Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2015 :  03:05:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι μας κρύβουν και πρέπει να γνωρίζουμε

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο επιστημόνων της Γερμανίας για το ελληνικό ζήτημα και με τον τρόπο που κερδίζουν η Γερμανία, κατά κύριο λόγο, και η Γαλλία εις βάρος της Ελλάδας. Το εν λόγω βίντεο πραγματεύεται το ελληνικό χρέος και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, τα οποία είναι εκτεθειμένα στην υπάρχουσα χρηματοπιστωτική κρίση.

Από το βίντεο φαίνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι πολιτικές λιτότητας δεν είχαν ως αποτέλεσμα τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αλλά την επιβίωση των γαλλογερμανικών τραπεζών που ήταν εκτεθειμένες σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Στην ουσία οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες ήταν που δημιούργησαν το ελληνικό χρέος εντός μιας χρηματοπιστωτικής κρίσης που αύξησε τα δημόσια χρέη όλων των χωρών λόγω της ύφεσης που επήλθε.

Με τη σειρά της η ύφεση έφερε μείωση φορολογικών εσόδων και ανάπτυξης για τα κράτη, τα οποία πλέον δεν μπορούσαν να διασώσουν τις υπό χρεοκοπία εθνικές τράπεζες.

Έτσι η Ελλάδα εμφανίστηκε ως το καλύτερο θύμα.

Ο μύθος ότι οι Έλληνες ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους, ότι ήταν οι τεμπέληδες της Ευρώπης που εργάζονταν λιγότερο απ’ όλους, ότι ήταν υψηλόμισθοι και συνταξιοδοτούνταν σε μικρή ηλικία έδωσαν το τέλειο άλλοθι για τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας.

Το αρνητικό είναι ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί Έλληνες πιστεύουν ότι ευθύνονται εκείνοι για τη σημερινή κατάσταση συντασσόμενοι με τη χυδαιότητα του «μαζί τα φάγαμε».

Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, οι μισθοί των Ελλήνων εργαζομένων ήδη από το 2010, πριν το πρώτο μνημόνιο, ανέρχονταν στο 70% των μισθών των εργαζομένων στα υπόλοιπα κράτη-μέλη της ευρωζώνης.

Επίσης, από στοιχεία της Eurostat φαίνεται πως το 60% των συνταξιούχων έπαιρνε σύνταξη 600€ και κάτω και οι μεγάλες συντάξεις αφορούσαν κάποιους προνομιακούς συνταξιούχους.

Ακόμη, η “επίθεση” που δέχεται το «μεγάλο ελληνικό κράτος» δείχνει να είναι άτοπη, καθώς τα επιδόματα σε εργαζομένους και συνταξιούχους έρχονταν να καλύψουν το ελλειπέστατο κοινωνικό κράτος.

Επομένως, μπορούμε να καταλάβουμε ότι όλοι οι μύθοι που στήθηκαν γύρω από τους Έλληνες είναι ανυπόστατοι και δημιουργήθηκαν για να νομιμοποιηθεί το μνημόνιο και να ενοχοποιηθεί ένας ολόκληρος λαός αντί όσων σκέφτονται και εφαρμόζουν τις πολιτικές λιτότητας.

Οι παραπάνω μύθοι χρειαζόντουσαν και τα τέλεια θύματα, τα οποία η Γερμανία βρήκε στο πρόσωπο των φορολογουμένων των υπόλοιπων κρατών-μελών της ευρωζώνης λέγοντας πως εκείνοι πληρώνουν για να ζούνε οι Έλληνες.

Αυτό πρόκειται για ένα χονδροειδέστατο ψέμα καθώς μόλις το 8% των δανείων έχει φτάσει στον κόσμο και στην πραγματική οικονομία, ενώ το 92% πηγαίνει συστηματικά στη διάσωση των τραπεζών.

Εκτός αυτού, τα χρήματα που δανείζεται η Ελλάδα είναι δάνεια που ήδη έχει πάρει η Γερμανία με πολύ χαμηλό ή και θετικό επιτόκιο και στη συνέχεια τα δανείζει στην Ελλάδα με υψηλά επιτόκιο.

