Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ποιός θα μας προστατεύσει απο την αστυνομία;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 32

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2014 :  23:56:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
19-11-2014

Σας ευχαριστώ πολύ
και σας αγαπώ περισσότερο!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

B.A.M.
Forum-Runner

Greece


189 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  08:28:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα Germane. Είσαι ποιητικός τα μάλα!!

BAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  09:26:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio

Δεν ήταν απλά παρουσία , είναι σαφές οτι ενεπλάκησαν σε κάτι, το οποίο είναι απαράδεκτο για έναν που φέρει κράνος, γκλομπ και έχει και την καβάτζα των συναδέλφων του. Εσύ κάνεις πως στραβώθηκες και δεν το βλέπεις, οκ επιλογή δική σου. Θα μπορούσες τουλάχιστον να έχεις τα κότσια να πεις καλά του έκαναν του περιπτερα, έπρεπε να του ρίξουν και καμια σφαλιάρα.

Εσύ θεωρείς πως έπρεπε να συλλάβουν τον περιπτερά επειδή δεν τους έδωσε νερό την ημέρα που βγηκαν με τα "αρματα" να τον.. προστατέψουν (δημόσια και ιδιωτική περιουσια απο βανδαλισμους τρίτων) , και επιμένεις κιόλας, για πόσο ακόμα θα εκτίθεσαι...

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff



1. Καλή η προσπάθειά σου να ανασκευάσεις, αλλά scripta manent, έγραψες λοιπόν επί λέξει: "Η παρουσια ροπαλοφόρου με έμβλημα εξουσίας σε περίπτερα (μαγαζιά ξηρών καρπων, αναψυκτικών καφενεία κτλ) και με το υφος του μπάτσου και όχι αστυνομικού, πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά - σε μια δημοκρατία". Τώρα το άλλαξες το τροπάρι και λες ότι δεν ήταν απλή παρουσία αλλά ενεπλάκησαν σε κάτι, δεν πρέπει να αγοράζουν νερό και άλλα τέτοια γραφικά. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο βέβαια να γράψεις. Απλώς καλό είναι να διαβάζεις τι έχεις γράψεις πριν πατήσει το κουμπί με το post new reply.

2. Αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας δικαιούται να συλλάβει και να πράξει τα νόμιμα (μόνο αυτά βέβαια, όχι αυτοδικία), εάν υποπέσει στην αντίληψή του κάποια παράνομη πράξη (εάν, εδώ δεν ξέρουμε τι έχει γίνει). Εδώ βέβαια έκανες την δεύτερη κωλοτούμπα και ποίησες τη νήσσαν όταν σου έγραψα "σιγά μην πρέπει οι αστυνομικοί να καλέσουν την αστυνομία), μια και αρχικά μου έλεγες ότι θα πρέπει να υπάρξει μήνυση και άλλα τέτοια ωραία.

3. Μπορεί εσένα να σου την σπάει η θέα ενός αστυνομικού ή ειδικά ενός ματατζή και να θεωρείς φυσιολογικό να ακούει βρισιές και να του πετάνε αντικείμενα, γιατί... προκαλεί με την παρουσία του (ισχυρισμό που διαβάζουμε για την παρουσία της αστυνομίας στα γήπεδα και στα διάφορα... έγκριτα αθλητικά ρεπορτάζ), αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ποινικός κώδικας ισχύει και για αυτούς, όχι μόνο για τα αδικήματα που τελούνται από αυτούς αλλά και για αυτά που τελούνται σε βάρος τους. Αντιλαμβάνομαι ότι, στην διαστρεμμένη αντίληψη που έχει εσύ και διάφοροι άλλοι, είναι φυσιολογικό να βρίζεις κάποιον αστυνομικό για αυτό που είναι και μάλιστα για το επάγγελμά του (υπό άλλες συνθήκες αυτό θα μπορούσε να ονομάζεται ρατσισμός, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για μερικούς...), αυτός δε οφείλει να γυρίσει και το άλλο μάγουλο και να πει κι ευχαριστώ. Δυστυχώς στην πραγματική ζωή, καλώς ή κακώς και δε μπαίνω σε αυτή την συζήτηση, κάποιοι, λίγοι ή πολλοί, δεν θα το γυρίσουν το μάγουλο ούτε θα κάνουν πως δεν ακούνε, και θα αντιδράσουν με άσχημο τρόπο. Ε, όσο καταδικαστέοι κι αν είναι αυτοί οι αστυνομικοί, εγώ προσωπικά δεν θα βάλω την γάτα μου να κλαίει για αυτούς που ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη, ή για αυτούς που την έχουν στημένη με μια κάμερα και δημιουργούν σκηνικό για να κάνουν μετά το μοντάζ και να αρχίσουν την προπαγάνδα.

