Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού-12/9/2015
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 7

Runner 3
Forum-Runner

Greece
88 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/09/2015 :  22:25:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτό με τη χιλιομετρική σήμανση ήταν απαράδεκτο, απορώ, μέσα στους διοργανωτές υπήρχαν άτομα με εμπειρία διοργάνωσης αγώνων γιατί να συμβεί αυτό , δηλαδή ειλικρινά αν υπάρχει κάποιος στο φόρουμ εκ των διοργανωτών ας μας πει με πια λογική έγινε αυτό...Δεν ξεχνιέται αυτό... Συμφωνώ , πολλά μπράβο στους εθελοντές!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

smoked
Newbie Forum Runner

Greece
36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  01:27:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
'Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και τους ανθρώπους του αγώνα για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην Ελευσίνα. Πολύ ιδιαίτερο μετάλλιο, και ένας αγώνας με μεγάλη συμβολική σημασία που προσωπικά περίμενα χρόνια και χαίρομαι για την πρωτοβουλία των διοργανωτών και άν λυθούν και τα θεματάκια, μια χαρά. Όπως ειπώθηκε και πριν το θέμα με τα αυτοκίνητα, τα καυσαέρια και την μυρωδιά από τα διυλιστήρια την περιμέναμε, είναι χάλια όπως και να το κάνεις αλλά από την μία χαλάλι του γιατί αυτή είναι η ιστορική διαδρομή, και γιαυτό διοργανώθηκε και πολύ χάρηκα που την έτρεξα, αλλά από την άλλη είναι θέμα το να τρέχεις στην εθνική δίπλα στα αυτοκίνητα σε κυριολεκτικά περα βρέχει οδηγούς (ευτυχώς λίγους) που έμπαιναν μέσα στην λωρίδα μας και μας εξωθούσαν αριστερά προς την λωρίδα των αυτοκινήτων.
Το νεράκι πρίν και μετά την ανηφόρα ήταν απαραίτητο. Έπρεπε να υπάρχει, και από την στιγμή που γνωρίζεις τις καιρικές συνθήκες. Παρόμοια κατάσταση θυμάμαι στον Παυσανία πριν τρία τέσσερα χρόνια που ήπαμε το νερό νεράκι. Φαντάζομαι θα ληθεί στον επόμενο όπως λήθηκε και στον Παυσανία. Πάντως στον πρώτο σταθμό μετά την ανηφόρα οι εθελοντές τα άκουσαν από κόσμο και δεν νομίζω ότι το άξιζαν καθόλου(η υπερπροπόνηση τεντώνει λίγο τα νεύρα (λένε.. ;-))). Η χιλιομετρική σήμανση προσωπικά δεν με ενόχλησε, ίσα ίσα πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι χωρίς να το σκέφτομαι καν, αλλά καταλαβαίνω ότι για πολύ κόσμο αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό. Κατά τα άλλα ωραίο τρεξιματάκι, ζόρικο (είχε κάτι από κλασσική σε μικρογραφία), τερμάτισα χωρίς ιδιαίτερη κούραση και το ευχαριστήθηκα οπότε μου έμεινε η καλή εντύπωση. Ευχαριστώ πάλι σε όλους που έδωσαν τον χρόνο τους και το κέφι τους για την ωραία ατμόσφαιρα και σε όλους τους εθελοντές -- 12 points στα κορίτσια προσκοπίνες πού έκαναν τα δικά τους !!!
Και του χρόνου, και σίγουρα στον αγαπημένο Παυσανία τον Οκτώβρη για την συνέχεια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

smoked
Newbie Forum Runner

Greece
36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  01:30:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το σχέδιο του μεταλλίου έχει σχέση με κάποιο μοτίβο από τον αρχαιολογικό skoteinos?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Thgor
Advanced Forum-Runner

