Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  16:05:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

NEK2000, να ξέρες πόσο έχει μαραθώνιο ο Διαμαντής και σε ποιον απεύθυνες το σχόλιο.....Πως νομίζεις έχει τόσες δημοσιεύσεις; Μην κοιτάς τώρα, παλιά δεν υπήρχε το φαινόμενο να γράφεται κανείς σε φόρουμ με το αντικείμενο του οποίου να μην είχε σχέση.

P.D.etl: "δεν ήξερα ότι κάποιος πρέπει να είναι «αναγνωρισμένος» και «πιστοποιημένος» δρομέας για να μπορεί να εγγραφεί σε ένα φόρουμ, να διαβάζει ή/και να γράφει σ' αυτό. Ανώριμα καραγκιοζιλίκια τα λέω εγώ και που ώρες ώρες αγγίζουν τα όρια της νοοτροπίας του φασισμού". Κοίτα, είναι λίγο "περίεργο" να εγγραφώ σε φόρουμ για την διάσωση της καρέτα καρέτα και να μην γράφω ποτέ για αυτό το θέμα αλλά να βρίσκω βήμα για να αναπαράγω πολιτικά άρθρα. Πες το όπως θες, φασισμό ή ελευθερία λόγου, απλά είναι περίεργο (χωρίς να υπονοώ ότι ο xipolitos δεν ασχολείται με το τρέξιμο).


Εντάξει, ALEXANDRA, δεν ήμουν και elite!...

Έχω την εντύπωση βέβαια, πως το σχόλιο του NEK2000 εμπεριείχε σαρκασμό.

Όπως επίσης, έχω την εντύπωση πως κι ο xipolitos
ξεκίνησε να γράφει με αφορμή το τρέξιμο,
και δη το ξυπόλητο τρέξιμο.

Τώρα, το γιατί ο καθένας επιλέγει να γράφει
σε θεματολογία πολιτική,
αυτή είναι μια ... πολιτική απόφαση του καθενός.

Ονοματεπώνυμο έχουμε,
λογαριασμό ενεργό εδώ και 10 χρονάκια έχουμε,
δεν οφείλουμε καμία απολογία και σε κανέναν
όταν επιλέγουμε να γράψουμε στο α' ή στο β' θέμα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  16:13:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
και elite και από τα καλύτερα παιδιά!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  17:44:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στο φόρουμ του οποίου είμαστε μέλη και συζητάμε υπάρχουν πλήθος θεματικές.
Το τρέξιμο η πολιτική καθώς και τα κοινωνικά γεγονότα είναι μέσα στην καθημερινότητα μας και μάλιστα την καθορίζουν.
Σε ποιές επιλέγουμε να γράφουμε συχνότερα είναι καθαρά θέμα επικαιρότητας ευαισθησίας και προσωπικών επιλογών.

Οσον αφορά σε εμένα και στην σχέση μου με το τρέξιμο, τις εξετάσεις και τα πιστοποιητικά τις έχω δώσει προ πολλού στον εαυτό μου ...ετσι δεν περιμένω την μάταιη εξωτερική επιβεβαίωση.
Θα απαντήσω στην φίλη Αλεξάνδρα με το εξής ρητό
"Τοις ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ των πραγμάτων αισχύνη"
Δημοσθένης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  20:40:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλεξάνδρα μπορώ να σου πω πως νιώθω την ανάγκη να προσφέρω και 'γω στα υπόλοιπα νήματα του φόρουμ, αλλά προς το παρόν μου είναι αδύνατον καθώς ακόμα μαθαίνω από όσους έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν για θέματα πάνω στο τρέξιμο. Οπότε για αρχή αρκούμαι ως αρχάριος στην ανάγνωση. Δε μπορείς να φανταστείς πόσες σελίδες έχω διαβάσει εδώ μέσα και πόσα έχω κερδίσει ακόμα και από ανθρώπους που εδώ σε αυτό το νήμα έχω διαφωνήσει έντονα ή με έχουν πάρει στο ψιλό.