4. Το επίμαχο βίντεο δεν αποδεικνύει τίποτα. Το σκηνικό με τον περιπτερά ξεκινάει στο 1:49, ενώ προηγουμένως είναι κάποια άσχετα πλάνα που διακόπτονται απότομα χωρίς να δούμε τι έχει γίνει προηγουμένως στο περίπτερο αφου έχεουν κοπεί τα σχετικά πλάνα (ή δεν υπήρχαν καθόλου). Όλα αυτά έχουν διανθιστεί με τις συνήθεις βρισιές, υστερικές κραυγές κατά των αστυνομικών, έχει μπει κι ένας ωραίος υπότιτλος περί πλιάτσικου και έδεσε η συνταγή...

5. Και μια απλή ερώτηση για προβληματισμό (όχι για τον Fidelio, αυτός εκφράστηκε, αλλά για να αναλογιστούν οι υπόλοιποι που διαβάζουν): οι αστυνομικοί, ματατζήδες, Δ, Ζ και ό,τι άλλο υπάρχει δικαιούνται να αγοράζουν νερό, όταν είναι σε υπηρεσία επί ώρες στους δρόμους ή σε μια κλούβα και φυλάνε κτίρια, ανθρώπους, περιπολούν κ.λπ. ή είναι πολίτες βήτα κατηγορίας; Ή ναι μεν μπορούν, αλλά ειδικά στα Εξάρχεια απαγορεύεται;
Αυτά και ο νοών νοείτο...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  09:33:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Βουλή το σχέδιο εκτροπής κυβέρνησης-Αστυνομίας

Eρώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα έκτροπα της Αστυνομίας στις πορείες της 17ης Νοεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου, Τ. Βαμβακά, Μ. Κανελλοπούλου, Χ. Καραγιαννίδης, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Κ. Μπάρκας, Μ. Μπόλαρη, Μ. Παπαδημητρίου, Α. Σταμπουλή, Ε. Τσακαλώτος και Δ. Τσουκαλάς. Στην ερώτηση ζητούν να μάθουν ποιοι σχεδίασαν, επόπτευσαν και υλοποίησαν την αστυνομική επιχείρηση της 17ης Νοεμβρίου, ποιοι ήταν οι στόχοι της επιχείρησης και πώς αποτιμάται η υλοποίησή της, δεδομένων των αγριοτήτων που διαπράχθηκαν σε βάρος των διαδηλωτών και έκαναν το γύρο του κόσμου.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

Ενόψει της 41ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, η Κυβέρνηση δημιούργησε ένα σκηνικό έντασης και αλλαγής της πολιτικής ατζέντας, μέρος του οποίου ήταν το λοκ-άουτ πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του Κέντρου, η παρεμπόδιση φοιτητικών γενικών συνελεύσεων, η περικύκλωση σχολών από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και η ωμή βία εναντίον φοιτητών. Το σοβαρότερο κρούσμα, μέχρι τις εκδηλώσεις μνήμης της 17ης Νοεμβρίου, σημειώθηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο. Είχε προηγηθεί, το πρωί της ίδιας ημέρας λοκ-άουτ στη Νομική Αθήνας και απρόκλητη επίθεση αστυνομικών σε φοιτητές, την οποία κατήγγειλαν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, διμοιρίες «αποκατάστασης της τάξης» (ΜΑΤ-ΥΑΤ), εφορμώντας από τις παρόδους της οδού Στουρνάρη, και φωνάζοντας «γαμήστε τους! γαμήστε τους!», επί ένα τέταρτο της ώρας χτυπούσαν ανελέητα πεσμένους στο έδαφος φοιτητές, τους ποδοπατούσαν, τους ψέκαζαν στο πρόσωπο με φυσούνες, εκτόξευαν μέσα στον κόσμο χειροβομβίδες «κρότου-λάμψης», διακόπτοντας μόνο για να εκφράσουν με βρισιές τον ενθουσιασμό για τα πεπραγμένα τους (βλ. ρεπορτάζ Εφημερίδας των Συντακτών, 14.11.2014).

