Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  02:16:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  05:48:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δηλαδή ΝΕΚ, αφού ο DAX έχει πέσει το τελευταίο 10ημερο, η συμφωνία που θα κλείσουμε(;) θα είναι καλύτερη αυτής που απορρίψαμε;

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  10:07:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιατί δεν περιμένεις να δούμε την συμφωνία που θα κλείσει(;). Δεν είμαι μάντης ούτε εγώ ούτε εσύ. Εγώ το έβαλα ως απάντηση στο Γιώργο που βιάστηκε χθες να βάλει κάτι επειδή νόμιζε ότι ανέβηκαν και όταν κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος αρκέστηκε στο "ας περιμένουμε" και μετά το "ξέχασε". Ότι έπεσε 7% σε αυτό το 10ήμερο πάντως δείχνει ότι επηρεάστηκε σημαντικά.
Θα μου εξηγήσετε όμως κάτι άλλο; Σας βλέπω πάλι εσάς του ΝΑΙ να γκρινιάζετε που δεν κλείνει συμφωνία (εντός 24ώρο, 48ώρου κλπ). Αύριο θα έχει πάλι «Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ και την ΕΕ». Για ποιο λόγο; Εσείς δεν λέγατε ότι το δημοψήφισμα κανονικά ήταν Ναι ή Όχι στο Ευρώ; Αν θέλετε ναλέτε ότι είστε δημοκρατικοί θα πρέπει να το δείχνετε κιόλας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  10:34:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά αυτό έχει το μεγαλύτερο ενδιαφερον που λες νεκ!

Η άποψη μου είναι ότι από καθαρό προσωπικό εγωισμό (βγήκε κάτι άλλο από αυτό που θέλαμε εμείς) θέλουμε να γκρινιάξουμε για το οτιδηποτε... Δεν στέκει λογικά αυτός που άνοιγε τα μάτια στους άλλους ότι το δημοψήφισμα είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ευρώ και ΟΧΙ σημαίνει GREXIT να γκρινιάζει απο τη πρώτη μέρα τώρα με αυτόν το τρόπο...

Αφήστε στη τελική να γκρινιάξει κάποιος του ΝΑΙ εάν νιώσει ή νιώθει "παραπλάνημένος" και γίνει κάτι άλλο από αυτό που περίμενε. Το χω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη δική του κρίση και μην το παίζεται εξυπνότεροι για το τι θα γίνει σίγουρα γιατί δεν είστε... ΟΙ βεβαιες προβλέψεις σας αλλαζουν κάθε λεπτό και αυτό το αποδεικνύεται από την ίδια τη γκρίνια σας.

Η γκρίνια αλλάζει ΔΙΑΡΚΩΣ θέμα, ανάλογα με το που είναι η μπίλια κάθε μέρα. Η θα γκρινιάξουμε επειδή θα γίνει συμφωνία (που εμείς τη θέλουμε βέβαια) άλλα: "Είδατε ...? Σας τα έλεγα ....? Ιδιος είναι και αυτός ...Σας κοροιδευε ότι θα κάνει σκληρή διαπραγμάτευση και δεν θα έχει μνημόνιο ... Μνημόνιο και αυτός" κτλ κτλ (ενώ μέχρι χθες ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ με συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα "μένουμε ευρώπη" ότι το όχι δεν είναι μνημόνιο αλλα ΕΞΟΔΟΣ)

...και μία γκρινιάζουμε εάν διαφαίνεται ότι δεν έχουμε συμφωνία και ακούγεται η έξοδος (ενώ ο λαός σύμφωνα με ΕΣΑΣ αυτό είχε καλεστεί να ψηφίσει)


Βρε παιδιά γιατί δεν προχωράτε από το δημοψήφισμα. Πάει έγινε, πέρασε. Αφήστε καταρχάς και λίγες μέρες τουλάχιστον τη πλειοψηφία να πάρει θέση όπως είπα εάν νιώθει ριγμένη από τη διαπραγμάτευση που γίνεται (να μην θεωρεί δηλαδή κάποιος που γκρινιάζει και δεν ψήφισε ΌΧΙ πως τώρα εκπροσωπεί το ¨ΟΧΙ) και μην αλλάζετε ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ εκ των υστέρων κάθε μέρα 2 φορές το τι σήμαινε το δημοψήφισμα και δημιουργούμε εντάσεις και διχασμό χωρίς τέλος... για το καπρίτσιο σας πρώτα από όλα

