Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  14:10:11  Εμφάνιση Προφίλ
Σταμάτη, η νοοτροπία "όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα" δεν μπορεί να είναι α λα καρτ. Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να σπεύδεις να υπερασπιστείς τον Τσίπρα!

Όσο για το ΑΕΠ, δεν με κατάλαβες: Η αναφορά ήταν συγκριτική: αεπ 2014 = αεπ 2004. Προφανώς το χρέος ήταν πολύ μικρότερο τότε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν άκουγες εντυπωσιακές πομφόλυγες (που στοχεύουν στο θυμικό) του στυλ: οι συμπολίτες σου υποφέρουν εξ αιτίας των πολιτικών (ο Θεός να τις κάνει πολιτικές). Εχεις δει ανθρώπους να τρώνε απο τα σκουπίδια ή άστεγους να κοιμούνται στο δρόμο κυριολεκτικά και άλλους να μην έχουν τι να ταίσουν τα παιδιά τους; Σε ποιό σύμπαν ζεις και υποστηρίζεις όλους αυτούς τους εγκληματίες; Εχεις αντιμετωπίσει ποτέ απο κοντά το χαμηλωμένο βλέμμα των συνανθρώπων που πριν ζούσαν με αξιοπρέπεια την οικογενεια τους και τώρα στέκονται στην ουρά για ένα ξεροκόματο των συσσιτίων;


Αν δεν τον διάβασες, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.capital.gr/jArticle.asp?id=2079799

Επίσης, ναι, γίνεται ΚΑΙ να περνούσαμε καλά ΚΑΙ να οδηγούμασταν στην καταστροφή. Είναι ακριβώς οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. (ποιος είπε ότι είναι ικανοί για το αύριο; πραγματικά, μερικές φορές αναρωτιέμαι αν διαβάζεις αυτά που γράφω!)

Με δυο λόγια, τα κάνω bold με την ελπίδα να τα διαβάσεις και να σου μείνουν:

-Δεν λέω να ψηφίσετε Σαμαρά.
-Δεν λέω να μην ψηφίσετε Τσίπρα.
-Λέω ότι ο Τσίπρας θα είναι μία από τα ίδια, δεν θα αλλάξει κάτι, όπως ακριβώς γίνεται πάντα.
(εκτός αν πιστεύεις ότι ο Ανδρέας έφερε την ...αλλαγή)

ΥΓ: Αφού όλο "τελεία και παύλα" και "Καλή συνέχεια." και "δεν συμμετέχω άλλο" λες και συνεχίζεις! Δεν τσατίζομαι, απλά γελάω! Εκτός αν θέλεις και άλλα μαθήματα ελληνικών για να καταλάβεις τι σημαίνουν τα σημεία στίξης και οι λέξεις που χρησιμοποιείς!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  14:48:40  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Rigelian

"πως να πάει αντιμνημονιακός σε μνημονιακό κόμμα" εδώ ολόκληρο κόμμα έγινε από αντιμνημονιακό μνημονιακό (για τη νδ μιλάω, ε; ), ενώ θα γίνει και άλλο ένα σύντομα!

(Ο Σαμαράς πρέπει να είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που διέγραψε βουλευτή του που ψήφισε υπερ του μνημονίου και μετά διέγραψε άλλον που ψήφισε κατά του μνημονίου.)

Ας γελάσουμε ότι ήταν αντιμνημονιακό κόμμα. Κόμμα των εργολάβων ήταν είναι και θα είναι, που το έχουν στο χέρι από Ζήμενς, λίστες Λαγκάρντ και πάει λέγοντας. Όταν παρίστανε το αντιμνημονιακό, το έκανε εκ του ασφαλούς ως αντιπολίτευση και επειδή τα ξαδελφάκια του έβγαζαν τα κουκιά (151). Μόλις τα κουκιά λιγόστεψαν, εμφάνισαν οι λύκοι το πραγματικό τους προσωπείο. Αν συνέβαινε αυτό που γινόταν τις προηγούμενες δεκαετίες, δηλαδή το ένα από τα δυο κόμματα της τωρινής συγκυβέρνησης να έχει αυτοδυναμία, το άλλο θα συντηρούσε το γνωστό κολπάκι της δήθεν αντιπολίτευσης παριστάνοντας το αντιμνημονιακό.

Τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό, ακόμη και αυτό, και χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα τη..."στροφή" της ΝΔ?

-Υγ. Ναι, ο Ανδρέας των πρώτων χρόνων βελτίωσε περιορίζοντας την Ελλάδα από τη κακώς εννοούμενη δεξιά. Μη ξεχνάμε ποιοι θα έβγαιναν αν δεν έβγαινε αυτός. Ίσως δεν ήταν καλός, αλλά ήταν απείρως καλύτερος από την άλλη πλευρά. Μακάρι να μην είχε βγει τότε ούτε ο Ανδρέας αλλά να έβγαινε ένα φουλ ριζοσπαστικό κόμμα, όπως ακόμη καλύτερο θα ήταν για τις 25 Ιανουαρίου να έβγαινε το κκε ή ανταρσύα ή το επάμ εφόσον κατέβαινε.
Τα επόμενα βέβαια χρόνια το κόμμα του Ανδρέα εξελίχθηκε σε αυτό που είναι τώρα.
Μακάρι αυτό να μη γίνει ποτέ από τον σύριζα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  14:56:41  Εμφάνιση Προφίλ
χαχαχα ...Τι μικρογκαιμπελίσκος είσαι τελικά!!!

Σπεύδεις λοιπόν να κρίνεις εμένα για τα "στοιχεία στον εισαγγελέα" ή την άποψη ότι πρέπει να πάει στον εισαγγελέα ....εσύ που δεν κρίνεις τους άλλους αλλα μόνο απόψεις και δεν κάνεις ποτε συγκριτικά το ίδιο "λάθος" (όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ) που κάνουν άλλοι?

Όσο για τις τελείες για ψάξε λίγο το συγκεκριμένο thread. Μία φορά σου είπα ότι εάν δεν πεις τη ΔΙΚΗ σου άποψη (και όχι εξυπνακισμούς) τότε τελεία και παύλα στον διάλογο και όταν σου είπα σταματάω το πινγκ πονγ ήταν στην 6 σελίδα ...και εξήγησα και το γιατί (γιατί δεν έχει νόημα να μιλάνε ΜΟΝΟ δύο ...ειδικά όταν πέσεις σε ξεροκέφαλο που θέλει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο και καλημέρα να του πεις). Δες λοιπόν πότε ξαναμίλησα (πόσες μέρες και πόσες σελίδες μετά) και αφού μίλησαν επιτέλους και άλλοι ενδιάμεσα που εμένα αυτό με ενδιαφέρει, όχι να κυνηγάω την ουρά μου μαζί σου. Σιγά μη μου απαγορεύσεις εσύ το πότε θα αποφασίζω να συμμετέχω σε μια κουβέντα και πότε θα αποχωρώ! Αυτό έλειπε. Να το κάνουμε και εδώ Χρυσή Αυγή... Κακώς κάνω κουβέντα για τα "διαδικαστικά" βεβαια που μόνο εκείς έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις εμμονές σου θέλοντας να πετάς διαρκώς τη μπάλα στην εξέδρα αλλά τα φασιστικά δεν τα μπορώ να τα αντέξω καθόλου.

Γκε γκε?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:16:31  Εμφάνιση Προφίλ
Λες, λες, λες, "Κακώς κάνω κουβέντα", εμμονές, φασιστικά και άλλα ωραία, αλλά τελικά να κυνηγάς την ουρά σου μαζί μου! (τσουπ, όποτε γράφω, πετάγεσαι να διαφωνήσεις! )

Πρόσεξε όμως, δεν κρίνω εσένα, δεν κρίνω καν την άποψη "στοιχεία στον εισαγγελέα"! Λέω ότι αυτήν την άποψη είτε θα την έχεις είτε όχι.