Όπως έδειξε η αντιμετώπιση των μαζικών εκδηλώσεων της 17ης Νοεμβρίου 2014, ιδίως στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, τα προαναφερθέντα ήταν μόνο η αρχή. Η απρόκλητη, ωμή αστυνομική βία, ακόμα και σε βάρος περαστικών, οι σοβαροί τραυματισμοί πολιτών, οι απειλές και οι στρεψόδικες κατηγορίες σε βάρος τους, η εκτεταμένη χρήση χημικών, οι καταχρηστικοί έλεγχοι και οι αναίτιες προσαγωγές κατά τη συνήθη πρακτική, καθώς και η ακατάσχετη χυδαιολογία, ιδίως σε βάρος γυναικών, συνιστούν τον απολογισμό μιας αστυνομικής επιχείρησης εκτός δημοκρατικής λειτουργίας. Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο και τον Τύπο μόλις τις επόμενες ώρες, και οι οποίες συνοδεύονται από οπτικοακουστικό υλικό.

Ενδεικτικά τα εξής δημοσιοποιηθέντα στοιχεία και καταγγελίες:

* Γερμανός φοιτητής, που βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, χτυπήθηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ενώ στεκόταν στο δρόμο, κοντά στη διαδήλωση. Όπως αναφέρει ο ίδιος, “δεν είχα όπλα, το πρόσωπό μου ήταν ακάλυπτο, απλά στεκόμουν μόνος σε μια γωνία, έχοντας σηκωμένα τα χέρια μου για να φαίνεται ότι είμαι άοπλος. Με έριξαν στο έδαφος βαρώντας με τα γκλομπ. Δεν είχα κάνει τίποτα, δεν είχα πει τίποτα. Ενώ ήμουν πεσμένος στο έδαφος, ουρλιάζοντας, ακόμα περισσότεροι αστυνομικοί ερχόντουσαν να με χτυπήσουν. Αυτή τη στιγμή κρύβομαι στο σπίτι κάποιων πολύ ευγενικών Ελλήνων”. Σημειωτέον ότι λίγο μετά το συμβάν, ο φοιτητής έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία όπου εμφανίζεται αιμόφυρτος.

* Τραυματίας που δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι, και για τον τραυματισμό του οποίου υπάρχει σχετικό βίντεο, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώσθηκε διάσειση, καθώς και σπασμένα οστά στο δεξί χέρι.

* Αστυνομικοί της Ασφάλειας στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ακαδημίας είχαν μαζί τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ) σε κοινή θέα.

* Γυναίκα που συμμετείχε στην πορεία κατήγγειλε ότι από την αρχή της πορείας, στην πλατεία Κλαυθμώνος, αστυνομικές δυνάμεις προκαλούσαν τους συμμετέχοντες, ενώ όταν ακούγονταν συνθήματα υπέρ του Παύλου Φύσσα και του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έβριζαν και προκαλούσαν με χυδαιότητες, κυρίως τις γυναίκες. Στο ύψος του Χίλτον, κι ενώ αστυνομικοί έριχναν βομβίδες κρότου λάμψης και χημικά, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική, η ίδια ζήτησε από άνδρες των ΜΑΤ να την αφήσουν να περάσει, επικαλούμενη αναπνευστικά προβλήματα. “Τότε ένα χέρι με αρπάζει και με πετάει πίσω στο δρόμο. Φαινόταν να είναι ο επικεφαλής της διμοιρίας, καθώς τους κατσάδιαζε: Μην αφήνετε κανέναν να περνάει!, και γυρνώντας σε μένα μου είπε: Στην πορεία δεν ήσουνα; Να πεθάνεις!”, αναφέρει σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό λίγο μετά το συμβάν.

* Σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων, αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ κυνήγησαν ακόμη και ενοίκους πολυκατοικίας στην οδό Ερεσσού τη στιγμή που έμπαιναν στο σπίτι τους. Οι ίδιοι δεν δίστασαν να σπάσουν με κλωτσιές την πόρτα εισόδου και να ξυλοκοπήσουν τρείς ενοίκους, κυνηγώντας τους στις σκάλες και στο υπόγειο (για το περιστατικό υπάρχει φωτογραφία με τα σπασμένα τζάμια της εισόδου). Οι ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν την Άμεση Δράση για να καταγράψει τον βανδαλισμό, αλλά δεν υπήρξε απάντηση. Αντίθετα, διμοιρία ΜΑΤ που βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από τα τεκταινόμενα προκαλούσε τον κόσμο που είχε μαζευτεί έξω από την πολυκατοικία, αγνοώντας την παρουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Μπόλαρη. Η ίδια, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει το γεγονός, ως μία από τις ενοίκους της πολυκατοικίας, καλούσε στο τηλέφωνο τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, που ωστόσο δεν απαντούσαν.
Αστυνομικοί προκάλεσαν βανδαλισμούς και σε άλλα καταστήματα της περιοχής, ενώ οι γύρω δρόμοι μετατράπηκαν για ώρες σε πεδίο βολής και επιδρομών δικύκλων.

