Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  11:06:04  Εμφάνιση Προφίλ
Ο Τέλλογλου τα σπάει με τον σύριζα και τα βρίσκει ο ΔΟΛ;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  11:13:12  Εμφάνιση Προφίλ
Public Issue 10|05|2014
Στην έρευνα της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα στις ευρωεκλογές με 18,5%, έναντι του 18% της ΝΔ,
Τρίτο κόμμα είναι Το Ποτάμι με 5,5%, ενώ ακολουθούν η Ελιά (ΠΑΣΟΚ) με 4,5%, το ΚΚΕ με 4%, η Χρυσή Αυγή με 3,5%, η ΔΗΜΑΡ με 2% και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 1,5%.

Όλα δίνουν λιγότερο από ότι πήραν και αυτό είναι και λογικό αφού υπάρχουν και οι αναποφάσιστοι, οι δεν απαντώ κλπ. Τώρα αν σου δίνουν 8,8 και παιρνεις 6,6 δειχνει οτι ειναι φτιαχτό.



Edited by - Nek2000 on 12/01/2015 11:18:51
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  11:40:48  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
έλα νεκ, 2% μονάδες είναι ίσως μια ένδειξη, αλλά όχι απόδειξη.
Ο Ποταμίσιος θα σου αναγνωρίσω ότι έχει γνωριμίες και κινεί τα νήματα λόγω συναδέλφων, αλλά ποιο κόμμα από τα άλλα δεν το κάνει??? Μακάρι να είναι μόνο το μάρκετινγ αυτό που τον κατηγορούμε.
Το ΚΚΕ που δεν αποκαλύπτει τους χρηματοδότες, ο ΣΥΡΙΖΑ που τα βρήκε τώρα με τον ΔΟΛ ή πριν λίγο με την Αγγεοπούλου, ή... η ΝΔ (αχαχαχα).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  11:44:03  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by xipolitos

Κώστα χρόνια πολλά και απο μένα.
Rigelian δεν βλέπεις γύρω σου ότι οι συμπολίτες σου υποφέρουν εξ αιτίας των πολιτικών (ο Θεός να τις κάνει πολιτικές). Εχεις δει ανθρώπους να τρώνε απο τα σκουπίδια ή άστεγους να κοιμούνται στο δρόμο κυριολεκτικά και άλλους να μην έχουν τι να ταίσουν τα παιδιά τους; Σε ποιό σύμπαν ζεις και υποστηρίζεις όλους αυτούς τους εγκληματίες; Εχεις αντιμετωπίσει ποτέ απο κοντά το χαμηλωμένο βλέμμα των συνανθρώπων που πριν ζούσαν με αξιοπρέπεια την οικογενεια τους και τώρα στέκονται στην ουρά για ένα ξεροκόματο των συσσιτίων;



Όχι, δεν τα βλέπω διότι δεν υπάρχουν. Αυτά δεν είναι γεγονότα, είναι παραποίηση αλήθειας μέσω υπερβολών και προπαγανδιστική προσπάθεια με στόχο το θυμικό και τα ψηφαλάκια.

Η ύφεση έχει ξεκινήσει από το 2008. Τώρα επιστρέφουμε στην ανάπτυξη και ελπίζουμε να κρατήσει. Δείτε εδώ: http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=2450&la=1 τα τελευταία εβδομαδιαία reports είναι σύντομα, κατατοπιστικά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Θυμίζω ότι όπως ακριβώς τα αποτελέσματα της ύφεσης τα νοιώσαμε περίπου τρία χρόνια μετά, κάτι ανάλογο θα συμβεί και με την ανάπτυξη, ίσως λίγο πιο σύντομα και μάλλον δεν θα φτάσουμε εκεί ακριβώς που ήμαστε πριν. Βελτίωση όπως και στην τσέπη μας και στα νούμερα θα υπάρξει, υπό την προϋπόθεση ότι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί.