Παράλληλα όμως, από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το νήμα δε μπορώ ως άνθρωπος να μη μπλεχτώ και εν τέλει να μη σχολιάσω όταν κάτι με ιντριγκάρει και όντως κάθε φορά που το κάνω νιώθω αυτό που λες, ότι δηλαδή σε ένα δρομικό φόρουμ δεν έχει νόημα να γίνονται τέτοιες συζητήσεις από τη στιγμή που ο καλύτερος χώρος για αυτές είναι είτε σε άλλα φόρουμ ή ακόμα καλύτερα έξω από τον υπολογιστή.

Επειδή όμως οι άνθρωποι δεν είναι μονοδιάστατα όντα κάπως έτσι έχουν προκύψει σε όλα μα όλα τα forums ενότητες άσχετες από τις θεματικές του εκάστοτε forum. Για να μη διαλύονται οι θεματικές συζητήσεις όταν πετάγονται απόψεις άσχετες με το θέμα.

Από την άλλη είναι τέτοια η δομή και η λειτουργία των forums σε σχέση π.χ. με το facebook, που ακόμα και αν η τελευταία ενότητα «Διάφορα» είναι πρώτη σε δημοσιεύσεις, πάντα τελευταία θα είναι στη δομή της αρχικής σελίδας του forum. Και γω όταν μπαίνω στο φορουμ πρώτα διαβάζω τα νεότερα στις ενότητες που είναι σχετικές με το τρέξιμο και ύστερα αν προλάβω κοιτάω και τις θεματικές στην ενότητα «Διάφορα».

Ο κύριος λόγος που έχω προβληματιστεί είναι το «πέσιμο» - όχι επειδή γράφω εκτός θέματος - αλλά επειδή δεν αρέσει σε όσους μου την έχουν πέσει η άποψή μου. Θα προτιμούσα να είναι ειλικρινείς καθώς είναι φανερό ότι αυτό υποκρύπτει το «πέσιμο» καθώς οι ίδιοι άνθρωποι σε άλλες απόψεις επίσης εκτός θεματικής τρεξίματος δεν την πέφτουν. Αλλά ακόμα κι έτσι η ενότητα «Διάφορα» είναι ακριβώς γι αυτό' για απόψεις δηλαδή που δεν έχουν καμία σχέση με το τρέξιμο.

Στην τελική Αλεξάνδρα, άνθρωποι είμαστε, τουλάχιστον προσωπικά προσπαθώ να δείχνω κατανόηση' φαντάσου στις ενότητες που αφορούν αποκλειστικά το τρέξιμο που όταν μπαίνω και περιμένω να διαβάσω πράγματα που αφορούν αποκλειστικά το τρέξιμο και τον αθλητισμό, αντί αυτού να διαβάζω σχόλια που εμπεριέχουν πολιτική θέση κτλ. Δεν κάθισα όμως σε αυτές τις ενότητες να σχολιάσω και γιατί είναι εκτός θεματικής αλλά γιατί κυρίως άνθρωποι είμαστε, δε χάλασε και ο κόσμος' αν και στη δική μου περίπτωση ψιλο-χάλασε όταν π.χ. σχολίασα στο θέμα για τους elite μαραθωνοδρόμους που συνεχίζω να πιστεύω ότι ήταν εντός θέματος και κυρίως εντός της συζήτησης που ήδη είχε αναπτυχθεί.

Οι αντιφάσεις λοιπόν είναι που με «εκνευρίζουν» και όχι οι θέσεις του κάθε ανθρώπου με τις οποίες έχω κάθε διάθεση να τις αναλύσουμε και να τις συζητήσουμε ανάλογα τη διάθεση πάντα και των δύο.