* Από τις τρεις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, η μία αφορά νεαρό που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς την ώρα που πολίτες διαμαρτύρονταν για την προκλητική παρουσία της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί τραυμάτισαν τον νεαρό στο κεφάλι. Ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, και εντούτοις κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η δεύτερη σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων γύρω από τον χώρο του Πολυτεχνείου. Έξω από το κατάστημα βιολογικών προϊόντων BIOS, η Αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο σε εργαζόμενο, που μολονότι επέδειξε δελτίο ταυτότητας, απήχθη για τρεις ώρες στην ΓΑΔΘ. Συνάδελφός του, που διαμαρτυρήθηκε για το περιστατικό, συνελήφθη κατηγορούμενος για εξύβριση και οδηγήθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Επειδή τα περιστατικά αυτά είναι κάθε άλλο παρά “μεμονωμένα”.

Επειδή για πολλοστή φορά, τα μέλη ιδίως των ειδικών μονάδων (ΜΑΤ, ΥΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ) δεν επιχειρούν ως όργανα αποκατάστασης, και διαφύλαξης της τάξης αλλά ως παράγοντες διασάλευσης της τάξης, και, τελικά, ως ιδεολογικοί αντίπαλοι των πολιτών που συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και διαδηλώσεις, ασκώντας τα συνταγματικά τους δικαιώματα.

Επειδή η λειτουργία της Αστυνομίας κινείται συστηματικά (και, όπως προκύπτει από την επανάληψη των μεθόδων και των πρακτικών, στρατηγικά) εκτός ορίων κράτους δικαίου και, συνολικά, του Συντάγματος, με ευθύνη της Κυβέρνησης, που θάλπει έκνομες αστυνομικές μεθόδους και συμπεριφορές, επενδύοντάς τες μάλιστα και ιδεολογικά, ως δήθεν αναγκαία απόκρουση της «ανομίας», την ίδια στιγμή που έχει θέσει εκποδών τη Δικαιοσύνη ως θεσμικό εγγυητή του κράτους δικαίου

Επειδή για τα προαναφερθέντα περιστατικά υπάρχουν ευθύνες γι” αυτούς που σχεδίασαν και υλοποίησαν το συγκεκριμένο σχέδιο αστυνόμευσης.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Ποια μέτρα περιλαμβάνει το σχέδιο αστυνόμευσης των συγκεντρώσεων και συναθροίσεων και ποιος ελέγχει την εφαρμογή τους; Ποια η στρατηγική και ποιοι οι στόχοι του σχεδίου αυτού; Στη συγκεκριμένη περίπτωση ποιο ήταν το σχέδιο αστυνόμευσης, ποιος είχε την ευθύνη εφαρμογής του και ποια είναι η υπηρεσιακή αποτίμηση σχετικά με την εφαρμογή του;

2. Ποιο κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ έχει την ευθύνη και δίνει την εντολή για τη χρήση βίαιων μέσων απώθησης και καταστολής των διαδηλωτών;

3. Πώς ελέγχονται οι αστυνομικοί κατά τη δράση τους; Γιατί τα μέλη των μονάδων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις (ιδίως των ΜΑΤ, ΥΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ) δεν φέρουν διακριτικά; Πώς παρακολουθείται και πώς ελέγχεται η πορεία των επιχειρήσεων και ποιοι μετέχουν; Πώς, πότε και από ποιον ενημερώνεται η Εισαγγελική Αρχή;

4. Ποιος είναι ο τρόπος εκπαίδευσης των αστυνομικών των ανωτέρω ειδικών μονάδων; Ποιες υπηρεσίες παρέχουν την εκπαίδευση και, ειδικότερα, αυτήν που αφορά την απώθηση διαδηλωτών;

