Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  16:15:19  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δλδ να καταλάβω.
Τι τους έπιασε όλους, και έψαχναν τα ΑΤΜ για τις συντάξει μια μέρα νωρίτερα?

Ίδια η κυβέρνηση, από επίσημο στόμα, τους ξεφεύγουν δεξιά αριστερα, ότι μας λείπουν 300-400εκ. για τις πληρωμές σε 10 μέρες.
Μετά τα μαζεύουν.
Ή ψηφίζουν άρον άρον ΠνΠ.

Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχουν χρήματα ή δεν υπάρχει σάλιο, σε κατάσταση πολύ πιο δραματική από ποτέ?

Γιατί δεν κοιτάς την ουσία και ψάχνεις να πιαστείς από κάποια αμφιβολία για να αρνηθείς την πραγματικότητα?

Κάποτε με χώριζε μια κοπελιά, μου πέταγε το ένα σκατό μετά το άλλο για μήνες, αλλά εγώ σαν πολύ εξυπνάκιας που ήμουν, στο πρώτο -όχι θετικό σημάδι, ούτε καν, απλά όχι τόσο άσχημο όσο τα προηγούμενα- έλεγα, ΝΑ έχω ελπίδες, κάτι αλλάζει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  16:39:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"But an official with knowledge of the government's cash position denied that a technical hitch had occurred."
Όνομα δεν έχει αυτός;
"Another official said" . Άλλος ένας χωρίς όνομα!
Να και ένας τρίτος!
"The liquidity squeeze has become especially acute this month because of shrinking cash reserves and a sharp decline in tax revenues, according to a finance ministry official."

Λίγο πιο κάτω γράφει:
"Η Ελλάδα στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις χρηματοδότησης από τον Αύγουστο (2014), λόγω του παρατεταμένου αδιεξόδου με τους πιστωτές αναφορικά με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, όπου περιλαμβάνονται περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις, αύξηση του ΦΠΑ και πλήρης απελευθέρωση της αγοράς εργασίας."
Δηλαδή σχεδόν 1 χρόνο αυτοχρηματοδοτούμαστε ενώ έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές κάθε μήνα ότι τα λεφτά φτάνουν μέχρι το τέλους του τρέχοντος μήνα.

Ποιος γράφει το άρθρο των ft; Κάποια Kerin Hope. Να δούμε τι έγραφε η ίδια τον Σεπτέμβριο του 2013; Financial Times: Μετά από έξι χρόνια ύφεσης, η Ελλάδα βγαίνει από τον πάτο
Τότε όμως είχαμε την κυβέρνηση πού ήθελαν επειδή την έλεγχαν αυτοί και ήταν όλα ωραία και καλά. Τώρα χρεωκοπούμε (για 35η φορά)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  16:48:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Βασικά έχει σκεφτεί ότι μπορεί όντως τότε να βγαίναμε από τον πάτο?
Και όχι άδικα, καθώς την επόμενη χρονιά είχαμε μια αχνή ανάπτυξη (πες το και σταθεροποιήση, δεν θα διαφωνήσω), όχι έλλειμα, και δανειστήκαμε επιτυχώς από τις αγορές. (χωρίς δλδ επιπλέον όρους, και μνημόνια).

Δεν ξέρω, γιατί, αλλά καλά μου φαίνονται αυτά που λέει. Από τότε είμασταν σταθεροί, ή και οριακά ανοδικοί.