Ούτε απαγόρευσα σε κανέναν, πολύ περισσότερο σε εσένα κάτι! Σου λέω απλά ότι όταν λες ότι αποχωρείς και επανέρχεσαι, και μάλιστα πολλάκις, έχει την πλάκα του. Γράφε ό,τι θέλεις, δεν είμαι σαν κι εσένα να σε υποχρεώνω για κάτι, είμαι υπέρ της ελευθερίας των ανθρώπων και της έκφρασης.

(Ηρέμησε λίγο, πάντως, βγάλε το δηλητήριο από την ψυχή σου και προσπάθησε να καταλαβαίνεις τι λέω! at the end of the day, (αν με θεωρείς) don't feed the troll! )

Ρε Κώστα, πρέπει να βάλω υπογραφή μου το "δεν υπερασπίζομαι τη νδ";;;;;; Ούτε πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε;

Edited by - Rigelian on 13/01/2015 15:16:54
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:19:19  Εμφάνιση Προφίλ
α, τώρα πρόσεξα ότι δεν κατεβαίνει ούτε ο Καζάκης! Μαι ακόμα τεράστια απώλεια πολιτικού ανδρός προστίθεται σε αυτήν του Τζήμερου και των συντρόφων της ΟΑΚΚΕ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:24:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Θέλω την τοποθέτηση των δυνάμεων της αντιμνημονιακής πλευράς, για τις δηλώσεις Καμμένου, σχετικά με το κλείδωμα τον γέρων σπίτια τους.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:26:53  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Deorum

Στα άλλα, το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι είναι απαράδεκτες δηλώσεις πολιτικών, και αρχηγών κομμάτων, να απαγορεύσουμε δια της βίας σε ανθρώπους να ασκήσουν το πολιτικό τους δικαίωμα, επειδή θεωρεί ΑΥΤΟΣ, ότι η κρίση τους είναι προβληματική. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο, ούτε καν αστείο. (αν και δεν το λέει για αστείο).
Αυτό μπορεί κάποιος να το καταδικάσει, χωρίς αστεράκια και υποσημειώσεις?




Συμφωνώ απόλυτα! Αλλά όταν μας αρέσει ο φασισμός, δεν τον κατακρίνουμε! (κάθε ομοιότητα με τέρατα είναι συμπτωματική! )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:30:12  Εμφάνιση Προφίλ
Τρέχω τώρα να σε αφήσω να πάω για αποστράγγιση... Ευχαριστώ για το (μή προσωπικό) ψυχογράφημα. Στο χρωστάω

(tip: ψάξε αλλού για τις μισάνθρωπες απόψεις Κωσταντίνε!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:32:21  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Και μιας και το λέμε, έπεσα σε αυτό.
Ανθρωπιστική κρίση πάντως με 30% αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων... δεν το λες.
http://www.kathimerini.gr/799177/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/3eperasan-tis-100000-oi-nees-adeies-kykloforias-aytokinhtwn
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:33:27  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Ο ίδιος ο Καμμένος θα φωνάζει κάπου αλλού, είμαστε όλοι Charlie.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:38:26  Εμφάνιση Προφίλ
Ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω, βοήθησέ με!

