Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2015 :  19:40:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η Ευρώπη ΔΑΝΕΙΖΕΙ, τίποτα άλλο. Αν τα "θαλασσοδάνεια" στην από καιρό χρεωκοπημένη χώρα (που δηλώναν ότι δεν το γνώριζαν αλλά συνέχιζαν να δανείζουν) τα θεωρείς αλληλεγγύη, πάσο!!! Πάντως οι αγρότες ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει. Και αγωγός και αέριο και άρση απαγόρευσης των εξαγωγών. Ναι, αυτό είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ βήμα.

Στον αντίποδα το Υπουργείο Αντιεξουσιαστικής Τάξης δίνει ρέστα!!!!! Φαίνεται στη νέα κυβέρνηση έχουν συγκεκχυμένες απόψεις για το τι σημαίνει να σου καίνε την περιουσία... Κρίμα.
Όσο για τις δηλώσεις του άλλου υπουργού για το ότι "φταίει" η πολιτεία για την τύφλωσή του Ξηρού... ΕΛΕΟΣ όχι άλλο κουτόχορτο!!!...
Αθηναόι (και ειδικά του κέντρου) σας λυπάμαι.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2015 :  20:51:20  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Η ευρώπη δανείζει, τίποτα άλλο.
Και δανείζει σχετικά φθηνά.

Η Ρωσσία δεν κάτι ΟΥΤΕ αυτό, ακόμα και πιο ακριβά.

Οι άλλοι, (τώρα μας τέλειωσε και το σενάριο ότι είναι μπάτσοι...) απλά αφήνουν τα παιδιά να χορεύουν.
Εδώ έχουμε τον Πάκη ΠτΔ, κάηκε η αθήνα το 2008, θα τους μαζέψουν σήμερα, επί κυβέρνησης "αριστεράς"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2015 :  00:18:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ποιος παίζει τις κουμπάρες;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2015 :  15:06:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν η Ευρώπη σκέφτεται ως τοκογλύφος τότε δεν θα πρέπει να διακυρήττει τις παπαριές περί αλληλεγγύης κλπ. Με τη Ρωσία και άλλοι έχουν εμπορικές συναλλαγές (και καλά κάνουν) εμείς γιατί να μην έχουμε αλλά θα πρέπει να τηρούμε επακριβώς τη γραμμή της Γερμ....συγνώμην Ευρώπης; Καλά έκανε μπας και δούμε λίγο ανάπτυξη που οι προηγούμενοι απλά υποσχόταν. Αρκεί βέβαια να μην πάρει προκαταβολή επί των κερδών από τον αγωγό γιατί αυτό θα ήταν πράγματι καταστροφικό!!! Επίσης δάνειο δεν πήρε από τη Ρωσία άρα πρόβλημα κανένα. Εννοείται ότι ούτε και αυτή δεν δανείζει για τα "ωραία μάτια μας".
Αν η κυρία Ευρώπη επιθυμεί αλληλεγγύη καλά θα κάνει να βρει τρόπους όχι μόνο για να δανείζει(εκτός και αν ο δανεισμός σε πτωχευμένο περιγράφεται σε κάποιο βιβλίο οικονομικών) αλλά για να αναπτύσσει 1 χώρα προβληματική. Ή μήπως δεν γνώριζε ότι η χώρα ήταν προβληματική πριν την ένταξή της; Ας μην παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε ΕΜΕΙΣ αλλά ούτε και αυτοί.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/04/2015 :  13:22:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν υπήρχε MEGA το 33 μ.Χ.

