Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Μικρη χονδροπαθεια στο αριστερο ισχιο.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

roumen
Forum-Runner

Greece
55 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 22/05/2015 :  23:06:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σας!
Ωπος γραφω και στο θεμα μικρη χονδροπαθεια στο αριστερο ισχιο αλλα και ξαναλεω αλλα ταλαιπωρηθηκα αφανταστα για να βρω την σωστη γνωματευση απο γιατρο και θαρεπεια.
Ξεκιναω να εχω καποιες μικρες ενοχλησεις στο αριστερο ισχιο,πιστεψα πω θα με τραβαει ο λαγονοψοιτης η ο τρεχοντηρας μιας και που ειχα ιστορικο παλαιοτερα με τον λαγονοψοιτη στο δεξι ποδι.Εκανα καποιες παραπανω διατασεις και ασκησεις που μου ειχε δειξει ο φυσικοθαραπευτης μου και ειχα ελατωσει το τρεξιμο και τα χιλιομετρα αλλα ο πονος συνεχιζε ως που μια μερα κουτσενα.Το λαθος μου ηταν και δικο μου γιατι αφησα να περασει και αρκετος καιρος.
Περιπου στις 10 φεβρουαριου αρχισα τις επισκεψεις σε γιατρους(μπορει να ειμαστε τυχεροι εμεις στην επαρχια απο ποιοτητα ζωης αλλα απο γιατρου ειμαστε ουτε για να πεθανεις)ξεκινησα με απλη ακτινογραφια δεν εδειξε κατι επειτα αξονικη.Η γνωματευση του ηταν καποια τενοντιτιδα και θεραπεια αντιφλεγμωνοδη arcoxia120mg και πεντε ενεσεις κορτιζονουχες που εκανα,πηρα και κιλα(τουμπανο εγινα).
Μετα απο τα χαπια και τι ενεσεις δεν πονουσα αλλα ειχα ενοχλησεις.Επειτα απο εναμιση μηνα περιπου καπου μεσα μαρτιου ξεκινησα χαλαρο περπατημα και επανηρθαν οι πονοι στο ισχιο.
Ξανα επισκεψη στον γιατρο και δεν πιστευε το τι μου συμβαινει και μου εστειλε να κανω μαγνιτη.Η γνωματευση του και παλη ιδια και να ξαναπαρω χαπια και ενεσεις.
Δεν ακωλουθησα ξανα την θεραπεια και αλλαξα γιατρο αναγκαστικα να παω σε μια μεγαλυτερη πολη για να βρω σωστο γιατρο αλλα κυριως ειναι και ανθρωπος.Μονο με την εξεταση που μου εκανε καταλαβε το τι εχω και μετα ειδε τις ακτινογραφιες μου και μου εξηγισε τα παντα λεπτομεριακος.Ακωλουθω την αγωγη τωρα εδω και εικοσι μερες πινω βιταμινες χονδροιτινη με γλυκοζαμινη για τρεις μηνες.
Σημερα ξεκινησα το περπατημα εχω καπιες μικροενοχλησεις αλλα καμια σχεση με πριν.
Συγνωμη εαν σας κουρασα με την πρωσοπικη εμπειρια μου.Και αναφερω ολες τις λεπτομεριες με τους κομπογιανητες γιατρους.
Αυτην την στιγμη εχω τα mizuno sayonara,εχετε να μου προτεινετε καποιο παπουτσι με περισσοτερη αποροφηση στους κραδασμους αλλα να ειναι και ελαφρυ!
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2015 :  17:17:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε, αν και από ότι φαίνεται βρήκες τον κατάλληλο γιατρό, έχε στα υπόψιν σου ότι στον γειτονικό νομό (Ιωάννινα) υπάρχει Ορθοπαιδικός/Αθλιτίατρος ο οποίος είναι ταυτόχρονα Δρομέας και ποδηλάτης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

roumen
Forum-Runner

Greece
55 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/05/2015 :  01:54:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(Και αναφερω ολες τις λεπτομεριες με τους κομπογιανητες γιατρου)
Συγνωμη για το λαθος αλλα ηθελα να γραψω (δεν,δεν,δεν)
Για να μην γραφουμε ονοματα στο διαδυκτιο περιμαινω τα στοιχεια στο mail μου icharoumenos@hotmail.com μπορει να χρειαστω μια γνωμη ακομη.
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000