Ας απολαύσουμε την Αυριανή της καρδιάς μας:

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:49:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Rigelian

Προφανώς το χρέος ήταν πολύ μικρότερο τότε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν άκουγες εντυπωσιακές πομφόλυγες (που στοχεύουν στο θυμικό) του στυλ: οι συμπολίτες σου υποφέρουν εξ αιτίας των πολιτικών (ο Θεός να τις κάνει πολιτικές). Εχεις δει ανθρώπους να τρώνε απο τα σκουπίδια ή άστεγους να κοιμούνται στο δρόμο κυριολεκτικά και άλλους να μην έχουν τι να ταίσουν τα παιδιά τους; Σε ποιό σύμπαν ζεις και υποστηρίζεις όλους αυτούς τους εγκληματίες; Εχεις αντιμετωπίσει ποτέ απο κοντά το χαμηλωμένο βλέμμα των συνανθρώπων που πριν ζούσαν με αξιοπρέπεια την οικογενεια τους και τώρα στέκονται στην ουρά για ένα ξεροκόματο των συσσιτίων;

Για σένα και κάπποιους άλλους, η ανθρωπιστική κρίση και το δράμα που ζει ο λαός μας απο την επιβολή των μνημονίων, δεν είναι παρά "εντυπωσιακές πομφόλυγες που στοχεύουν στο θυμικό". Αυτό δείχνει καθαρά αφ΄ενός την έλειψη ήθους, και αφ΄ετέρου την αναλγησία που σας έχουν διαποτίσει όλοι αυτοί οι εγληματίες που ασπάζεσαι, και που έφεραν την κατάντια και την δυστυχία στον Ελληνικό λαό ξεπουλώντας ακόμα και την περιουσία του δημοσίου. Ευτυχώς οι "μαύρες μέρες" που σημάδεψαν τους πολίτες και τη χώρα θα αποτελέσουν παρελθόν και χείριστο παράδειγμα προς αποφυγή!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:55:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Deorum

Θέλω την τοποθέτηση των δυνάμεων της αντιμνημονιακής πλευράς, για τις δηλώσεις Καμμένου, σχετικά με το κλείδωμα τον γέρων σπίτια τους.





Δεν ανήκω σε καμία πλευρά Γιώργο και έχω τα δικα μου πιστεύω αλλά άμα θέλεις και τη δική μου άποψη:

Καταρχάς σε εμένα τουλάχιστον είναι εμφανές ότι αλοίμονο εάν ηθικολογούμε σε κάθε χαριτολόγημα κάποιου που δεν συμπαθούμε όταν ακούγονται τρις χειρότερα και με πολυ σοβαρότερη διάθεση ...πχ Ο Σαμαράς γυρνώντας απο την εκδήλωση στο Παρίσι ενάντια στον θρησκευτικό φανατισμό το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βγει στα κανάλια διπλα σε κάποιες εικόνες σε κάποια δημόσια υπηρεσία και να ουρλιάζει ότι "ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!! ΑΠΟ ΕΔΩ!". Νταξει, καταλαβαίνω τη προεκλογική σκοπιμότητα τέτοιων δηλώσεων αλλα θεωρώ το θέμα (όπως και άλλα αντίστοιχα) πάρα πολύ σοβαρότερο και την έκφταση τέτοιων δηλώσεων απο πολύ πιο επίσημο φορέα μπροστά για τον φανατισμό που υποθάλπεται τελευταία παρά τις δηλώσεις Καμμένου. (δεν πιστεύω δηλαδή ότι οι Νέοι θα πλακώσουν τους γέρους τους για να μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ/ΝΔ)

Οπότε όλη αυτή η ηθικολογία έτσι και αλλιώς μου μοιάζει λίγο υποκριτική.

Για να σε προβοκάρω και όμως δεν διαφωνώ στη βάση των δηλώσεων καμμένου... Οι ηλικιωμένοι ενημερώνται πολύ περισσοτερο απο τους υπολοίπους απο 5 κατευθυνομενα μέσα. Θα έπρεπε να έχουμε λύσει το θέμα της ίσης και δικαιας προβολής όλων των απόψεων (και του μικροτερου κομματος) και μετά να θεωρούμε ότι όλες οι ψήφοι είναι ίδιες. Σε αρκετές επιτροπές μάλιστα για διάφορα θέματα σε όλο το κόσο υπάρχει η πρόβλεψη κάποιοι ψήφοι (φορέων/ατόμων κλπ αυτών συνήθως που έχουν τη καλύτερη ενημέρωση και γνώση για ένα ζήτημα) να έχουν διαφορετική βαρύτητα. Δεν το βρίσκω καθόλου προβληματικό αυτό.