Βράδυ Μεγάλης Δευτέρας
– Όλγα, είναι ολοφάνερο ότι με την επέμβασή του στο Ναό, ο Ιησούς παρέλυσε την αγορά κι εμπόδισε τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο για τα πασχαλινά του ψώνια προκαλώντας ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους καταστηματάρχες.
– Γιάννη, μην ξεχνάμε επίσης ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα αυξημένης κίνησης στα μαγαζιά, κατά την οποία οι καταστηματάρχες ελπίζουν να αναπληρώσουν τη χασούρα της υπόλοιπης χρονιάς.
– Και εκτός αυτού Όλγα, είναι πραγματικά κρίμα η προσπάθεια του Πόντιου Πιλάτου εδώ και τόσα χρόνια, ώστε να μπει η επαρχία της Ιουδαίας στο σωστό δρόμο και να εμφανίσει τα πρωτογενή πλεονάσματα που απαιτεί ο Καίσαρας, να δυσφημείται στο εσωτερικό της Αυτοκρατορίας από τις ενέργειες ενός ατόμου και των αυτοαποκαλούμενων «μαθητών» του.
– Γιάννη θα σου κάνω δυο παρατηρήσεις: πρώτον, στην επαρχία υπάρχει ήδη εντονότατη ανάπτυξη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την αξιολόγηση της τριμελούς αντιπροσωπείας της Συγκλήτου, και δεύτερον, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η εικόνα ενός ανθρώπου, που ισχυρίζεται ότι είναι ο Βασιλιάς των Ιουδαίων, πάνω σε γαϊδουράκι παραπέμπει περισσότερο σε τρόφιμο φρενοκομείου. Ας έμπαινε καβάλα σε μια βακτριανή καμήλα.
– Χαχαχα! Πόσο δίκιο έχεις, Νίκο!
– Μου επιτρέπετε να προσθέσω ότι δεν είναι μόνο αυτά τα ζητήματα που τίθενται. Μη ξεχνάμε ότι ο Ναός είναι περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή προς πώληση, και τώρα βρέθηκε στο έλεος ενός αναρχικού, γνωστού για την τάση του στη βία. Έτσι θα έρθουν οι επενδύσεις; Ποιος θα πληρώσει για όλους αυτούς τους σπασμένους πάγκους, Όλγα;
– Έχει δίκιο ο Νίκος. Πρέπει να υπενθυμίζουμε κάθε μέρα ότι καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Κλείνοντας…
– Όλγα, πριν κλείσουμε να προσθέσω ότι είναι ποταπή και η ρητορική των συγκεκριμένων ατόμων. Για ποιον Μεσσία μιλούν; Ακούμε από τον Ναζωραίο παραβολές αντιεξουσιαστικού περιεχομένου που γυρνάνε την Ιουδαία δεκαετίες πίσω, σε άλλες μαύρες εποχές! Αυτοαποκαλείται Χριστός. Τί είδους βλασφημία είναι αυτή;
– Πολύ σωστή η παρατήρηση, Γιάννη. Αυτά ήταν τα νέα του MEGA, κυρίες και κύριοι. Εάν υπάρξουν εξελίξεις θα διακόψουμε το πρόγραμμά μας με έκτακτο δελτίο. Καλό βράδυ.

Απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης
– Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, πρέπει να διακόψουμε το πρόγραμμά μας, καθώς, όπως μαθαίνουμε από τη ΓΑΔΑ, πριν από λίγο διμοιρίες του ρωμαϊκού στρατού συνέλαβαν τον Ιησού Ναζωραίο βάσει το κουκουλονόμου, έπειτα από καλά διασταυρωμένες πληροφορίες ενός εκ των μαθητών του. Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί Μυστικός Δείπνος του Ιησού με τους συνεργούς του σε γιάφκα που διατηρούσαν στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Όρος των Ελαιών, όπου έγραψαν με σπρέι αναρχικά συνθήματα, όπως «Πόλεμος στην Αυτοκρατορία» και «Ρωμαίοι θα σας φάνε τα παιδιά σας» σε μια προσπάθεια να καταλύσουν τη μοναρχία. Γιάννη…
– Όλγα, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Τα λέγαμε. Αυτή η αδίστακτη ομάδα των 12 ψαράδων με αρχηγό τους τον Ιησού δε δίστασε, λίγες μόλις ημέρες μετά τα έκτροπα στο Ναό, να προκαλέσει για ακόμα μια φορά το δημόσιο αίσθημα των κατοίκων της Ιερουσαλήμ. Οι τρομοκράτες, γιατί περί τέτοιων πρόκειται, ζητούν την απελευθέρωση του φυλακισμένου αρχιτρομοκράτη, σηκώνοντας πανό στο προαύλιο της Βουλής στο οποίο εισέβαλαν πριν από ελάχιστα λεπτά. Τις επόμενες ώρες περιμένουμε το πόρισμα του Καϊάφα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα, τρομοκρατική οργάνωση.
– Αυτό είναι βέβαιο. Δε μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς, Γιάννη. Νίκο, ένα σχόλιο.
– Όλγα, τί να πούμε; Δε νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι. Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου να πω μόνο ότι ελπίζω οι περιβόητοι άγνωστοι-γνωστοί μαθητές, που αναζητούνται από τις ρωμαϊκές αρχές, να κατανoήσουν τα εγκλήματά τους, όπως έκανε ο Ιούδας, και να απαρνηθούν, αν όχι όλοι έστω ένας, τον Ιησού τρεις φορές προτού λαλήσει ο πετεινός. Για τον ίδιο τον Ιησού δε μπορούμε να περιμένουμε τίποτα άλλο πέρα από τη σταύρωση.
– Θα μου επιτρέψεις βέβαια Παύλο να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξαναδούμε το πόσο κοστίζουν στον Ιουδαίο φορολογούμενο αυτές οι σταυρώσεις των αναρχικών εγκληματιών. Ίσως πρέπει να τους πετάμε απευθείας στον Ιορδάνη.
– Έχεις δίκιο, Γιάννη αλλά δεν είναι της ώρας. Προς το παρόν καληνύχτα σας.

