν το παρών αφού έμειναν μόλις στο 2.15 ενώ περνούσαν και με 2.19. Κρίμα, ήταν μία καλή ευκαιρία για παρουσία σε τελικό…

Στο 800άρι γυναικών προκρίθηκε στα ημιτελικά η πιτσιρίκα 19χρονη Βρετανίδα JUDD όπως και έστω ως επιλαχούσα η 18χρονη!! Ισλανδή HINRIKSDÓTTIR που το στιλ της σίγουρα δεν αποτελεί πρότυπο καθώς λυγίζει υπερβολικά την μέση της -αλλά χαλάλι της-
Για πρόκριση στον τελικό είναι όλα ανοικτά αφού πλην της πρωταθλήτριας Ευρώπης Βρετανίδας SHARP, της Τσέχας Μασνά και των δύο Ρωσίδων, της έμπειρης POISTOGOVA και της πολλά υποσχόμενης 22χρονης Ρογκόζινα, δεν υπάρχει κάποιο άλλη “ισχυρή” συμμετοχή.

Στην σφύρα γυναικών που και εδώ το ευρωπαικό ισοδυναμεί με παγκόσμιο ο δρόμος είναι ανοικτός για τις Γερμανοπολωνέζες αφού η Λισένκο δεν κατέβηκε στους αγώνες.

Το απόγευμα είναι γεμάτο σπουδαίους τελικούς με το δικό μας ενδιαφέρον (ως φόρουμ) να στρέφεται στο 10άρι ανδρών με το φαινόμενο της εποχής στην απόσταση Μοχάμεντ Φάρα να επιδίδεται σε άλλο ένα σόου με τον γνωστό του τρόπο (έλεγχος του ρυθμού και παρατεταμένο σπριντ στα τελευταία 600) βέβαια τα χρόνια περνάνε (όπως και για τον Λάγκατ δηλαδή )... Οι Βέλγοι και οι Τούρκοι κατεβάζουν Αφρικανούς αλλά υπάρχουν ο 36χρονος Ταχρί και ο Ιταλός Μεούτσι που θα τους εμποδίσουν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο.

για να δούμε τώρα τί θα γίνει στα απογευματινά...
Αυτά
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  09:16:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εξαιρετικός και πάλι, ευχαριστούμε!

(Πότε δηλαδή ήταν καλός ο Χατζηγεωργίου;;;!!! )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  09:28:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ποιος ο λόγος ύπαρξης του Βάδην;
Ποιος το σκέφτηκε;
Και κυρίως, ποιος επιλέγει να γίνει αθλητής του Βάδην;
????????

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MEDEON
Senior Forum-Runner

Greece


554 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  09:40:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άμα πιούμε κανέναν καφέ ή κανένα τσιπουράκι στην πλατεία στο πλατάνι από κάτω θα σου πω για τη δική μου εμπειρία αφού ήταν ένα από τα αθλήματα που είχα δοκιμάσει για περίπου 1 χρόνο.



Καλά Χιλιόμετρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  09:43:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έγινε!!!

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  09:56:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με χρήση superslowmotion έχει βρεθεί, πλέον, ότι δεν υπάρχει βάδην: Σε κάθε βήμα υπάρχουν κλάσματα του δευτερολέπτου που κανενα πόδι δεν πατάει κάτω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  10:03:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά να πείτε και σε μας που έχουμε την ίδια απορία ή να μας πείτε εγκαίρως ποια είναι η πλατεία!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MEDEON
Senior Forum-Runner

Greece


554 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  10:26:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στα πέριξ του Παρνασσού!!!

Καλά Χιλιόμετρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  10:51:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έρχομαι! Να έχει και κοντοσούβλια αλλά και αρνί κρύο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MEDEON
Senior Forum-Runner

Greece


554 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  11:05:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όλο και κάτι θα βρεθεί..



Καλά Χιλιόμετρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/08/2014 :  11:53:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
συντρεχτη στο στοιχειο σου...

ευχαριστουμε για την αναλυση...

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 6 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000