Απάντησα αναλυτικά όχι με ανάγκη να απολογηθώ αλλά γιατί θεώρησα ειλικρινή την απορία σου και το ευθύ ερώτημά σου προς εμένα και γιατί ήταν υπερβολικός ο γενικευμένος χαρακτηρισμός μου περί φασιστικής νοοτροπίας τον οποίο επί της ευκαιρίας ανακαλώ για να τον αποδώσω όποτε κι αν χρειαστεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ειλικρινά όμως Αλεξάνδρα, θα ήθελα πολύ να είχα δει αντιδράσεις σε χαρακτηρισμούς όπως «ανθέλληνας», «νεραϊδούλα» και δε συμμαζεύεται, όχι με σκοπό την υποστήριξή μου - δεν το ζήτησα ποτέ - αλλά για τη διασφάλιση του πολιτισμικού επιπέδου που αυτό κι αν είναι συν-υφασμένο με τον αθλητισμό και όσα αυτός μας χαρίζει στη ζωή μας.

Συν-δρομικά
Πάνος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  20:59:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως για αναρχικό σε συμπαθώ. Κάπως έτσι τα έβλεπα πριν 15 χρονια περίπου. Μετά κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο απλά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  21:59:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Πάντως για αναρχικό σε συμπαθώ. Κάπως έτσι τα έβλεπα πριν 15 χρονια περίπου. Μετά κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο απλά.


Φίλε Γιώργο
Όλοι κατανοούμε ότι οι λύσεις δεν είναι "απλές".
Το ζητούμενο είναι
αν συμβιβαζόμαστε με τα "εύκολα"
ή αν διαθέτουμε το σθένος,
στο ταξίδι για την Ιθάκη,
να τα βάλουμε με "Κύκλωπες" και "Λαιστρυγόνες".
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  02:26:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιώργο και 'γω νομίζω πως για άνθρωπο σε συμπαθώ

Πέρα από την πλάκα, το 100% σίγουρο είναι πως δεν έχω κανένα λόγο να σε μισήσω, που και όταν πρόκειται να μισήσω, όπως λέμε, έναν άνθρωπο, απλά προχωράω χωρίς να κρατάω μέσα μου κάτι κακό. Χρόνια τώρα έχω καταλήξει πως ο γραπτός λόγος είναι για επιστολές, εργασίες, λογοτεχνία, ποίηση και για συζήτηση μόνο με ανθρώπους που γνωρίζεσαι αρκετά καλά. Σε ότι άλλο, η εμπειρία έχει δείξει πως ο γραπτός λόγος είναι πλάνη και οδηγεί σε απόσταση. Δε ξέρω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν τα λέγαμε στο στίβο ή οπουδήποτε αλλού, ακόμα και η διαφωνία μας θα ολοκληρωνόταν φιλικά και σίγουρα με πολύ γέλιο κατά τη διάρκειά της. Παρ' όλα αυτά την πατάω και μπαίνω στη διαδικασία του γραπτού λόγου για θέματα που μόνο προφορικά ή σε άρθρα/συγγράμματα είναι να λέγονται και να συζητιούνται.