Ξεκαθαρίζεται ότι τα δάνεια δεν προέρχονται ΟΥΤΕ από τους φορολογούμενους των υπόλοιπων κρατών-μελών ΟΥΤΕ από τους προϋπολογισμούς τους.

Αποτέλεσμα αυτής της κυκλικής πορείας των δανείων είναι το κέρδος για τη Γερμανία και η συνέχιση της ύφεσης για την Ελλάδα.

Βλέπουμε δηλαδή ότι οι εταίροι μόνο ως τέτοιοι δεν συμπεριφέρονται, καθώς η λιτότητα που προκύπτει από αυτά τα δάνεια επιτίνει την οικονομική και κοινωνική κρίση.

Ακόμη και το γεγονός ότι ο δανεισμός δεν έγινε μέσω επενδυτών αλλά μέσω διακρατικών δανείων δείχνει ότι ο στόχος δεν είναι η βιωσιμότητα του χρέους αλλά οι συνεχείς περικοπές.

Το συγκεκριμένο βίντεο συνεχίζει με την αποδόμηση της έννοιας «μεταρρυθμίσεις» δείχνοντας ότι επί της ουσίας πρόκειται για μειώσεις μισθών και επιδείνωση της λιτότητας καθώς ζητάται από την Ελλάδα να κάνει «μεταρρυθμίσεις» χωρίς δημοσιονομικό κόστος αποδεικνύοντας των παραλογισμό των μνημονίων.

Όλα τα παραπάνω φανερώνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το έλλειμμα δημοκρατίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα αφού ουσιαστικά η χώρα κυβερνάται απ’ έξω.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το χρέος της Ελλάδας και των υπόλοιπων περιφερειακών χωρών έχει εκτιναχθεί με τον ευρώ καθώς αυτές οι χώρες ήταν αναγκασμένες να εισάγουν όλο και περισσότερα προϊόντα εις βάρος της εγχώριας παραγωγής και των εξαγωγών.

Με αυτόν τον τρόπο, αυξήθηκε το κοινωνικό ντάμπινγκ με νικήτρια την Γερμανία που πλέον μπορεί να εξάγει με πολύ χαμηλό κόστος.

Ωστόσο η μη τήρηση των επιπέδων κοινωνικού και οικονομικών ντάμπινγκ πρόκειται για παράβαση εκ μέρους της Γερμανίας, αλλά έχοντας τη θέση ισχύος εντός ευρωζώνης η καταγγελίας της φαίνεται σαν κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

Αναφορικά με το κρίσιμο ερώτημα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη,, φαίνεται ότι η χώρα θα βιώσει δύσκολες στιγμές επειδή την έχουν κάνει να στηρίζεται στις εισαγωγές κι έτσι το κόστος των εισαγόμενων προϊόντων θα είναι πολύ υψηλό.

Παρ” όλα αυτά, όταν ανοίγει η πόρτα για να φύγει ένα μέλος, τότε είναι θέμα χρόνου να φύγουν κι άλλες χώρες που δεν θα αντέξουν στο μοντέλο ανταγωνιστηκότητας που έχει στήσει η Γερμανία στον ευρωπαϊκό χώρο.

Εκτός αυτού, από ένα Grexit μόνο οι ζημιές της Γερμανίας ανέρχονται σε περίπου 80 δις. ευρώ.

Μέσα σε ένα τέτοιο οικονομικό περιβάλλον, φαίνεται ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση εντός του ευρώ χωρίς μνημόνιο και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Ωστόσο, ούτε το εθνικό νόμισμα μπορεί να είναι λύση αν δεν γίνει με πλήρες σχέδιο και χωρίς εθνικοποίηση της κεντρικής τράπεζας.

Είναι υποχρέωση όσων αντιτίθενται στα μνημόνια να συστήσουν επιτροπές για να προετοιμάσουν τον ελληνικό λαό για τη δραχμή.

Όλες οι χώρες προετοιμάζονται για ενδεχόμενο grexit εκτός από την Ελλάδα.