258 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  04:23:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ήταν ζόρικο και το ξέραμε. Δύσκολη και προκλητική διαδρομή από πλευράς διαχείρισης δυνάμεων. Θεωρώ ενθαρρυντικό για μένα που σε δύσκολες συνθήκες το έκανα κάτω από δίωρο. Νερό στο τέλος πρόλαβα, από τη στιγμή όμως που κάποια άτομα δεν βρήκαν υδροδότηση, καλά κάνουν και το επισημαίνουν. Ήταν χοντράδα, και μάλιστα σε ημί. Επίσης, το γεγονός ότι δεν υπήρχε ο δεύτερος σταθμός εμένα προσωπικά μου χτύπησε άσχημα. Βγάζεις ένα πρόγραμμα με 6 σταθμούς. Ε λοιπόν, τήρησέ το. Δεν με ενδιαφέρει πώς και γιατί, απλά τήρησέ το.

Και η παντελής έλειψη ενδείξεων ήταν σφάλμα. Τι να κάνουμε, αρκετά άτομα δεν χρησιμοποιούμε γκαντζετάκια. Στο σημείο αυτό, θυμήθηκα τον ΣΕΓΑΣ που κάθε ένα χιλιόμετρο έχει πινακίδα.

Εύχομαι του χρόνου όλα αυτά να διορθωθούν και να είναι όλα πολύ καλύτερα.

ΥΓ. Μου άρεσε που είδα σε κάποιο σημείο στο Αιγάλεω το Δημήτρη τον Θεοδωρακάκο να εμψυχώνει τους δρομείς. Ωραία εικόνα, μπράβο στον Δημητράκη.

Run! It's free!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kwma
Forum-Runner

110 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  06:12:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
συμφωνώ για τα κακως κειμενα...
και θα προσθέσω την έλλειψη ισοτονικού (τα 50 ml που χορηγήθηκαν στο 14χλμ δεν υπολογιζονται)
ιδιαιτέρως στον τερματισμό.
Θα μπορουσε να ειναι παρα πολυ ομορφος αγώνας, αν η εκκίνηση ηταν στις 08:00 της Κυριακης πχ.
Δεν θα υπηρχε ο κακος χαμός του Θησείου,θα μπορούσε να ειναι πιο οργανωμένο το θέμα παραδοση προσωπικων αντικειμένων, δεν θα ειχαμε το αυτοκινητομάνι, ολα θα ηταν ομορφοτερα,
πιο γαλήνια, και κυριως πιο δροσερά.
Νομίζω πως μερικά απο τα λάθη ηταν τόσο χοντρα, που οι διοργανωτες του χρόνου θα "φυσάνε και το γιαούρτι"
(αν θελουν να υπαρξει μέλλον σε αυτον τον αγώνα).
Προσωπικά, αν τίθεται θεμα προυπολογισμού, θα προτιμούσα ακριβότερη συμμετοχη, παρα να βλεπω δρομείς να αγοραζουν
νερά απο κιόσκια στο δρόμο.
(Ευχαριστώ τους εθελοντες, και τον Ελευσίνιο συναδελφο Χρήστο, που στον τερματισμό μας....λυπήθηκε και πηγε στο σουπερ μαρκετ και μας εφερε νερα).
ΥΓ. Ωραία διαδρομή, ωραίο μπλουζάκι, ιδιαίτερο μετάλλιο, καλη οργάνωση των λεωφορείων.
Πάμε για άλλα!


Edited by - kwma on 13/09/2015 06:18:51
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

doxis
Forum-Runner

78 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  08:05:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
το καψωνι με τα νερα στο 6 ηταν ολα τα λεφτα .... ρε που ειναι τα νερα ... ρε λες να μεγαλωσε το χιλιομετρο ... επισης μου αρεσε πολυ αυτο με τα χιλιομετρα Αλλος σου ελεγε οτι εισαι στο 15 αλλος μετα απο πεντε λεπτα στο 13 και αλλος οτι σε 500 μετρα φτανεις και μετα απο 500μ αντε παιδια δυο χιλιομετρακια μεινανε ... ωραιος τερματισμος και μ αρεσαν οι ανθρωποι της Ελευσινας που αγαπουν τον τοπο τους και προσπαθησαν για το καλυτερο. Επισης μου αρεσε η διαδρομη με την θυριωδη κατηφορα. Eνταξει υπηρχαν ατελειες αλλα ας μη το κανουμε θεμα .Ηταν ενας ωραιος αγωνας.