Τέλος, όντως δεν είναι απλά τα πράγματα και έτοιμες λύσεις, για μένα, δεν υπάρχουν. Ή είναι τόσο απλά τα πράγματα που δυσκολευόμαστε να το αντιληφθούμε. Όπως και να 'χει δύσκολα είναι Αναρχικός δεν είμαι ούτε θα ήθελα να είμαι ή να γίνω ποτέ. Μ' αρέσει να είμαι ο Πάνος και να επεξεργάζομαι ιδέες από όλα τα κατατόπια, σίγουρα να τις ερευνώ και γιατί όχι να δημιουργώ κιόλας ή να εξελίσσω. Σε όλους τους ιδεολογικούς χώρους έχουν υπάρξει και υπάρχουν ενδιαφέροντα μυαλά και προσωπικότητες. Ότι υπάρχει πάνω στον πλανήτη είναι άξιο του ενδιαφέροντός μου καθώς εφόσον υπάρχει, υπάρχει λόγος. Τίποτα και κανένας δεν υπάρχει αυθαίρετα και αδίκως ή δικαίως. Και ναι, αρκετές φορές ξεφεύγω και αυτό το ενδιαφέρον χάνεται ή δε φαίνεται και μπαίνει μπροστά ο αφορισμός' λάθος μου. Από την άλλη αναρχικός σίγουρα δεν είμαι - αν και με έχουν εκφράσει και ιντριγκάρει αρκετοί στοχασμοί αναρχικών - γιατί είμαι και γω μέρος αυτού του συστήματος και δε θεωρώ λύση/νίκη το να αποκοπώ ως άτομο ή ως μικρόκοσμος. Για παράδειγμα, αγοράζω και αγοράζω και βιβλία και cd και παπούτσια nike και μπλουζάκια και σορτσάκια inov8 και και και. Προσπαθώ επίσης (όχι με επιτυχία) να έχω στο μυαλό μου ότι γενικά ο δάκτυλος είναι άτιμος. Μπορεί να σε θεωρώ ρεφορμιστή, αλλά με όσα προανέφερα σίγουρα υπάρχουν πολλοί που θα θεωρήσουν και εμένα ρεφορμιστή και εσένα κάτι άλλο χειρότερο ή καλύτερο. Φαύλος κύκλος. Αναρχικός λοιπόν δεν είμαι, οπότε αν θες συμπάθησέ με για άνθρωπο Είναι η συλλογική ελευθερία που με ενδιαφέρει καθώς μόνο έτσι ελπίζω σε κάτι και γιατί μόνο έτσι υφίσταται η ελευθερία στο μυαλό μου. Όχι πως δε θα κοπιάσω να κάνω κάποιες επιλογές και να πάρω θέση ανάλογα τις συνθήκες και τα όρια μου. Τις βασικές όμως επιλογές που καθορίζουν πιο άμεσα και τις συλλογικές εξελίξεις μας καλεί η ιστορία να τις πάρουμε ως κοινωνία και τότε ίσως αποκτήσουν το νόημα και τη δυναμική που τους πρέπει. Να προσπαθήσω να πείσω για αυτές τις επιλογές με την ύπαρξή μου ως όσο το δυνατόν παράδειγμα ή με τα λόγια μου, ναι. Να προσπαθήσω να επιβάλλω δεν πρόκειται.

Γενικά με εκφράζει ένα απόσπασμα από κάτι που έγραφα παλιά και το παραθέτω κλείνοντας εδώ να μην το κουράζω άλλο καθώς περιγράφει πιο περιεκτικά τη γενικότερη στάση μου ως άνθρωπο:

Κάτι τρέχει

Οι ιδεολογίες, στοχασμοί είναι ατελείς κι οι στοχαστές, στους στοχασμούς τους ιδεολόγοι.

Τα όπλα. Τα όπλα, δε σκούριασαν ακόμη και κάτι τρέχει.

Είναι το αίμα, μόνο.

Το νερό. Το νερό, πάντα έτρεχε εξ' άλλου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  02:48:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά τάχα πει οτι "κάτι τρέχει με το νερό"...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  10:27:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
14 περιφερειακά αεροδρόμια στη Fraport.
Επιτέλους, ιδιωτικοποιήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και 20+ χρόνια!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  10:42:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by P.D.etl

Αλεξάνδρα μπορώ να σου πω πως νιώθω την ανάγκη να προσφέρω και 'γω στα υπόλοιπα νήματα του φόρουμ, αλλά προς το παρόν μου είναι αδύνατον καθώς ακόμα μαθαίνω από όσους έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν για θέματα πάνω στο τρέξιμο. Οπότε για αρχή αρκούμαι ως αρχάριος στην ανάγνωση. Δε μπορείς να φανταστείς πόσες σελίδες έχω διαβάσει εδώ μέσα και πόσα έχω κερδίσει ακόμα και από ανθρώπους που εδώ σε αυτό το νήμα έχω διαφωνήσει έντονα ή με έχουν πάρει στο ψιλό.

Παράλληλα όμως, από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το νήμα δε μπορώ ως άνθρωπος να μη μπλεχτώ και εν τέλει να μη σχολιάσω όταν κάτι με ιντριγκάρει και όντως κάθε φορά που το κάνω νιώθω αυτό που λες, ότι δηλαδή σε ένα δρομικό φόρουμ δεν έχει νόημα να γίνονται τέτοιες συζητήσεις από τη στιγμή που ο καλύτερος χώρος για αυτές είναι είτε σε άλλα φόρουμ ή ακόμα καλύτερα έξω από τον υπολογιστή.