Μεσάνυχτα Μεγάλου Σαββάτου
– Διακόπτουμε και πάλι το πρόγραμμά μας, καθώς έρχονται νεότερες πληροφορίες από τον Γολγοθά. Σύμφωνα με αυτές, ο αρχιτρομοκράτης, αφού πρώτα ξεγέλασε τους Ρωμαίους στρατιώτες, αφήνοντάς τους να πιστέψουν ότι ξεψύχησε πάνω στο σταυρό, μεταφέρθηκε στον Πανάγιο Τάφο, από όπου και απέδρασε. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει.
– Όλγα, η είδηση της απόδρασης του Ιησού, που να υπενθυμίσουμε φάνηκε αμετανόητος μπροστά στον Πόντιο Πιλάτο επιμένοντας ότι είναι ο Υιός του Θεού, έχει σκορπίσει τον τρόμο στην πρωτεύουσα, ενώ χαλάει και την εξαιρετική εικόνα της πατρίδας μας στο εξωτερικό.
– Γιάννη, έχεις δίκιο. Στο έλεος ενός τρομοκράτη λοιπόν ολόκληρη η χώρα. Ας ελπίσουμε ότι οι αρχές θα τον συλλάβουν το συντομότερο, εκτός αν οι προφητείες περί ανάληψής του στους ουρανούς βγουν αληθινές. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε 50 μέρες. Ελπίζοντας για το θαύμα, θα σας αποχαιρετήσουμε για την ώρα. Καλό Πάσχα.

(To δελτίο του Mega βασίζεται στο κείμενο «Αν υπήρχε MEGA το ’73» από το μπλογκellinikaanalekta.wordpress.com)

πηγή – the three mooges
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/04/2015 :  16:21:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ ωραίο!!! Ξέχασαν τα καλόπαιδα του ΣΚΑΊ...

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/04/2015 :  18:11:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωραίο κείμενο μπράβο Κώστα.
Αναμένουμε το επόμενο κείμενο "Αν δεν υπήρχε MEGA..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/04/2015 :  18:46:00  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Βρε Βρε, και αναρωτιώμουν τι έγινε αυτό το θέμα, για να ξεσπαθώσουμε για όλα αυτά τα τρελά που συμβαίνουν με την πρώτη φορά αριστερά?

10 μέρες που καίγονται τα εξάρχεια, είναι μπάτσοι αυτοί που τα κάνουν?
Γιατί δεν τους μαζεύουν λοιπόν?

Οι μετανάστες της Γαύδου, της Κω, της Μυτιλίνης κτλ, είναι πλέον όλοι ελεύθεροι... στο κέντρο της αθήνας.
Από την αρχή του έτους, έχουμε 10.000 άτομα περίπου, (βάλτε και αυτούς που απελευθερώσαμε...)
Είπανε, λέει, ότι ενημερώθηκαν ότι εδώ δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, και άρχισαν να περνάνε μαζικά.