σπευδε βραδεως
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

piatrop
Forum-Runner

Greece


89 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  11:59:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους τους εθελοντές. Πραγματικά δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους για να μας στηρίξουν. Και εγώ ζορίστηκα λίγο από την έλλειψη νερού ανάμεσα στο 3 και 9 χιλιόμετρο. Είχα λίγο και το πέταξα με δεδομένο ότι κάπου στο 6 θα πάρω άλλο αλλά.. (αφού έλεγα τι το ήθελα και το πέταγα; Πάντως ιδιαίτερος αγώνας με ιστορική αναδρομή, όμορφο μετάλλιο (συγχαρητήρια) μου άρεσε ότι ο δήμος ειχε φέρει και την φιλαρμονική (μπράβο). Του χρόνου είμαι σίγουρος ότι θα είναι όλα τακτοποιημένα και τα όποια μικροπροβλήματα του 1ου δεν θα υπάρχουν στους επόμενους. Συγχαρητήρια και στον Κώστα τον Σάμιο για την ωραία παρουσίαση του αγώνα στην αφετηρία. Γεια σου Κώστα φίλε μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  14:52:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα τον ξανατρέξω, μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και επισημαίνω ατέλειες προς διόρθωση:

1. Να λες αυτά που μπορείς να κάνεις, αν δεν γίνοταν σταθμός στο 6, να μην αναφέροταν, να κάνουμε τα κουμάντα μας. Δεν απαιτώ σταθμούς ανεφοδιασμού, μην κάνεις κανέναν σταθμό, αλλά πες το να το ξέρουμε και να αποφασίσουμε/προετοιμαστούμε. Άλλο να ξέρεις ότι δεν υπάρχει σταθμός στο 6, άλλο να το περιμένεις και να μην τον βλέπεις πουθενά...

2. Ελλειψη χιλιομετρικών ενδείξεων και μικρότερη απόσταση. Ας ξεκινήσει από Απ. Παύλου, λίγο πιο πριν, να βγει κανονικός Ημί.

3. Αυτοκίνητα στην Ιερά Οδό, εμείς οι αργοί δρομείς τρέχαμε παράλληλα με αυτοκίνητα, στην αρχή λίγα, μετά μια λωρίδα γεμάτη, τρέχαμε δεξιά.

4. Δεν υπήρχαν νερά στον τερματισμό. Πάντα θα είναι απαράδεκτο, ειδικά τώρα όπου υπάρχει εμπειρία και feedback. Ας παίρνει δέκα μπουκάλια ο κάθε ένας, δεν νοοείται οι αργοί δρομείς να μην βρίσκουμε νερό στο τέλος...

Είμαι σίγουρος ότι θα τα λάβει υπ' όψιν του ο Παύλος και του χρόνουν θα έχουμε καλύτερο αγώνα.

Edited by - Rigelian on 13/09/2015 14:53:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Runner 3
Forum-Runner