Πείνα δεν υπάρχει, μην τρελλαινόμαστε. Το ΑΕΠ σήμερα αντιστοιχεί στο ΑΕΠ του ...2004! Μια πηγή εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

Θυμόμαστε, φαντάζομαι, ότι κανένας το 2004 δεν έλεγε για φτώχεια κτλ κτλ. Οκ, θα πει κάποιος: Μα έχουν διευρυνθεί οι ανισότητες, θα συμφωνήσω, όπως και θα συμφωνήσω στη μεγάλη μείωση αγοραστικής δύναμης. Αυτό δεν αλλάζει τη γενική εικόνα. Παρά τα τεράστια προβλήματά μας παραμένουμε μια χώρα πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, μια χώρα στην οποία αξίζει να ζει κανείς, μια χώρα στην οποία δεκάδες εκατομμυρίων συνανθρώπων μας από πολλά μέρη του πλανήτη θα ήθελαν να ζουν.

Είπαμε, δεν είναι όλα ρόδινα, τουναντίον, υπάρχουν και οι δύο όψεις του νομίσματος, διαβάστε εδώ: http://www.capital.gr/jArticle.asp?id=2079799 (δεν θυμάμαι αν το έχω ανεβάσει ξανά)

Φυσικά και η Μεταπολίτευση, με τη σχεδόν καθολική λαϊκή αποδοχή και έγκριση, παρά τα "μύρια όσα" της καταλογίζουμε από το 2010 και μετά, απογείωσε το βιοτικό μας επίπεδο και μας έφτασε πραγματικά πολύ ψηλά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες αλλά και γενικά σε σχέση με οποιαδήποτε εποχή της ιστορίας του ελληνικού κράτους.

Διαβάστε του αγαπημένου μου, όσο κι αν τον μισείτε, δυο πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, Τιμή και δόξα στη Μεταπολίτευση, το πρώτο http://pangalos.gr/portal/2013/08/08/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-m%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/ και το δεύτερο http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=525009&h1=true#commentForm

Όσο για τα ΜΜΕ: Το point μου είναι ότι θα πρέπει αν τα αντιμετωπίζουμε συνολικά. Ένα συγκεκριμένο μέσο είναι είτε αξιόπιστο είτε όχι. Δεν μπορεί να έχει αξιοπιστία όταν διαψεύδει τον εαυτό του. Ο Σταθάκης προφανώς δεν είπε ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις, προφανώς έκαναν λάθος (ή το έκαναν από σκοπιμότητα).

Παρένθεση: Γιατί να μην θεωρείται δεδομένο ότι θα τηρηθούν οι υποχρεώσεις μας ως κράτος και γιατί θα πρέπει να φωνάζουμε ότι δεν θα τις τηρήσουμε; Ότι, ουσιαστικά, εκτός από τις δεσμεύσεις, δεν κρατάμε τον λόγο μας; Μου φαίνεται πραγματικά πολύ άσχημο αυτό. Κανένας δεν έχει καμία υποχρέωση να μας δίνει λεφτά, να τον βρίζουμε, να μην είμαστε εν τάξει με τις συμφωνίες μας και να του ζητάμε κι άλλα εσαεί! Αλλά πάντα έτσι ήμαστε, δείτε την τελευταία στροφή του Ρωμηού, του Σουρή, το οποίο γράφτηκε 100+ χρόνια πριν!

http://users.uoa.gr/~nektar/arts/poetry/gewrgios_soyrhs_poems.htm#Ο_ΡΩΜΗΟΣ
Στὸν καφετζῆ ξεσπάω... φωτιὰ κι ἐκεῖνος παίρνει.
Ἀμέσως ἄνω κάτω τοῦ κάνω τὸν μπουφέ,
τὸν βρίζω καὶ μὲ βρίζει, τὸν δέρνω καὶ μὲ δέρνει,
καὶ τέλος... δὲν πληρώνω δεκάρα τὸν καφέ.

Κλείνει η παρένθεση.

Προφανέστατα υπάρχουν μέσα που υποστηρίζουν την κυβέρνηση, όπως και μέσα που υποστηρίζουν τον σύριζα. Όλα παραμένουν συστημικά και "καθεστωτικά". Ο Βαξεβάνης ήταν επί χρόνια πρωτοπαλλήκαρο του ΔΟΛ, ο οποίος ΔΟΛ τώρα τελευταία δείχνει να έχει έρθει σε συννενόηση με Τσίπρα.