Δραχμή με εθνικοποίηση κεντρικής τράπεζας και ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών –άρα και ανεξάρτητη οικονομική πολιτική- φαίνεται να είναι η μόνη λύση για τον τερματισμό του φαύλου κύκλου ύφεσης.

Φίλιππος Χ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/08/2015 :  09:49:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στηρίζουν ELDORADO...Ξεπουλάνε και τις παραλίες!

Απίστευτο και όμως ...αριστερό!

Το μεγάλο ξεπούλημα: Στο… σφυρί 14 παραλίες της Χαλκιδικής, 8 της Ηλείας, 7 της Αργολίδας και 5 της Ρόδου!

Δεκαπέντε περιοχές στη Χαλκιδική, ανάμεσά τους παραλίες εκπληκτικής ομορφιάς, όπως το Αζάπικο, η Χρυσή Αμμουδία, το Καλαμίτσι, η Κρυοπηγή και το Ποσείδι περιλαμβάνονται στην περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία μεταβιβάζεται στο νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και ξαναμπαίνουν σε τροχιά… πώλησης, εκτός αν υπάρξει διαφορετική πολιτική απόφαση.

Σύμφωνα με την Real News τα πρωτεία κρατά η Χαλκιδική με 14 παραλίες προς πώληση: Άγιος Μάμας, Νέος Μαρμαράς, Βουρβουρού, Κριαρίτσι, Συκιά, Κρυοποηγή, Ποσείδι, Μονοδέντρι – Αζάπικο, Καλαμίτσι, Νέα Ηρακλειά, Πόρτο Κουφό, Χρυσή Αμμουδιά, Νέα Καλλικράτεια και Ιερισσός.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μέσα στα ακίνητα εμφανίζεται και η έκταση 915 στρμ. στην περιοχή Σάνη της Ν.Φώκαιας, για την οποία είχαν εκφράσει στο παρελθόν έντονη διαμαρτυρία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίοι ακόμη δεν έχουν… μιλήσει. Πάντως ο δήμος Σιθωνίας εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και ζητά από το νέο Ταμείο να εισακουστούν οι τοπικές κοινωνίες και οι προτάσεις του δήμου πριν προχωρήσει σε πωλήσεις ακινήτων.

Στο μεταξύ, αρκετοί είναι αυτοί που καλοβλέπουν να πάρουν υπό την ιδιοκτησία τους μία από τις πανέμορφες παραλίες της χώρας μας και μάλιστα δύο γερμανικά δημοσιεύματα, ένα στην Bild κι ένα στην Handelsblatt έδωσαν τον τόνο, παρουσιάζοντας τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία προς πώληση με έμφαση στις παραλίες.

Μάλιστα η τρόικα ήδη από το 2011 είχε θέσει θέμα για παραχώρηση της χρήσης των ελληνικών παραλιών σε ιδιώτες κάτι που πέρασε από τη Βουλή με τους εφαρμοστικούς νόμους του δεύτερου Μνημονίου. Στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ περιλαμβάνονται πολλές όμορφες παραλίες ανά η χώρα.

Οχτώ παραλίες στο νομό Ηλείας (Νεοχώρι, Λουτρά Κυλλήνης, Βώλακας, Κάτω Σαμικό, Ζαχάρω, Αλυκές Λεχαινών, Γαλατάς και Αρκούδι Κυλλήνης).

Επίσης την τιμητική της έχει η Αργολίδα με επτά παραλίες (Θεμησσία, παραλία Κίου, Καραθώνας, Κανδύλι, Σαμπάριζα, Σαλαντί).

Η Ρόδος με πέντε (Αφάντου, Τσαμπίκα, Κουκούμια Λίνδου, Αγία Αγαθή, Κάλαθος).

Στις γνωστές παραλίες που βρίσκονται ακόμα στη λίστα είναι οι Αμμόλοφοι της Καβάλας, το Μαστιχάρι της Κω, η Παλαιόπολη στα Κύθηρα, η Αλυκή και ο Άγιος Αρσένιος στη Νάξο και η Χρυσή Αμμουδιά στη Θάσο.