Greece
88 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  15:31:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως τον τελευταίο μήνα έχω τρέξει 3 αγώνες με αποκορύφωμα τον χθεσινό και σε όλους υπήρχαν τρομερά λάθη και ελλείψεις... Στα 10χλμ στο Θέρμο Αγρινίου μας είπαν για λεωφορεία να μας μεταφέρουν στην εκκίνηση και λεωφορεία δεν υπήρχαν και μας έστειλαν με τα πόδια 3 χλμ απόσταση. Επίσης πολλοί δρομείς έκλεψαν απόσταση εκεί. Στον Νάϊο δρόμο στη Δωδώνη , τα τσιπ χρονομέτρησης δεν είχαν το κλίπ για να τα δέσουμε στο κορδόνι και δεν υπήρχαν και παραμάνες. Χθες ήταν το αποκορύφωμα. Πιστεύω πως πρέπει και εμείς ως μέλη της δρομικής κοινότητας να σφίγγουμε τα λουριά σε όσους αναλαμβάνουν τη διοργάνωση αγώνων. Ωραία τρέχουμε, το διασκεδάζουμε , αλλά για τα της διοργάνωσης ΠΡΕΠΕΙ να μιλάμε στα ίσα και να μην χαριζόμαστε σε κανέναν γιατί αρχίζουν και μπαίνουν πολλοί στο χώρο χωρίς τις κατάλληλες γνώσεις διοργάνωσης αγώνων και κάνουν ζημιά σε όλους...Να μιλάμε στα ίσαι για να γίνουμε όλοι καλύτεροι και με πολλούς καλύτερους αγώνες και σωστούς...Νομίζω πως στο Θέρμο όπως και χθες ο υπεύθυνος διοργανωτής ήταν ο ίδιος, μπορεί να ήταν και στη Δωδώνη,τρεις άσχημες εμπειρίες που είχα απο τη πλευρά της διοργάνωσης μέσα σε ένα μήνα μπορεί να κάνω και λάθος ,όποιος όμως κι αν είναι ας ακούσει τα παράπονα ας μάθει απο αυτά τα λάθη γιατί είναι κρίμα να καίγονται τόσο άσχημα όμορφοι αγώνες λόγω αμάθειας...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melaras
Newbie Forum Runner

Greece
3 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  16:16:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά, εγώ είμαι ένας νέος δρομέας με λίγους αγώνες στα πόδια μου, και σχετικά αργός. Ο χθεσινός αγώνας ήταν ο χειρότερος. Αναγνωρίζω το γεγονός ότι ήταν η πρώτη διοργάνωση, άλλα δεν αποτελεί και άλλοθι γιατί πλέον γίνονται τόσοι πολλοί αγώνες που τεχνογνωσία υπάρχει. Θα ήθελα να επισημάνω ότι νερό δεν υπήρχε ούτε στο 12 χλμ. όπως και στο 6. Κάτι που εμάς τους άπειρους μας κατάργησε την όποια στρατηγική. Επίσης η τροχαία υπήρχε αλλά μόνο σαν παρουσία (τουλάχιστον για εμάς τους αργούς) και το λέω αυτό γιατί ένας φίλος οδηγός παραλίγο να με παρασύρει λίγο πριν τον τερματισμό μπροστά στα μάτια τροχονόμου ο οποίος γελούσε. Πάντως στα θετικά αναφέρω τους εθελοντές που έσωσαν ότι μπορούσε να σωθεί με το κέφι τους και την προσφορά τους, το πολύ όμορφο μετάλλιο, την υποδοχή στον τερματισμό και τον κόσμο που είχε την υπομονή να μας περιμένει και να μας χειροκροτήσει και πάνω απ όλα την εμπειρία που αποκτήθηκε για τις αντιξοότητες ενός αγώνα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους ποδηλάτες που μας πρόσεχαν σε όλη την διαδρομή. Πάμε για άλλα με κέφι !!!! Ραντεβού στην αφετηρία στον Μαραθώνα.!!!! Καλά χιλιόμετρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Orcatattoo
Senior Forum-Runner

587 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  17:38:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Hello guys, συγχαρητήρια σε όλους.
Χαθηκε μετά τον τερματισμό ένα ζευγάρι γυαλια μάρκας Oakley χρώματος κόκκινο, τοσο στο σκελετό όσο και στους φακούς. Αν έχει πάρει κάποιος χαμπάρι κάτι, θα εκτιμούσα μια επαφή, κρίμα είναι.
Ευχαριστώ πολύ

Good things come to those who wait..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  17:48:47  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Σαν φωτογράφος, έφυγα πολύ πολύ αργά, σχεδόν τελευταίος (δεν ξέρω αν είχε ξεμείνει κάποιος ιδιαίτερα αργός δρομέας, πάντως ακόμα και σεσημασμένοι (δλδ επώνυμοι να το πω ετσι) τελευταίοι δρομείς είχαν περάσει. Μιλάω πέραν των 2ω40λεπτών.