Εσύ μπορείς να θεωρείς ότι οι Financial times είναι και αυτοί στο κόλπο, με κυβερνήσεις που ελέγχουν και ελέγχονται από τα ΜΜΕ, σε όλον τον κόσμο όμως. Έφτασαν εκεί οι Σαμαροβενιζέλοι, και μας πολεμάει όλος ο πλανήτης. Και εκεί, και στους οίκους αξιολόγησης, και στο eurogroup, και παντού.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  17:22:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όσο δραματικά ήταν τα τελευταία 5 χρόνια τόσο είναι και τώρα. Αφου αποδεδειγμένα όλα τα δανεικά που μας δίνουν πηγαίνουν για να πληρώνουμε τα χρέη και όχι για να πληρώνονται μισθοί και συντάξεις, όσο δεν μας δίνουν απλά αυτοί δεν παίρνουν και αυτά που τους χρωστάμε. Απλά οι τραπεζίτες εκβιάζουν τώρα. όπως και η κυβέρνηση. Μέρος της διαπραγμάτευσης είναι και περιμένουν και οι δυο πλευρές να δουν ποιος θα κάνει πρώτος πίσω.
Αν διαφωνεις, δεν έχει σημασία γιατί αυτό ήθελε ο κόσμος που τους ψήφισε. Και ας λέτε εσείς ΄'οτι κάνουν τα ίδια με τους άλλους, ότι δεν σκίσανε μνημόνια κλπ. Τουλάχιστον προσπαθούνε. Αν θα πετύχουν θα το δούμε. Έχουν πετύχει όμως πολλά περρισσότερα από τους Σαμαράδες με το ΝΑΙ σε ΟΛΑ που δεν πέτυχαν τίποτα από αυτά που έλεγαν προεκλογικά (ούτε και προσπάθησαν).

Έχεις καταλάβει τι μας λες εσυ και ο Rigelian εδώ και 3 μήνες για τη νέα κυβέρνηση;
α) Συνεχίζει την ίδια πολιτική με τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (νέα μνημόνια, νέα δάνεια, περικοπες, μειωσεις κλπ) με την οποία συμφωνείς
β) Παράπονα γιατί ανοίγει ξανά την ΕΡΤ, καθαριστριες που σημαίνει νέες προσλήψεις. Άρα δεν ισχύει το (α)
γ) δεν έχει χρήματα. Γιατί; Γιατί προφανώς δεν ισχύει το (α)
δ) Διαμαρτύρεσαι για οποιαδήποτε απόφαση πάρει ή προαναγγείλει ή απλά λένε οι φήμες ακόμα και αν είναι καλή και θα έπρεπε να συμφωνείς (αφού πριν μερικούς μήνες συμφωνούσες). Γιατί λες ότι δεν σου αρέσει; Επειδή άλλα έλεγε προεκλογικά
ε) Κάνει αυτά που έλεγε προεκλογικά; Πάλι γκρίνια
ζ) Δεν φοράει γραβάτα ο Μπαρουφάκης; Απαράδεκτο. Έχει ακριβό στιλό ο Τσίπρας; Πάλι απαράδεκτο
η) Κάνει αυτά που θέλετε; Είναι κωλοτούμπας. Φωνάζεις δηλαδή για κάτι που θεωρείς ότι είναι σωστό.
1) Στηρίζεις την κυβέρνηση
2) Διαφωνείς και διαμαρτύρεσαι για όλα. Προφανώς δεν ισχύει το (1)

Μέχρι και σε θέματα που αφορούν τη θρησκεία και το ποδόσφαιρό προσπαθείτε να προκαλέσετε με σχόλια για τον σύριζα.

Ξέρεις πώς λέγεται αυτό; ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ!!!
Ψάξε και σε ένα λεξικό την έννοια του τρολ και θα καταλάβεις

Σας το λέγαμε και πριν, σας το λέμε και τώρα. Εγώ το είχα ξαναπεί στον Rigelian ότι για ΕΜΕΝΑ έχει χάσει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται για την κυβέρνηση αφού πριν δεν τον ενοχλούσε τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για όσους υποστήριζαν τόσα χρόνια όσα γινόταν.
Συνεχίστε πάντως. Εμείς διασκεδάζουμε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  17:29:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν είναι όλος ο πλανήτης αυτός. Αυτοί που ανέφερες μας πολεμάνε. Αυτοί έχουν το χρήμα όμως. Για εμέναο πλανήτης είναι οι άνθρωποι. Οι Αφρικανοί, οι Ασιάτες, οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι. Αυτοί δεν μας πολεμάνε . Οι Τράπεζες μας πολεμάνε. Δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω όμως. Οι Σαμαροβενιζέλοι δεν ελέγχουν τους άλλους και μας πολεμάνε. Αυτοί που μας πολεμάνε (και όχι μόνο εμάς) ελέγχουν και τους Σαμαροβενιζέλους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  17:40:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ΝΕΚ αυτό που ισχύει πως ότι και να γίνει εσυ υποστηρίζεις την κυβέρνηση σου, ο κόσμος να χαλάσει εσύ εκεί κουνάς το σημαιάκι ρυθμικά.
Ας μιλήσω για μένα, δεν έχω όρεξη να απαντήσω στα 1) 2) 3) αναλυτικά (νομίζω πως δεν διαφωνείς ότι μπορώ να το κάνω) αλλά θα πω επιγραμματικά.