Ουσιαστικά πρόκειται για δημόσια παραλιακά ακίνητα που διαθέτουν ακτογραμμή και τα οποία είτε καλύπτουν όλο το παραλιακό μέτωπο, είτε μέρος αυτούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τεμαχισμό παραλιών με κάποια κομμάτια να είναι ελεύθερα και κάποια άλλα κλειστά.
http://watervolo.blogspot.gr/2015/08/eldorado.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/08/2015 :  11:56:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μονόδρομος: https://www.youtube.com/watch?v=OL5pZaPZOtU

Casus Belli: https://www.youtube.com/watch?v=ZkSsEopPGXw

by Yorgos Zois

~

Balance: https://www.youtube.com/watch?v=kLxxoUdjRI0

by Christoph Lauenstein & Wolfgang Lauenstein

Edited by - P.D.etl on 15/08/2015 12:07:59
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2015 :  15:47:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Μένουμε Ευρώπη". Αντί να πούμε ένα τεράστιο ΟΥΣΤ.




Για μια θέση εργασίας… (στον καπιταλισμό)

Το ορατό πρόσωπο των μεθόδων που χρησιμοποιούν εταιρείες για να προσλάβουν ανέργους

Η Κλέο Αλμάνσα κηρύχθηκε το πρόσωπο του ισπανικού facebook της περασμένης εβδομάδας, όταν τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με μηνύματα συμπαράστασης, έπειτα από συνέντευξή της στην «El Mundo», όπου αποκάλυψε πως η αγωνία της να εξασφαλίσει μια θέση εργασίας τής στοίχισε την υγεία και την αξιοπρέπειά της.

Ανεργη, πριν από ενάμιση χρόνο αποφάσισε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για πρόσληψη πωλητών σε επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών ειδών. Μαζί με άλλους 40 νέους ανέργους, υποβλήθηκε σε δοκιμασίες υπό τον ήχο δυνατής μουσικής και ταχύτατα εναλλασσόμενου φωτισμού «ώστε να ανέβει η αδρεναλίνη για να πουλήσουν καλύτερα», όπως τους εξήγησαν. Στην πραγματικότητα υποδαύλιζαν τον ανταγωνισμό μεταξύ τους με στόχο ο ισχυρότερος να εξουδετερώσει τον πιο αδύναμο. Ανάμεσα στα άλλα, τους έβαλαν να παίξουν τις μουσικές καρέκλες διαγκωνιζόμενοι μέχρι αίματος για μια θέση, αφού όποιος έμενε όρθιος αποχωρούσε, ή να ανεβαίνουν ανά ομάδες σε μια καρέκλα και να ρίχνουν όσους μπορούσαν αποκλείοντάς τους.

Στο τέλος τούς πέταξαν ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ λέγοντας πως «θα είναι προκαταβολή του μισθού του για όποιον καταφέρει να το πάρει πρώτος». Η Κλέο βρέθηκε να την πατούν -κυριολεκτικά- δεκάδες πόδια ανθρώπων τυφλωμένων να αρπάξουν το χαρτονόμισμα και την πολυπόθητη θέση εργασίας. Στο νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι, εκτός από μώλωπες που έφερε σε χέρια, πόδια, και πρόσωπο, είχε κι ένα σοβαρό τραύμα στη σπονδυλική στήλη, που την άφησε δύο μήνες στο κρεβάτι κι ένα χρόνο χωρίς να μπορεί να δουλέψει. Τώρα, περιμένει να εκδικαστεί η μήνυσή της κατά της εταιρείας νιώθοντας «ταπεινωμένη, κακοποιημένη και αποκαρδιωμένη». Οχι μόνο για τον τραυματισμό της, αλλά κυρίως «γιατί με ώθησαν να κάνω απαράδεκτα πράγματα που ποτέ δεν θα είχα κάνει αν δεν είχα τόση ανάγκη για δουλειά». Στα 25 της χρόνια, η Κλέο έγινε το πιο ορατό πρόσωπο των απάνθρωπων και βίαιων μεθόδων που χρησιμοποιούν εταιρείες για να προσλάβουν ανέργους, ωθώντας τους στην επιθετικότητα ώστε να επιλέξουν όσους μπορούν να πατήσουν επί πτωμάτων.