Επειδή όμως οι άνθρωποι δεν είναι μονοδιάστατα όντα κάπως έτσι έχουν προκύψει σε όλα μα όλα τα forums ενότητες άσχετες από τις θεματικές του εκάστοτε forum. Για να μη διαλύονται οι θεματικές συζητήσεις όταν πετάγονται απόψεις άσχετες με το θέμα.

Από την άλλη είναι τέτοια η δομή και η λειτουργία των forums σε σχέση π.χ. με το facebook, που ακόμα και αν η τελευταία ενότητα «Διάφορα» είναι πρώτη σε δημοσιεύσεις, πάντα τελευταία θα είναι στη δομή της αρχικής σελίδας του forum. Και γω όταν μπαίνω στο φορουμ πρώτα διαβάζω τα νεότερα στις ενότητες που είναι σχετικές με το τρέξιμο και ύστερα αν προλάβω κοιτάω και τις θεματικές στην ενότητα «Διάφορα».

Ο κύριος λόγος που έχω προβληματιστεί είναι το «πέσιμο» - όχι επειδή γράφω εκτός θέματος - αλλά επειδή δεν αρέσει σε όσους μου την έχουν πέσει η άποψή μου. Θα προτιμούσα να είναι ειλικρινείς καθώς είναι φανερό ότι αυτό υποκρύπτει το «πέσιμο» καθώς οι ίδιοι άνθρωποι σε άλλες απόψεις επίσης εκτός θεματικής τρεξίματος δεν την πέφτουν. Αλλά ακόμα κι έτσι η ενότητα «Διάφορα» είναι ακριβώς γι αυτό' για απόψεις δηλαδή που δεν έχουν καμία σχέση με το τρέξιμο.

Στην τελική Αλεξάνδρα, άνθρωποι είμαστε, τουλάχιστον προσωπικά προσπαθώ να δείχνω κατανόηση' φαντάσου στις ενότητες που αφορούν αποκλειστικά το τρέξιμο που όταν μπαίνω και περιμένω να διαβάσω πράγματα που αφορούν αποκλειστικά το τρέξιμο και τον αθλητισμό, αντί αυτού να διαβάζω σχόλια που εμπεριέχουν πολιτική θέση κτλ. Δεν κάθισα όμως σε αυτές τις ενότητες να σχολιάσω και γιατί είναι εκτός θεματικής αλλά γιατί κυρίως άνθρωποι είμαστε, δε χάλασε και ο κόσμος' αν και στη δική μου περίπτωση ψιλο-χάλασε όταν π.χ. σχολίασα στο θέμα για τους elite μαραθωνοδρόμους που συνεχίζω να πιστεύω ότι ήταν εντός θέματος και κυρίως εντός της συζήτησης που ήδη είχε αναπτυχθεί.

Οι αντιφάσεις λοιπόν είναι που με «εκνευρίζουν» και όχι οι θέσεις του κάθε ανθρώπου με τις οποίες έχω κάθε διάθεση να τις αναλύσουμε και να τις συζητήσουμε ανάλογα τη διάθεση πάντα και των δύο.

Απάντησα αναλυτικά όχι με ανάγκη να απολογηθώ αλλά γιατί θεώρησα ειλικρινή την απορία σου και το ευθύ ερώτημά σου προς εμένα και γιατί ήταν υπερβολικός ο γενικευμένος χαρακτηρισμός μου περί φασιστικής νοοτροπίας τον οποίο επί της ευκαιρίας ανακαλώ για να τον αποδώσω όποτε κι αν χρειαστεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ειλικρινά όμως Αλεξάνδρα, θα ήθελα πολύ να είχα δει αντιδράσεις σε χαρακτηρισμούς όπως «ανθέλληνας», «νεραϊδούλα» και δε συμμαζεύεται, όχι με σκοπό την υποστήριξή μου - δεν το ζήτησα ποτέ - αλλά για τη διασφάλιση του πολιτισμικού επιπέδου που αυτό κι αν είναι συν-υφασμένο με τον αθλητισμό και όσα αυτός μας χαρίζει στη ζωή μας.