1) Η κυβέρνηση είναι νόμιμη, όσο και να διαφωνούμε με τις κινήσεις της, φυσικά και ο κόσμος την ψήφισε. Δεν διαφωνούμε σε αυτό. ΚΑι ότι και να κάνει, έχει δικαίωμα να το κάνει.
Είναι σε αδιέξοδο, αναγκαστικά θα εκτεθεί σε μερικά πράγματα, και ναι όπως και να γίνει, από κάποια άποψη θα χάσει. Δεν τις φταίμε εμείς.
Είτε θα αθετήσει τα προεκλογικά της τσιτάτα και θα κάνει το σωστό τώρα (γιατί δεν γίνεται αλλιώς)
Είτε θα κάνει λάθος τώρα, για να τηρήσει τα προεκλογικά της τσιτάτα.


Δεν γίνεται αλλιώς, δεν είμαι εγώ ο οπαδός, εσύ είσαι και αρνείσαι να το καταλάβεις.

Δες τον ΕΝΦΙΑ. πόσες δεσμεύσεις είχαμε ότι δεν θα πληρωθεί το 2015?
Τι μας είπε τώρα? Θα πληρωθεί και βλέπουμε.
Έκανε καλά?
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, από το να σκάσουμε σαν καρπούζι, καλά έκανε.
Δες το ΠνΠ.
Έκανε καλά? ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. από το να σκάσουμε σαν καρπούζι, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Και το έγραψα και πριν.
Αλλά ότι για τότε θα τον κράξουμε με αυτές τις υποσχέσεις που έλεγε, θα τον κράξουμε και εμείς είμαστε που αν θέλουμε να το διασκεδάσουμε μπορούμε πολύ καλύτερα. Αλλά δεν το θεωρώ αντικείμενο διασκέδασης πραγματικά.

Αλλά επι της ουσίας δεν θα απαντήσεις ποτέ. Γιατί θες πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων πριν εξετάσεις την ουσία ή την απορρίψεις προκαταβολικά. Ποιος μιλάει εσύ? Εσύ δεν δικαιούσαι να μιλάς.
Και ξέρεις πως θα το έλεγα αυτό, αν εσύ με κατηγορείς ως τρόλ?
Φασιστικό.
Έτσι απλά και όμορφα.

Εγώ προσωπικά, σε οτιδήποτε έχω ακούσει σαν επιχείρημα, έχω κάτσει (αν έχω χρόνο και όρεξη φυσικά) να το δω, και να απαντήσω με επιχειρήματα. Δεν έχω πει ποτέ, τι μιλάς εσύ? Δεν απαντάω στο σκεπτικό σου.
Πολέμαω σκεπτικό με σκεπτικό. Όχι σκεπτικό με ... προσωπικότητα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  18:13:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ποιο ακριβώς είναι το φασιστικό; Επειδή το έχετε πει πολλές φορές; Δεν σου απαγόρευσα να τα λες. Σου λέω πες τα. Δεν είμαι υποχρεωμένος ούτε να σου απαντάω, ούτε να σε διαβάζω. Φασιστικό είναι να μου ες ότι είμαι υποχρεωμένος να σε διαβάζω.
Οπαδός κόμματος δεν υπήρξα ούτε θα υπάρξω ποτέ. Μόνο αθλητικής ομάδας είμαι κάτι το οποίο δεν επηρεάζει τις ζωές των άλλων. Εγώ δεν υποστηρίζω την κυβέρνηση από όσο υποστήριζες εσύ την προηγούμενη. Δεν γίνεται ούτε να συμφωνείς με τα πάντα αλλά ούτε και να συμφωνείς.
Παλιότερα ανοίγαμε ένα θέμα που αφορούσε την τότε κυβέρνηση μία φορά το μήνα. Πρώτα από όλα όμως για να κρίνω μία νέα κυβέρνηση αφήνω να περάσει λίγος καιρός. Αν θυμάσαι καλά, όταν βγήκε ο ΓΑΠ, είχε ζητήσει 100 μέρες δουλειάς. Σε αυτές τις 100 μέρες δεν έγινε τίποτα, δεν υπήρχε όμως και καμία αρνητική στάση από τους υπόλοιπους. Ούτε και τις επόμενες 100 μέρες, μέχρι να αναγγείλει το ΔΝΤ