Πηγή: http://archive.efsyn.gr/?p=184471
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2015 :  18:56:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η «ελεύθερη» αγορά και τα «προϊόντα» της... Ας μην κοιμούνται ήσυχοι όμως.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2015 :  20:06:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν λέω αν... ο λήθαργος της νάρκωσης περάσει και διαλυθούν και οι τελευταίες αυταπάτες, τότε θα συνειδητοποιήσουμε πως τα σπίτια μας έχουν περάσει στα χέρια τζογαδόρων-τραπεζιτών και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.
Εμείς εξαθλιωμένοι θα στεκόμαστε πίσω απο ούρές ανέργων και συσσιτίων, θα ζητιανεύουμε κανα μεροκάματο χωρίς εργατικά δικαιώματα και με συνθήκες γαλέρας στις "ελεύθερες αγορές" των πολυεθνικών που θα μας έχουν αγοράσει έναντι πινακίου φακής...
Οι όμορφες παραλίες μας που άλλοτε κολυμπούσαμε ελεύθερα και πίναμε το ουζάκι μας, θα έχουν ξεπουληθεί και θα έχουν περιφραχτεί φρουρούμενες απο security.
Τεράστιες τρύπες μεταλλείων θα έχουν εξολοθρεύσει τα δάση μας μολύνοντας την φύση και τους ανθρώπους που πριν κατοικούσααν και έφτιαχναν τα όνειρα τους για μια καλύτερη ζωή, αφήνοντας μας δώρο και κληρονομιά αρσενικό και βαρέα μέταλλα...!
Οτιδήποτε λεγόταν πριν δημόσια περιουσία που θα μπορούσε να ανατάξει και να επανεκκινήσει την οικονομία μας προς όφελος της κοινωνίας θα έχει περάσει στα χέρια ληστρικών καπιταλιστικών ομίλων (ηλεκτρική ενέργεια, νερά, λιμάνια, αεροδρόμια, συγκοινωνίες κ.λ.π. κ.λ.π.)
Μετά πιθανόν να αναζητήσουμε μια μικρή όμορφη χώρα που λεγόταν Ελλάδα και τώρα κατάντησε ευρωπαικό προτεκτοράτο λεηλατημένη αποικία χρέους...!
Ισως... τότε ίσως... να είναι πολύ αργά...!
Θυμάται κανείς μια χώρα που την έλεγαν Ελλάδα και κατοικούσαν υπερήφανοι άνθρωποι...;

Σημ. ..κι΄αν όλα αυτά μοιάζουν με μακρυνό σενάριο.. αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στο τι συνέβει και στις άλλες χώρες που έχουν αλυσοδέσει τα πολυεθνικά κοράκια με τα δεσμά της "τεχνικής - λεηλασίας" του πλούτου μέσω χρέους...!

Οι ποιητές μας και οι μουσικοί μας τα έχουν πει απο καιρό...
Ο εφιάλτης της Περσεφόνης - Μάνος Χατζιδάκις - Νίκος Γκάτσος - Μαρία Φαραντούρη
https://youtu.be/lImBKj9KV0k



Edited by - xipolitos on 16/08/2015 21:53:36
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  08:40:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας
και φανταστικά σενάρια.

Ποιος θα σου πάρει το νερό,
το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης;

Αφού η φύση μας ανήκει,
λίμνες, ποτάμια, αποταμιευτήρες.
Ακόμα κι η βροχή είναι δικιά μας...
Ακόμα κι η βροχή; ...
Όχι, δεν είναι δυνατόν!
http://www.dailymotion.com/video/xiao6o_%CE%B1%CE%BAo%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1i-%CE%B7-%CE%B2%CF%81o%CF%87%CE%B7-even-the-rain-tambien-la-lluvia-trailer-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9_shortfilms

Έλα μωρέ, μια ταινία μόνο είναι :
https://en.wikipedia.org/wiki/2000_Cochabamba_protests

Βλέπεις, η αλήθεια έχει πολλούς εχθρούς. Το ψέμα έχει πολλούς φίλους...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  09:38:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαμαντή τρέχεις καθόλου ή είσαι εδώ μόνο για να κάνεις πολιτική προπαγάνδα; Έχω την εντύπωση ότι είσαι ο τρίτος λογαριασμός του xipolitos ή μάλλον ο xipolitos είναι ο δεύτερος λογαριασμός του Diamantis. Στείλε μας ένα πιστοποιητικό με τις αθλητικές σου επιδόσεις.