Η άποψη μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Salvador
Forum-Runner

71 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  10:35:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυστυχώς (και το εννοώ το δυστυχώς) όσοι έβλεπαν τη ματαιότητα, αλλά και την επικινδυνότητα του δημοψηφίσματος δικαιώνονται. Το σόφισμα περί ισχυρού διαπραγματευτικού όπλου κατέρρευσε και επίσημα και βαδίζουμε ολοταχώς στο επαχθέστερο όλων μνημόνιο ή στην έξοδο...Στην πρώτη περίπτωση ο Τσίπρας και οι παρατρεχάμενοι του θα ευθύνονται για την παταγώδη αποτυχία των διαπραγματεύσεων που μας έφερε σε πιο δεινή θέση από πριν. Στη δεύτερη περίπτωση (Grexit) δε θα αποκαλούνται ανίκανοι αλλά εθνικοί προδότες. Δεσμεύτηκαν προεκλογικά για εντός ευρώ, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού θέλει την παραμονή στο ευρώ (σε παράλληλα ερωτήματα με το δημοψήφισμα πάνω από το 85% του κόσμου δήλωνε κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμεί τη δραχμή). Αν την Κυριακή οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι μας πουν bye bye (εκεί φτάσαμε), λυπάμαι αλλά δε μπορώ να βρω άλλη λέξη από την προδοσία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  10:37:10  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαμαρτυρόμαστε γιατί μας-σας δουλεύουν. Πως να το πούμε αλλιώς;

Αν επιβεβαιωθηκες ότι νικαμε την στγμη που φέτος απο συν θα έχουν -5% ύφεση λόγω μαγκιων επειδή έπεσε το ξένο χρηματιστήριο τι να σου πω.

Η θέση μας δυνάμωσε; ο κόσμος χόρευε για το austerity.
Ναι το δημοψήφισμα αφορούσε και την θέση στο ευρώ. Είναι γεγονος το λέτε και αναμεταξύ σας. Πέρα απο τόσους ευρωπαίους ηγέτες.
Αλλά όταν το λεμε εκεί τζιζ.
Θα έρθει austerity? Αλλά καλύτερο φυσικά ε; γιατί το λέει κάποιος που τον ακούτε με κλειστά τα μάτια. Άσχετα αν η οικονομία έχει καταστραφεί. Γιατί πλέον η ζημια είναι ανεπανόρθωτη. Οι ελληνικές τράπεζες τελειώσανε.


Και ναι δεν το ξέχασα θα έγραφα κάτι όταν ερχόταν η ώρα.

Κραχ δεν είναι πάντως. 8% σε 10 μέρες. Όπως έχει γίνει αν δεις γεαφηματα... 100δες φορές στην ιστορία. Και κυρίως όταν εσύ βάζεις φωτια στο μαγαζί σου που δεν θα ξαναδουλέψει για πολύ καιρό είναι υπέρτατη μαλακια να σκέφτεσαι ότι του ανταγωνιστή γέμισε καπνα κ βρωμάει κ αυτού κ του έκοψα λίγο την δουλεια. Μιλάμε για υπερτατη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  10:46:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρε σαm εμείς αλλάζουμε; θα μας τρελάνετε. Δεν βγάζω άκρη.

Επειδή είπαμε ότι παίζεται το ευρώ, αν στο μεταξύ κλείσει η οικονομία δεν δικαουμαστε να γκρινιαξουμε και για αυτό; επειδή τι; ένα καταστροφικο αλλά υπαρκτοτατο σενάριο (ακόμα) δεν επαληθεύθηκε;

Μόνο ένας που πολιτικά σκέφτεται όπως εσείς θα το έφερνε απο δω θα το έφερνε απο εκεί θα το μυρικαζε τόσο, για να το βγάλει όπως τον βολεύει.

Κάθε ένα απο αυτά που γράψαμε είναι ευθυτατες υποσχέσεις που δεν έγιναν. Και δεν έχω διαβάσει μ ι σ η επίκριση για αυτο. Ούτε μισή. Σφιγγεστε ατελειωτα. Βασικά δεν σφεγγεστε καν γιατί δεν θέλετε. Σφίγγεται αυτός που θέλει κ δεν του βγαίνει.
Μόνο κριτική σε όσους κανουν κριτική.