Όσο για την "αλλαγή": Ανηψιός του Παττακού, γιος μεγαλοεργολάβου, μια ζωή μεγάλωσε και ζει στα μέλια, δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει διότι έχει λυμένα τα βιοποριστικά του προβλήματα, πλαισιώνεται από συνεργάτες με πολλά λεφτά σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι δυνατόν να περιμένετε ότι θα αλλάξει κάτι, πέρα από μια λεπτή επιφάνεια;

Ο Τσίπρας είναι η Ελλάδα που δεν μ' αρέσει. Μα, θα πείτε, είναι ο Σαμαράς η Ελλάδα που σ' αρέσει; Όχι βέβαια! Απλά είναι ένα κλικ λιγότερο χειρότερος.

Από τους υπάρχοντες να επιλέξουμε, βάζω τη σειρά του καλύτερου να μας κυβερνήσει ως εξής: Σαμαράς, ΓΑΠ, Μπένι, Τσίπρας, Κουτσούμπας, Στ Θεοδωράκης, Καμμένος, υπάρχει άλλος μετά; Από άλλους, Κώστας Σημίτης.

Ξέρετε ότι η αριστερά δεν είναι η ιδεολογία μου. Κάποια στιγμή αν βρω χρόνο θα συγγράψω για την ταύτιση αριστεράς και θρησκείας τόσο στην μετριοπάθεια όσο και στα άκρα. Αλλά άνρθωποι με δεξιά τσέπη και αριστερή ιδεολογία μου είναι ιδιαζόντως απεχθείς. Δεν έχω πρόβλημα με τη δεξιά τσέπη κανένα απολύτως. Απλά, η ζωή σου με την ιδεολογία σου θα πρέπει να ταυτίζονται. Αλλιώς γινόμαστε γραφικοί.

Ξέχασα κάτι;

Α, το μνημόνιο δεν είναι η αιτία: Είναι το αποτέλεσμα!

Ελπίζω να διαβάσατε το σεντόνι μου, θα απαντήσω σε κάθε άλλη ερώτηση!

ΥΓ: Τα edits είναι typo και ορθογραφικά!

Edited by - Rigelian on 12/01/2015 11:49:58
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  11:56:39  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Έλα θα σε προλάβω εγώ, πριν σε προλάβουν οι άλλοι.
Πληρώνει καλά η ΝΔ?
Γιατί έχω κάτι ανάγκες τελευταία, κάποια έκτακτα έξοδα, και να γίνω κλέφτης δεν θα γίνω.
(αστιευομαι, αλλά είναι πολύ πιθανόν κάποιος να το σκεφτεί ή ακόμα και να το γράψει!)
Σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές συμφωνώ. Κάτι μικρο-ενστασεις που δεν αλλάζουν την ουσία.

Edited by - Deorum on 12/01/2015 11:57:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  12:00:14  Εμφάνιση Προφίλ
Γιώργο, πέρνα από τη Συγγρού να το συζητήσουμε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  12:03:40  Εμφάνιση Προφίλ
Κωνσταντίνε
Βάλε και καμία έρευνα για τις επιπτώσεις του Τρωικού πολέμου
και τη σύνδεσή τους με την εποχή μας
Πώς λειτούργησε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία τα πρώτα χρόνια με τον Μέγα Κωνσταντίνο
Οι μεταρρυθμίσεις του Ιουστινιανού
Τι έφταιξε που χάσαμε την πόλη
Τι λέει ο Κούλογλου για τον Διαφωτισμό
Πώς φαίνεται της Μενεγάκη ο Μέγας Ναπολέων
Η Γκερέκου τι άποψη έχει για τον Αννίβα
και πώς φαντάζεται διαφορετικά τον Χίτλερ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  12:41:21  Εμφάνιση Προφίλ
με αυτο οτι δεν υπαρχει πεινα, με πεθανες συντρεχτη..

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  12:49:37  Εμφάνιση Προφίλ
μα ΔΕΝ υπάρχει!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  12:49:41  Εμφάνιση Προφίλ
Πιο πολύ από όλα μου άρεσε αυτό το "αριστερά ιδεολογία με δεξιά τσέπη"...

Σε άλλα νέα εντωμεταξύ κυκλοφοράει στα ιντερνετς τελευταία ένα ερωτηματολόγιο ενός πανεπιστημίου που σου λέει που ανήκεις ιδεολογικά σύμφωνα με τις απαντήσεις σου και τα αποτελέσματα στα βγάζει στο facebook...