Σαν σήμερα:
http://www.news247.gr/eidiseis/weekend-edition/17-8-1944-70-xronia-apo-to-mploko-ths-kokkinias.2954190.html

Edited by - Nek2000 on 17/08/2015 10:13:39
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  10:33:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Nek2000

Διαμαντή τρέχεις καθόλου ή είσαι εδώ μόνο για να κάνεις πολιτική προπαγάνδα; Έχω την εντύπωση ότι είσαι ο τρίτος λογαριασμός του xipolitos ή μάλλον ο xipolitos είναι ο δεύτερος λογαριασμός του Diamantis. Στείλε μας ένα πιστοποιητικό με τις αθλητικές σου επιδόσεις...

Χαχαχα!
Με ανακαλύψατε!
Δεν ήταν άλλωστε δύσκολο
μιας και στο forum
γράφουν μόνο δύο άτομα όλα κι όλα,
με πολλά ψευδώνυμα εκατέρωθεν...

Σε ό,τι με αφορά,
θα είμαι πάντοτε δρομέας
μόνο για τον εαυτό μου.
Για τους υπόλοιπους
θ' ανάβω στίχους
για να ξορκίσω το κακό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ... τρέχω πλέον
(όπως κι όσο κάποτε)
παρά ... ίπταμαι!
Εν' αντιθέσει με κάποιους άλλους
που ... έρπονται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  11:07:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προσοχή - προσοχή...!
Η Περιφερόμενη Αστυνομία Φόρουμ (Π.Α.Φ) εντόπισε ύποπτα άτομα αμβιβόλων τρεξιματικών πιστοποιητικών να κάνουν πολιτική προπαγάνδα προσποιούμενοι τους δρομείς.
Ως εγκέφαλοι της σπείρας που μολύνει το αγνό φόρουμ για το τρέξιμο φέρονται οι Diamantis xipolitos P.D.etl και KostasPVol.
Προφανώς πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικούς λογαριασμούς οι οποίοι έχουν επεκταθεί.
Πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες με κοινό λογαριασμό.
Η υπόθεση που έχει συνταράξει το φόρουμ ερευνάται απο την (Π.Α.Φ).
Οι φερόμενοι δράστες είναι επικυρηγμένοι.
Εφιστάται ιδιαίτερη προσοχή, οι ιδέες τους είναι επικίνδυνες!

Edited by - xipolitos on 17/08/2015 11:36:50
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  13:04:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
χα χα χά,
πραγματικά!

Έχει πραγματικά πλάκα πως ότι διαφορετικό αποκαλείται πολιτική προπαγάνδα ενώ ότι κινείται στα δικά μας πιστεύω αποκαλείται άποψη, προβληματισμός, αγωνία κοκ. Μάλιστα, ότι κινείται στα δικά μας πιστεύω όπου κι αν γράφεται (ακόμα και σε νήματα του φόρουμ που είναι αποκλειστικά για το τρέξιμο) δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά ότι κινείται πέρα από τη δική μας σφαίρα και ενώ γράφεται σε νήματα του φόρουμ όπως η Γενική Συζήτηση (που είναι για οτιδήποτε εκτός από το τρέξιμο) αποκαλείται προπαγάνδα.

Ξέρω, είναι ο εύκολος τρόπος' να στιγματίσεις δηλαδή μια άποψη π.χ. ως προπαγάνδα ή ως άσχετη με το τρέξιμο λες και είσαι αγελαίο ον ενώ στην πραγματικότητα διαφωνείς και απλά δεν έχεις τα επιχειρήματα να εκφράσεις τη διαφωνία σου ή «έστω» να συζητήσεις.