5. Πώς αντιμετωπίζει η αστυνομία τις πολλαπλές καταγγελίες για υπερβάσεις και κατάχρηση εξουσίας ακόμη και σε βάρος άσχετων με τα γεγονότα πολιτών, αλλά και για δυσανάλογη χρήση βίας, απειλές και ύβρεις εναντίον πολιτών, για το γεγονός και μόνο της συμμετοχής τους στην εκδήλωση της 17ης Νοεμβρίου;

6. Θεωρεί ο Υπουργός ότι τηρήθηκε η αρχή της αναλογικότητας και της νομιμότητας της δράσης της αστυνομίας στην συγκεκριμένη περίπτωση; Ποια είναι η εκτίμηση του Αρχηγού και των υπηρεσιακών παραγόντων;

7. Εν σχέσει με τις ανωτέρω δημοσιοποιηθείσες καταγγελίες, ποιες ενέργειες έχουν διαταχθεί; Ειδικά σε ό,τι αφορά τους αστυνομικούς που έφεραν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, θα ασκηθούν πειθαρχικές και ποινικές διώξεις;

http://left.gr/news/o-syriza-fernei-sti-voyli-shedio-ektropis-kyvernisis-astynomias


Edited by - xipolitos on 20/11/2014 10:07:08
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  09:42:43  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε το αυταπόδεικτο είναι, πως είμαστε 4-5 άνθρωποι με τις Χ απόψεις, και 4-5 άνθρωποι με τις Ψ απόψεις. (δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ποιοι είναι πιο πολλοί, δεν είναι αυτός ο στόχος μου, ακτός αν πρέπει να τα μετρήσουμε).
Τι δείχνει αυτό?
Αυταπόδεικτα ότι έχουμε δημοκρατία, και όχι χούντα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  09:49:08  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ε κάποιοι θεωρούν ότι δεν πρέπει να υπάρχει αστυνομικός αναμεσά τους, τόσο απλά, πόσο πιο καθαρά να σας το πούν.
Τους ακούς να φωνάζουν.
Τι κάνεις αυτός εδώ (σε κάποια σχολή/πανεπιστήμιο/σχολείο).
Τι δουλειά έχουν στο ΜΕΤΡΟ.
Τι δουλειά έχουν στα εξάρχεια.
Τώρα και σε version περιπτέρου.
Τι δουλειά έχουν στο περίπτερο. !?

Να πάς προφανώς με την υπηρεσία σου, για προσωπικό ζήτημα, και προσωπικό τσαμπουκά κάπου (πχ σου την έπεσε στην γκόμενα) είναι απαράδεκτο, και λέγεται κατάχρηση εξουσίας.
Αλλά το βρίσιμο, και η παρεμπόδιση του έργου, είναι ξεκάθαρο αδίκημα.

https://www.youtube.com/watch?v=wvTT57ZMYFQ

Τον ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Βρε παιδιά, τον ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ κάνατε προσαγωγή? Τι πήγε να κάνει? Να βγάλει το κράνος αφού εμπόδιζε έναν ΜΑΤατζι, να συλλάβει έναν κλέφτη που είχε κρυφτεί σε ένα βιβλιοπωλείο.
(μετά βέβαια βγήκε έξω αμέσως, αυτά σου κάνουν οι πλάτες.... )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Wolf
Advanced Forum-Runner

Greece


309 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  09:50:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by xipolitos
Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Βουλή το σχέδιο εκτροπής κυβέρνησης-Αστυνομίας




Ξέχασες την πηγή...
Ας το ονομάσουμε το forum forum.laftavginews.gr να ξεμπερδεύουμε!

---------------------------
Run Wolfieee!!!!Ruuuun!!!!

Edited by - Wolf on 20/11/2014 09:52:10
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  09:54:00  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγγνώμη δεν ήταν ΜΑΤατζής, ήταν μάλλον Ζ.
Και εμφανίζονται ως γνωστόν όλοι οι άσχετοι (πως να τους πω πείτε μου) να αναμιχθούν, και να δώσουν οδηγίες για το σωστό έργο της αστυνομίας, (δλδ απλά να φύγουν και να μην ξαναπατήσουν)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  10:10:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για τον Wolf από πάνω
μάλλον έχουμε χούντα
μιας και τον ενοχλεί η άλλη άποψη.