Πριν από 1 χρόνο περίπου, ο κατάπτυστος Σαμαράς (δεν είναι ειρωνικό αυτό) δανείστηκε από τις αγορές με 5% επιτόκιο 5δις.
Η ανεργία είχε μια οριακή μείωση, και είχαμε ένα οριακό πλεόνασμα και μια οριακή ανάπτυξη. Ξέρω ξέρω, τα νούμερα δεν μετράνε.
Αυτό όμως δείχνει ότι ο κόσμος, οι ξένοι, εμπιστεύονταν τα λεφτά τους εδώ. Τώρα δεν μας δανείζει ΚΑΝΕΙΣ. Πιο σωστά, δεν θέλουν να μας ξέρουν.
Για μερικές ιδεοληπτικές στάσεις, κόκκινες γραμμές γαρ, νομίζουμε πως πολεμάμε το κακό.
Όμως είναι δύσκολο να καταλάβουν, ότι ή θα χάσουν είτε πχ μερικά κλειστά επαγγέλματα, είτε όλη Ελλάδα.
Πέραν του ότι έχουν βάλει χέρι στα λεφτά πόρων (πχ ΕΣΠΑ κτλ), η ανεργία άρχισε να ξανα-αυξάνεται, το πλεόνασμα έγινε έλλειμμα, και η καταιγίδα, αν δεν το πάρουν χαμπάρι, θα γίνει ακόμα σφοδρότερη. Ήδη είμαστε στην ύφεση, και βέβαια φλερτάρουμε ευθέως με την άτακτη χρεοκοπία. Ας γίνε ρε μπαγάσιδες, να δούμε, αν τελικά χειρότερα δεν γίνεται. Ας γίνει.

Οπότε προστατεύστε μερικά κλειστά επαγγέλματα ή 2-3 άλλα θέματα (όπως οι ομαδικές απολύσεις, που δεν είναι ευχάριστό, αλλά αν δεν γίνει αυτό, θα γίνει κάτι άλλο χειρότερο) και αφήστε τον ιδιωτικό τομέα να λιώσει, να κλείσουν μερικά μαγαζιά ακόμα, να αυξηθεί λίγο ακόμα η ανεργία, και φαντασιωθείτε ότι με έναν νόμο, θα καταπολεμηθεί και αυτό, και θα γίνει ο ελάχιστος μισθός 1000€.

Edited by - Deorum on 13/04/2015 21:36:07
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/04/2015 :  20:17:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε θέματα μετανάστευσης και δημόσιας ασφάλειας το έχουν μαμήσει εντελώς!!!! Η ξεχειλωμένη έννοια του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας. Γιατί ανθρωπισμός δεν είναι να ανοίξεις τις πόρτες του σπιτιού αλλά να ξέρεις και τι θα κάνεις...
Στα οικονομικά μάλλον υπάρχει 1 βραδύτητα.
Σε θέματα ανάπτυξης δεν ακούγεται κάτι δυστυχώς πέραν των ρωσικών ανοιγμάτων.
Τα φορολογικά θα παραμείνουν υψηλά όπως και πέρυσι.
Ο ΕΝΦΙΑ δεν...
Άντε και προφυλακτικά δωρεάν.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/04/2015 :  02:00:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μια και τα προαναφερόμενα κανάλια της αντικειμενικότητας ξέχασαν να παρουσιάσουν τη παρακάτω είδηση, επιλέγω να μη τη βάλω από κάποιο τρίτο σάιτ, αλλά από αυτό του ίδιου που καταδικάστηκε επειδή είπε κλέφτη τον και με τη βούλα κλέφτη:

Ο ΟΑΣΕ δικαιώνει τον Κώστα Βαξεβάνη: «Η απόφαση υπέρ Βγενόπουλου έχει μία ανατριχιαστική επίδραση στην ελευθερία των ΜΜΕ»

Καταδικάζει τη δικαστική απόφαση με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 26 μηνών στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για δημοσίευση θεμάτων που αφορούν στις τραπεζικές πρακτικές στην Ελλάδα ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), δια της εκπροσώπου του για την ελευθερία των ΜΜΕ, Ντούνια Μιγιάτοβιτς.

«Αυτή η απόφαση έχει μία ανατριχιαστική επίδραση στην ελευθερία των ΜΜΕ, γιατί περιορίζει τη δημοσίευση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος», αναφέρει η Μιγιάτοβιτς. «Για άλλη μια φορά, αυτό αποδεικνύει την ανάγκη να αποποινικοποιηθεί η δυσφήμηση, προκειμένου να χαλαρώσει η πίεση στην ερευνητική δημοσιογραφία», προσθέτει.