Και μάλιστα ειρωνική υβριστική απαξιωτικη. Όχι απαραίτητα εσείς αλλά σε ένα σημείο κ εσεις

Edited by - Deorum on 08/07/2015 11:19:22
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  10:51:56  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μέτρα 11 δισ. ευρώ για το επόμενο 18μηνο
Αίτημα για διετές πρόγραμμα από τον ESM καταθέτει η κυβέρνηση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  10:58:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το έγραψα ίσως και καλύτερα στο FB σε σχετικό ποστ

"Πολλοί που ψήφισαν ΝΑΙ αισθάνονται και φέρονται ως εκφραστές της πλειοψηφίας που ψήφισε ΟΧΙ. Τονίζουν την "παραπλάνηση" (ή παραπλάνηση όπως θέλει ο καθένας) που ένιωσαν οι ψηφοφόροι του ΟΧΙ...(είτε με συμφωνία "που, είδατε!!! μνημόνιο και αυτός!!!", είτε με ρήξη -που αυτό έτσι και αλλιώς έλεγαν πως θεωρούσαν πως ήταν το ερώτημα του δημοψηφίσματος).

Όμως δεν θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να μιλήσουν σε αυτή τη φάση περισσότερο όσοι ψήφισαν ΟΧΙ... ΤΙ περίμεναν πραγματικα? Εάν νιώθουν "παραπλανημένοι" από τη διαπραγματευση και τις εξελίξεις? ...Γιατί το να μιλάμε εκ μέρους τους χώρια που υποτιμά εμμέσως τη νοημοσύνη τους (κάτι που είναι λογικό φυσικά αφού πάντα "οι άλλοι είναι βλάκες") δεν είναι όμως και χρήσιμο εκτιμώ για να βγάλουμε μια άκρη στο τι πραγματικά επιθυμεί η πλειοψηφία..."



Κοινώς δεν βλέπω τον νεκ, τον κώστα ...ή κάποιον άλλον εδώ να το παίζει εκφραστής της πλειοψηφίας που παραπλανήθηκε. Μόνο εσάς...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  11:09:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βγαίνει ο άλλος φίλος και λέει "Το σόφισμα περί ισχυρού διαπραγματευτικού όπλου κατέρρευσε και επίσημα και βαδίζουμε ολοταχώς στο επαχθέστερο όλων μνημόνιο ή στην έξοδο"

Συγγνώμη βρε παιδια αλλα είδατε εσείς τη συμφωνία? Κάπου να γράφονται τα μέτρα συγκεκριμένα της συμφωνίας...(και όχι από τις "εκτιμήσεις" των καναλιών)? Μπορείτε να μου στείλετε ένα λινκ για το "επαχθέστερο όλων μνημόνιο"?

Ομως βιάζεστε να αγανακτησετε ώς βέροι αντημνημονιακοί για το χειρότερο μνημόνιο γιατί είστε -εκτιμώ- ήδη "αγανακτισμένοι" (ποιος θα το περίμενε αυτό )

Κοντός ψαλμός...

Edited by - sam on 08/07/2015 11:11:04
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  11:25:16  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.kathimerini.gr/822615/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/xrhmatisthriakh-krish-sthn-kina
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  11:36:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η ΕΡΤ που έκοψε το πρόγραμμά της από την μετάδοση του Ευρωκοινοβουλίου, όταν ο Τσίπρας άρχισε να τα ακούει από δεξιά και αριστερά δεν προπαγανδίζει ε; Αμερόληπτη ενημέρωση είναι και αυτή;


________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  11:45:35  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
youtube link αλλιώς ποτέ δεν έγινε.

Μου έστειλαν μήνυμα ότι τον κράζουν όλοι ένας-ένας.

Edited by - Deorum on 08/07/2015 11:46:24
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  11:47:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
To ακούω στο ραδιόφωνο! Μιλάμε για ΤΟ κράξιμο!!


________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  11:49:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά από λίγο, η μετάδοση της ΕΡΤ συνεχίστηκε! Προφανώς έφαγαν και αυτοί το κραξιματάκι τους....

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000