Όσο για τους ρατσιστές που αναφέρθηκαν παραπάνω,
έχω ακούσει για κάποιους τέτοιους παλαιά,
αντάρτες τους λέγανε,
κι η ράτσα που πολεμούσαν
λέγονταν ναζί...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

B.A.M.
Forum-Runner

Greece


189 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  10:10:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Deorum κατατοπιστικότατος και πειστικότατος.
Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε και τα βλέπει ο καθένας όπως τον βολεύει. Με το πρόσχημα των πέτρινων χρόνων συντηρείται μια κατάσταση ενάντια της αστυνομίας , πολλα χρόνια.
Κατά τα άλλα νομίζω το κάλυψε όσο πιο απλά και ωμά γινόταν ο Deorum.

BAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  10:22:57  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάλι καλά δλδ που δεν εμφανίζονται όταν έχουμε καμιά ένοπλη ληστεία με νεκρούς.

Ωπ, ξέχασα, εμφανίζονται σιγά σιγά και εκεί, αρκεί να είναι ταξικός συναγωνιστής ο ληστής.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  10:24:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναζί = Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei = Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Και δεν τους πολεμούσαν μόνο οι αντάρτες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

big-blue
Senior Forum-Runner

Greece
821 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  10:32:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συμφωνώ και εγώ. Σύμφωνα με το Π.Δ. 215/2003 αλλά και την τελευταία Οδηγία 2008/12 της Ε.Ε. με τους στοιχειώδεις κανόνες για την προστασία των χοίρων εκτροφής η κάθε χώρα-μέλος της Ε.Ε. θα έπρεπε να έχει προσαρμοστεί με τους κανόνες αυτούς.
Τα καημένα τα αμίλητα και ακούνητα στρατιωτάκια όπως έλεγε ο ηττημένος απ' το στρατηγό άνεμο, Βύρωνας, βρίσκονται μονίμως στο στόχο όλων (εκτός των γνήσιων τέκνων των γερμανοτσολιάδων, είναι αλήθεια).
Λοιπόν για να μην αναγκαστούν να ξανακλέψουν και καταστρέψουν άλλο περίπτερο (σιγά μην κατέστρεφαν τράπεζα τα χοιρίδια), προτείνεται η τοποθέτηση ποτιστρών σε κάθε έξοδο του μετρό, εκεί που μπουκάρουν για να ψεκάσουν τον κόσμο, ώστε να γίνει σαν τους υπόλοιπους ψεκασμένους.
Η χρήση των ποτιστρών θα επιτρέπεται και στους συμπάσχοντες σε αυτά, αλλά προσοχή γιατί αν γλυστρίσετε και έρθουν μνήμες πηγάδας πάλι...

ΥΓ. Το θέμα του ποστ είναι λανθασμένο. Η αστυνομία φυλάει το άστυ. Οι μπάτσοι βοηθάνε να σκοντάψεις σε ζαρτινιέρα, σκοτώνουν 17άχρονα κτλ κτλ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  10:48:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Ναζί = Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei = Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Και δεν τους πολεμούσαν μόνο οι αντάρτες.


Καλή η προσπάθειά σου Rigo
να συνδέσεις τον Εθνικοσοσιαλισμό (ναζισμό)
με τον Σοσιαλισμό (κομμουνισμό)
- κάνοντας συνειρμούς με τις λέξεις -
όταν μάλιστα η μία ιδεολογία
αντιπαλεύει την άλλη από τα γεννοφάσκια της
(http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82)
αλλά καταντάει πλέον γελοία
όποια τέτοια προσπάθεια.

Για αυτό, μείνε τουλάχιστον αυτή τη φορά στο θέμα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2014 :  10:58:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν κάνω καμία προσπάθεια να συνδέσω δυο πράγματα που ταυτίζονται, που έχουν το ίδιο όνομα.

Πάντα είμαι στο θέμα:

-Είπες για γεγονότα, ρώτησα ποια γεγονότα, απάντησες με ασαφείς φιλοσοφίες.

-Είπες ότι το ΚΚΕ δεν θεώρησε προβοκάτσια το Πολυτεχνείο, απάντησα ακριβώς σε αυτό που είπες, ότι όλος ο κόσμος το ξέρει.

Εσύ είσαι αυτός που συνέχεια αλλάζει θέμα και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα και στα διπλανά γήπεδα!

Πχ, τι σχέση έχει αυτό:
Όσο για τους ρατσιστές που αναφέρθηκαν παραπάνω,
έχω ακούσει για κάποιους τέτοιους παλαιά,
αντάρτες τους λέγανε,
κι η ράτσα που πολεμούσαν
λέγονταν ναζί...

με το θέμα μας;


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 32 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000