Αφού χαιρέτησα και χαιρετήθηκα με κόσμο (θα πέρασε άλλο ένα τέταρτο σίγουρα θα είχαμε φτάσει στις 3ώρες δλδ) έφυγα.

Εκεί είδα και νερά και ισοτονικά να υπάρχουν (στον τερματισμό).

Anyway, το λέω έτσι για την κουβέντα δεν θέλω να αμφισβητήσω τις πολλές μαρτυρίες, προφανώς κάτι έγινε που μου διαφεύγει.
Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως η τοπική κοινωνία αγκάλιασε τον αγώνα και είχα καιρό να δώ τόσο κόσμο να περιμένει τους αθλητές να τερματίσουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  18:31:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Σαν φωτογράφος, έφυγα πολύ πολύ αργά, σχεδόν τελευταίος (δεν ξέρω αν είχε ξεμείνει κάποιος ιδιαίτερα αργός δρομέας, πάντως ακόμα και σεσημασμένοι (δλδ επώνυμοι να το πω ετσι) τελευταίοι δρομείς είχαν περάσει. Μιλάω πέραν των 2ω40λεπτών.

Αφού χαιρέτησα και χαιρετήθηκα με κόσμο (θα πέρασε άλλο ένα τέταρτο σίγουρα θα είχαμε φτάσει στις 3ώρες δλδ) έφυγα.

Εκεί είδα και νερά και ισοτονικά να υπάρχουν (στον τερματισμό).

Anyway, το λέω έτσι για την κουβέντα δεν θέλω να αμφισβητήσω τις πολλές μαρτυρίες, προφανώς κάτι έγινε που μου διαφεύγει.
Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως η τοπική κοινωνία αγκάλιασε τον αγώνα και είχα καιρό να δώ τόσο κόσμο να περιμένει τους αθλητές να τερματίσουν.


Εγω τερματισα σε 1:58 οταν υπηρχαν ακομη νερα (οχι ισοτονικα). Πηγα, πηρα τσαντα, γυρισα, και τοτε ακουσα να λενε οτι ειχαν τελειωσει τα νερα, θα ταν γυρω στις 2:15-2:20 (θα χαν τελειωσει πιο πριν προφανως). Για το επομενο 20λεπτο που ημουν ακομη εκει δεν ειχαν φερει καινουρια.

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  18:53:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σας!
Καταρχάς για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,δεν ήμουν ο διοργανωτής του αγώνα εγώ,ούτε κατ'επίφασην.Διοργανωτές ήταν το Φεστιβάλ Αισχυλείων Ελευσίνας με τον Δήμο Ελευσίνας και τον Απόλλωνα και τον ΣΔΥ Ελευσίνας να συνεπικουρούν στην διοργάνωση.
Αυτά για κάποιους που βγαίνουν σαν τον ανώνυμο κο RUNNER 3, και όπου βλέπει ανοργανωσιά θεωρεί ότι είμαι από πίσω.Νομίζω,ότι έχω δώσει οργανωμένους κατά καιρούς αγώνες....όσον αφορά το πετροβόλημά μου.
Στον εν λόγω αγώνα ΗΜΟΥΝ Ο ΧΡΟΝΟΕΤΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ.

Όμως επειδή έμμεσα μπλέχτηκα στην διοργάνωση και στο παρόν φόρουμ δεν υπάρχει κάποιος να βγει να μιλήσει,θα βγω εγώ μιας και έχω μάθει να μην κρύβομαι,ούτε στα θετικά αλλά ούτε και στα αρνητικά.