Συν-δρομικά
Πάνος




Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. και ασφαλώς δεν χρειαζότνα να "απολογηθείς" για κάτι. Όσο για αντιδράσεις για τους χαρακτηριμούς που αναφέρεις, να ξέρεις ότι είναι μέσα στο "παιχνίδι" του διαλόγου και της διαφωνίας οι χαρακτηρισμοί. Γι αυατό και δεν ασχολήθηκα εγω προσωπικά.Σε εσένα απάντησα σε κάτι πολύ γενικό που ανέφερες ("δεν ήξερα ότι πρέπει κάποιος να είναι πιστοποιημένος δρομέας για να γράφει στο φόρουμ....".
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  10:47:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by xipolitos

Στο φόρουμ του οποίου είμαστε μέλη και συζητάμε υπάρχουν πλήθος θεματικές.
Το τρέξιμο η πολιτική καθώς και τα κοινωνικά γεγονότα είναι μέσα στην καθημερινότητα μας και μάλιστα την καθορίζουν.
Σε ποιές επιλέγουμε να γράφουμε συχνότερα είναι καθαρά θέμα επικαιρότητας ευαισθησίας και προσωπικών επιλογών.

Οσον αφορά σε εμένα και στην σχέση μου με το τρέξιμο, τις εξετάσεις και τα πιστοποιητικά τις έχω δώσει προ πολλού στον εαυτό μου ...ετσι δεν περιμένω την μάταιη εξωτερική επιβεβαίωση.
Θα απαντήσω στην φίλη Αλεξάνδρα με το εξής ρητό
"Τοις ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ των πραγμάτων αισχύνη"
Δημοσθένης



Ναι εντάξει αλλά εδώ μέσα έχεις πάρει τον ρόλο του "δημαγωγού" ....Δεν θέλω ρε παιδί μου να με βομβαρδίζεις με άρθρα που βρίσκεις στο internet! Μπορώ να το κάνω και εγώ και όλοι μας, μόνοι μας. Άλλο να παραθέτεις ένα άρθρο για να γίνει σύζήτηση, και άλλο να βάζεις 100. Και όλα προς μια κατεύθυνση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  11:03:17  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Σας καλώ σε ένα αργό 30ρι να λύσουμε τις διαφωνίες μας. Προσοχή μην εξαφθουν α πνεύματα, και το 6' αρχίζει και γίνεται σταδιακά 5' ή 4'30".
Κερνάω τα ισοτονικα. (κάπου εδώ περνανε τα ψιλά γράμματα, μέγιστες συμμετοχές 5, κτλ κτλ).

Για τον nek2000 η θέση είναι ήδη καβατζωμενη.

Μετά το πέρας της προπόνησης θα λαβετε κ πιστοποιητικό φρονημ ςεε επίδοσης ήθελα ν πω
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  11:45:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωωω! Αν πάρω το πιστοποιητικό θα μπορώ να γράφω ότι και όπου θέλω μετά. Στο πάρκο όμως (αφού «καθαρίσει») και θα σου λέω "πόσο ωραία είναι εδώ που τρέχετε".
Ωραία ιδέα πάντως, γιατί τα LR θέλω να τα κάνω κοντά στο 5:00 και αν είμαι μόνος μου δεν βγαίνουν

Edited by - Nek2000 on 18/08/2015 11:51:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  11:59:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εμένα θα μου επιτρέψετε να μπω στο 30ρι σε όποια 5 χιλιόμετρα θελήσω ή μπορώ να τα σπάσω και σε 400ρια ανάλογα τη συζήτηση και την ένταση χαχα.

6' για 30 χιλιόμετρα σε κανά χρόνο από τώρα όπως με βλέπω. Τώρα είμαι 6'50 για 5 χιλ και 6' για 250 μέτρα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2015 :  12:01:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Α όχι κι έτσι. 6' για 1 χιλιόμετρο και 4' για 250 μέτρα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000