Εσείς τώρα βρίσκεται 5 θέματα κάθε μέρα. Ε δεν γίνεται αυτό, πώς να το κάνουμε. Κάθε δήλωση, κάθε είδηση που ακούγεται (οι μισές αναιρούνται μετά) μας την γράφετε και περιμένετε να απαντήσουμε. Έχουμε φτάσει στις 33 σελίδες και κάθε σελίδα αφορά 3-4 διαφορετικές "ειδήσεις" που σας ενοχλούν. 120 δηλαδή συνολικά σε λιγότερο από 100 μέρες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  18:19:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και ναι, όταν κάποιος μου έχει πει 100 φορές ότι συμφωνεί με το μνημόνιο σε όλα, τότε δεν μπορει να μου γκρινιάζει επειδή η νέα κυβέρνηση εφαρμόζει το μνημόνιο. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πει ότι έκανε λάθος που συμφωνούσε, και είναι κακά τα μνημόνια. Αλλιώς να πει ένα μεγάλο μπράβο στη νέα κυβέρνηση. Αν δεν κάνεις τίποτα από τα δυο, πιστεύω ότι μας κοροιδεύεις
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  18:26:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και διόρθωσε το Ξυπόλιτος στο θέμα του Αλμυρού γιατί θα σε μαλώσει η κοπελιά
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  18:35:53  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν πειράζει, εγώ σε αγαπάω ακόμα και αν δεν είσαι με τον Στέφανο (τον Μάνο ντε! ) :P
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  18:59:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπουργός κύβερνησης που μας έφερε σε αυτό το χάλι δεν ήταν και αυτός;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  19:18:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Οπως και οι μισοι στον συριζα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/04/2015 :  19:28:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπως; Μπορείς να μου πεις δηλαδή 74 βουλευτές του συριζα που ήταν υπουργοί σε προηγούμενες κυβερνήσεις; Άντε για να σε διευκολύνω, ας ήταν μόνο βουλευτές
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/05/2015 :  13:41:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εξ' αριστερών τα βέλη: http://revol-now.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3698.html (κάπως παλαιό το λινκ, υπάρχουν και άλλοι που χωρίς σκέψη έρχονται στο μυαλό, Σακοράφα, Τσουκαλάς, Μιχελογιαννάκης.)

Και φυσικά η Δούρου, μαζί με άλλους συνεργάτες του κλέφτη Άκη.

Να προσθέσουμε ότι ο ΥπΟικ Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ΠΑΣΟΚ έως το 2011.

Α, και κάτι ακόμα, από αγαπημένο σας site: http://tvxs.gr/news/ekloges-2012-enimerosi/127-proin-kai-nyn-stelexi-toy-pasok-stirizoyn-syriza

Ο σύριζα ήταν ένα κόμμα του 3-4%. Το υπόλοιπο είναι μια μαζική μετακίνηση από το πασόκ, κυρίως μέσω του συνδικαλισμού ΔΥ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/05/2015 :  13:56:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να σας το κάνω ακόμα πιο εύκολο; 10 μου φτάνουν. Και βούλευτες, όχι υπουργοί πασοκ. Λοιπόν πείτε μου 10 βουλευτές του τωρινού σύριζα που ήταν πριν βουλευτές με το πασοκ.
Ονόματα θέλω. Ηταν βουλευτής στο πασοκ τότε, είναι βουλευτής με τον συριζα τώρα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000