Edited by - sam on 13/01/2015 16:01:10
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  15:58:36  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by xipolitos

quote:
Originally posted by Rigelian

Προφανώς το χρέος ήταν πολύ μικρότερο τότε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν άκουγες εντυπωσιακές πομφόλυγες (που στοχεύουν στο θυμικό) του στυλ: οι συμπολίτες σου υποφέρουν εξ αιτίας των πολιτικών (ο Θεός να τις κάνει πολιτικές). Εχεις δει ανθρώπους να τρώνε απο τα σκουπίδια ή άστεγους να κοιμούνται στο δρόμο κυριολεκτικά και άλλους να μην έχουν τι να ταίσουν τα παιδιά τους; Σε ποιό σύμπαν ζεις και υποστηρίζεις όλους αυτούς τους εγκληματίες; Εχεις αντιμετωπίσει ποτέ απο κοντά το χαμηλωμένο βλέμμα των συνανθρώπων που πριν ζούσαν με αξιοπρέπεια την οικογενεια τους και τώρα στέκονται στην ουρά για ένα ξεροκόματο των συσσιτίων;

Για σένα και κάπποιους άλλους, η ανθρωπιστική κρίση και το δράμα που ζει ο λαός μας απο την επιβολή των μνημονίων, δεν είναι παρά "εντυπωσιακές πομφόλυγες που στοχεύουν στο θυμικό". Αυτό δείχνει καθαρά αφ΄ενός την έλειψη ήθους, και αφ΄ετέρου την αναλγησία που σας έχουν διαποτίσει όλοι αυτοί οι εγληματίες που ασπάζεσαι, και που έφεραν την κατάντια και την δυστυχία στον Ελληνικό λαό ξεπουλώντας ακόμα και την περιουσία του δημοσίου. Ευτυχώς οι "μαύρες μέρες" που σημάδεψαν τους πολίτες και τη χώρα θα αποτελέσουν παρελθόν και χείριστο παράδειγμα προς αποφυγή!



yeah, right!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/01/2015 :  16:04:18  Εμφάνιση Προφίλ
Βρε Σταμάτη, καταλαβαίνω καλά ή δεν σε διάβασα σωστά;
Προτείνεις ο κάθε πολίτης να ψηφίζει με διαφορετική βαρύτητα; Τι και ποιος θα το καθορίζει αυτό; Με ποια κριτήρια; Μήπως αργότερα θα απαγορέψεις σε κάποιους να ψηφίζουν; Ωρέ φασισμός! (αν δεν κατάλαβα καλά, πάω πάσο...)

οκ, με αυτή τη λογική, ψήφος στα 25 διότι του νέου το μυαλό δεν έχει πήξει ακόμα! (όπως λέγανε παλιά). Εκλέγεσθαι στα 40, για να έχουν κατ' ανάγκη δουλέψει κάπου πριν βγει βουλευτής. (χωρίς αυτό να μας διασφαλίζει εντελώς από Τσίπρες και Σαμαράδες)

Και, επειδή το Σχολείο της Ζωής είναι ανώτερο από κάθε πανεπιστήμιο, +1 ψήφος για κάθε 10ετία μετά τα 25! (35-45 2 ψήφοι ο κάθε ένας, 45-55 τρεις και πάει λέγοντας. Αν αφήσουμε, μάλιστα τη φαντασία μας να δουλέψει, με τη βοήθεια τις τεχνολογίας, να πούμε ότι τις ψήφους αυτές να μπορεί να τις δώσει και ξεχωριστά αν θέλει κάποιος!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000