Δε βλέπω (και χαίρομαι ειλικρινά γι αυτό) τις ίδιες αγελαίες αντιδράσεις σε νήματα του φόρουμ που αφορούν αποκλειστικά το τρέξιμο και όπου αρκετά συχνά πετάγονται πολιτικά σχόλια υπερ της ελεύθερης αγοράς κα, το αντίθετο βέβαια συμβαίνει με άλλα «μη-συμβατικά» σχόλια.

Επίσης δεν ήξερα ότι κάποιος πρέπει να είναι «αναγνωρισμένος» και «πιστοποιημένος» δρομέας για να μπορεί να εγγραφεί σε ένα φόρουμ, να διαβάζει ή/και να γράφει σ' αυτό. Ανώριμα καραγκιοζιλίκια τα λέω εγώ και που ώρες ώρες αγγίζουν τα όρια της νοοτροπίας του φασισμού.

Ευτυχώς δεν είναι η πλειοψηφία έτσι και σίγουρα δεν είναι έτσι η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ η οποία, έχοντας προ πολλού κατανοήσει πως ο άνθρωπος δεν είναι μονοδιάστατο ον, έχει δημιουργήσει ενότητες όπου μπορεί να γίνεται κουβέντα για τελείως άσχετα με το τρέξιμο πράγματα.

Σε αυτό το καφενείο έχω διαβάσει πολλές απόψεις ενδιαφέρουσες από όλες τις οπτικές θύρες αυτού του κόσμου και μου έχει γεννηθεί η ανάγκη, όπως πάντα, να συζητήσω με αρκετούς ανθρώπους που είτε έχουμε κοινές ιδέες είτε τελείως αντίθετες, να συζητήσω όμως, όχι να κοροϊδέψω, ούτε να αποκηρύξω, γιατί πιστεύω στη δημιουργία μέσα από τη σύνθεση και σύνθεση με όμοια συστατικά είναι άοσμη, άγευστη κάτι πολύ χειρότερο και από λιμνάζοντα νερά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  15:10:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μέσα από τις διαφωνίες πάμε μπροστά, ακόμα και από τις έντονες. (για να μην πω "ειδικά από τις έντονες")
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  15:23:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Που να μην διαφωνούσαμε δηλαδή κιόλας :-P
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  15:23:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Μέσα από τις διαφωνίες πάμε μπροστά, ακόμα και από τις έντονες. (για να μην πω "ειδικά από τις έντονες")


Πράγματι,
Όπως και το καλύτερο sex
γίνεται μετά από έντονο καυγά!...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2015 :  15:40:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NEK2000, να ξέρες πόσο έχει μαραθώνιο ο Διαμαντής και σε ποιον απεύθυνες το σχόλιο.....Πως νομίζεις έχει τόσες δημοσιεύσεις; Μην κοιτάς τώρα, παλιά δεν υπήρχε το φαινόμενο να γράφεται κανείς σε φόρουμ με το αντικείμενο του οποίου να μην είχε σχέση.

P.D.etl: "δεν ήξερα ότι κάποιος πρέπει να είναι «αναγνωρισμένος» και «πιστοποιημένος» δρομέας για να μπορεί να εγγραφεί σε ένα φόρουμ, να διαβάζει ή/και να γράφει σ' αυτό. Ανώριμα καραγκιοζιλίκια τα λέω εγώ και που ώρες ώρες αγγίζουν τα όρια της νοοτροπίας του φασισμού". Κοίτα, είναι λίγο "περίεργο" να εγγραφώ σε φόρουμ για την διάσωση της καρέτα καρέτα και να μην γράφω ποτέ για αυτό το θέμα αλλά να βρίσκω βήμα για να αναπαράγω πολιτικά άρθρα. Πες το όπως θες, φασισμό ή ελευθερία λόγου, απλά είναι περίεργο (χωρίς να υπονοώ ότι ο xipolitos δεν ασχολείται με το τρέξιμο).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000