Αναφερόμενη στην υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο δημοσιογράφος, που αφορά στον Ανδρέα Βγενόπουλο, η Μιγιάτοβιτς επισημαίνει πως το ρεπορτάζ βασιζόταν σε επίσημα έγγραφα, και αυτό κάνει ακόμα λιγότερο κατανοητή τη δικαστική απόφαση. «Όταν οι δημοσιογράφοι βασίζουν την έρευνά τους σε περιεχόμενο επίσημων εγγράφων, τα διεθνή στάνταρ επιβάλλουν την προστασία τους σε υποθέσεις όπου αυτή συνεισφέρει στη δημόσια συζήτηση για θέματα νομικού ενδιαφέροντος», υπογραμμίζει.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο καταδίκασε τον Κώστα Βαξεβάνη σε φυλάκιση 26 μηνών για τις αποκαλύψεις του γύρω από τις τραπεζικές πρακτικές της Marfin, αποκαλύψεις οι οποίες βασίζονταν σε πάνω από 5.000 επίσημα έγγραφα: Πορίσματα των κεντρικών Τραπεζών Ελλάδας και Κύπρου, πορίσματα της Κυπριακής Βουλής, δικαστική απόφαση που καταδικάζει τη Marfin για αστική απάτη και αποδεικνύει πως χρησιμοποιήθηκαν συγκαλυμμένα κεφάλαια της Τράπεζας για να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της MIG, εκθέσεις της Price Water House με πλήρη ανάλυση των δανείων που δόθηκαν από τη Marfin σε επιχειρηματίες φίλους του Βγενόπουλου, αλλά δεν αποπληρώθηκαν ποτέ.

Δείτε την ανακοίνωση του ΟΑΣΕ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/04/2015 :  02:46:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Περί κλεφτών... Νίκος Σταυρίδης - "Οι παπατζήδες" 1954
https://youtu.be/v1oa5seBIGo
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/04/2015 :  10:42:02  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες», όλοι όσοι μπαίνουν στη χώρα μας είναι πρόσφυγες. Και κανένας δεν είναι άστεγος, ούτε κοιμάται στο δρόμο, αλλά όσοι βλέπουμε τα πρωινά στις πλατείες βρίσκονται εκεί επειδή «λιάζονται».

Αυτά δήλωσε στο «Σκάι» η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής.

Η κ. υπουργός είπε επίσης:

· Οι πρόσφυγες έχουν «μηδενική παραβατικότητα» και δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους.


ΥΓ. Τον άλλον, στην γωνία από το σπίτι μου, μάλλον ήταν γηγενής Έλληνες, αυτοί που τον φάγανε την ώρα που πήγαινε να ξε-γεννήσει η γυναίκα του, όχι Αφγανοί.
ΥΓ2. Δεν λέω ότι όλοι οι ξένοι είναι εγκληματίες, ούτε καν οι περισσότεροι, αλλά όχι και ... "δεν έχει καταγραφεί ΚΑΝΕΝΑ αδίκημα από την πλευρά τους" Δλδ οκ. Πρόκεται περί θρησκόληπτης άποψης. δλδ Έλεος.



Edited by - Deorum on 14/04/2015 10:46:52
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/04/2015 :  10:53:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ε ναι, λιάζονται.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/04/2015 :  10:59:42  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πως γίνεται να πιστεύεις ότι οι έλληνες βιώνουν ανθρωπιστική κρίση, δεν έχουν δλδ πρωτοβάθμια υγειονομική πρόνοια, σωστή σίτιση, σωστή στέγαση, γενικότερα δεν προστατεύεται η ζωή τους επαρκώς...

Και από την άλλη, να θεωρείς σωστό ή εφικτό ή γεγονός ότι... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τους "ατυπους" μετανάστες, που ας πούμε 20-30-40.000 στο κέντρο της αθήνας, είναι ... εξασφαλισμένοι, και δεν τους λείπει τίποτα, άρα μην ανησυχούμε.

Πως ταιριάζουν αυτά τα 2?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/04/2015 :  11:23:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτή η Χριστοδουλοπούλου μου τη σπάει και μένα όσες φορές την έχω ακούσει να μιλάει. Έχει ένα τελείως αντιπαθητικό τουπέ και μιλάει όντως στο στυλ του άδωνη. Αυτο του "δεν μοιάζω να ακούω λέξη απο ότι λες, σε γράφω γενικά στα πα@@@@@ μου και έτσι και αλλιώς εμένα το επιχείρημα μου είναι να σε βγάζω τρελό"

Ατυχής επιλογή...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000