1)Όντως με τα νερά υπήρξε κακή συννενόηση,αναφέρομαι για τον 2ο σταθμό ανεφοδιασμού.Οι άνθρωποι του Δήμου δεν βρήκαν τους εθελοντές που θα τα έδιναν,οι εθελοντές δεν βρήκαν τους ανθρώπους του Δημου,πάει τα νερά πέταξαν.Ευθύνες δεν θα αποδώσω,αλλά σίγουρα θα μπορουσε να είχε προβλεφθεί
2)Όσον αφορά τα νερά του τερματισμού, για ένα εικοσάλεπτο, η αλήθεια ήταν ότι έλλειπαν,μετα από λίγο αποκαταστάθηκε η ελλειψη.
3)Το ότι δεν είχε χιλιομετρική ενδειξη, είναι κάτι που τώρα το ακούω-δεν είδα καθόλου την διαδρομή,μιας και πήγα από Καβάλας όταν ξεκίνησε ο αγώνα, ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.Αν δεν υπήρχε προφανης λόγος για την μη αναγραφη των χιλιομετρων(καποια απαγόρευση ίσως), είναι όντως μια σημαντική παράλειψη
4)Αυτό με τα καυσαέρια το θεωρώ αστείο και με το που το αναφέρετε κάποιοι, ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ.Άμα καποιων τα πνευμόνια δεν αντέχουν το καυσαέριο όταν τρέχουν,από αγώνες στην επαρχία, άλλο τίποτα.


Εγώ πάντως είδα πολλά θετικά στον εν λόγω αγώνα,και δεν θα σταθώ στα μετάλλια και στα μπλουζάκια τα οποία τα θεωρώ δευτερεύοντα στην επιτυχία ενός αγώνα.
Έκλεισε με επιτυχία το κέντρο της Αθήνας δίχως προβλήματα
Εθελοντές και κόσμος παντου με πανέμορφες σκηνές στον τερματισμό.
Άρτια μεταφορά πραγμάτων των δρομέων ,και επιστροφή τους με πούλμαν.

Σίγουρα ο αγώνας είχε και εχει περιθωρια βελτίωσης,το ότι έχετε φρικτά παράπονα από την διοργάνωση, εμένα προσωπικά με πεισμώνει,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ



Κύριε Runner 3 ,μπορείτε να ποστάρετε άλλες 5-6 φορές την μη χιλιομετρική ένδειξη στον αγώνα,και αν πάτε και σε κανεναν αγώνα στο εξωτερικό και είναι ανοργάνωτος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2015 :  19:13:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οσον αφορα στα νερα κατα τη διαρκεια της διαδρομης:

Η προκηρυξη ανεφερε: "Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερά και ισοτονικά στο 3ο, 6ο, 9ο, 12ο , 15ο , 18ο χιλιόμετρο ενώ στον τερματισμό θα μοιραστούν νερά, ισοτονικά και μπανάνες στους συμμετέχοντες."

Ξεραμε δηλ. οτι ανα 3χλμ θα βρισκουμε νερο.

Τι ειδαμε στην πραξη: Νερα στο 3ο, 9ο, 14ο, 16ο, 19ο. (ισοτονικα πρεπει να ειδα πρωτη και μοναδικη φορα σε ποτηρι στο 14). Το οποιο σημαινει 6χλμ χωρις νερο(εκ των οποιων τα 4 με συνεχη ανηφορα 100μ στις 5:30 με νταλα ηλιο), και αλλα 5χλμ απο το 9 μεχρι το 14 επισης χωρις νερο. Θεωρητικα χαθηκε μονο ενας σταθμος,αλλα στην ουσια μεχρι το 14 ειχαμε πιει νερο μονο 2 φορες, ενω συμφωνα με την προκηρυξη θα ειχαμε πιει 4!!!. Ε, μετα που κοντευαμε να τερματισουμε, που συννεφιασε και δροσισε, ειχε 3 σταθμους για 6.5χλμ.

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 7 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000