Και έχει πλάκα να βλέπω να απορούν αρκετοί δηλωμένοι δεξιοί, φιλελεύθεροι και μή, έως και ακροδεξιοί που τους βγάζει 80% και 90% "αριστερούς" ή και αντιεξουσιαστές κιόλας με αυτά που "δηλώνουν" ότι πιστεύουν σε διάφορα θέματα της κοινωνίας (και όχι φυσικά με άμεσες ερωτήσεις πολιτικών προτιμήσεων όπου εκεί η άποψη τους είναι δεδηλωμένη όταν την εκφράζουν ειλικρινά βέβαια) ...Είναι βλέπεις που στη θεωρία όλοι λέμε ότι είμαστε προοδευτικοί αλλά στη πράξη ειναι λίγο που κολλάει το πράμα...

Οπότε θα το πω και εγώ ένα ακόμα έξυπνο να μην δείχνουν έξυπνοι με ωραία τσιτάτα μόνο οι "νυκοκοιραίοι"

Πόσο γραφικοί είναι στα αλήθεια όλοι αυτοί οι τζαμπά προοδευτικοί (στις παρέες τους και στα φορουμς και στα άρθρα τους) με τις βαθιά ριζωμένες συντηρητικές προτιμήσεις και ένστικτά?

Κάτι σαν το Θεοδωράκη να ούμε, που αυτός δεν το κρύβει κιόλας αφού όπως μάθαμε έβαλε στα ψηφοδέλτια του το άλλο το σόυργελο που νοσταλγούσε πραξικόπημα (αλλα απο στρατηγούς με παιδεία για να μην τη κατηγορούμε και άδικα)!

\

Edited by - sam on 12/01/2015 12:50:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Queen
Senior Forum-Runner



647 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  12:49:51  Εμφάνιση Προφίλ
Θα συνεχίσω το τρολλάρισμα του Rigo (τώρα ποιος πραγματικά τρολλάρει είναι άλλο ζήτημα), πριν στραμπουλίξουμε τελείως το μυαλό μας. Ο Γλέζος αποφάσισε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Βέβαια, ξεχασε να μας πει ότι από τα 15+, σιγά μη θέλει να πέσει στα 5-. Έτσι! Η τσέπη πρώτα και οι ιδέες μετά.

PS: Σε αντίθεση με τον Rigo, ο οποίος προσπαθεί να δείξει την "αλήθεια", εγώ δεν έχω τέτοιες αυταπάτες. Γνωρίζω ότι ο λαός δε θέλει να δει την αλήθεια. Αν ήθελε, ο Μάνος θα είχε αυτοδυναμία τώρα. Επομένως...Και ξυπόλητε, μας έχει φλομώσει στις μπούρδες...Υπάρχει και το left.gr πήγαινε να κάνεις εκεί την προπαγάνδα σου.

___________________
Citius Altius Fortius!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Queen
Senior Forum-Runner



647 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  13:05:59  Εμφάνιση Προφίλ
Και Rigo...Mα και συ τον Πάγκαλο έβαλες, ρε φίλε! Τον Πάγκαλο!

___________________
Citius Altius Fortius!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  13:08:12  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Queen

ο λαός δε θέλει να δει την αλήθεια. Αν ήθελε, ο Μάνος θα είχε αυτοδυναμία τώρα.
___________________
Citius Altius Fortius!



ΑΚΡΙΒΩΣ!

Αλλά τι; Να ψηφίσουμε κάποιον που λέει ότι θα απολύσει 600.000 δημ υπαλ.; Απα πα πα πα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  13:10:29  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Queen

Και Rigo...Mα και συ τον Πάγκαλο έβαλες, ρε φίλε! Τον Πάγκαλο!

___________________
Citius Altius Fortius!



Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ας διαβάσουμε αυτά που γράφει!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Queen
Senior Forum-Runner



647 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/01/2015 :  13:13:19  Εμφάνιση Προφίλ
@ Αλεξάνδρα: Δεν είναι το μόνο από αυτά που προτείνει, που πατάνε τον κάλο πολλών. Γι'αυτό την τελευταία φορά έβγαλε μόνο 1.5% :) Ούτε στη Βουλή δεν μπήκε...

@Rigo: το θέμα είναι ότι συμφωνώ μαζί σου/του. Απλά λέει την αλήθεια με τέτοιο τρόπο, που έχει προκαλέσει το μίσος πολλών και όχι άδικα.

___________________
Citius Altius Fortius!

Edited by - Queen on 12/01/2015 13:15:22
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000